2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Önemli bilgiler derken nasıl bilgiler, bebeği nereye koyacakları gibi bilgiler mi?

slm kızlar yeni hamilelerimizin gözü aydın olsun rabbim saglıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşş
fazla giremiyorum gercekten zor geçiyor benim yerimden kalkamıyorum mide bulantısı ve basş dönmesi birde kızım var küçük onun bakımı falan derken gün bitiyor şu ilk 3 ayı bir atlatsam belki düzelirimdün dayanamadım burda bir dr gittim maşallahhh bebeklerim iyi şuan inş bir sorun çıkmaz zaten pazartesi kontrolümüz var hem o zamana kadar 2. ayımızı doldurmuş olacagız inş sorunsuz bir hamilelik olur burda gittigim dr ultrasyonunda kalkp sesini dışarı vermiyordu eski modelldi ama maşallah dedi dr iyiler dedi bakalım kendi dr ne diyecek haftaya az kaldı
kalbimdesin cnm nasıl gidiyorr bakalım tatlım giremiyorum ama hep dualarımdasın
sevgicigim sen nasılsn maşallahhh pek aramız yok senle sanırım inş güzel gidiyordur
nazarboncugu cnm mide bulantıları hala devam ediyormu ben her şeyden tiksindim hiç bir şey yiyemiyorum sadece ayran hazır olandan oda biraz tuzlu yaa o yüzden sanırım bastırıyorr bulantımı ay böyle giderse kesin hastanelik olurumm üzüldügüm tek şey bebeklerime yararlı hiç bir şey yiyememem tam şuan beslenme zamanı ilk üç ay çok önemlive ben günümü hep aç geçiriyorum
roosee82 cnm gözün aydın senin adına çok sevindim maşallah kuzularına
cicibebe cnm tedaviye başladın sanırım rabbim seninle olsun emeklerinin boşa cıkarmasın allahım güzel haberlerini bekliyoruz inş
vee amayacıgım cnm sen nasılsın ne zamanan başlıyorsun tedaviye kuzumm bu topik çogumuza ugurlu geldi inş sanada ugurlu gelir cnm senide aramızda koca göbekli görmek istiyoruz inş ve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar inş hepiniz iyisinizdir tedavi sürecinde olan arkadaşlarım rabbim gönlü muradınızı versin bu mubarek günler hürmetine inş güzel haberlerinizi alırın
bekleyişte olan arkadaşlar inanın sizleri çok iyi anlıyorum heycan stres var biliyorum ama sakın gününüzden önce test yapmayın bazan bebek geç tutuna biliyor sizde negatif diee üzülüyorsunuz ve bebeginizin tutunmasına engel oluyorsunuz inş hepiniz pozitif alırsınız canlar bu yolda bu ugurda olan herkesle dualarım ne olur kusuruma bakmayın fazla duramıyorum bu kadar zor durdum hepinizi yaradana emanet ediyorum bebeklerinizlee birliktee güzel günler sizin olsunn

Kizlar yarin test gunum ama lekelenmem oldu olmafi galiba test yaptirmama gerek varmi

canım benimde 8. gün lekenmem oldu ve hamileyim kesinlikle yaptır yerleşme kanaması olabilir

Allah razi olsn canim inslhh en kisa zamanda darisi size olsn :)

tebrikler tatlımmm

arkadaşlar bende son durumlar gonal-f bugün son gün yarın kontrol ve çatlatma iğnesi cuma tese inşallah sperm bulunucak ve bende opu olucam

inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle bol kaliteli embriyoların olsun inş

transferimin 7. günümdeyim kasık ağrılarım başladı. pozitif sonuç alanlar normal midir acaba.

canım normal canım normal bende de kasık batması adet ağrıları vardı hamileyim
hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra ara ara şiddetli adet ağrılarım oldu
inşallah güzel haberler vermek nasip olsun

kızlar konuları çok okuyamadım inş herkes iyidir
iş yerinde işler yoğun yıl sonu işleri malum
çok gelemiyorum o yüzden

test günüolanlar opusu olanlar transferi olanlar inş herşey gönlünüzce olsun

bizde bugün kalp atışını duyduk darısı isteyen herkese olsun inşallah

kalbimdesin nasıl gidiyo bitanem ne zamandı test günün

gözün aydın canım vakti dolup kucağına alana kadar herşey yolunda gitsin ALLAH C.C analı babalı büyütsün inşaALLAH

canım tşk ederim :) çok sevindim inşallah daha daha da iyi olacaklar inşallah güzel haberlerini alırsın
bizde çok şükür bugün kalp atışını duyduk drum herşey yolunda dedi bebeğimiz 1 cm olmuş
bende bulantı yok iştahım acık ama hemen doyuyorum acayip uyku basıyo benide bıraksalar 24 saat uyurum

RABBİM inşallah bütün arkadaşlarımıza nasip eder inşallah

güzbaharımmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm.........hadi affaettik seni cnm çok sevindim gerçekten hangi merkeze gidicen

canım inşaALLAH herşey gönlüne göre olsun yaptığın kürlerden şifanı bulursunda doktor tedavisine ihtiyaç olmadan alırsın kuzularını kucağına

maşallahh cnm sizeee rabbim nazardan korusun ve inş hiç mide bulantısı olmaz birde çalışıyorsun zor olur senin içinn

Kizlar yarin test gunum ama lekelenmem oldu olmafi galiba test yaptirmama gerek varmi

tabii yaptıracaksın tatlım doktorlar ne diyor kanamanız olsa bile test günü muhakkak kan verin ....hem tutmadığını nerden biliyorsuninşaALLAH bebeğin yerini büyütmüştür.test sonucunu muhakkak yaz pozitif olacak ALLAH'ın izniyle

arkadaşlar bende son durumlar gonal-f bugün son gün yarın kontrol ve çatlatma iğnesi cuma tese inşallah sperm bulunucak ve bende opu olucam

çok güzel canım.inşaALLAH OPU süper geçer kalitesi bol bir sürü yumurtan olur.ALLAH C.C yardımcın olsun

Önemli bilgiler derken nasıl bilgiler, bebeği nereye koyacakları gibi bilgiler mi?

rahimde ultrasonla görünmeyen anamoli olabiliyor,bebeğin yerleşeceği alanda tümseklikler küçük miyom yada polipler v.s onlar görülüyor histeroskopi esnasında müdahele ediliyor.....

Yaa benimde dra giteme az kaldi 2.tup bebegi yaptiricam sizce benim gidisat nasil olcak beni biraz motive edin lütfeeeeeeennnnn

süper olacak tatlım.ilk denemede doktor sana nasıl ilaç tedavisi uygulayacağını tamamen belirledi vücut dışarıdan embriyo alacağını anladı 2.denemende inşaALLAH tutacak her tedaviye son tedavi gibi başlamalıyızkendimizide motive edeceğiz olumlu olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…