Surekli herseyin iyisini dusunup duruyordum ya,bu noktada buyuk, canli bir bebegi aldirmak zorunda kalmadigima sevinerek!! İcimdeki polyannayi ugurladim bugun ogleden sonra...korkunun ecele faydasi yokmus bir kere daha tecrube ettim.sabah kan verdim,sonucum 2ye katlamis 4gundur ve 8065 olmus..muayenede maalesef ki son bir haftadir beklenen gelisme olmadigi ve kesenin bozulmasi sebebi ile kurtaj dedi doktorum.normalde bu isi yapmamasina ragmen 12.gunumden beri zirt birt gorustugumuzden sanirim, kendisinin beni kurtaj yapabilecegini,hazir bugun ac oldugum icin arada beni operasyona alabilecegini soyledi doktorum.kendisine guvendigim icin-- gebeligimin basindan beri igne eziyetine katlanmami,bu bebegin cok kiymetli oldugunu soyleyip beni motive edip olumsuz birsey demedi -- beklenecek en ufak belirti olsa bekleyelim derdi diye dusunerek ogleden sonra kurtaj oldum..
Aslinda soylemek istedigim o kadar cok sey var ki ama gozlerim doluyor...surekli bir umut olacak demistim,olmadi..bir taraftan olmayacagini da seziyordum,degerler-usg zamaninda dogru-duzgun gitmiyorsa bozuluyor muhakkak.benimki 8.hafta basinda,selenin 5.haftada,monicanin7.haftada...
O yuzden en bastan duzgun giden,saglikli gebelik saglikli bebek diliyorumm....
arkadaşlarım,perşembe transferim var,anestezili olmayı düşünüyorum..içinizde anestezili olan arkadaşlarım var mı merak ettim,ben normal muayene bile çok zor oluyorum,kendimi kasmaktansa narkozla transfer olmayı düşünüyorum..cevap verirseniz çok sevinirim.
geçmiş olsun nazancım gerçekten söylücek söz bulamıyorumSurekli herseyin iyisini dusunup duruyordum ya,bu noktada buyuk, canli bir bebegi aldirmak zorunda kalmadigima sevinerek!! İcimdeki polyannayi ugurladim bugun ogleden sonra...korkunun ecele faydasi yokmus bir kere daha tecrube ettim.sabah kan verdim,sonucum 2ye katlamis 4gundur ve 8065 olmus..muayenede maalesef ki son bir haftadir beklenen gelisme olmadigi ve kesenin bozulmasi sebebi ile kurtaj dedi doktorum.normalde bu isi yapmamasina ragmen 12.gunumden beri zirt birt gorustugumuzden sanirim, kendisinin beni kurtaj yapabilecegini,hazir bugun ac oldugum icin arada beni operasyona alabilecegini soyledi doktorum.kendisine guvendigim icin-- gebeligimin basindan beri igne eziyetine katlanmami,bu bebegin cok kiymetli oldugunu soyleyip beni motive edip olumsuz birsey demedi -- beklenecek en ufak belirti olsa bekleyelim derdi diye dusunerek ogleden sonra kurtaj oldum..
Aslinda soylemek istedigim o kadar cok sey var ki ama gozlerim doluyor...surekli bir umut olacak demistim,olmadi..bir taraftan olmayacagini da seziyordum,degerler-usg zamaninda dogru-duzgun gitmiyorsa bozuluyor muhakkak.benimki 8.hafta basinda,selenin 5.haftada,monicanin7.haftada...
arkadaşlarım,perşembe transferim var,anestezili olmayı düşünüyorum..içinizde anestezili olan arkadaşlarım var mı merak ettim,ben normal muayene bile çok zor oluyorum,kendimi kasmaktansa narkozla transfer olmayı düşünüyorum..cevap verirseniz çok sevinirim.
canım bende yarın transfer olacağım Allah ın izniyle. Kaçıncı gün embriyosu senin? Beraber bekleyeceğiz desene :18:
selam canım,pazartesi toplama işlemi oldu benim,perşembe transfer olur demişlerdi ama şimdi telefon bekliyorum,kesin olarak bugün belli olucak..inşallah hakkımızda hayırlısı olur,iyi haberler alırız...
transferin hayırlı olsun canımben anestezi ile hiç olmadım inşaALLAH her işin sorunsuz ilerler
canım maddi açıdan sıkıntın yoksa anestezi alabilirsin..ama çok seri 1 dakika sadece sürüyor işlem..
Iyi aksamlar Kislar nasilsiniz insallah hersey gonlunuzce olur ben gitt disidayim Burda 6 defa denedim ama kica bi sifir turkiyede denedim ordada ayni Allah nasip ederse tekrar dusunuyoz ama doktorum bu defa bizim dememisle rahime ciziik atacakmus egerr tedavu yine yarim kalmassa acaba aranusada Bumu yaptiran varmi embriyo rahme tutunabiliyomus ozaman
Arkadaslar iki gundur cok kötü bas agrim var hap almak istiyorum ama esim izin vermiyor(acaba hap alsam bir zarsri olurmu tedaviye
aslında ağrısı yok transferin ama spekulum takılırken zorlanıyorsan yaptır anestezi.benim rahim ters çok zorlandı dr o nedenle masanın başını kaldırdılar iki büklüm oldum ama canım yanmadı.korkma her ne şekilde olursan ol sonuçta bebişlerimiz gelecek :119:
Surekli herseyin iyisini dusunup duruyordum ya,bu noktada buyuk, canli bir bebegi aldirmak zorunda kalmadigima sevinerek!! İcimdeki polyannayi ugurladim bugun ogleden sonra...korkunun ecele faydasi yokmus bir kere daha tecrube ettim.sabah kan verdim,sonucum 2ye katlamis 4gundur ve 8065 olmus..muayenede maalesef ki son bir haftadir beklenen gelisme olmadigi ve kesenin bozulmasi sebebi ile kurtaj dedi doktorum.normalde bu isi yapmamasina ragmen 12.gunumden beri zirt birt gorustugumuzden sanirim, kendisinin beni kurtaj yapabilecegini,hazir bugun ac oldugum icin arada beni operasyona alabilecegini soyledi doktorum.kendisine guvendigim icin-- gebeligimin basindan beri igne eziyetine katlanmami,bu bebegin cok kiymetli oldugunu soyleyip beni motive edip olumsuz birsey demedi -- beklenecek en ufak belirti olsa bekleyelim derdi diye dusunerek ogleden sonra kurtaj oldum..
bahsettiğin histeroskopi olabilir bana yapıldı....transferimde 1 Ocakta oldu bakalım zaman ne gösterecek 15 Ocak test günüm senin içinde herşeyin hayırlısı inşaALLAHALLAH gönlüne göre versin canım
Sagolun tesekkurler arkadaslar.
Bu tup bebek zorlu bir surec.tedaviye basladigimiz andan itibaren umutlu olmakla mukellefiz.tutma ihtimali %20-25 mutlu oluruz,olmama ihtimali cok daha fazla ama uzuntu girdabina kapilmayip onumuze bakmamiz lazim.ben de kendimi avutuyorum iste..
merhaba kalbimdesin,
histeroskopi bu transferinde mi yapılmıştı.pazartesi günü de bana yapılacak.ertesi ay da donmuş transferi.rabbim dualarımızı kabul etsin inş.
canım aslında benim histeroskopi yapılma nedenin tekrarlayan düşükler ve vajinal kanamalarımın hiç kesilmeyişi idi.2 kere kansızlıktan bayılıp acile götürülünce gittiğim kadın doğumculardan çare bulamadım.tüp bebek doktoruna gittim oda histeroskopi yapalım rahimi, gözlemleyelim alınacak bir şey varsa alalım dedi patolojiye gönderirirz bir nevi ön kanser taraması olacak dedi:26:neyse mayıs 2013 de yapıldı birşey çıkmadı ama kanamalarım düzene girdi 1 ocakda dondurulmuş transferim oldu açıkçası zaman gösterecek çünkü benim gebelik oluşuyor 6.hafta kanamam başlıyor 2 hafta kadar sürüyor sonra bebek düşüyor.patolojik olarak mutasyon yok ama nasip bakalım hepimiz için herşeyin hayırlısı
bende kendiliğinden 2 kez hamile kaldım.biri kimyasal oldu diğerinin kalbi durdu.ilk tüp denemem negatif olunca histeroskopi yapalım dedi doktor ama ardından transfer olması gerekir dedi.kısmet bakalım.seninde sonucunu merakla bekliyorum.inş. bebeğin seninledir.
:)) ay cok guldum ya 😀😀😀😀 iyiki gelmisim burya ben 😊😊 szn yaslar kacti ki bn hep unutyrm :/
canım dün hep aklımdaydın hakkında hayırlısı olsun diye dua ettim ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.başın sağolsun ve geçmiş olsun.sende yavrunu cennete uğurladın.Rabbim ona bu kadar ömür vermiş inşaALLAH arkasından gelecek yavrular kaderi güzel ömrü uzun hayırlı sağlıklı evlatlar olur.kendine dikkat et canım senin yaradılışında polyanacılık var onu hiç bir dert hiç bir acı senden alamaz.benimde içim yandı ALLAH senin içinin yangınını tez zamanda söndürsün mucizesinin sana kolay yollarla göndersin inşaALLAH
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm okuyunca. Ben de değeri düşük başlayan bir gebeyim, sizlerin değerlerini takip ediyordum sürekli. En azından gebe kalmış olmak bu işin tesellisi, vücudumuz hazır hamile kalıcaz, doğru embriyo bizi de bulacak inanıyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?