2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Surekli herseyin iyisini dusunup duruyordum ya,bu noktada buyuk, canli bir bebegi aldirmak zorunda kalmadigima sevinerek!! İcimdeki polyannayi ugurladim bugun ogleden sonra...korkunun ecele faydasi yokmus bir kere daha tecrube ettim.sabah kan verdim,sonucum 2ye katlamis 4gundur ve 8065 olmus..muayenede maalesef ki son bir haftadir beklenen gelisme olmadigi ve kesenin bozulmasi sebebi ile kurtaj dedi doktorum.normalde bu isi yapmamasina ragmen 12.gunumden beri zirt birt gorustugumuzden sanirim, kendisinin beni kurtaj yapabilecegini,hazir bugun ac oldugum icin arada beni operasyona alabilecegini soyledi doktorum.kendisine guvendigim icin-- gebeligimin basindan beri igne eziyetine katlanmami,bu bebegin cok kiymetli oldugunu soyleyip beni motive edip olumsuz birsey demedi -- beklenecek en ufak belirti olsa bekleyelim derdi diye dusunerek ogleden sonra kurtaj oldum..
Aslinda soylemek istedigim o kadar cok sey var ki ama gozlerim doluyor...surekli bir umut olacak demistim,olmadi..bir taraftan olmayacagini da seziyordum,degerler-usg zamaninda dogru-duzgun gitmiyorsa bozuluyor muhakkak.benimki 8.hafta basinda,selenin 5.haftada,monicanin7.haftada...
O yuzden en bastan duzgun giden,saglikli gebelik saglikli bebek diliyorumm....

bende duydum ama nasıl bişey bilmi yorum bende gidince dr sorucam bende düşünüyorum böyle bişey bakalım dr ne diycek gebelik aşısı varmış bide ben dr onu dasordum bana sana gerek yokdedi bakalım çiziyenediycek artık olsunda benrazıyım neremi çizerse çizsinler yeterki olsun bebeyim hayırlısıyla

canım çok üzüldüm nediyceyimide bilmiyorum allah sabır versin nediyim

offf tuylerim diken diken oldu, nedenirki canim buyuk gecmis olsun insallah bu acini unutup tez zamanda anne ol kavus yavruna

Canım geçmiş olsun seni cok iyi anlıyorum geçen sene bende kurtaj oldum hayırlısı buymuş verende Allah alanda Rabbim inşallahh en kısa zamanda yüzünü güldürsün

Arkadasim çok üzüldüm Rabbim güç versin ne diyecegimi bilemiyorum ama eşin de cok uzulmustur eminim ben koca bi negatif alinca iki yilin emeği bir sürü aksilikten sonra geçen ay yikildim senin de esine dediğin gibi bnm esimde ayni saatinde yatti uyudu ise gitti sordum ben bittim sen nasil boylesin diye bende yikilirsam sen daha kötü olursun dedi ikimizin de iyi olması icin birimizin daha sağlam durmasi gerek erkekler cok göstermez ama icine atarlar yaratılış dedi zor tuttu kendini ağlamamak için kisacasi esin de cok üzülüyordur eminim arkadasim daha sıkı sarilin birbirinize inşallah hemen kalkın ayağa milletin cenesinden bende bıktım yeni tedaviye baslarsam kendi aileme bile soylemicem bnm etrafimda ki kimsenin agzinin ayari yok burdaki arkadaşlarım sizler daha iyi anlıyorsunuz beni canim Allahim sabir güç sifa versin hepimize Allaha emanet

Son düzenleme:

Canim çok geçmiş olsun senin ve esinin cani sagolsun rabbim en kisa zamanda gonderir inşallah melegini

canım çokkk geçmiş olsun.Allah sabır versin.seni çok iyi anlıyorum.Umarım tez vakitte toparlanırsın.

tüylerimi diken diken eden, gözlerimi dolduran bi şekilde ifade etmişsin canım... selene de monicakaya da içimiz sızladı, canımız yandı.... sana da.... Rabbim sabrını versin... tez zamanda da sağlıklı, en başından en sonuna düzgün giden, sorunsuz bir gebelik geçirebileceğin, polyananı yeniden göndersin sana.... inşallah tedaviye bile gerek kalmadan canım

Offff offf dünden beri merak ediyordum ama sesin çıkmayınca hissetmiştim işlerin yolunda gitmediğini... Senin iyimserliğin, güçlü duruşun hep bana da güç verdi, umut oldu. Keşke böyle olmasaydı. Çok geçmiş olsun. Yanındayım, seni seviyorum.

Canım Rabbim sabır versin...Böyle durumlarda teselli etmek bile çok zor...Az üzül olur mu kendini heba etme Rabbim yar ve yardımcın olsun...Sana en güzelini, en hayırlısını nasip etsin

Günaydın kızlar Hayırlı haberler alabileceğimiz güzel birgün olsun bugüniyi ki varsınız

hiç denilecek bişey yok..rabbim sabrınıda beraberinde versin inşallah...

Sagolun tesekkurler arkadaslar.
Bu tup bebek zorlu bir surec.tedaviye basladigimiz andan itibaren umutlu olmakla mukellefiz.tutma ihtimali %20-25 mutlu oluruz,olmama ihtimali cok daha fazla ama uzuntu girdabina kapilmayip onumuze bakmamiz lazim.ben de kendimi avutuyorum iste..

canım dün monica bugün sen belki yarın bizler....off ne bileyim yaaa rabbim sabır versin sana canım dayanma gücü versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…