2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kız sana kıyamam ben gülüm sakın ağlama bu son olucak allahımın izniyle böle böle böle olcaz ama önce sen ......

canım çok güzel bir haberinşaALLAH bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek pozitif arkadaşımherzaman işin rast gitsin canım benim

Kalbimdesin birsey soracam canim biliyorsun 28 de transfer oldum bugün 12.gun allahin izniyle.canim göguslerim deki sizi yok denecek kadar azaldi fakat gogüs uclarim pek yoktu simdi büyük eskisinden ve tas gibi olmuslar bu hamilelige bir işaretmidir insallah öyle dir gūnler gecmiyor sancilarim hafiflesti tedirginim allahim annelik duygusunu hepimize tatirsin insallah hayirlisiyla

Yok canim engel degil prolaktin sut hormonu yani , hamilykn gogusne sut gelio ya o hormon norml siniri 3-24 arasi bnm 150ckiyodu oyle olnca beyin mr ckrrdim cok skr ktu bisey ckmadi ama :) tup bbege engl dgl ama gbelige azda olsa engel en son 18dustu bnm o btti snra polisltk over cikti onla ilgili ilac kullnmadim dirk tup bebge basladim

kızlar nasılsınız az önce idrar testi yaptım 9.cu günüm bugün ve idrarda net bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm alalhım allahımm hala şokdayımm

canım ALLAH C.C tamamına erdirsin inşaALLAH herşey yolunda gider

canım hayırlı olsun inşaALLAH herşey çok güzel olacak duadan başka yapabileceğimiz birşey yok olumlu düşün Rabbim eşine yavrularına can verecek şifayı versin inşaALLAH

Icim biraz da olsa rahatladi.yarin gidip bi baktiracagim hem prolaktine hem troide.ikinci tadavimi sansa birakmak istemiyorum.

inşaALLAH test gününde müjdeli haberini alırsın canımaz kaldı hayırlısı olsun

canım ama akşam akşam bu yapılmazkibenimde anılarım depreşti ama anlatmayacağım ALLAH'ın izniyle artık sevinçten ağlayacağız bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler yakın kader arkadaşlarımbiraz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…