Kuzum söyleyecek söz bulamıyorum gözlerim doldu okurken bende bebişimi kaybettim kürtaj oldum seni cok iyi anlıyorum meleklerimiz bizi bekliyor
Kizlarr bgun test yaptim gne 323 ciktii :)) ikiz olma ihtimali yuksek mi bligisi olan var mii ?
Evet bide polikstik over vardi canim
kendimi şu an okadar güçsüz ve savunmasız aciz hissediyorumki anlatamam nazannnn yazını okuyunca beni 4 yıl öncesine götürdün.....seni okdar çok iyi anlıyorumki ben hamileliğimin 4 ayında bebeğimi kaybettim ....hamile kaldığımda çok sevinmiştim ama doktorum hep kucağına almadan sevinme derdi bna ilk 3 aya kadar herşey yolundaydı hep derdimki bebeğimin her şeyeni yaşamak istiyorum diye aşını ermek sancısını çekmek kusmak bile doğum yaparken normal olsun sancısını çekim derdim hep sonra sıkıntılar başladı bebeğim geriden gelmeye başladı 1 hafta sonra 10 gün sonra 15 derken kalbi durdu konturole gittiğimde drm 3 günlük ölü dedi o an o hastane yıkıldı ben altında kaldım sanki olamaz dedim bebeğim beni bırakma nolu dedim ağladım ağladım kriz geçirdim başka hastanelerede gitim çünki inanamıyodum bebeğimin öldüğüne ertesi gün hastaneye gittim sabah 9 da doğuma girdim akşam saat 5 te ölü doğum yaptım bebeğim bana hem sancısını ağrısını doğumunu herşeyeyini acısını hepsini bir arada yaşattı doğurduğumda onu gördüm aldılar hemen kavonoza koydular druma sonkez bi daha bakim dedim gördüm meleğimi son kez bakıp uçup gitti benden sonra kürtaj oldum içimi temizlediler beni direk kürtaja almadı drm bebeğimi parçalamadı genetik teste yollamak için kürtajdan sonra odaya aldılar uyandığımda herşey bitmişti eşime hemen beni burdan çıkar dedim çıktık eve geldik eve girince dahada kötü oldum kol bantların VARANA KADAR saklıyorum duruyo eşimle yatağa yattık ağlamaya başladık eşime 5 doğurdum bebeğimizi dedim eşimde bana dediki saat tam 5 te içimden bişi koptu kalbim aıdı dedi doğumhane kapısından bebeğimi çıkarırlarken görmüş bebek balcının yakını kim demişler eşimde benim deyince kavonozu eline vermişler eşim orda yığılıp kalmış ......benim bebeğim meleğim annesine herşeyi yaşattı ultrason resmini hala cüzdanımda taşırım onu asla unutamam 10 tane çoğumda olsa unutamam şimdi anladınmı seni nasıl anladığımı cnm rabbim sabrını veriyo bi şekilde unuttummu asla onu asla unutamam ama biliyorum benim meleğim beni orda bekliyo bi gün kavuşcaz.........çok kötü oldum hepinizi seviyorum rabbim sabrını versin sana başkada dicek lafım yok
bebekim mahvettin beni yaakıyamam sana inşalahh bebeğin sana şefaatçi olur cennetin kapısında seni bekliyodur
ve inşalahh onun kısacık ömrü sana uzun ömür verir güzel güzell tombik tombik kardeşler yaparsın ona
evet bekliyolar melindam bi gün kavuşcaz bunu biliyorum acısı hala dün gibi yaşıyorum
kız ağlattın beni allah iyliyini versin emi bende eskiden diyordumki bi bebeyim olsun olsunda ölsün en azından milete derim oldu öldü ama nakadar yanlış düşünüyormuşum insanlar işte bize bunu nbile düşündürtüyor ama şimdi allahım ne verirsen hayırlısını ver acısını gösterme allahım sizede sabır versin inşallah bebeklerini alırsın kucağına buşon tedavilerimiz olur
Offf canim ya cok üzüldüm.bende 2 yil önce 10 haftalik bebegimi kaybettim.kürtaj oldum.ins.Rabbim bir daha yasatmaz bizlere bu acilari :-(
Gecmis olsun nazancim ,seni gayet iyi anlayabiliyirum.bana dedikleri gibi tutmus bak,bu iyiye isaret hic tutmaylarda var,halbuki o tutmayanlar anne simdi ,dusuk ayri bir zor .bir arkadasim hepsinde ayni mi aciyor icin dedi,aynen hepsi aciyor dedim hemde cok.benim yarin kontrolum var hic gidesim yok simdiye kadar iyi bir ultrasonum olmadi.ilk gebeligimde agri esliginde kanamam oldu dr kese var betahcg bakalim dedi yuksekti,sonra azalarak dusuk yaptim,2.gebeligimde dr kalp atisi var dedi kac tane soylemedi,2. Gittigimde bana gostermedi ucuz Birini almamiz gerek dedi,gorup te manevi bagim olmasin mi dediki,hala neden onay verdim diye uzulurum.3.gebeligim hususi 7.hafta gittim ikiz kalp atisi var,ama biri yari yariya farkli dedi dr.,2. Gittigimde iki kese var ama biri bos dedi.aglamak geliyor iicimden yarin guzel seyler duyayim Allahim normal bir hamilelik gecireyim bende diye 😞 allah yardimcimiz olsun hepimizin🙏🙏
kendimi şu an okadar güçsüz ve savunmasız aciz hissediyorumki anlatamam nazannnn yazını okuyunca beni 4 yıl öncesine götürdün.....seni okdar çok iyi anlıyorumki ben hamileliğimin 4 ayında bebeğimi kaybettim ....hamile kaldığımda çok sevinmiştim ama doktorum hep kucağına almadan sevinme derdi bna ilk 3 aya kadar herşey yolundaydı hep derdimki bebeğimin her şeyeni yaşamak istiyorum diye aşını ermek sancısını çekmek kusmak bile doğum yaparken normal olsun sancısını çekim derdim hep sonra sıkıntılar başladı bebeğim geriden gelmeye başladı 1 hafta sonra 10 gün sonra 15 derken kalbi durdu konturole gittiğimde drm 3 günlük ölü dedi o an o hastane yıkıldı ben altında kaldım sanki olamaz dedim bebeğim beni bırakma nolu dedim ağladım ağladım kriz geçirdim başka hastanelerede gitim çünki inanamıyodum bebeğimin öldüğüne ertesi gün hastaneye gittim sabah 9 da doğuma girdim akşam saat 5 te ölü doğum yaptım bebeğim bana hem sancısını ağrısını doğumunu herşeyeyini acısını hepsini bir arada yaşattı doğurduğumda onu gördüm aldılar hemen kavonoza koydular druma sonkez bi daha bakim dedim gördüm meleğimi son kez bakıp uçup gitti benden sonra kürtaj oldum içimi temizlediler beni direk kürtaja almadı drm bebeğimi parçalamadı genetik teste yollamak için kürtajdan sonra odaya aldılar uyandığımda herşey bitmişti eşime hemen beni burdan çıkar dedim çıktık eve geldik eve girince dahada kötü oldum kol bantların VARANA KADAR saklıyorum duruyo eşimle yatağa yattık ağlamaya başladık eşime 5 doğurdum bebeğimizi dedim eşimde bana dediki saat tam 5 te içimden bişi koptu kalbim aıdı dedi doğumhane kapısından bebeğimi çıkarırlarken görmüş bebek balcının yakını kim demişler eşimde benim deyince kavonozu eline vermişler eşim orda yığılıp kalmış ......benim bebeğim meleğim annesine herşeyi yaşattı ultrason resmini hala cüzdanımda taşırım onu asla unutamam 10 tane çoğumda olsa unutamam şimdi anladınmı seni nasıl anladığımı cnm rabbim sabrını veriyo bi şekilde unuttummu asla onu asla unutamam ama biliyorum benim meleğim beni orda bekliyo bi gün kavuşcaz.........çok kötü oldum hepinizi seviyorum rabbim sabrını versin sana başkada dicek lafım yok
Kızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur
İnşallahhh bitanem bu sefer yüzümüz güler Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş
aminnnnnnn neşem inşllh bu son olur aynı şeyleri yaşıcam diye çok korkuyorum :18:
Allah korusun canim benim inss bu sefer hersey iyi olacak arkadasim dualarim seninle
canımm ALLAH C.C bu gebeliğinde yüzünü güldürsün inşaALLAH doktor kontrolünden güzel haberlerle dönersin
Yazini okuyunca o gunlere dondum ,gozyaslarimi tutamiyorum,aklima geldikce insan uzulur mu uzuluyor,hayirlisi ...Benimde 3 aylikti,Sunni sanciylq dogurttular,dusuk yaptigimda bir kapa koydular bir bacagu takilmis cama,minicik,parmaklari daha olusmamisama beyaz beyaz 5 tirnak gibi nokta vardi,bacagi cok duzgun bu kiz galiba benimkine bana benziyor dedim,kromozom analizine gitti sağlıklı bir kızdı.o görüntü hayatımda unutamayacağım bir görüntü .40 günlük olunca ruhları üflemirmiş,cennette kavuşuruz inş arkadaşım.🙏
Sagol canim benim iyiyim simdi allaha sukur.canim senin bekleme surecin nasil geciyor? Günler azaldikca korkularim artiyor sancilarim fazla yok allaha sükür ama adet olma korkusu var insallah olmam insallah bebeklerim sımsıkı tutunmuslardir annelerine göguslerim cok sisti son iki gune kadar simdi normallestiler hani hamilelikte gögusler sisiyormus ya bendede normallesince yine korkular sardi allah heoimizin yardimcisi olsun allah insallah bu tedavimizin sonucunda hepimize hayirli ve bol pozitifler görmeyi nasip eder
canım çok güzel bir haberinşaALLAH bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek pozitif arkadaşım herzaman işin rast gitsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?