2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar bugun donmuş embriyolarla transfrimin 9. Gunu göğüslerimdeki acima azaldi ve kasik sancilarim var ben cok korkuyorum negatif diye bana yardım edin

canım pozitif düşün bilemiyoruz rahimde neler oluyor oyüzden test gününe kadar dua edip ümit etmekten başka elimizden birşey gelmiyor.inşaALLAH yavruların sana sıkıca tutunmuştur

canım benim hamilelik belirtisi ama bu bizim bu aşamamızda ilaçlarında etkisiymiş o yüzden ben göğüslerime akıl sır erdiremiyorum bir gün sızlıyor birgün dolgunluk hissi veriyor ilaç pre.yazdıklarımın hepsi ilaç yan etkisi diyor.bende diyorum ki uymayın ilaca net sinyal verin ama hergün değişiyorbence sen hamilesin canım içime öyle doğdu inşaALLAH senin pozitif sonucunu alınca bana moral olacak

Insallah õyledir canim agzindan bal damliyorrrr allahim pozitifleri görmeyi hepimize nasip etsin insallah

inşallah canım uyku uyuyamıyorum bi an önce cuma gelsin nolcaksa olsun artık

canım nasıl bir korku var içinde çok iyi anlaya biliyorum gecen ay bende yaşadım senin şaşadıgın sıtresi daha öncede yaşamıştım ama sana şünü söyliyeyim yüzde doksan çıkıyor sıperm sen hiç korkma inşallah herşey güzel olur sıtres yok

drama akşamı bitti arkadaşlar şimdi komedi zamanı oturmaya mı? geldik hadii hadiii:118::118::119::119::119:yeter ağladığımız gaayriii
kimler burdaymış hoşgeldiniz şeref verdiniz kendimi şantöj ilan ettim ona göre

kızzzzzzzzzzzzzzzz sana ne oluyooooooooo hemennnnnnnnnnnnnn uyuzum kız nazan yazınca öle beni aldı teeeeeeeeeee uzaklara götürdü sizleri üzdüysem çok özürdilerim hepinizden

kızzzzzzzzzzzzzzzz sana ne oluyooooooooo hemennnnnnnnnnnnnn uyuzum kız nazan yazınca öle beni aldı teeeeeeeeeee uzaklara götürdü sizleri üzdüysem çok özürdilerim hepinizden

şeyyyy:18:abla büyüksünsen bir numarasın ona göre

canım ne üzmesi senin yaşadıklarının bir karesinde bizlerde varız unutmamak iyidir.insanı ayakta tutuyor seni seviyorum canım arkadaşım sen ne yazdıysan biraz eksik biraz fazla bende yaşadım benim yavrular dedesinin mezarında onu yalnız bırakmıyorlar diğer bir yandan babam onların yanında yalnız değiller

varooolllllllllll .........bitti gitti işte o anlıktı sadece gülüm.....eeeee sen anlat bakem yeğenlerim nasıl

nasıl olsunlar sessiz sessiz duruyorlar arada tıklıyorum napıyonuz orda sesiniz çıkmıyor yine bir yaramazlığın peşindesiniz biraz hareket oluyor sonra sesizlik bakalım 15 Ocakta göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…