2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Evet bide polikstik over vardi canim

Prolaktin yüksekligi tüp bebege engel degil o zaman.benimde yüksekti ilac kullaniyordum.sonra biraktim son durum ne bilmiyorum. tup bebege basladik ama doktorum prolaktinle ilgili bisey söylemedi.ilk denemem de negatif olunca acaba doktorum bu konuyu atladi mi diye aklimdan gecti.

kız ağlattın beni allah iyliyini versin emi bende eskiden diyordumki bi bebeyim olsun olsunda ölsün en azından milete derim oldu öldü ama nakadar yanlış düşünüyormuşum insanlar işte bize bunu nbile düşündürtüyor ama şimdi allahım ne verirsen hayırlısını ver acısını gösterme allahım sizede sabır versin inşallah bebeklerini alırsın kucağına buşon tedavilerimiz olur

bekliyo yelizim bekliyo annesini bekliyo yavrum .......güzel dileklerin için kocaman amiiinnnnnnnnnnnnnnn inşllh bu son olur bu sefer bebeğim bana gelir beni bırakmaz eğer olursa bebeğim kardeşinin ultrason resmini göstercem ona saklıyom

ağlama kıyamam sana sen tedaviye hazırlanıyon moral bozmak yok sadece nazan beni 4 yıl öncesine götürünce paylaşmak istedim.....bide sakın bi daha olsunda ölsün deme o daha kötü bebem inan onun acısı bi başka unutulmuyo

canımm ALLAH C.C bu gebeliğinde yüzünü güldürsün inşaALLAH doktor kontrolünden güzel haberlerle dönersin

Yazini okuyunca o gunlere dondum ,gozyaslarimi tutamiyorum,aklima geldikce insan uzulur mu uzuluyor,hayirlisi ...Benimde 3 aylikti,Sunni sanciylq dogurttular,dusuk yaptigimda bir kapa koydular bir bacagu takilmis cama,minicik,parmaklari daha olusmamisama beyaz beyaz 5 tirnak gibi nokta vardi,bacagi cok duzgun bu kiz galiba benimkine bana benziyor dedim,kromozom analizine gitti sağlıklı bir kızdı.o görüntü hayatımda unutamayacağım bir görüntü .40 günlük olunca ruhları üflemirmiş,cennette kavuşuruz inş arkadaşım.🙏

canım çok güzel bir haberinşaALLAH bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek pozitif arkadaşımherzaman işin rast gitsin canım benim

napıyosunuzya şu anda gözlerimden yaşlar akıyor tutamıyorum kendimi zaten kokularımda başladı boğazıma bişey düyümlendi inanın allahım ne olur bu son olsun hepimiz için artık ağlamak istemiyorum bebeyim olmuyor diye kimsede ağlamasın ne olur

kavuşcaz persim benimki erkekti

haklısın canım zaman geçiyor büyük güne az kalıyor bu seferde kanda pozitif mi?değer yükselecek mi?v.s v.s ALLAH sabır versin inşaALLAH BU BEKLEMENİN SONUNDA YAVRULAR BİZİ BEKLİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…