2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kendimi şu an okadar güçsüz ve savunmasız aciz hissediyorumki anlatamam nazannnn yazını okuyunca beni 4 yıl öncesine götürdün .....seni okdar çok iyi anlıyorumki ben hamileliğimin 4 ayında bebeğimi kaybettim ....hamile kaldığımda çok sevinmiştim ama doktorum hep kucağına almadan sevinme derdi bna ilk 3 aya kadar herşey yolundaydı hep derdimki bebeğimin her şeyeni yaşamak istiyorum diye aşını ermek sancısını çekmek kusmak bile doğum yaparken normal olsun sancısını çekim derdim hep sonra sıkıntılar başladı bebeğim geriden gelmeye başladı 1 hafta sonra 10 gün sonra 15 derken kalbi durdu konturole gittiğimde drm 3 günlük ölü dedi o an o hastane yıkıldı ben altında kaldım sanki olamaz dedim bebeğim beni bırakma nolu dedim ağladım ağladım kriz geçirdim başka hastanelerede gitim çünki inanamıyodum bebeğimin öldüğüne ertesi gün hastaneye gittim sabah 9 da doğuma girdim akşam saat 5 te ölü doğum yaptım bebeğim bana hem sancısını ağrısını doğumunu herşeyeyini acısını hepsini bir arada yaşattı doğurduğumda onu gördüm aldılar hemen kavonoza koydular druma sonkez bi daha bakim dedim gördüm meleğimi son kez bakıp uçup gitti benden sonra kürtaj oldum içimi temizlediler beni direk kürtaja almadı drm bebeğimi parçalamadı genetik teste yollamak için kürtajdan sonra odaya aldılar uyandığımda herşey bitmişti eşime hemen beni burdan çıkar dedim çıktık eve geldik eve girince dahada kötü oldum kol bantların VARANA KADAR saklıyorum duruyo eşimle yatağa yattık ağlamaya başladık eşime 5 doğurdum bebeğimizi dedim eşimde bana dediki saat tam 5 te içimden bişi koptu kalbim aıdı dedi doğumhane kapısından bebeğimi çıkarırlarken görmüş bebek balcının yakını kim demişler eşimde benim deyince kavonozu eline vermişler eşim orda yığılıp kalmış......benim bebeğim meleğim annesine herşeyi yaşattı ultrason resmini hala cüzdanımda taşırım onu asla unutamam 10 tane çoğumda olsa unutamam şimdi anladınmı seni nasıl anladığımı cnm rabbim sabrını veriyo bi şekilde unuttummu asla onu asla unutamam ama biliyorum benim meleğim beni orda bekliyo bi gün kavuşcaz.........çok kötü oldum hepinizi seviyorum rabbim sabrını versin sana başkada dicek lafım yok

Kızlar bugun donmuş embriyolarla transfrimin 9. Gunu göğüslerimdeki acima azaldi ve kasik sancilarim var ben cok korkuyorum negatif diye bana yardım edin

Herseye ragmen yine de pozitif olmaktan uzaklasma, bunda da vardir bir hayir.. Allahim nur topu gibi bir cocuk versin sana insallaaaahhhhh

Kuzum söyleyecek söz bulamıyorum gözlerim doldu okurken bende bebişimi kaybettim kürtaj oldum seni cok iyi anlıyorum meleklerimiz bizi bekliyor

Kızlar bugun donmuş embriyolarla transfrimin 9. Gunu göğüslerimdeki acima azaldi ve kasik sancilarim var ben cok korkuyorum negatif diye bana yardım edin

Canim benm hoc endise etme , benmde gogslerim baslarda cok aciyodu , sisti camsrlarm kucuk glmeye basladi ama birini eli crpsa cglik atiyodm cokmasiri aciyodu , son zamnlara dogru azaladi trnsfern 6.-7.gunu kasik agrilarim basladi hafif hatta 10.gunu adet sancisi gliyodu gdiyodun, adet olcm sandim cok krktm . 12. Gun sonucmu almya gttgmde cok krkrtm hem olck hm olmick endisesi vardi ve sonucumu aldm bebegm benmleydi , belkide bebekelrim :) bgn 13.gunum degerim dhada yksek ckti cok skr rabbme , sn sknti yapma bnm suan bile adet sancim var snki adet olcam saniyorm skaa gbi geliyo inanamiyorm cnku :))

Tesekkurler canim ya bana umut oldun cok zor bir surecmis benim ilk denememde kimyasal gebelik olmustu o yuzden cooook tedirginim belirtiler azaldikca bende tukeniyorum

Canim insallah ikizdiir :-D
Senin prolaktinin yüksekti galiba degil mi

Offf canim ya cok üzüldüm.bende 2 yil önce 10 haftalik bebegimi kaybettim.kürtaj oldum.ins.Rabbim bir daha yasatmaz bizlere bu acilari :-(

Nazancim ve bebek 34 ve diğer arkafslarim hepimiz zor bi süreçten geçiyoruz bizim bebeklerimiz birazs nazlanarak gelmek istiyorlar Insallah Allahim negatif sonuç alan arladalarimizin ve sizin kolayligini ve sabrını versin insallah bebekleriniz kendiliğinden gelir Allahım neyler eyler enguzelini eyler uzuntuleriniz geride sevincleriniz Gusel gunlwriniz gelecek günlerinizde sizlerle olsun

Canim,benim durumum,uzuntum seninkinin yaninda az kalir.senin basbayagi bebegin varmis,dogurmussun( benimki maalesef bebek bile olamamisti..senin acini benimkiyle kiyaslayamam bile..diger arkadaslarimin kayiplari da keza oyle,cok daha aci verici...benim ilk denememdi.hatta su an duygusuzlastim mi diye kendimden suphe etmeye basladim,uzuntum azaldi diye.iyilesiyorum.

Tesekkurler canim ya bana umut oldun cok zor bir surecmis benim ilk denememde kimyasal gebelik olmustu o yuzden cooook tedirginim belirtiler azaldikca bende tukeniyorum

Yk canim merk etme herkzde ayni belirti olmaz tabi :) ama azlinca kokrma bnmde azldi ama hamile oldgumu dynca sancim oldu sanki :) bnmdr ilk denemem. , snn ilkmde degerler kacti canim

Zaman herseyin ilaci canim.acin diniyor zamanla ama unutmuyorsun.her daim aklinda.Allah alnimiza hayirli yazilar yazsin.hepimize güc kuvvet versin ins.

öle deme küçükte olsa büyükte olsa onu taşıdın hissettin bu annelik değilde ne ?

bebekim mahvettin beni yaa kıyamam sana inşalahh bebeğin sana şefaatçi olur cennetin kapısında seni bekliyodur
ve inşalahh onun kısacık ömrü sana uzun ömür verir güzel güzell tombik tombik kardeşler yaparsın ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…