2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Mrb benimde değerim malesef düşük çıktı. (9.günüm 7.51) sizin değerlerimizi merak ettim, birde gebeliğin devam ediyor mu.

Canim henuz 9.gun bu,12. Ve14.gunde 2ye katlayarak cikmasi muhim..dilerim 10gunde 2000lere ciksin..geriden gelince sikinti oluyor maalesef.

mrhb arkadaşlar pazartesi yumurtalar toplanmıştı 5. gün veya 6. gün transferi yapılacakmış yumurtalarım gayet iyi durumdaymış umarım dışarıdaki başarılarını içime koyduklarında da gösterirler ..

canıımmm ağlattım mı?seni kıyamam ben sana hemen makyajını tekrar yap:115: parfümünü de sık ohhh çok güzel oldun rahimi yiyecek olarak ne toparlar bilemiyorum ama senin gül yüzün gülerse çok çabuk toplanacağından eminimcanımm ALLAH'a emanetsin

inşaALLAH canım.hadi hayırlısı

Canim henuz 9.gun bu,12. Ve14.gunde 2ye katlayarak cikmasi muhim..dilerim 10gunde 2000lere ciksin..geriden gelince sikinti oluyor maalesef.

İnşallah canım bizde güzelliklerle karşılaşalım diye dua ediyoruz.Rabbim hepimizin değerlerini kat kat arttırıp,sağlıklı bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canım çok üzüldüm ne denirki böyle bir durumda...allah sabrını versin en kısa zamanda kendini toparlayıp yeniden deneme gücü versin inşallah

kızlarrr bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükür artık kolları bacakları var küçücük bir insana benzemeye başlamış artık bebeğim ama en güzeli HAREKET ETMEYE BAŞLAMIŞ görünce çok şaşırdık allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın onları doya doya sevebilmemizi nasip etsin inşallah...

maşaALLAH canım maşaALLAH.Rabbim herzaman güzel haberler almanı nasip etsin

Maşallah canim Allah tamamını erdirsin

Cok şükür maşallah allah nazarlardan saklasin kac haftalik oldun

Bende sadece gonal f kullanmıştım son iki gün ilave cetrotait bende çok çeşitli ilaç kullananları okuyorum Allah yardımcın olsun hangi merkezdesin

Merhaba mesajınızı yeni gördüm. Ben Amerikan hastanesine gidiyorum. Ne yazıkkı bizimki negatif. Artık çok sıkıldım. eşimi 7. deneme için ikna edemiyorum. Kısmet böyleymiş diyorum.

transferimin 8. günü cumartesi günü gebelik testine gitcem. 5. gün embiriyosu konuldu. acaba cuma günü gitsem olur mu ki. yoksa bi gün daha bekleyim mi kararsızım

Ben de çok üzüldüm gerçekten. Dün kızlar sormuşlardı ve ses çıkmamıştı senden. Sonra da giremedim nete.Açar açmaz baktım ki bir mesjı beğenmişsin, profiline girip yazdıklarına baktım ve bu mesajı gördüm. Diyecek bir şey bulamıyorum.
Ben bu tedaviye başlarken hep, bu olmazsa diğer tedavide .......... diye devam ettirdim hep cümlelerimi. Pek ümit bağlamamıştım,taa ki idrar testlerinde 2. çizgiyi görene kadar. Son zamanlar ümitlenmiştim sadece. O yüzden , belki baştan beri hep diğer tedaviyi düşündüğüm için çok kolay atlattım bu sefer. Ama geçen sefer, kese falan görünmemişti kimyasaldı benimkisi,değer düşmeye başlayana kadar test yapıp durdum, ve aynen sizlerde olduğu gibi her seferinde heyecanla, ümitle gittim ama maalesef olmadı. İnanır mısın son negatifin etkisini attım sanırım ama o kimyasal gebeliğin hayal kırıklığını hala yaşıyorum. O yüzden tahmin ediyorum ki sizin yaşadıklarınız çok daha zor. Gücü kuvveti nasıl, ne şekilde hissedersin bilmiyorum, belki eşinden, belki ailenden, belki işinden .... Ama dilerim en kısa zamanda toparlanır ve yeni tedaviye hazırlarsın kendini. Ben hissediyorum, Monicanın da, Selenin de, senin de bir sonraki tedavide olacak. Çünkü olması için gereken bütün fedakarlıkları yapıyorsunuz. Benimki de ilkbaharda olacak. Bir dahaki tedavimde. Sümbülteberler çiçeklenirken. Rüyamda gördüm. Hem de birden fazla olacak. Gördüğün gibi ümit bazen rüyalarda bile geliyor insana. Kendine iyi bak Nazan. Eminim mutlu olacaksın bu konuda.

Son düzenleme:
Gecmis olsun nazancim ,seni gayet iyi anlayabiliyirum.bana dedikleri gibi tutmus bak,bu iyiye isaret hic tutmaylarda var,halbuki o tutmayanlar anne simdi ,dusuk ayri bir zor .bir arkadasim hepsinde ayni mi aciyor icin dedi,aynen hepsi aciyor dedim hemde cok.benim yarin kontrolum var hic gidesim yok simdiye kadar iyi bir ultrasonum olmadi.ilk gebeligimde agri esliginde kanamam oldu dr kese var betahcg bakalim dedi yuksekti,sonra azalarak dusuk yaptim,2.gebeligimde dr kalp atisi var dedi kac tane soylemedi,2. Gittigimde bana gostermedi ucuz Birini almamiz gerek dedi,gorup te manevi bagim olmasin mi dediki,hala neden onay verdim diye uzulurum.3.gebeligim hususi 7.hafta gittim ikiz kalp atisi var,ama biri yari yariya farkli dedi dr.,2. Gittigimde iki kese var ama biri bos dedi.aglamak geliyor iicimden yarin guzel seyler duyayim Allahim normal bir hamilelik gecireyim bende diye 😞 allah yardimcimiz olsun hepimizin🙏🙏

Son düzenleme:
Kızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur

hayırlı uğurlu olsun son tedevin olsun inşallah canım çok sevindim

hayırlı uğurlu olsun son tedevin olsun inşallah canım çok sevindimnerdetedavioluyodun

Canim tedavin hayirli olsun.umarim bu tedavilerimizde yakalariz mutlulugu.

Daha önce sana teşekkür edemedim, çok teşekkür ederim. Ağladım yine yazdıklarını okuyunca ama çok da mutlu oldum. Sümbülteberler çiçeklenirken yine bir araya gelip sevinç çığlıkları atalım, sarılalım birbirimize olur mu... Öpüyorum yanaklarından.

Ya ne kadar zor şeyler yaşamışsın, ne güçlü kadınsın sen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok içten diliyorum.

Hayırlı olsun dostum çok sevindim, kısa sürede mutlu haberini de paylaşacaksın inşallah. Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…