napıyosunuzya şu anda gözlerimden yaşlar akıyor tutamıyorum kendimi zaten kokularımda başladı boğazıma bişey düyümlendi inanınallahım ne olur bu son olsun hepimiz için artık ağlamak istemiyorum bebeyim olmuyor diye kimsede ağlamasın ne olur
canım çok güzel bir haberinşaALLAH bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek pozitif arkadaşım herzaman işin rast gitsin canım benim
Canim tedavin hayirli olsun.umarim bu tedavilerimizde yakalariz mutlulugu.
Prolaktin yüksekligi tüp bebege engel degil o zaman.benimde yüksekti ilac kullaniyordum.sonra biraktim son durum ne bilmiyorum. tup bebege basladik ama doktorum prolaktinle ilgili bisey söylemedi.ilk denemem de negatif olunca acaba doktorum bu konuyu atladi mi diye aklimdan gecti.
kavuşcaz persim benimki erkekti
kız sana kıyamam ben gülüm sakın ağlama bu son olucak allahımın izniyle böle böle böle olcaz ama önce sen......
hayırlı , boll ve çok kaliteli yumurtaların olmasını diler gözlerinden öperim :) :)
küçükkkardeşimm çok sevindim inşalahh sağlıkla kucağınada almak nasip olur ve inşalahh ikizdir :) :)
kızlar nasılsınız az önce idrar testi yaptım 9.cu günüm bugün ve idrarda net bi şekilde ikinci çizgiyi gördüm alalhım allahımm hala şokdayımm
kız sana kıyamam ben gülüm sakın ağlama bu son olucak allahımın izniyle böle böle böle olcaz ama önce sen......
canım ALLAH C.C tamamına erdirsininşaALLAH herşey yolunda gider
arkadaşlar geldim doktordan gece 23:30 da çatlatma iğnemi yaptırcam cuma sabah 7 de merkezde olcaz çok heyecanlıyım ilk önce eşimi 8 de tese ye alıcaklar sperm bulunursa 10 10 buçukta beni alıcaklarmış çok korkuyorum sordum doktora sperm bulunmazsa sonra nolucak hiç çocuğumuz olmıcakmı diye iyi düşünelim iyi olsun dedi oooffffff
cnm nasilsin inss hersey yolundadirmasallah yolu yariladin inss hep sorunsuz gecer cnm benim kendine iyi bak öptum cnm
Yok canim engel degil prolaktin sut hormonu yani , hamilykn gogusne sut gelio ya o hormon norml siniri 3-24 arasi bnm 150ckiyodu oyle olnca beyin mr ckrrdim cok skr ktu bisey ckmadi ama :) tup bbege engl dgl ama gbelige azda olsa engel en son 18dustu bnm o btti snra polisltk over cikti onla ilgili ilac kullnmadim dirk tup bebge basladim
Slm arkadaşlar. Transferin 8.gunundeyim. belim ağrıyor biraz. Soylemesi ayip vajinamdada sizlama var ki bu sizlama her adet öncesi olurdu bende. Korkuyorum cok. Biyandanda nasipte ne varsa o olcak diyorum. Allah hakkimizda ne hayirli ise onu nasip etsin hepimize
Aminnnnn canım cümlemizin inşalllahhhhcanım çok güzel bir haberinşaALLAH bu sefer Rabbim yüzünü güldürecek pozitif arkadaşım herzaman işin rast gitsin canım benim
Ayyy hayali bile güzel kuzum inşalllahhhhhöle bitanem rabbim inşllh bu sefer ol dicek böle olcaz
İYİYİM CANIM.YOLU YARILADIKSONRASI GÜZEL OLUR İNŞAALLAH
kendimi şu an okadar güçsüz ve savunmasız aciz hissediyorumki anlatamam nazannnn yazını okuyunca beni 4 yıl öncesine götürdün.....seni okdar çok iyi anlıyorumki ben hamileliğimin 4 ayında bebeğimi kaybettim ....hamile kaldığımda çok sevinmiştim ama doktorum hep kucağına almadan sevinme derdi bna ilk 3 aya kadar herşey yolundaydı hep derdimki bebeğimin her şeyeni yaşamak istiyorum diye aşını ermek sancısını çekmek kusmak bile doğum yaparken normal olsun sancısını çekim derdim hep sonra sıkıntılar başladı bebeğim geriden gelmeye başladı 1 hafta sonra 10 gün sonra 15 derken kalbi durdu konturole gittiğimde drm 3 günlük ölü dedi o an o hastane yıkıldı ben altında kaldım sanki olamaz dedim bebeğim beni bırakma nolu dedim ağladım ağladım kriz geçirdim başka hastanelerede gitim çünki inanamıyodum bebeğimin öldüğüne ertesi gün hastaneye gittim sabah 9 da doğuma girdim akşam saat 5 te ölü doğum yaptım bebeğim bana hem sancısını ağrısını doğumunu herşeyeyini acısını hepsini bir arada yaşattı doğurduğumda onu gördüm aldılar hemen kavonoza koydular druma sonkez bi daha bakim dedim gördüm meleğimi son kez bakıp uçup gitti benden sonra kürtaj oldum içimi temizlediler beni direk kürtaja almadı drm bebeğimi parçalamadı genetik teste yollamak için kürtajdan sonra odaya aldılar uyandığımda herşey bitmişti eşime hemen beni burdan çıkar dedim çıktık eve geldik eve girince dahada kötü oldum kol bantların VARANA KADAR saklıyorum duruyo eşimle yatağa yattık ağlamaya başladık eşime 5 doğurdum bebeğimizi dedim eşimde bana dediki saat tam 5 te içimden bişi koptu kalbim aıdı dedi doğumhane kapısından bebeğimi çıkarırlarken görmüş bebek balcının yakını kim demişler eşimde benim deyince kavonozu eline vermişler eşim orda yığılıp kalmış ......benim bebeğim meleğim annesine herşeyi yaşattı ultrason resmini hala cüzdanımda taşırım onu asla unutamam 10 tane çoğumda olsa unutamam şimdi anladınmı seni nasıl anladığımı cnm rabbim sabrını veriyo bi şekilde unuttummu asla onu asla unutamam ama biliyorum benim meleğim beni orda bekliyo bi gün kavuşcaz.........çok kötü oldum hepinizi seviyorum rabbim sabrını versin sana başkada dicek lafım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?