- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
siz duygusal sayfayı kapatmış olabilirsiniz ama ben daha şimdi okudum ve... ve... ve ne diyeceğimi inanın bilemiyorum.....bebek, pers, kalbimdesin, nazan, monica, selen Rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar, her birimize inşallah
ben sadece eğitim hayatım boyunca tek bi dersten kaldım, ingilizce.... evlenmeden çok önceydi bi ara bazı cd ler alıp azda olsa çalışıyım demiştim. işin gücün var, memursun kovulma gibi bi durumun yok hayırdır diyen birine, "yarın öbürgün çocuğuma nası ders çalıştırcam? benim ona her durum ve şartta yetmem lazım, ingilizce artık 4. sınıfta başlıyo" demiştim.... daha evlenmeden, hatta evlenecek adamı bulamamışken, çocuğumu düşünürdüm.... lisede en büyük hayaliniz konulu bi kompozisyona "anne olmadan ölmek istemiyorum" anafikirli bi yazı yazmıştım.... inanırmısınız midem bulansın istiyorum, başım dönsün, ayaklarım şişsin, karnımda oluşacak çatlakları bile hasretle bekliyorum... yengem doğum sancıları çekerken, ne müthiş bi şey dimi içinde bi canlı, senin parçan var gibi laflar etmiş de fırça yemiştim, üniversite zamanlarımdı....... benim en büyük hayalim anne olmaktı, hala öyle..... önce gebe kalmak, zorluklarını yaşamak, güzelliklerini hissetmek,eşime bunu nasıl söylerim diye planlar yapmak, sonra; bende çok isterdim normal doğum yapabileyim ama ameliyat olduktan sonra "doğumun sezeryan olur eğer hamile kalırsan" dediler; doğum, uykusuz geceler, emzirme, bebeğin anneye bağlılığı.... herşeyi yaşamak istiyorum, her hücremle çok istiyorum....
o sebeple okuduklarım boğazımda düğüm, gözlerimde yaş oldu kızlar.... Rabbim elini üzerinizden, üzerimizden çekmesin, bizi isyan edenlerden eylemesin inşallah.... elleri öpülesi kadınlarsınız. çok ağır ve zor yaşadıklarınız....
çok çok çok daha güzel haberler al inşallah tatlımmmmm
melinda tatlım çok sevindim, son olsun, sonuna kadar çok güzel olsun inşallah... ışığın seninle kalsın :)
doktoruna sonuna dek katılıyorum, iyi düşünelim güzel dualar edelim iyi olsun :)
nazancım, canım benim metanetinden ötürü sakın kendini suçlama, benim seni alkışlayasım geldiRabbim sana tez vakitte tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini canım benim
cnm aaarekadaşm birgün hepimiz buraya HAMİLEYİMMMMMMMMMM yazısını hepbirlikte yazıcaz inşllh rabbim sanada tez vakitte bebeklerini yollasın aminnnnnnnnnnnsiz duygusal sayfayı kapatmış olabilirsiniz ama ben daha şimdi okudum ve... ve... ve ne diyeceğimi inanın bilemiyorum.....bebek, pers, kalbimdesin, nazan, monica, selen Rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar, her birimize inşallah
ben sadece eğitim hayatım boyunca tek bi dersten kaldım, ingilizce.... evlenmeden çok önceydi bi ara bazı cd ler alıp azda olsa çalışıyım demiştim. işin gücün var, memursun kovulma gibi bi durumun yok hayırdır diyen birine, "yarın öbürgün çocuğuma nası ders çalıştırcam? benim ona her durum ve şartta yetmem lazım, ingilizce artık 4. sınıfta başlıyo" demiştim.... daha evlenmeden, hatta evlenecek adamı bulamamışken, çocuğumu düşünürdüm.... lisede en büyük hayaliniz konulu bi kompozisyona "anne olmadan ölmek istemiyorum" anafikirli bi yazı yazmıştım.... inanırmısınız midem bulansın istiyorum, başım dönsün, ayaklarım şişsin, karnımda oluşacak çatlakları bile hasretle bekliyorum... yengem doğum sancıları çekerken, ne müthiş bi şey dimi içinde bi canlı, senin parçan var gibi laflar etmiş de fırça yemiştim, üniversite zamanlarımdı....... benim en büyük hayalim anne olmaktı, hala öyle..... önce gebe kalmak, zorluklarını yaşamak, güzelliklerini hissetmek,eşime bunu nasıl söylerim diye planlar yapmak, sonra; bende çok isterdim normal doğum yapabileyim ama ameliyat olduktan sonra "doğumun sezeryan olur eğer hamile kalırsan" dediler; doğum, uykusuz geceler, emzirme, bebeğin anneye bağlılığı.... herşeyi yaşamak istiyorum, her hücremle çok istiyorum....
o sebeple okuduklarım boğazımda düğüm, gözlerimde yaş oldu kızlar.... Rabbim elini üzerinizden, üzerimizden çekmesin, bizi isyan edenlerden eylemesin inşallah.... elleri öpülesi kadınlarsınız. çok ağır ve zor yaşadıklarınız....
melinda tatlım çok sevindim, son olsun, sonuna kadar çok güzel olsun inşallah... ışığın seninle kalsın :)
doktoruna sonuna dek katılıyorum, iyi düşünelim güzel dualar edelim iyi olsun :)
nazancım, canım benim metanetinden ötürü sakın kendini suçlama, benim seni alkışlayasım geldiRabbim sana tez vakitte tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini canım benim
bana dr bişey demedide ben yinede bişeyler yapmak istiyom belkide hiç bişey yapmamak lazımdır amannnnnnnnnnnnnn boşver bide şimdi bunumu düşüncez dr düşünsün
cnm aaarekadaşm birgün hepimiz buraya HAMİLEYİMMMMMMMMMM yazısını hepbirlikte yazıcaz inşllh rabbim sanada tez vakitte bebeklerini yollasın aminnnnnnnnnnn
kızlar bende kaçıyom benimki homurdanıyor iyi geceler herkese bebekçim öptüm canım
negatifimi aldım bugun doktorum adet bıtınce görüşelim dedı tekrar ne zaman başlıyalım der bılmıyorum çok üzüldüm ama rabbım böyle uygun gördü hakkımda hakkımzda hayırlısı olsun
Cok teşekkür ederim kuzum âmin inşallahhsiz duygusal sayfayı kapatmış olabilirsiniz ama ben daha şimdi okudum ve... ve... ve ne diyeceğimi inanın bilemiyorum.....bebek, pers, kalbimdesin, nazan, monica, selen Rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar, her birimize inşallah
Gecms olsun asraa...Negatif olmasi koyu olmus ama,boylesi belki daha iyidir senin icin..gecmis sayfalari okuma firsatin olduysa,cok daha kotuleri oldugunu okumussundur.o yuzden cok uzulme ve yeni tedavini dusunmeye basla:))
negatifimi aldım bugun doktorum adet bıtınce görüşelim dedı tekrar ne zaman başlıyalım der bılmıyorum çok üzüldüm ama rabbım böyle uygun gördü hakkımda hakkımzda hayırlısı olsun
Âmin inşallahh canım sanada iyi gecelerKizlar iyi ki varsiniz...
İstesem disarida bu kadar beni benden daha iyi anlayacak arkadas bulamazdim herhalde...kendi kayiplarinizi paylasarak ne kadar samimi oldugunuzu gosterdiniz,sizleri daha cok sevdim.
Guzel haberler alalim yarin obur gun,sevinelim...hepinizi opuyorum,iyi geceler...
siz duygusal sayfayı kapatmış olabilirsiniz ama ben daha şimdi okudum ve... ve... ve ne diyeceğimi inanın bilemiyorum.....bebek, pers, kalbimdesin, nazan, monica, selen Rabbim tez vakitte nasip etsin, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar, her birimize inşallah
o sebeple okuduklarım boğazımda düğüm, gözlerimde yaş oldu kızlar.... Rabbim elini üzerinizden, üzerimizden çekmesin, bizi isyan edenlerden eylemesin inşallah.... elleri öpülesi kadınlarsınız. çok ağır ve zor yaşadıklarınız...
Canim benim ya bende dunyaya gozlerimi anne olarak actigim gunleri gormeden olmek istemiyorum anneligin ne kadar mukemml bi duygu oldugunu gorup onu yasadiktan sonra ondan mahrum kalmak ne buyuk bir aciymis ben 2 yildir yasamiyorum sanki icime oyle bir kor dustu ki ne yapsam sonmedi sonduremedim etrafimda anneler var usenciliklerinden bebeklerini emzirmiyolar Allah in bebekleri icin verdigi nimetten onlari mahrum birakiyolar o kadar cok sinirleniyorum ki benim payima sutumu aglaya aglaya sagmak dusmustu hastaneden bosuna getirmeyin demelerine ragmen hergun sagip goturuyodum bi ihtimal belki lazim olursa diye ayni odada kaldigim kadinlar vardi onlardanda sut istiyolardi bebekleri icin onlarda goguslerimiz agriyo diye sagmiyolardi bile dunya boyle biyer olan kiymetini bilmiyo olmayan ona sahip olmak icin herseyni ortaya koyuyo cok icim aciyo cok bagira bagira aglamak istiyorum
bende öyle duydum nar iydir başka yemesi kolay bişeyler olsun ben biraz yeme özürlüyümde
test edilmis onaylanmistir cnmhadi cnm okadar yani.....kız bunların hepsimi aynı yaaaaaa
kızlar yüksek müsadelerinizle ben yatıyorum hepiniz ALLAH'a emanetsiniz
Kizlar sizlerede iyi geceler cnm int koptu geldi gitmissiniz hepinize allah rahatlik versin kizlarkızlar bende kaçıyom benimki homurdanıyor iyi geceler herkese bebekçim öptüm canım
o sebeple okuduklarım boğazımda düğüm, gözlerimde yaş oldu kızlar.... Rabbim elini üzerinizden, üzerimizden çekmesin, bizi isyan edenlerden eylemesin inşallah.... elleri öpülesi kadınlarsınız. çok ağır ve zor yaşadıklarınız...
Canim benim ya bende dunyaya gozlerimi anne olarak actigim gunleri gormeden olmek istemiyorum anneligin ne kadar mukemml bi duygu oldugunu gorup onu yasadiktan sonra ondan mahrum kalmak ne buyuk bir aciymis ben 2 yildir yasamiyorum sanki icime oyle bir kor dustu ki ne yapsam sonmedi sonduremedim etrafimda anneler var usenciliklerinden bebeklerini emzirmiyolar Allah in bebekleri icin verdigi nimetten onlari mahrum birakiyolar o kadar cok sinirleniyorum ki benim payima sutumu aglaya aglaya sagmak dusmustu hastaneden bosuna getirmeyin demelerine ragmen hergun sagip goturuyodum bi ihtimal belki lazim olursa diye ayni odada kaldigim kadinlar vardi onlardanda sut istiyolardi bebekleri icin onlarda goguslerimiz agriyo diye sagmiyolardi bile dunya boyle biyer olan kiymetini bilmiyo olmayan ona sahip olmak icin herseyni ortaya koyuyo cok icim aciyo cok bagira bagira aglamak istiyorum
Allah sabrini versin canim.seninkide daha bi zormus.Rabbim kucaklarimizi doldursun isyan ettirmesin.bu gece dert gecesi olmus.insallah ileride bayram geceside olacak.ben inaniyorum ki hepimiz tek tek anne olacagiz.sadece biraz sabir.hepinize iyi geceler.cok öpüyorum sizi.
Canim benim seninle ayni sorunu yasamisiz benimde 3 ay hersey normldi sonra gerileme basladi 1 hafta 10 gun diye diye aradaki fark giderek artti gezmedigimiz doktor kalmadi ama doktorlarin elinden bisey gelmiyodu ensonunda zeynep kamile yatisim yapildi 15 gunde hastanede yattiktan sonra bebegimin kalp atislari dusmeye basladi gece 12 ydi saat acilen ameliyata alindim sezeryanla 28 haftalik kizimiz erkenden geldi dunyaya gozlerini acar acmaz acilarla tanisti minnacik eline ayagina igneler vuruldu boyundan buyuktu acilari onu gormeye gittigimde burnana taktiklari nefes borusunu o minnacik eliyle cekistiriyodu kipir kipr okadar hayat dolu bi bebek tiki onu son gordugumde dokunmama izin verdile sicacik yumusacikti inanilmaz bi duyguydu daha once hic yasamdigim biseydi bende bilekligini cuzdanimda tasirim bana el sallayan ultrason resmi sahip oldugum en kiymetli hazinem mezarina gecen sene lale sumbul ekmistik solduktan sonra dokunmamistik gecen hafta babasiyla ziyaretine gittik laler sumbuller yeniden yesermis inaniyorum ki Rabbim gecen yil soldurdugu laleleri bunca zaman sonra nasil yesertti bizim hayatlarimizda bigun yesertecek onun herseye gucu yeter neywe sizleride uzdum hakkinizi helal edin ama yazini okuyunca o gunlere geri gittim... ama sana umut olmak isterim benimle ayni durumu yani bizimle rahimici gelisme geriligi yani tip dilinde OUGR ydi sanirim yasayan bi arkadasim vardi hastaneden o sonrasinda maasallah cok saglikli bir gebelik gecirip bebegini kucagina aldi insallah bizde saglikli gebelik yasayip saglikli bebeklerimize sahip olacagiz Allah cok buyuk ondan umit kesilmez insallah bigun bizde mutlu olacagiz...kendimi şu an okadar güçsüz ve savunmasız aciz hissediyorumki anlatamam nazannnn yazını okuyunca beni 4 yıl öncesine götürdün.....seni okdar çok iyi anlıyorumki ben hamileliğimin 4 ayında bebeğimi kaybettim ....hamile kaldığımda çok sevinmiştim ama doktorum hep kucağına almadan sevinme derdi bna ilk 3 aya kadar herşey yolundaydı hep derdimki bebeğimin her şeyeni yaşamak istiyorum diye aşını ermek sancısını çekmek kusmak bile doğum yaparken normal olsun sancısını çekim derdim hep sonra sıkıntılar başladı bebeğim geriden gelmeye başladı 1 hafta sonra 10 gün sonra 15 derken kalbi durdu konturole gittiğimde drm 3 günlük ölü dedi o an o hastane yıkıldı ben altında kaldım sanki olamaz dedim bebeğim beni bırakma nolu dedim ağladım ağladım kriz geçirdim başka hastanelerede gitim çünki inanamıyodum bebeğimin öldüğüne ertesi gün hastaneye gittim sabah 9 da doğuma girdim akşam saat 5 te ölü doğum yaptım bebeğim bana hem sancısını ağrısını doğumunu herşeyeyini acısını hepsini bir arada yaşattı doğurduğumda onu gördüm aldılar hemen kavonoza koydular druma sonkez bi daha bakim dedim gördüm meleğimi son kez bakıp uçup gitti benden sonra kürtaj oldum içimi temizlediler beni direk kürtaja almadı drm bebeğimi parçalamadı genetik teste yollamak için kürtajdan sonra odaya aldılar uyandığımda herşey bitmişti eşime hemen beni burdan çıkar dedim çıktık eve geldik eve girince dahada kötü oldum kol bantların VARANA KADAR saklıyorum duruyo eşimle yatağa yattık ağlamaya başladık eşime 5 doğurdum bebeğimizi dedim eşimde bana dediki saat tam 5 te içimden bişi koptu kalbim aıdı dedi doğumhane kapısından bebeğimi çıkarırlarken görmüş bebek balcının yakını kim demişler eşimde benim deyince kavonozu eline vermişler eşim orda yığılıp kalmış ......benim bebeğim meleğim annesine herşeyi yaşattı ultrason resmini hala cüzdanımda taşırım onu asla unutamam 10 tane çoğumda olsa unutamam şimdi anladınmı seni nasıl anladığımı cnm rabbim sabrını veriyo bi şekilde unuttummu asla onu asla unutamam ama biliyorum benim meleğim beni orda bekliyo bi gün kavuşcaz.........çok kötü oldum hepinizi seviyorum rabbim sabrını versin sana başkada dicek lafım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?