2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bende onceki transferimde annemdeydim sağolsun hep yedim ictim yattim hic kaldirmadi annem beni ama transferden oncede kabizligim vardi transfer gunu kendimi cok zorlamistim malesef hâlâ acaba diyorum olmamasina sebeb omuydu diye (

Doktor bana asla kabiz olma ddi bebge cok zarar vermz ama sna sknti olur ddi , kabiz yapan seylerden uzak durdum , cnku ilclar kabiz yapiyo ama her ihtimlar karsi kabiz olurm diye surup adi verdi kabiz olursan ic die , grk klamdi cok skr cAnm , sndr b doktoruna sor istersen surup dene

kızlarrrrrr yemek yapıp gelicem akşam tam kadro burdayız tmmı kimse bi yere kaçmasınnnnn ona göre

Ablacimmmm ya hamileyim ama ben hala soktayim ya :) bgn evden ckmadan hepinize dua ettm , cok skr rabbm bnim yuzmu gldrdu inslahh sizinde guldruck ablam :) bana vergnz moral icn cok t ederm ))

İnsalhh canim benm rabbm bizi duyuyor istedgimizi biliyo ne kdar dua etsek o kdr iyi bnlerce kez sukurr allahma bn sukur namazda kldm allh kbl ederse hyrlisi olur inslhh :))

Ablacimmmm ya hamileyim ama ben hala soktayim ya :) bgn evden ckmadan hepinize dua ettm , cok skr rabbm bnim yuzmu gldrdu inslahh sizinde guldruck ablam :) bana vergnz moral icn cok t ederm ))

Insallah birtanem bizlerden dualarini eksik etme hamilelerin duasi cok kabul olurmus allah senin hamileligini daim etsin sonrada bebislerini kucagina almayi nasip etsin

Evet canim biliyorum o surubu ben simdiden kayisi yemeye basladim bu sefer daha dikkayliyim

Canım arkadaşım böyle durumlarda bişeyle yazmak o kadar kötü ki İnsan ne yazacağını bilemiyor. öncelikle Allahtan ümit kesilmez demek istiyorum. Rabbim yardım etsin. Bende geçen hafta düşük yaptığımda keşke ilk test gününde sıfırı görseydim de 1 hafta daha içimde bebeğimi hissedipde düşürmeseydim demiştim. Sonra düşündüm arkadaşlarımıın yazılarını okudum ve onlardan destek aldım. acısı tarifsiz biliyorum ama en azından daha fazla ilerlemedi kalp atışını duyamadım. öyle olsaydı ne yapardım dedim kendi kendime. Her şerde bir hayır. her hayırda bir şer olabilir. Hala çok üzülüyorum. Çalışıyorum yoğun tempodayım Ama her dakika hala aklımda... hala zaman zaman bir yere uzansammı uzanmasammı diye düşünüyordum. yada eğilsemmi diye sonra sinirlenim bozuyordu gözlerim doluyordu kendimi sıkıyordum. Allahımın emri buymuş diyorum. Biliyorum seni hiçbirşey rahatlatmayacak şu an Rabbim yar ve yardımcın olsun...

kıslar sanıyorum nazandan hala haber yok hiç girmemiş...

tekrar gözün aydın cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.......hem ne demek moral falan bu topiğe giren artık bizim ailedendir sende artık bu ailenin bi parçasısın bak artık bi dünya teyzeleri var bebeklerinin ona göre dikkat et yorma kendini allahıma emanetsin gülüm ailene bizdende selamlar bizlerede dua edin rabbim bizimde yüzümüze gülsün

arkadaşlarım,perşembe transferim var,anestezili olmayı düşünüyorum..içinizde anestezili olan arkadaşlarım var mı merak ettim,ben normal muayene bile çok zor oluyorum,kendimi kasmaktansa narkozla transfer olmayı düşünüyorum..cevap verirseniz çok sevinirim.

Iyi aksamlar Kislar nasilsiniz insallah hersey gonlunuzce olur ben gitt disidayim Burda 6 defa denedim ama kica bi sifir turkiyede denedim ordada ayni Allah nasip ederse tekrar dusunuyoz ama doktorum bu defa bizim dememisle rahime ciziik atacakmus egerr tedavu yine yarim kalmassa acaba aranusada Bumu yaptiran varmi embriyo rahme tutunabiliyomus ozaman

:) allah raZi olsn ablam dua edicm emin olun :) inslhh en kisa zmnda sira szde ablacim

Canim benm bildgm sadce anestzyle yapiolar cnku agrili bir islemmis , bana anestezi istermisn istemezmisn die b secnk sunulmadi , bnde antzden kokruodm ama hc kokrlck bsey yok uyyosn ve uyaniosn :) anestezi yptr derim

aslında ağrısı yok transferin ama spekulum takılırken zorlanıyorsan yaptır anestezi.benim rahim ters çok zorlandı dr o nedenle masanın başını kaldırdılar iki büklüm oldum ama canım yanmadı.korkma her ne şekilde olursan ol sonuçta bebişlerimiz gelecek :119:

Arkadaslar iki gundur cok kötü bas agrim var hap almak istiyorum ama esim izin vermiyor(acaba hap alsam bir zarsri olurmu tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…