yok mu transferin son günlerinde yaşadıklarını paylaşacak biri ???????
kızzzzz bu böyle sakin miiii söylenirrrrr
gelsin çiçekler, başlatılsın şenliklerrrrrr
transferimin 7. günümdeyim kasık ağrılarım başladı. pozitif sonuç alanlar normal midir acaba.
Kizlarrrrrrrr mujdeeeee hamileyimm , saka gibi doktor soyledi agladim goZleriniz aydin dedi , ben dodndum kaldim degerlim 219 cikti yarin tekrar test yapicam yarin ilaclara devam simdilik , anne olmam nasil bi duygu ya hala inanmiyorm anne olcgma esim bile sokta :) dilerim rabbmden allhm herkze versn :))
tatlım hem hoş geldin, hem sefalar getirdinnnn hem deeee gözün aydınnnn, inşalllah Rabbim sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip eder.......
Kizlarrrrrrrr mujdeeeee hamileyimm , saka gibi doktor soyledi agladim goZleriniz aydin dedi , ben dodndum kaldim degerlim 219 cikti yarin tekrar test yapicam yarin ilaclara devam simdilik , anne olmam nasil bi duygu ya hala inanmiyorm anne olcgma esim bile sokta :) dilerim rabbmden allhm herkze versn :))
Kizlar yarin test gunum ama lekelenmem oldu olmafi galiba test yaptirmama gerek varmi
Kizlar yarin test gunum ama lekelenmem oldu olmafi galiba test yaptirmama gerek varmi
canim gozun aydin cok sevindimmmseninde degerin yuksek cikmis ikiz mi acaba :)) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah
Allah razi olsn canim inslhh en kisa zamanda darisi size olsn :)
Canım allah razı olsun, ben de herkese dua ediyorum, inşallah herkes yavrusunu kucağına alacak, ben inanıyorum.
Şu an bürüksel tüp bebekte tedavi oluyorum, hüsamettin bey doktorum, inşallah cuma kese görmeye gidicez, hayırlısıyla. 12 haftalık olmadan gebe olduğuma inanamıycam heralde, hala çok tedirginim işte.
tüp bebek işlerine başladığıma 36 yaşındaydım şimdi oldum 38, bakalım 40 tan önce anne olabilecekmiyim...
Canım seni cok iyi anlıyorum gecen sene bende yasadım bu duyguları içini ferah tut inşallahh güzel haberlerini alıcazArkadaşlarım, dün doktora gittik. Keseyi ve kalp atışını görme umuduyla.
Kese göründü ama içinde embriyo seçilmiyor. 6 haftayı doldurmuş gebelik olmasına rağmen 5 haftalık görünümü var. embriyal kutup gibi bir şey söyledi doktor, görünmesi gerekirken görünmüyormuş.
1 hafta bekleyelim bir daha bakalım dedi. Eğer bir gelişme olmazsa sorun var demektir dedi. Hatta aynen şöyle dedi: ben seni şimdi kürtaj etsem, aklımız kalır acaba bir hafta sonra gelişme olur muydu diye. O yüzden bekleyelim, gerekirse haftaya müdahale edelim. Tabii o günden önce kanaman olursa daha erken görüşmemiz gerekecek.
Söylediklerinin yarısını duydum, yarısını duymadım. Duyduklarımın da çoğunu anlamadım.
Daha önce hiç karşılaşmadığım kavramlarla bu son haftalarda tanıştım: Dış gebelik, biyokimyasal gebelik, boş gebelik, missed abortion. Şansıma boş gebelik düştü.
Meğer normal bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına almak ne kadar mucizevi, büyük bir olaymış.
Hep konuşuyoruz ya sürpriz bir şekilde hamile kalıp bunu sonradan fark etmek, sevinmek ne güzel olurdu diye. İşte ben şimdi 10. Ya da 12. Gününde test yaptırıp pozitif sonuç alan, olması gereken günde olması gereken şeyle karşılaşıp sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiren herkese çok imreniyorum. Hatta inanmazsınız belki, test günü 0 sonuç alıp yoluna devam edenlere bile çok imreniyorum. 20 Aralıkta beta hcg 0 sonucunu alsaydım çok üzülürdüm ama ilaçları bırakır ve şimdiye çoktan normal hayatıma dönmüş olurdum. Bir sonraki denememi planlardım. Şimdi bebeğim kendisi mi düşecek, kürtajla mı alınacak yoksa gelişim geriliği mi var diye düşünüyorum Yakınlarıma nasıl anlatacağım, kürtaj olmam gerekirse nasıl toparlanacağım diye düşünüyorum.
Bana yine bekle dedi, sabır dedi. İlaçlara devam dedi. Kolum kanadım kırıldı, beni sizden başkası anlamayacak biliyorum. Planlamadan 2 kere üst üste doğum yapan kuzenim bana dur bakalım canım daha birinci denemen dedi. Daha bir sürü eş dost farkında olmadan canımı çok yaktı.
Moralinizi bozmak hiç istemezdim, size güzel haberlerle gelmeyi ummuştum. Dünden beri sürekli ağlıyorum, aklımı kaçırmak üzereyim. Akşam üstü 1,5 saat kadar uyumuşum. Sonra bir daha uyuyamadım. Dudağımın altında kocaman bir şey çıktı, dudağım şişti yamuldu. Ağzım yüzüm çarpıldı üzüntüden ya Sabah işe gelmemek için istifa etmeyi bile düşündüm. Ama tıpış tıpış geldim, şimdi insanlara neyim olduğunu anlatamıyorum. Eşim tevekkülle karşıladı, gece her zamanki saatinde mışıl mışıl uyudu. Onun gibi olmayı çok isterdim ama artık gerçekten kontrolümü kaybettim.
Beni bırakacaksa bir an önce gitsin istiyorum, böyle yaşamaya dayanamıyorum. Hamile gibi özen göster, ilaç kullan, kendine bak ama hamileyim diyeme, bebeğinin seni nasıl bırakacağını izle. Ben bu kadar güçlü değilim
Güzbaharım kuzum cok sevindimkızlar hepinizi çok seviyorum.... akşam gelemedim çünkü migrenim tuttu... bilgisayarı açamadım bile bütün gece yattım.... ama neden biliyor musunuz...
size müjdemmmm varrrr.. eşim hadi hazırlan bir daha deneyeceğiz, hastaneyi ara, program yapalım dedi... uçtum uçtum uçtum akşam... heyecandan da migrenim tuttu... affedilirim artık değil mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?