2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

transferimin 8. günü cumartesi günü gebelik testine gitcem. 5. gün embiriyosu konuldu. acaba cuma günü gitsem olur mu ki. yoksa bi gün daha bekleyim mi kararsızım

Bir gün öncesinden de belli olur canım...Okuduğum kadarı ile çoğu arkadaş 10.günden itibaren yapıyor...İnşallah meleğin sana sımsıkı tutunmuştur

Sagol canim benim iyiyim simdi allaha sukur.canim senin bekleme surecin nasil geciyor? Günler azaldikca korkularim artiyor sancilarim fazla yok allaha sükür ama adet olma korkusu var insallah olmam insallah bebeklerim sımsıkı tutunmuslardir annelerine göguslerim cok sisti son iki gune kadar simdi normallestiler hani hamilelikte gögusler sisiyormus ya bendede normallesince yine korkular sardi allah heoimizin yardimcisi olsun allah insallah bu tedavimizin sonucunda hepimize hayirli ve bol pozitifler görmeyi nasip eder

canım hayırlı olsunEn güzeli olsun bu kez

kızlar nasılsınız az önce idrar testi yaptım 9.cu günüm bugün ve idrarda net bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm alalhım allahımm hala şokdayımm

hayırlı , boll ve çok kaliteli yumurtaların olmasını diler gözlerinden öperim :) :)

Kizlar hepinize iyi aksamlar diliyorum
Monicacim senin adina cok uzuldum cnm cok gecmis olsun inss hakkinda hayirlisi olsun cnm cnm yazini okuyunca cok etkilendim ne diyecegimi bilemedim allah sabir versin cnm inss allah en kisa surede saglikli hamilelik nasip etsin cnm
masallah cnm gozun aysin allah tamamina erdirsin inss
transferimin 8. günü cumartesi günü gebelik testine gitcem. 5. gün embiriyosu konuldu. acaba cuma günü gitsem olur mu ki. yoksa bi gün daha bekleyim mi kararsızım
Cnm birgunde bisey olmaz yaptira bilirsin hayirlisi olsun inss
inss bu sefer bebegini sag salim kucagina alacaksin canim sen gonlunu ferah tut ve bebisine guven cnm yarin guzel haberle geleceksin inss

Cnm yeni tedavin hayirli ugurlu olsun inss bu sefer bebisin once gobisinesonrada kucagina
insss

kızlar nasılsınız az önce idrar testi yaptım 9.cu günüm bugün ve idrarda net bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm alalhım allahımm hala şokdayımm

Cnm gozun aydin inss kandada guzel bi deger görürsun inss

arkadaşlar geldim doktordan gece 23:30 da çatlatma iğnemi yaptırcam cuma sabah 7 de merkezde olcaz çok heyecanlıyım ilk önce eşimi 8 de tese ye alıcaklar sperm bulunursa 10 10 buçukta beni alıcaklarmış çok korkuyorum sordum doktora sperm bulunmazsa sonra nolucak hiç çocuğumuz olmıcakmı diye iyi düşünelim iyi olsun dedi oooffffff

cnm nasilsin inss hersey yolundadir masallah yolu yariladin inss hep sorunsuz gecer cnm benim kendine iyi bak öptum cnm

Didem doktorunun dedigi gibi iyi dusun iyi olsun..benim arkadasimin esinde hic sperm yoktu ilac kullandi,sizinki gibi ameliyatla 1tane sperm bulundu ve bebek oldu,okula gidiyor:))
Baska arkadasimda da sperm bulunamadi,onlar uzulup denemeye devam etmediler,evlatlik aldilar dogar dogmaz,cok tatli maasallah,1,5yasinda..
Korkma,bulunur umarim:))

inşallah canım uyku uyuyamıyorum bi an önce cuma gelsin nolcaksa olsun artık

Canim benim bir arkadasimda oyle oldu ,3 saat sperm aramis lar 2 tane buldular,1 tanesi dollendi ve cok sukur o Dogdu,ins rabbim hepimizin yuzunu guldursun🙏

Slm arkadaşlar. Transferin 8.gunundeyim. belim ağrıyor biraz. Soylemesi ayip vajinamdada sizlama var ki bu sizlama her adet öncesi olurdu bende. Korkuyorum cok. Biyandanda nasipte ne varsa o olcak diyorum. Allah hakkimizda ne hayirli ise onu nasip etsin hepimize

hayırlı uğurlu olsun son tedevin olsun inşallah canım çok sevindimnerdetedavioluyodun
Kuzum çok TSK ederim Aminnnn inşallahh tedavim izmir eurofertilde oluyor

canım hayırlı olsunEn güzeli olsun bu kez

hayırlı , boll ve çok kaliteli yumurtaların olmasını diler gözlerinden öperim :) :)

Canlarım hepinize cokkkk teşekkür ederim iyiki varsınız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…