ama enişte şimdi sana demesin nerden buldun bu delileri diye
ama enişte şimdi sana demesin nerden buldun bu delileri diye
nasıl olsunlar sessiz sessiz duruyorlar arada tıklıyorum napıyonuz orda sesiniz çıkmıyor yine bir yaramazlığın peşindesiniz biraz hareket oluyor sonra sesizlik bakalım 15 Ocakta göreceğiz
canım nasıl bir korku var içinde çok iyi anlaya biliyorum gecen ay bende yaşadım senin şaşadıgın sıtresi daha öncede yaşamıştım ama sana şünü söyliyeyim yüzde doksan çıkıyor sıperm sen hiç korkma inşallah herşey güzel olur sıtres yok
yok kızzzzzzz demez iyidir kocam ama sitemde etmiyo değil yani birazda benlede ilgilen diyo şimdi uyur zaten
vallah derrrrrrrrrr
boş bırakma çocukları devamlı dürt onları
boş bırakma çocukları devamlı dürt onları
bari bu sefer kotukta yatırma adamı yazık yaaaa
kızlar şimdi ben tırasfere hazılanıyomya rahimin kalınlaşması lazımya ben neyapim ne yiyim nasıl destek olim dr
kızlar şimdi ben tırasfere hazılanıyomya rahimin kalınlaşması lazımya ben neyapim ne yiyim nasıl destek olim dr
hahhayyyyyyyyy.......kız ben yatırmıyom yanıma oturuyo kalk yatağa git yat diyom yok diyo uyuya kalıyo orda .
canım ben özel birşey yapmadım rahim için kalınlaştırıcı veriyorlar zaten inşaALLAH bu sefer pozitif olacak seninde ama bir daha diğer yazdıklarındaki gibi dualar yok dikkat et canım
Cnm nar iyi geliyor diye okumustum istersen ondan ye yada suyunu ic cnm
canım ben özel birşey yapmadım rahim için kalınlaştırıcı veriyorlar zaten inşaALLAH bu sefer pozitif olacak seninde ama bir daha diğer yazdıklarındaki gibi dualar yok dikkat et canım
En sevdikleri sey koltukta sekerleme yapmak cnm benimkide ayni
Icim biraz da olsa rahatladi.yarin gidip bi baktiracagim hem prolaktine hem troide.ikinci tadavimi sansa birakmak istemiyorum.
çok çok çok daha güzel haberler al inşallah tatlımmmmmkızlarrr bugün kontrole gittik herşey yolunda çok şükür artık kolları bacakları var küçücük bir insana benzemeye başlamış artık bebeğim ama en güzeli HAREKET ETMEYE BAŞLAMIŞ görünce çok şaşırdık allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın onları doya doya sevebilmemizi nasip etsin inşallah...
Kızlarrrrr tedaviye bugün tekrardan başladık bugün doktordaydım ara vermeden devam dedi bu sefer mini tüp bebek yapıcak yani az ilaç kaliteli yumurta rezervi az olup düzenli adet görenlere uygulanıyormuş bugün reglimin 4. Günü yumurtalara baktı şimdiden 5 tane yumurta oluşmuş bunları ziyan edemeyiz dedi geçen tedavide bu kadar iyi değildi rahime baktı hazır duruyor dedi bu gece tekrardan menapur 2toz 1su vurucam klomen ve dhea içiçem günde 2 tane Pazartesi kontrol var 3. Deneme olacağı için artık 2emriyo konulacak inşallahhhh bu sefer herşey güzel olur
arkadaşlar geldim doktordan gece 23:30 da çatlatma iğnemi yaptırcam cuma sabah 7 de merkezde olcaz çok heyecanlıyım ilk önce eşimi 8 de tese ye alıcaklar sperm bulunursa 10 10 buçukta beni alıcaklarmış çok korkuyorum sordum doktora sperm bulunmazsa sonra nolucak hiç çocuğumuz olmıcakmı diye iyi düşünelim iyi olsun dedi oooffffff
Kendini rahatlat bence,derin nefes al ve olmasini istedigini gozunun onunde olmus gibi canlandir..iyi enerji olussun:))
onu bende duydum benim rahimde ince aynı sıkıntı bendede var aslında ne yapmak lazım yaaaaaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?