transferimin 8. günü cumartesi günü gebelik testine gitcem. 5. gün embiriyosu konuldu. acaba cuma günü gitsem olur mu ki. yoksa bi gün daha bekleyim mi kararsızım
bende de baş ağrısı var migrene çevirecek diye korkuyorum ama ilaç içmiyorum benim baş ağrıma apranax dan başka bir şey iyi gelmiyor.o da yasak o yüzden sabrediyorum ama minoset içebilirsin demişti hemşire.geçmiş olsun canım inşaALLAH geçer ağrın
canım hayırlı olsunKızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur
Kızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur
cnm yazini okuyunca cok etkilendim ne diyecegimi bilemedim allah sabir versin cnm inss allah en kisa surede saglikli hamilelik nasip etsin cnmSurekli herseyin iyisini dusunup duruyordum ya,bu noktada buyuk, canli bir bebegi aldirmak zorunda kalmadigima sevinerek!! İcimdeki polyannayi ugurladim bugun ogleden sonra...korkunun ecele faydasi yokmus bir kere daha tecrube ettim.sabah kan verdim,sonucum 2ye katlamis 4gundur ve 8065 olmus..muayenede maalesef ki son bir haftadir beklenen gelisme olmadigi ve kesenin bozulmasi sebebi ile kurtaj dedi doktorum.normalde bu isi yapmamasina ragmen 12.gunumden beri zirt birt gorustugumuzden sanirim, kendisinin beni kurtaj yapabilecegini,hazir bugun ac oldugum icin arada beni operasyona alabilecegini soyledi doktorum.kendisine guvendigim icin-- gebeligimin basindan beri igne eziyetine katlanmami,bu bebegin cok kiymetli oldugunu soyleyip beni motive edip olumsuz birsey demedi -- beklenecek en ufak belirti olsa bekleyelim derdi diye dusunerek ogleden sonra kurtaj oldum..
Aslinda soylemek istedigim o kadar cok sey var ki ama gozlerim doluyor...surekli bir umut olacak demistim,olmadi..bir taraftan olmayacagini da seziyordum,degerler-usg zamaninda dogru-duzgun gitmiyorsa bozuluyor muhakkak.benimki 8.hafta basinda,selenin 5.haftada,monicanin7.haftada...
O yuzden en bastan duzgun giden,saglikli gebelik saglikli bebek diliyorumm....
kızlarrr bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükür artık kolları bacakları var küçücük bir insana benzemeye başlamış artık bebeğim ama en güzeli HAREKET ETMEYE BAŞLAMIŞ görünce çok şaşırdık allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın onları doya doya sevebilmemizi nasip etsin inşallah...
Cnm birgunde bisey olmaz yaptira bilirsin hayirlisi olsun insstransferimin 8. günü cumartesi günü gebelik testine gitcem. 5. gün embiriyosu konuldu. acaba cuma günü gitsem olur mu ki. yoksa bi gün daha bekleyim mi kararsızım
inss bu sefer bebegini sag salim kucagina alacaksin canim sen gonlunu ferah tut ve bebisine guven cnm yarin guzel haberle geleceksin inssGecmis olsun nazancim ,seni gayet iyi anlayabiliyirum.bana dedikleri gibi tutmus bak,bu iyiye isaret hic tutmaylarda var,halbuki o tutmayanlar anne simdi ,dusuk ayri bir zor .bir arkadasim hepsinde ayni mi aciyor icin dedi,aynen hepsi aciyor dedim hemde cok.benim yarin kontrolum var hic gidesim yok simdiye kadar iyi bir ultrasonum olmadi.ilk gebeligimde agri esliginde kanamam oldu dr kese var betahcg bakalim dedi yuksekti,sonra azalarak dusuk yaptim,2.gebeligimde dr kalp atisi var dedi kac tane soylemedi,2. Gittigimde bana gostermedi ucuz Birini almamiz gerek dedi,gorup te manevi bagim olmasin mi dediki,hala neden onay verdim diye uzulurum.3.gebeligim hususi 7.hafta gittim ikiz kalp atisi var,ama biri yari yariya farkli dedi dr.,2. Gittigimde iki kese var ama biri bos dedi.aglamak geliyor iicimden yarin guzel seyler duyayim Allahim normal bir hamilelik gecireyim bende diye 😞 allah yardimcimiz olsun hepimizin🙏🙏
Cnm yeni tedavin hayirli ugurlu olsun inss bu sefer bebisin once gobisineKızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur
kızlar nasılsınız az önce idrar testi yaptım 9.cu günüm bugün ve idrarda net bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm alalhım allahımm hala şokdayımm
kızlar nasılsınız az önce idrar testi yaptım 9.cu günüm bugün ve idrarda net bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm alalhım allahımm hala şokdayımm
arkadaşlar geldim doktordan gece 23:30 da çatlatma iğnemi yaptırcam cuma sabah 7 de merkezde olcaz çok heyecanlıyım ilk önce eşimi 8 de tese ye alıcaklar sperm bulunursa 10 10 buçukta beni alıcaklarmış çok korkuyorum sordum doktora sperm bulunmazsa sonra nolucak hiç çocuğumuz olmıcakmı diye iyi düşünelim iyi olsun dedi oooffffff
Didem doktorunun dedigi gibi iyi dusun iyi olsun..benim arkadasimin esinde hic sperm yoktu ilac kullandi,sizinki gibi ameliyatla 1tane sperm bulundu ve bebek oldu,okula gidiyor:))
Baska arkadasimda da sperm bulunamadi,onlar uzulup denemeye devam etmediler,evlatlik aldilar dogar dogmaz,cok tatli maasallah,1,5yasinda..
Korkma,bulunur umarim:))
inşallah canım uyku uyuyamıyorum bi an önce cuma gelsin nolcaksa olsun artık
Kendini rahatlat bence,derin nefes al ve olmasini istedigini gozunun onunde olmus gibi canlandir..iyi enerji olussun:))
:
Cok tesekkurler canim ins yarin guzel haberlerle gelirim bir yanik deli gibi gitmek isterken,bir yanim geri kaciyor😌
arkadaşlar geldim doktordan gece 23:30 da çatlatma iğnemi yaptırcam cuma sabah 7 de merkezde olcaz çok heyecanlıyım ilk önce eşimi 8 de tese ye alıcaklar sperm bulunursa 10 10 buçukta beni alıcaklarmış çok korkuyorum sordum doktora sperm bulunmazsa sonra nolucak hiç çocuğumuz olmıcakmı diye iyi düşünelim iyi olsun dedi oooffffff
Canim benim bir arkadasimda oyle oldu ,3 saat sperm aramis lar 2 tane buldular,1 tanesi dollendi ve cok sukur o Dogdu,ins rabbim hepimizin yuzunu guldursun🙏
Kuzum çok TSK ederim Aminnnn inşallahh tedavim izmir eurofertilde oluyorhayırlı uğurlu olsun son tedevin olsun inşallah canım çok sevindimnerdetedavioluyodun
Daha önce sana teşekkür edemedim, çok teşekkür ederim. Ağladım yine yazdıklarını okuyunca ama çok da mutlu oldum. Sümbülteberler çiçeklenirken yine bir araya gelip sevinç çığlıkları atalım, sarılalım birbirimize olur mu... Öpüyorum yanaklarından.
Ya ne kadar zor şeyler yaşamışsın, ne güçlü kadınsın sen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, çok içten diliyorum.
Hayırlı olsun dostum çok sevindim, kısa sürede mutlu haberini de paylaşacaksın inşallah. Öpüyorum.
canım hayırlı olsunEn güzeli olsun bu kez
hayırlı , boll ve çok kaliteli yumurtaların olmasını diler gözlerinden öperim :) :)
Canlarım hepinize cokkkk teşekkür ederim iyiki varsınız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhKizlar hepinize iyi aksamlar diliyorum
Monicacim senin adina cok uzuldum cnm cok gecmis olsun inss hakkinda hayirlisi olsun cnmcnm yazini okuyunca cok etkilendim ne diyecegimi bilemedim allah sabir versin cnm inss allah en kisa surede saglikli hamilelik nasip etsin cnm
masallah cnm gozun aysin allah tamamina erdirsin inss
Cnm birgunde bisey olmaz yaptira bilirsin hayirlisi olsun inss
inss bu sefer bebegini sag salim kucagina alacaksin canim sen gonlunu ferah tut ve bebisine guven cnm yarin guzel haberle geleceksin inss
Cnm yeni tedavin hayirli ugurlu olsun inss bu sefer bebisin once gobisinesonrada kucagina
insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?