canım hiç endişenme ben 2013 Mayısda oldum anestezi altında oluyor benimde bir şey çıkmadı ALLAH dan ama çok önemli bilgiler veriyor histreroskopi inşaALLAH işlerin kolay olur yavruların kolaylıkla sağlıkla gelir tekrar heyecanla tedaviden bahsetmene çok sevindim:13: yola devamdurmak yok yavrular bekliyor
kızzzzzzzzzzzz ben sana demedimmi hamilesin diyeeeeeeeeeeee süperrrrrrrrrrr gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kizlar yarin test gunum ama lekelenmem oldu olmafi galiba test yaptirmama gerek varmi
Allah razi olsn canim inslhh en kisa zamanda darisi size olsn :)
arkadaşlar bende son durumlar gonal-f bugün son gün yarın kontrol ve çatlatma iğnesi cuma tese inşallah sperm bulunucak ve bende opu olucam
transferimin 7. günümdeyim kasık ağrılarım başladı. pozitif sonuç alanlar normal midir acaba.
Yaa benimde dra giteme az kaldi 2.tup bebegi yaptiricam sizce benim gidisat nasil olcak beni biraz motive edin lütfeeeeeeennnnn
Kizlarrrrrrrr mujdeeeee hamileyimm , saka gibi doktor soyledi agladim goZleriniz aydin dedi , ben dodndum kaldim degerlim 219 cikti yarin tekrar test yapicam yarin ilaclara devam simdilik , anne olmam nasil bi duygu ya hala inanmiyorm anne olcgma esim bile sokta :) dilerim rabbmden allhm herkze versn :))
slm kızlar yeni hamilelerimizin gözü aydın olsun rabbim saglıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşş
fazla giremiyorum gercekten zor geçiyor benim yerimden kalkamıyorum mide bulantısı ve basş dönmesi birde kızım var küçük onun bakımı falan derken gün bitiyor şu ilk 3 ayı bir atlatsam belki düzelirimdün dayanamadım burda bir dr gittim maşallahhh bebeklerim iyi şuan inş bir sorun çıkmaz zaten pazartesi kontrolümüz var hem o zamana kadar 2. ayımızı doldurmuş olacagız inş sorunsuz bir hamilelik olur burda gittigim dr ultrasyonunda kalkp sesini dışarı vermiyordu eski modelldi ama maşallah dedi dr iyiler dedi bakalım kendi dr ne diyecek haftaya az kaldı
kalbimdesin cnm nasıl gidiyorr bakalım tatlım giremiyorum ama hep dualarımdasın
sevgicigim sen nasılsn maşallahhh pek aramız yok senle sanırım inş güzel gidiyordur
nazarboncugu cnm mide bulantıları hala devam ediyormu ben her şeyden tiksindim hiç bir şey yiyemiyorum sadece ayran hazır olandan oda biraz tuzlu yaa o yüzden sanırım bastırıyorr bulantımı ay böyle giderse kesin hastanelik olurummüzüldügüm tek şey bebeklerime yararlı hiç bir şey yiyememem tam şuan beslenme zamanı ilk üç ay çok önemli ve ben günümü hep aç geçiriyorum
roosee82 cnm gözün aydın senin adına çok sevindim maşallah kuzularına
cicibebe cnm tedaviye başladın sanırım rabbim seninle olsun emeklerinin boşa cıkarmasın allahım güzel haberlerini bekliyoruz inş
vee amayacıgım cnm sen nasılsın ne zamanan başlıyorsun tedaviye kuzumm bu topik çogumuza ugurlu geldi inş sanada ugurlu gelir cnm senide aramızda koca göbekli görmek istiyoruz inşve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar inş hepiniz iyisinizdir tedavi sürecinde olan arkadaşlarım rabbim gönlü muradınızı versin bu mubarek günler hürmetine inş güzel haberlerinizi alırın
bekleyişte olan arkadaşlar inanın sizleri çok iyi anlıyorum heycan stres var biliyorum ama sakın gününüzden önce test yapmayın bazan bebek geç tutuna biliyor sizde negatif diee üzülüyorsunuz ve bebeginizin tutunmasına engel oluyorsunuz inş hepiniz pozitif alırsınız canlar bu yolda bu ugurda olan herkesle dualarım ne olur kusuruma bakmayın fazla duramıyorum bu kadar zor durdum hepinizi yaradana emanet ediyorum bebeklerinizlee birliktee güzel günler sizin olsunn
Selam kızlar... negatif sonucu aldıktan sonra takip ediyorum ara ara ama yazamadım. Okurken heyecanlı bekleyislerle hem heyecanlandim hem üzüldüm. Bizim heyecanimiz son buldu şimdilik. Birkaç ay dinlenmeyi düşünüyorum. Bu arada havuç ve incir suyunu tekrarlamayi düşünüyorum, eşime de keçiboynuzu kürü ilk defa deneyecegiz. Daha önce kaynatıp suyunuicicirmemistim. Bir de geçen gün ibrahim saracaoglu'ndan dinledim, Fatih Sultan Mehmet macunu varmış her derde deva çocuk sahibi olmak isteyen için de çok faydaliymis.onu da denemeyi düşünüyorum. İnşallah takviyelerle bebeğimiz kendiliğinden gelir diye umut ediyorum. Hepinizin hayırlı haberlerini almak duasiyla...
canım tşk ederim :) çok sevindim inşallah daha daha da iyi olacaklar inşallah güzel haberlerini alırsın
bizde çok şükür bugün kalp atışını duyduk drum herşey yolunda dedi bebeğimiz 1 cm olmuş
bende bulantı yok iştahım acık ama hemen doyuyorum acayip uyku basıyo benide bıraksalar 24 saat uyurum
RABBİM inşallah bütün arkadaşlarımıza nasip eder inşallah
transferimin 7. günümdeyim kasık ağrılarım başladı. pozitif sonuç alanlar normal midir acaba.
bebekcim nasılsın
Kizlar yarin test gunum ama lekelenmem oldu olmafi galiba test yaptirmama gerek varmi
iyiyim cnmmmmmmmsen nasılsın yeğenlerim nasıl
arkadaşlar bende son durumlar gonal-f bugün son gün yarın kontrol ve çatlatma iğnesi cuma tese inşallah sperm bulunucak ve bende opu olucam
Önemli bilgiler derken nasıl bilgiler, bebeği nereye koyacakları gibi bilgiler mi?
Yaa benimde dra giteme az kaldi 2.tup bebegi yaptiricam sizce benim gidisat nasil olcak beni biraz motive edin lütfeeeeeeennnnn
iyiyiz tatlım çok şükür işler yoğun çok akşama pertim çıkıyokocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?