- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Kızlar bugun donmuş embriyolarla transfrimin 9. Gunu göğüslerimdeki acima azaldi ve kasik sancilarim var ben cok korkuyorum negatif diye bana yardım edin
Kalbimdesin birsey soracam canim biliyorsun 28 de transfer oldum bugün 12.gun allahin izniyle.canim göguslerim deki sizi yok denecek kadar azaldi fakat gogüs uclarim pek yoktu simdi büyük eskisinden ve tas gibi olmuslar bu hamilelige bir işaretmidir insallah öyle dir gūnler gecmiyor sancilarim hafiflesti tedirginim allahim annelik duygusunu hepimize tatirsin insallah hayirlisiyla
canım ama akşam akşam bu yapılmazkibenimde anılarım depreşti ama anlatmayacağım ALLAH'ın izniyle artık sevinçten ağlayacağız bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler yakın kader arkadaşlarım biraz daha sabır
canım benim hamilelik belirtisi ama bu bizim bu aşamamızda ilaçlarında etkisiymiş o yüzden ben göğüslerime akıl sır erdiremiyorum bir gün sızlıyor birgün dolgunluk hissi veriyor ilaç pre.yazdıklarımın hepsi ilaç yan etkisi diyor.bende diyorum ki uymayın ilaca net sinyal verin ama hergün değişiyorbence sen hamilesin canım içime öyle doğdu inşaALLAH senin pozitif sonucunu alınca bana moral olacak
inşallah canım uyku uyuyamıyorum bi an önce cuma gelsin nolcaksa olsun artık
canım sen nasılsın aldınmı ilaçlarını hadi beni yalnız bırakma bebeklerimiz bekliyorlarbizi inşallah
Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaslarim insallah rabbim hepimizin duasini kabul eder
canım hadi hayırlısı olsun eeeeeeeeeeee daha nevar ne yokgeldim bebemmmmmmmmm ........................yarın ilaçlarımı alıcam sonrada adet beklicem gülüm ama arkandayım peşinden geliyom mrak etme
canım ama akşam akşam bu yapılmazkibenimde anılarım depreşti ama anlatmayacağım ALLAH'ın izniyle artık sevinçten ağlayacağız bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler yakın kader arkadaşlarım biraz daha sabır
kızzzzzzzzzzzzzzzz sana ne oluyooooooooo hemennnnnnnnnnnnnn uyuzum kız nazan yazınca öle beni aldı teeeeeeeeeee uzaklara götürdü sizleri üzdüysem çok özürdilerim hepinizden
drama akşamı bitti arkadaşlar şimdi komedi zamanı oturmaya mı? geldik hadii hadiii:118::118::119::119::119:yeter ağladığımız gaayriii
kimler burdaymış hoşgeldiniz şeref verdiniz kendimi şantöj ilan ettim ona göre
şeyyyy:18:abla büyüksünsen bir numarasın ona göre
kızzzzzzzzzzzzzzzz sana ne oluyooooooooo hemennnnnnnnnnnnnn uyuzum kız nazan yazınca öle beni aldı teeeeeeeeeee uzaklara götürdü sizleri üzdüysem çok özürdilerim hepinizden
canım hadi hayırlısı olsun eeeeeeeeeeee daha nevar ne yok
ablamı teyze teyze
ne olsun anam adamımda yanımda yazdıklarımı okuyo bizlen birlikte oda gün sayıyo.......bu gece uyutamadım onu yaaaaaaa tüh
canım hayırlı olsun inşaALLAHherşey çok güzel olacak duadan başka yapabileceğimiz birşey yok olumlu düşün Rabbim eşine yavrularına can verecek şifayı versin inşaALLAH
şeyyyy:18:abla büyüksünsen bir numarasın ona göre
varooolllllllllll.........bitti gitti işte o anlıktı sadece gülüm.....eeeee sen anlat bakem yeğenlerim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?