Kizlar transferimin 13.günundeyim kanamam basladi dünya basima yikildi test yapmadim ama negatifi yasiyorum((allahtan hayirlisi buymus
Rabbim tedavini hayırlı uğurlu etsin bitanem. canım incir çok iyiymiş. kürünümü yapıyorsun bilemiyorum ama .günde birkaç sefer ye bende yemiştim. ceviz yemiştim.
Ben bu arada arısürüpolen probolise başladım o da iyi geliyormuş. hoş ben şimdi normal deneyeceğim.
Kizlar adet kanamasi gibi geliyor sakir sakir dehil ama kesintisiz geliyor esim test getirdi ve koskoca tek cizgi negatif yani allah hayirlisini nasip etsin cok üzgūnüm
cnm ben tane olarak yiyorum adetle kaynatıp suyunu içicem
canım kanaman çok mu lütfen hemen kötü düşünme doktorunu arasa bi
offf lütfen kendini üzmee
canım seni üzmek niyetinde değilim beni yanlış anlama ama idrar testleri çok güvenilir değil.İNŞAALLAH RABBİM sana mucizesini nasip eder çok üzüldüm çok
kıyamam ben sana bak yine ağlatacaksın bizi Rabbim onu cennetine aldı size şefaat edecek ağlayıpta rahatsız etme meleği.canım benim benim ablamın 8 yaşında oğlu öldü Rabbim kimseye göstermesin yavrum herzaman rüyalarımızda 15 sene oldu babamla aralarında 1 ay var.teyzesi kurban olur onu verenede alanada ablam çok ağlıyor aslında çok metanetli yavrusu kollarında kanserden öldü.gizli gizli ağlıyor.yavrumu rüyamda gördüm teyze dedi anneme söyle ağlamasın ben arkadşlarımla oyun oynuyorum beni çok rahatsız ediyor,bende ablama söyledim.ağladı ama eskisi kadar değil...bak ağlattın beni yaaasabır sabır yürek yarası geçmez ama kabuk bağlar....İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun Türkçe Meali:Şüphesiz Biz Allahtan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz Onadır.
Bende cok uzgunum yarin sabah merkeze gidecem hayirlisi olsun canim allahim seni ve burda sonucu bekleyenleri sevinfirsin insallah benim umudum kalmadi(
Kizlar transferimin 13.günundeyim kanamam basladi dünya basima yikildi test yapmadim ama negatifi yasiyorum((allahtan hayirlisi buymus
ben tane olarak yiyebildim cevizle birlikte. eşimede sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi içirmiştim. taze fındık taze badem ve ceviz yemiştik.
Şifa olsun bebeğim. Umarım emeklerim karşılığını bulur.
cnm panik yapma banada 3 tane koymuşlardı ölen bebeğimde 1 tuttu diğerleri kanama şeklinde düştü üzme kendini nolur drnu ara yada hemen bi hastaneye gidin kan testi yaptır ya
Canım ben de 5,5 haftalıkken aynı senin gibi kanama yaşadım ama bişey olmadı proluton depot vurdurup bikaçgün dinlendim hemen geçti bazı hamilelerde kanama olabilirmiş ilaçlarını doktorun aksini söylemediği sürece bırakma nolur bide idrar testine güvenme belki kana geç karışmıştır hormonların hemen çıkmayabilir
Kanamam orkide bir kac damla seklinde olmus bide kendimi silince geliyor bilemedim simdi ama sancilarim adet sancisi gibi((
Canım ben ananas ve kabak çekirdeği yedim onun dışında kabız olmamak için bol bol su içtim maydonoz bitki çayları ve nar yasaktıIsaallah canim benim neler yemem icmem gerekiyor acaba
Kuzum yeğenine cok üzüldüm Rabbim ablana ve sizlere sabır versin babanla beraber mekanları cennet olsunkıyamam ben sana bak yine ağlatacaksın bizi Rabbim onu cennetine aldı size şefaat edecek ağlayıpta rahatsız etme meleği.canım benim benim ablamın 8 yaşında oğlu öldü Rabbim kimseye göstermesin yavrum herzaman rüyalarımızda 15 sene oldu babamla aralarında 1 ay var.teyzesi kurban olur onu verenede alanada ablam çok ağlıyor aslında çok metanetli yavrusu kollarında kanserden öldü.gizli gizli ağlıyor.yavrumu rüyamda gördüm teyze dedi anneme söyle ağlamasın ben arkadşlarımla oyun oynuyorum beni çok rahatsız ediyor,bende ablama söyledim.ağladı ama eskisi kadar değil...bak ağlattın beni yaaasabır sabır yürek yarası geçmez ama kabuk bağlar....İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun Türkçe Meali:Şüphesiz Biz Allahtan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz Onadır.
Canım şuan gitsen test yaptiramazmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?