2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim ya disaro ciktim yuruyus yaptimgibi bisey oldu eve gelip leke gorunce aglamaya basladim keske i.sallah dusundugum gibi olmasa insallah ben cok yanlizim. Ne akraba ne arkafas var yoldasim bni birakmamistir ins

canım arkadaşım bulunduğun yerde yalnız olabilirsin ama burada biz variz herşeyimizi paylaşıyoruz "hayat paylaşınca güzel"bana kalırsa zaten kan içerde duruyordu hareket edince kendini dışarı attı.kanama muhakkak oluyormuş embriyo kan akışının bol olduğu yere kendini gömermiş üstte olan kan damarı kanarmış %90 rahim bu kanı emiyormuş ememediği zaman aynı gün yada bir kaç gün sonra dışarıya atıyormuş web den okudum.ben de hayıflanıyordum acaba benim kanamam olmadığı için mi? gebelikler 7 haftayı geçmiyor diye işin özünün öyle olmadığını anladım inşaALLAH müjdeli haberlerini alırız canım

Allahrazi olsun. Hepinizden. Ins hayirlisi olur canim ya sabah 9da kan vermeye git em bakalim

tatlım leke olması şart değil bi çok arkadaşımızın olmadı ama hamilee inşallah güzel haberlerini alırız

O bünyeden bünyeye değişiyor, kimisinde oluyo lekelenme kimisinde olmuyo... Olmaması en güzeli bence şanslısın :))

canım yaaa üzülme ama böyle benim 4 kere hamilelelik oldu dördündede ne kahverengi leke ne de kan geldi herkes de aynı olacak diye birşey yok.

Evet canım olmaması daha iyi bence inşallah artık 9 ay boyunca adet olmam âmin.destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun tez zamanda hepimiz inşallah hamile haberlerimizi buraya yazarız

amin canım transferi olmuş çok kişi var hepimiz müjdeleri tek tek veririz.diğer kızlarda arkamızdan gelir

cicibebem nasılsın tedaviye başladın sen değilmiii inşallah sımsıkı tutunur kuzucuklar

iyim canım tedavi deyil tedevim bitmiştide tırasferim olmamıştı şimdi tırasfere hazırlanıyorum allahın izniyle inşallah bu son olur vallahi korkularımda başladı hayırlısı bakalım sen nasılsın bebelerin nasıl kız ikizmiydi

canım benimmmm sağolasın... 15 ocakta gidicem hastaneye bakalım ne diyecekler.... ona göre bi yol çizicem

amin canım transferi olmuş çok kişi var hepimiz müjdeleri tek tek veririz.diğer kızlarda arkamızdan gelir

Âmin inşallah Birtanem Allah hepimizin gönlüne göre versin..13 test daha cooooook var inşallah Ozamana kadar hersey yolunda gider allahhepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
gozun aydin Edaa, saglicakla kucagina almani dilerim..darisi hepimzin basina..bu arada sorununuz neydi? bizim morfoloji problemi beni hala korkutuyorda, sperm morfolojisi bozuk olanlardan guzel haber alinca cok mutlu ve umutlu oluyorum:)

Bnm prolktinm yuksk cikiyo ve poliskistik overim var , :) darisi basna canimm bnm inslhh allhn iznyle

KIZZZZZZZZZZZ gozun aydin simdi anlat bakalim transfer den sonra neler yaptin )

:)) ben ful yattim canlarim ne yemem ne is ne guc , son uc gun ymek yptm sadece ama toz bile almdim annem hep ynimdydi , beslnmeme dikket ettm afdrsnz hc kabz olmadim , her aksam sut ictm , ananas yedim , norml ymeklere devam ettm salta ya agirlik verdm kivrcikda vitamn cok cnku , 6-7gn hafif sncim oldu snra gcti 10.11gn lerde adet olcm sndim cok krktm ama
Cok skr rabbme bnlerce kez skr :) bide bebegme hergn yasini serif , meryem suresi veye fetih suresi okudm her gce karnimi okudum yattim konustm onlarla :)) oyleee :)

Bendede kabizlik sorunu yok gunde 3 litre su iciyorum bende cig olan seyler yemiyorum cok pismis yiyorum mesela sucuk salam sosis gibi seyleri tuketmiyorum balik tavuk eti tuketiyorum incir hurma yiyorum bende hergün allah kabuletsin tesbih cekiyorum 100 kere ya sehid, ya kebir, ya vahid, ya latif, ya azim, ya nur, ya berr, subhanallah, ellhamdulillah, allahu ekber bunlari cekiyorum ve ardindan 100 kere la havle vela kuvvete illa billhil aliyyil azim cekiyorum ve ardindan 1 kerede kenzül ars duasini okuyup dilegimi diliyorum allah büyük insallah dualarimi kabul eder bunlari hergün yapiyorum arkadaslari birseyi cok istiyorsaniz sizde yaoin insallah faydasini gorecegiz

canımsın canım çok saol allah razı olsun güzel dileklerin için onlar iyi olsunlarda inan bana benim için fark etmez eşim hep ikiside erkek diyor ama ben önce yaradandan saglıklı olmamalarını ve vaktinde gelmemerini diliyorum kimsem yok erken dogum yasam kızım küçük onan bakacak kimsem yok bebeklerime bakacak kimse yok her yönden zorlanırım onun için önce saglıkları sonra vaktinde gelmeleri inş öyle olurr38 haftadan önce gelite annelerini üzmezler kurban oldugum yaradanım inş sanada bu güzel duyguyu tatdırır canım benim
canım çok sağol güzel dileklerin için iyim tedavim tırasfere hazırlanıyorum inşallah buşon tedavilerimiz olur seninde bebelerinle salıklı hamilelikler geçirmen dileyiyle

inş cnm rabbim gönlü muradın versin Allahm nur topu gibi bir evlat versin dedigin gibi inş son denemen olurr gercekten bunu canı gönülden diliyorum bütün arkadaşlarım içinde aynı dilekleri diliyorum rabbim hepsinin yüzünü güldürsün kimsenin kucagını boş bırakmasın Amin güzel dilerklerin içinde çok tşk ederim cnm

Bende onceki transferimde annemdeydim sağolsun hep yedim ictim yattim hic kaldirmadi annem beni ama transferden oncede kabizligim vardi transfer gunu kendimi cok zorlamistim malesef hâlâ acaba diyorum olmamasina sebeb omuydu diye (

İnsalhh canim benm rabbm bizi duyuyor istedgimizi biliyo ne kdar dua etsek o kdr iyi bnlerce kez sukurr allahma bn sukur namazda kldm allh kbl ederse hyrlisi olur inslhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…