2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım çok sevindim ikizlerin iyi olması için aklıma geldikçe dua ettim kalbi gümbür gümbür atan erkek arkadan gelen narin kalp seside kız olacak gibi bii his doğdu içime inşaALLAH güzel kaderleriyle sağlıcakla doğup büyürler canım.hakikaten çok sevindim ALLAH C.C gönlüne göre versin canım

canım çok yorma kendini bebikonda sen de iyi olmanıza çok sevindim.ben de gün sayıyorum tatlım 15 Ocak test günüm hayırlısı inşaALLAH

canım çok sağol güzel dileklerin için iyim tedavim tırasfere hazırlanıyorum inşallah buşon tedavilerimiz olur seninde bebelerinle salıklı hamilelikler geçirmen dileyiyle

Arkadaşlar şimdilik hoşçakalın yemekten sonra görüşürüz inşaallah

Transfer gününü de sayarsak bugün 11. Günüm simdi yazdiklarinizi okudumda bende agrilar gelip geciyor fakat hic lekelenmem olmadi allaha sükür burda yazmissiniz lekelenme olursa tutunmustur diye yani benim durum belirsizmi anlamadim(

kendini yormuyosun dimi dikkat et lütfen bırak yada işi ya ne çalışması bu........yoksa sendemi çocukta yaparım kariyerde diyenlerdenmisin

canım işimi bırakmak istemiyorum memnunum :) yoruluyorum ama seviyorum muhasebeciliğii

kızlarrrrrr yemek yapıp gelicem akşam tam kadro burdayız tmmı kimse bi yere kaçmasınnnnn ona göre

kolay gelsin canım bende kadroda olmak istiyorum ama 9 da uyuyorum uyumassam gelirim bendee

canım çok yorma kendini bebikonda sen de iyi olmanıza çok sevindim.ben de gün sayıyorum tatlım 15 Ocak test günüm hayırlısı inşaALLAH

hadi bitanem güzel haberler verirsin inşallah
ya bedenen değilama beynen baya yoruluyorum ama seviyorum işte mesleğimi

Arkadaşlar şimdilik hoşçakalın yemekten sonra görüşürüz inşaallah

afiyetler olsun canımmmm bebiklerinle sana

Son düzenleme:

tatlım leke olması şart değil bi çok arkadaşımızın olmadı ama hamilee inşallah güzel haberlerini alırız

cicibebem nasılsın tedaviye başladın sen değilmiii inşallah sımsıkı tutunur kuzucuklar

O bünyeden bünyeye değişiyor, kimisinde oluyo lekelenme kimisinde olmuyo... Olmaması en güzeli bence şanslısın :))

canımmm gözünaydınRabbim inşallah bizlere de nasip etsin senin adına çok sevindim

tatlım leke olması şart değil bi çok arkadaşımızın olmadı ama hamilee inşallah güzel haberlerini alırız

O bünyeden bünyeye değişiyor, kimisinde oluyo lekelenme kimisinde olmuyo... Olmaması en güzeli bence şanslısın :))

Sagolun kizlar bence leke olsaydı dahada panik olurdum korkardim adet kanaması diye ama hala korkuyorum ağrılarım olunca adet olma korkusu var inşallah hamileyimdir 5.denemem allahım bu son olsun inşallah

Canim ya disaro ciktim yuruyus yaptimgibi bisey oldu eve gelip leke gorunce aglamaya basladim keske i.sallah dusundugum gibi olmasa insallah ben cok yanlizim. Ne akraba ne arkafas var yoldasim bni birakmamistir ins

Sagolun kizlar bence leke olsaydı dahada panik olurdum korkardim adet kanaması diye ama hala korkuyorum ağrılarım olunca adet olma korkusu var inşallah hamileyimdir 5.denemem allahım bu son olsun inşallah

Bu son olsun yok bu sonuncu var. evreni güzel etkileyelim pozitif pozitif bakalım :)))

Şaka bir yana seni çok iyi anlıyorum, benim de 2 negatif 3 pozitif var ortada bebiş yok içim kıyıldı artık beklemekten. Ama gelecek o bebek. Herkesin geliyo bizim niye gelmesin değil mi

canım yaaa üzülme ama böyle benim 4 kere hamilelelik oldu dördündede ne kahverengi leke ne de kan geldi herkes de aynı olacak diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…