- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Canim ya disaro ciktim yuruyus yaptimgibi bisey oldu eve gelip leke gorunce aglamaya basladim keske i.sallah dusundugum gibi olmasa insallah ben cok yanlizim. Ne akraba ne arkafas var yoldasim bni birakmamistir ins
canım arkadaşım bulunduğun yerde yalnız olabilirsin ama burada biz variz herşeyimizi paylaşıyoruz "hayat paylaşınca güzel"bana kalırsa zaten kan içerde duruyordu hareket edince kendini dışarı attı.kanama muhakkak oluyormuş embriyo kan akışının bol olduğu yere kendini gömermiş üstte olan kan damarı kanarmış %90 rahim bu kanı emiyormuş ememediği zaman aynı gün yada bir kaç gün sonra dışarıya atıyormuş web den okudum.ben de hayıflanıyordum acaba benim kanamam olmadığı için mi? gebelikler 7 haftayı geçmiyor diye işin özünün öyle olmadığını anladım inşaALLAH müjdeli haberlerini alırız canım
tatlım leke olması şart değil bi çok arkadaşımızın olmadı ama hamileeinşallah güzel haberlerini alırız
O bünyeden bünyeye değişiyor, kimisinde oluyo lekelenme kimisinde olmuyo... Olmaması en güzeli bence şanslısın :))
Bu son olsun yokbu sonuncu var. evreni güzel etkileyelim pozitif pozitif bakalım :)))
Şaka bir yana seni çok iyi anlıyorum, benim de 2 negatif 3 pozitif var ortada bebiş yok içim kıyıldı artık beklemekten. Ama gelecek o bebek. Herkesin geliyo bizim niye gelmesin değil mi
canım yaaaüzülme ama böyle benim 4 kere hamilelelik oldu dördündede ne kahverengi leke ne de kan geldi herkes de aynı olacak diye birşey yok.
Allahrazi olsun. Hepinizden. Ins hayirlisi olur canim ya sabah 9da kan vermeye git em bakalim
Evet canım olmaması daha iyi bence inşallah artık 9 ay boyunca adet olmam âmin.destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun tez zamanda hepimiz inşallah hamile haberlerimizi buraya yazarız
cicibebemnasılsın tedaviye başladın sen değilmiii inşallah sımsıkı tutunur kuzucuklar
slm kızlar yeni hamilelerimizin gözü aydın olsun rabbim saglıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşş
fazla giremiyorum gercekten zor geçiyor benim yerimden kalkamıyorum mide bulantısı ve basş dönmesi birde kızım var küçük onun bakımı falan derken gün bitiyor şu ilk 3 ayı bir atlatsam belki düzelirimdün dayanamadım burda bir dr gittim maşallahhh bebeklerim iyi şuan inş bir sorun çıkmaz zaten pazartesi kontrolümüz var hem o zamana kadar 2. ayımızı doldurmuş olacagız inş sorunsuz bir hamilelik olur burda gittigim dr ultrasyonunda kalkp sesini dışarı vermiyordu eski modelldi ama maşallah dedi dr iyiler dedi bakalım kendi dr ne diyecek haftaya az kaldı
kalbimdesin cnm nasıl gidiyorr bakalım tatlım giremiyorum ama hep dualarımdasın
sevgicigim sen nasılsn maşallahhh pek aramız yok senle sanırım inş güzel gidiyordur
nazarboncugu cnm mide bulantıları hala devam ediyormu ben her şeyden tiksindim hiç bir şey yiyemiyorum sadece ayran hazır olandan oda biraz tuzlu yaa o yüzden sanırım bastırıyorr bulantımı ay böyle giderse kesin hastanelik olurummüzüldügüm tek şey bebeklerime yararlı hiç bir şey yiyememem tam şuan beslenme zamanı ilk üç ay çok önemli ve ben günümü hep aç geçiriyorum
roosee82 cnm gözün aydın senin adına çok sevindim maşallah kuzularına
cicibebe cnm tedaviye başladın sanırım rabbim seninle olsun emeklerinin boşa cıkarmasın allahım güzel haberlerini bekliyoruz inş
vee amayacıgım cnm sen nasılsın ne zamanan başlıyorsun tedaviye kuzumm bu topik çogumuza ugurlu geldi inş sanada ugurlu gelir cnm senide aramızda koca göbekli görmek istiyoruz inşve ismini sayamadıgım diger arkadaşlar inş hepiniz iyisinizdir tedavi sürecinde olan arkadaşlarım rabbim gönlü muradınızı versin bu mubarek günler hürmetine inş güzel haberlerinizi alırın
bekleyişte olan arkadaşlar inanın sizleri çok iyi anlıyorum heycan stres var biliyorum ama sakın gününüzden önce test yapmayın bazan bebek geç tutuna biliyor sizde negatif diee üzülüyorsunuz ve bebeginizin tutunmasına engel oluyorsunuz inş hepiniz pozitif alırsınız canlar bu yolda bu ugurda olan herkesle dualarım ne olur kusuruma bakmayın fazla duramıyorum bu kadar zor durdum hepinizi yaradana emanet ediyorum bebeklerinizlee birliktee güzel günler sizin olsunn
amin canım transferi olmuş çok kişi var hepimiz müjdeleri tek tek veririz.diğer kızlarda arkamızdan gelir
cicibebemnasılsın tedaviye başladın sen değilmiii inşallah sımsıkı tutunur kuzucuklar
iyim canım sen nasılsın tırasfere hazrlanıyorum inşallah hayırlısı
canımmm gözünaydınRabbim inşallah bizlere de nasip etsin senin adına çok sevindim
Dualarim sziinle kizlar emin olun rabbm sizede vericek :)) en kisa zmnda sizde sok olun anne oldgunuza :)) inslhhhhhh
gozun aydin Edaa, saglicakla kucagina almani dilerim..darisi hepimzin basina..bu arada sorununuz neydi? bizim morfoloji problemi beni hala korkutuyorda, sperm morfolojisi bozuk olanlardan guzel haber alinca cok mutlu ve umutlu oluyorum:)
Dualarim sziinle kizlar emin olun rabbm sizede vericek :)) en kisa zmnda sizde sok olun anne oldgunuza :)) inslhhhhhh
KIZZZZZZZZZZZ gozun aydin simdi anlat bakalim transfer den sonra neler yaptin)
:)) ben ful yattim canlarim ne yemem ne is ne guc , son uc gun ymek yptm sadece ama toz bile almdim annem hep ynimdydi , beslnmeme dikket ettm afdrsnz hc kabz olmadim , her aksam sut ictm , ananas yedim , norml ymeklere devam ettm salta ya agirlik verdm kivrcikda vitamn cok cnku , 6-7gn hafif sncim oldu snra gcti 10.11gn lerde adet olcm sndim cok krktm ama
Cok skr rabbme bnlerce kez skr :) bide bebegme hergn yasini serif , meryem suresi veye fetih suresi okudm her gce karnimi okudum yattim konustm onlarla :)) oyleee :)
canımsın canım çok saol allah razı olsun güzel dileklerin için onlar iyi olsunlarda inan bana benim için fark etmez eşim hep ikiside erkek diyor ama ben önce yaradandan saglıklı olmamalarını ve vaktinde gelmemerini diliyorum kimsem yok erken dogum yasam kızım küçük onan bakacak kimsem yok bebeklerime bakacak kimse yok her yönden zorlanırım onun için önce saglıkları sonra vaktinde gelmeleri inş öyle olurr38 haftadan önce gelite annelerini üzmezler kurban oldugum yaradanım inş sanada bu güzel duyguyu tatdırır canım benimcanım çok sevindim ikizlerin iyi olması için aklıma geldikçe dua ettim kalbi gümbür gümbür atan erkek arkadan gelen narin kalp seside kız olacak gibi bii his doğdu içime inşaALLAH güzel kaderleriyle sağlıcakla doğup büyürler canım.hakikaten çok sevindim ALLAH C.C gönlüne göre versin canım
canım çok sağol güzel dileklerin için iyim tedavim tırasfere hazırlanıyorum inşallah buşon tedavilerimiz olur seninde bebelerinle salıklı hamilelikler geçirmen dileyiyle
:)) ben ful yattim canlarim ne yemem ne is ne guc , son uc gun ymek yptm sadece ama toz bile almdim annem hep ynimdydi , beslnmeme dikket ettm afdrsnz hc kabz olmadim , her aksam sut ictm , ananas yedim , norml ymeklere devam ettm salta ya agirlik verdm kivrcikda vitamn cok cnku , 6-7gn hafif sncim oldu snra gcti 10.11gn lerde adet olcm sndim cok krktm ama
Cok skr rabbme bnlerce kez skr :) bide bebegme hergn yasini serif , meryem suresi veye fetih suresi okudm her gce karnimi okudum yattim konustm onlarla :)) oyleee :)
Bendede kabizlik sorunu yok gunde 3 litre su iciyorum bende cig olan seyler yemiyorum cok pismis yiyorum mesela sucuk salam sosis gibi seyleri tuketmiyorum balik tavuk eti tuketiyorum incir hurma yiyorum bende hergün allah kabuletsin tesbih cekiyorum 100 kere ya sehid, ya kebir, ya vahid, ya latif, ya azim, ya nur, ya berr, subhanallah, ellhamdulillah, allahu ekber bunlari cekiyorum ve ardindan 100 kere la havle vela kuvvete illa billhil aliyyil azim cekiyorum ve ardindan 1 kerede kenzül ars duasini okuyup dilegimi diliyorum allah büyük insallah dualarimi kabul eder bunlari hergün yapiyorum arkadaslari birseyi cok istiyorsaniz sizde yaoin insallah faydasini gorecegiz
canım benimmmm sağolasın... 15 ocakta gidicem hastaneye bakalım ne diyecekler.... ona göre bi yol çizicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?