2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canıımmm teşekkür ederim arkadaşım insallah stres yok

kızlar şimdi ben tırasfere hazılanıyomya rahimin kalınlaşması lazımya ben neyapim ne yiyim nasıl destek olim dr

canım ben özel birşey yapmadım rahim için kalınlaştırıcı veriyorlar zaten inşaALLAH bu sefer pozitif olacak seninde ama bir daha diğer yazdıklarındaki gibi dualar yok dikkat et canım

canım ben özel birşey yapmadım rahim için kalınlaştırıcı veriyorlar zaten inşaALLAH bu sefer pozitif olacak seninde ama bir daha diğer yazdıklarındaki gibi dualar yok dikkat et canım

onu bende duydum benim rahimde ince aynı sıkıntı bendede var aslında ne yapmak lazım yaaaaaa :44:

siz duygusal sayfayı kapatmış olabilirsiniz ama ben daha şimdi okudum ve... ve... ve ne diyeceğimi inanın bilemiyorum.....bebek, pers, kalbimdesin, nazan, monica, selen Rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar, her birimize inşallah

ben sadece eğitim hayatım boyunca tek bi dersten kaldım, ingilizce.... evlenmeden çok önceydi bi ara bazı cd ler alıp azda olsa çalışıyım demiştim. işin gücün var, memursun kovulma gibi bi durumun yok hayırdır diyen birine, "yarın öbürgün çocuğuma nası ders çalıştırcam? benim ona her durum ve şartta yetmem lazım, ingilizce artık 4. sınıfta başlıyo" demiştim.... daha evlenmeden, hatta evlenecek adamı bulamamışken, çocuğumu düşünürdüm.... lisede en büyük hayaliniz konulu bi kompozisyona "anne olmadan ölmek istemiyorum" anafikirli bi yazı yazmıştım.... inanırmısınız midem bulansın istiyorum, başım dönsün, ayaklarım şişsin, karnımda oluşacak çatlakları bile hasretle bekliyorum... yengem doğum sancıları çekerken, ne müthiş bi şey dimi içinde bi canlı, senin parçan var gibi laflar etmiş de fırça yemiştim, üniversite zamanlarımdı....... benim en büyük hayalim anne olmaktı, hala öyle..... önce gebe kalmak, zorluklarını yaşamak, güzelliklerini hissetmek,eşime bunu nasıl söylerim diye planlar yapmak, sonra; bende çok isterdim normal doğum yapabileyim ama ameliyat olduktan sonra "doğumun sezeryan olur eğer hamile kalırsan" dediler; doğum, uykusuz geceler, emzirme, bebeğin anneye bağlılığı.... herşeyi yaşamak istiyorum, her hücremle çok istiyorum....

o sebeple okuduklarım boğazımda düğüm, gözlerimde yaş oldu kızlar.... Rabbim elini üzerinizden, üzerimizden çekmesin, bizi isyan edenlerden eylemesin inşallah.... elleri öpülesi kadınlarsınız. çok ağır ve zor yaşadıklarınız....
çok çok çok daha güzel haberler al inşallah tatlımmmmm

melinda tatlım çok sevindim, son olsun, sonuna kadar çok güzel olsun inşallah... ışığın seninle kalsın :)

doktoruna sonuna dek katılıyorum, iyi düşünelim güzel dualar edelim iyi olsun :)

Kendini rahatlat bence,derin nefes al ve olmasini istedigini gozunun onunde olmus gibi canlandir..iyi enerji olussun:))

nazancım, canım benim metanetinden ötürü sakın kendini suçlama, benim seni alkışlayasım geldi Rabbim sana tez vakitte tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini canım benim

kızlar yüksek müsadelerinizle ben yatıyorum hepiniz ALLAH'a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…