2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım inşaALLAH sende anne olacaksınbizde zamanı gelmedi bekliyoruz inşaALLAH UZUN SÜRMEZ

cnm aaarekadaşm birgün hepimiz buraya HAMİLEYİMMMMMMMMMM yazısını hepbirlikte yazıcaz inşllh rabbim sanada tez vakitte bebeklerini yollasın aminnnnnnnnnnn

cnm aaarekadaşm birgün hepimiz buraya HAMİLEYİMMMMMMMMMM yazısını hepbirlikte yazıcaz inşllh rabbim sanada tez vakitte bebeklerini yollasın aminnnnnnnnnnn

hepimiz için aminnnn canımmmm :))))))

şimdi koltukta uyuyakalan kocamı alıp yatağa götüriyim, ufacık bi bebeğim yok ama koca bebeğim var, hepimizin ki aynı galiba.... uzun zamandır kahvaltıyı dışarda yapıyoruz bende yatıyım da evde bi kahvaltı hazırlıyım adama yahu :))))

negatifimi aldım bugun doktorum adet bıtınce görüşelim dedı tekrar ne zaman başlıyalım der bılmıyorum çok üzüldüm ama rabbım böyle uygun gördü hakkımda hakkımzda hayırlısı olsun

Gecms olsun asraa...Negatif olmasi koyu olmus ama,boylesi belki daha iyidir senin icin..gecmis sayfalari okuma firsatin olduysa,cok daha kotuleri oldugunu okumussundur.o yuzden cok uzulme ve yeni tedavini dusunmeye basla:))

Cok teşekkür ederim kuzum âmin inşallahhİnşalllahhh senin güzel topiğin herkese Uğur getirecek ve hepimiz hamiş olucazSende evladına ingilizcenin en güzelini öğreteceksin dualarım hepimiz için

Gecms olsun asraa...Negatif olmasi koyu olmus ama,boylesi belki daha iyidir senin icin..gecmis sayfalari okuma firsatin olduysa,cok daha kotuleri oldugunu okumussundur.o yuzden cok uzulme ve yeni tedavini dusunmeye basla:))

fırsat buldukça okumaya calışıyorum canım rabbım bize neyi uygun gördüyse onu yaşıyorum hayırlısı buymuş demekkkı vucudu psikoljiyi diger tedaviye hazırlıycam ınş

Canım geçmiş olsun üzülme nasip buymuş bende 2ocakta negatifimi aldım bugün tekrardan tedaviye başladım inşallahh bidahaki denemende Rabbim yüzünü güldürür

Kizlar iyi ki varsiniz...
İstesem disarida bu kadar beni benden daha iyi anlayacak arkadas bulamazdim herhalde...kendi kayiplarinizi paylasarak ne kadar samimi oldugunuzu gosterdiniz,sizleri daha cok sevdim.
Guzel haberler alalim yarin obur gun,sevinelim...hepinizi opuyorum,iyi geceler...

Âmin inşallahh canım sanada iyi geceler

Cnm cok uzuldum inss hakkinda hayirlisi olsun bebisin tez vakitte gelsin inss

Canim benim ya bende dunyaya gozlerimi anne olarak actigim gunleri gormeden olmek istemiyorum anneligin ne kadar mukemml bi duygu oldugunu gorup onu yasadiktan sonra ondan mahrum kalmak ne buyuk bir aciymis ben 2 yildir yasamiyorum sanki icime oyle bir kor dustu ki ne yapsam sonmedi sonduremedim etrafimda anneler var usenciliklerinden bebeklerini emzirmiyolar Allah in bebekleri icin verdigi nimetten onlari mahrum birakiyolar o kadar cok sinirleniyorum ki benim payima sutumu aglaya aglaya sagmak dusmustu hastaneden bosuna getirmeyin demelerine ragmen hergun sagip goturuyodum bi ihtimal belki lazim olursa diye ayni odada kaldigim kadinlar vardi onlardanda sut istiyolardi bebekleri icin onlarda goguslerimiz agriyo diye sagmiyolardi bile dunya boyle biyer olan kiymetini bilmiyo olmayan ona sahip olmak icin herseyni ortaya koyuyo cok icim aciyo cok bagira bagira aglamak istiyorum[/QUOTE]

Kalinkacim,yasadiklarin acin buyuk.dilerim bu aciyi unutturacak mutlulugu,bebegini tez vakitte kucagina alirsin..

Canim benim seninle ayni sorunu yasamisiz benimde 3 ay hersey normldi sonra gerileme basladi 1 hafta 10 gun diye diye aradaki fark giderek artti gezmedigimiz doktor kalmadi ama doktorlarin elinden bisey gelmiyodu ensonunda zeynep kamile yatisim yapildi 15 gunde hastanede yattiktan sonra bebegimin kalp atislari dusmeye basladi gece 12 ydi saat acilen ameliyata alindim sezeryanla 28 haftalik kizimiz erkenden geldi dunyaya gozlerini acar acmaz acilarla tanisti minnacik eline ayagina igneler vuruldu boyundan buyuktu acilari onu gormeye gittigimde burnana taktiklari nefes borusunu o minnacik eliyle cekistiriyodu kipir kipr okadar hayat dolu bi bebek tiki onu son gordugumde dokunmama izin verdile sicacik yumusacikti inanilmaz bi duyguydu daha once hic yasamdigim biseydi bende bilekligini cuzdanimda tasirim bana el sallayan ultrason resmi sahip oldugum en kiymetli hazinem mezarina gecen sene lale sumbul ekmistik solduktan sonra dokunmamistik gecen hafta babasiyla ziyaretine gittik laler sumbuller yeniden yesermis inaniyorum ki Rabbim gecen yil soldurdugu laleleri bunca zaman sonra nasil yesertti bizim hayatlarimizda bigun yesertecek onun herseye gucu yeter neywe sizleride uzdum hakkinizi helal edin ama yazini okuyunca o gunlere geri gittim... ama sana umut olmak isterim benimle ayni durumu yani bizimle rahimici gelisme geriligi yani tip dilinde OUGR ydi sanirim yasayan bi arkadasim vardi hastaneden o sonrasinda maasallah cok saglikli bir gebelik gecirip bebegini kucagina aldi insallah bizde saglikli gebelik yasayip saglikli bebeklerimize sahip olacagiz Allah cok buyuk ondan umit kesilmez insallah bigun bizde mutlu olacagiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…