2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yok mu transferin son günlerinde yaşadıklarını paylaşacak biri ???????

kasık ağrısının normal olduğunu biliyorum.kendiliğinden hamile kaldığımda yaşamıştım.adet olacakmısım gibi oluyordu.bir arkadaşımda hamile daha yeni.oda aynı şeyi söylüyor.hakkında hayırlısı olsun canım.

transferimin 7. günümdeyim kasık ağrılarım başladı. pozitif sonuç alanlar normal midir acaba.

Canim benim 6/7. Gun sol kasiklarimda hafif sanci oldu 9.gn gcti 10-11. Gun sanki adet olcam sandm sanci griyodu ama geciyodu bgn test gunumdu :) ve bebegim benmle inslhh mleginde seninle canim

canim gozun aydin cok sevindimmm seninde degerin yuksek cikmis ikiz mi acaba :)) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah

Allah razi olsn canim inslhh en kisa zamanda darisi size olsn :)

gozun aydin Edaa, saglicakla kucagina almani dilerim..darisi hepimzin basina..bu arada sorununuz neydi? bizim morfoloji problemi beni hala korkutuyorda, sperm morfolojisi bozuk olanlardan guzel haber alinca cok mutlu ve umutlu oluyorum:)

Elfje, sana özelden mesaj atmıştım. Bakabilir misin canım?

Eda, çok sevindim senin adına. İkiz istiyorsun sanırım. İnşallah öyledir canım.

Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin Degerin cok güzelSanırım ikizler geliyorrrrrr
Canım seni cok iyi anlıyorum gecen sene bende yasadım bu duyguları içini ferah tut inşallahh güzel haberlerini alıcaz
Güzbaharım kuzum cok sevindimInşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün dualarım seninle

kızzzzzzzzzzzz ben sana demedimmi hamilesin diyeeeeeeeeeeee süperrrrrrrrrrr gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar bende son durumlar gonal-f bugün son gün yarın kontrol ve çatlatma iğnesi cuma tese inşallah sperm bulunucak ve bende opu olucam

kızzzzzzzzzzzz ben sana demedimmi hamilesin diyeeeeeeeeeeee süperrrrrrrrrrr gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…