2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Nazancım canım arkadaşım. Rabbim sabrını versin. Yalan yok hep korkuyordum korktuğum başıma geldi. Biliyorsun düşük değerle başladığımda bana da umut olmuştun sen. Benim bebeğimi kaybettiğimde dediğim gibi Rabbim öncelikle sağlıklı hamile kalmayı ve en önemlisi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin canım. Seni çok öpüyorum. üzülme demeyeceğim çünkü ben hala üzülüyorum. İnançlı kadınsın isyan etme yeter...

canım bende yarın transfer olacağım Allah ın izniyle. Kaçıncı gün embriyosu senin? Beraber bekleyeceğiz desene :18:

geçmiş olsun nazancım gerçekten söylücek söz bulamıyorum rabbim yardımcımız olsun inşalahh tez zamanda bebeğin sana gelir...sabırlar diliyorum

transferin hayırlı olsun canım ben anestezi ile hiç olmadım inşaALLAH her işin sorunsuz ilerler

canım bende yarın transfer olacağım Allah ın izniyle. Kaçıncı gün embriyosu senin? Beraber bekleyeceğiz desene :18:

selam canım,pazartesi toplama işlemi oldu benim,perşembe transfer olur demişlerdi ama şimdi telefon bekliyorum,kesin olarak bugün belli olucak..inşallah hakkımızda hayırlısı olur,iyi haberler alırız...

Son düzenleme:
selam canım,pazartesi toplama işlemi oldu benim,perşembe transfer olur demişlerdi ama şimdi telefon bekliyorum,kesin olarak bugün belli olucak..inşallah hakkımızda hayırlısı olur,iyi haberler alırız...

canım maddi açıdan sıkıntın yoksa anestezi alabilirsin..ama çok seri 1 dakika sadece sürüyor işlem..

transferin hayırlı olsun canım ben anestezi ile hiç olmadım inşaALLAH her işin sorunsuz ilerler

teşekkür ederim canım,muayenelerde sorun yaşadığım için anestezili olmayı istiyorum inşallah hayırlı olur,zaten tek yumurtam riske atmak istemiyorum..inşaALLAH sorunsuz olur arkadaşım.

canım maddi açıdan sıkıntın yoksa anestezi alabilirsin..ama çok seri 1 dakika sadece sürüyor işlem..

çok geriliyorum arkadaşım o masaya yatmak beni öldürüyor..biliyorum rahat durmayacağım,kasacağım kendimi..çok kısa bir işlem olduğunu biliyorum ama elimde değil..

bahsettiğin histeroskopi olabilir bana yapıldı....transferimde 1 Ocakta oldu bakalım zaman ne gösterecek 15 Ocak test günüm senin içinde herşeyin hayırlısı inşaALLAHALLAH gönlüne göre versin canım

Arkadaslar iki gundur cok kötü bas agrim var hap almak istiyorum ama esim izin vermiyor(acaba hap alsam bir zarsri olurmu tedaviye

bende de baş ağrısı var migrene çevirecek diye korkuyorum ama ilaç içmiyorum benim baş ağrıma apranax dan başka bir şey iyi gelmiyor.o da yasak o yüzden sabrediyorum ama minoset içebilirsin demişti hemşire.geçmiş olsun canım inşaALLAH geçer ağrın

seninde zor olmuş canım transferin..inşallah hayırlısı ile gelsin bebeklerimiz..

canım dün hep aklımdaydın hakkında hayırlısı olsun diye dua ettim ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.başın sağolsun ve geçmiş olsun.sende yavrunu cennete uğurladın.Rabbim ona bu kadar ömür vermiş inşaALLAH arkasından gelecek yavrular kaderi güzel ömrü uzun hayırlı sağlıklı evlatlar olur.kendine dikkat et canım senin yaradılışında polyanacılık var onu hiç bir dert hiç bir acı senden alamaz.benimde içim yandı ALLAH senin içinin yangınını tez zamanda söndürsün mucizesinin sana kolay yollarla göndersin inşaALLAH

bahsettiğin histeroskopi olabilir bana yapıldı....transferimde 1 Ocakta oldu bakalım zaman ne gösterecek 15 Ocak test günüm senin içinde herşeyin hayırlısı inşaALLAHALLAH gönlüne göre versin canım

merhaba kalbimdesin,
histeroskopi bu transferinde mi yapılmıştı.pazartesi günü de bana yapılacak.ertesi ay da donmuş transferi.Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm okuyunca. Ben de değeri düşük başlayan bir gebeyim, sizlerin değerlerini takip ediyordum sürekli. En azından gebe kalmış olmak bu işin tesellisi, vücudumuz hazır hamile kalıcaz, doğru embriyo bizi de bulacak inanıyorum.

Tekrar çok geçmiş olsun

merhaba kalbimdesin,
histeroskopi bu transferinde mi yapılmıştı.pazartesi günü de bana yapılacak.ertesi ay da donmuş transferi.rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

canım aslında benim histeroskopi yapılma nedenin tekrarlayan düşükler ve vajinal kanamalarımın hiç kesilmeyişi idi.2 kere kansızlıktan bayılıp acile götürülünce gittiğim kadın doğumculardan çare bulamadım.tüp bebek doktoruna gittim oda histeroskopi yapalım rahimi, gözlemleyelim alınacak bir şey varsa alalım dedi patolojiye gönderirirz bir nevi ön kanser taraması olacak dedi:26:neyse mayıs 2013 de yapıldı birşey çıkmadı ama kanamalarım düzene girdi 1 ocakda dondurulmuş transferim oldu açıkçası zaman gösterecek çünkü benim gebelik oluşuyor 6.hafta kanamam başlıyor 2 hafta kadar sürüyor sonra bebek düşüyor.patolojik olarak mutasyon yok ama nasip bakalım hepimiz için herşeyin hayırlısı

bende kendiliğinden 2 kez hamile kaldım.biri kimyasal oldu diğerinin kalbi durdu.ilk tüp denemem negatif olunca histeroskopi yapalım dedi doktor ama ardından transfer olması gerekir dedi.kısmet bakalım.seninde sonucunu merakla bekliyorum.inş. bebeğin seninledir.

inşaALLAH canım ALLAH C.C razı olsun

Canim ya,senle aramizda 1yas var ama yazdiklarin sanki annemin agzindan cikiyormus gibi,,gozyaslarimi tutamadim inan.daha bi duygulu geldi ne yalan diyeyim..tam da kendimi iyi hissedeyim diye agrim olsa da makinaya camasir attim,makyaj yaptim kendimi iyi hissedeyim diye,biraz susluyumdur ben,senin yuzunden goz makyajim bozuldu
Beni teselli eden arkadaslarima cok tesekkur ediyorum inanin bana cok iyi geliyorsunuz..bir de rahim ne yiyip icersem daha cabuk kendine gelir deneyim,bilginizi paylasirsaniz sevinirim..

Mrb benimde değerim malesef düşük çıktı. (9.günüm 7.51) sizin değerlerimizi merak ettim, birde gebeliğin devam ediyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…