2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar transferimin 13.günundeyim kanamam basladi dünya basima yikildi test yapmadim ama negatifi yasiyorum((allahtan hayirlisi buymus

canım kanaman çok mu lütfen hemen kötü düşünme doktorunu arasa bi

offf lütfen kendini üzmee

cnm ben tane olarak yiyorum adetle kaynatıp suyunu içicem

Kizlar adet kanamasi gibi geliyor sakir sakir dehil ama kesintisiz geliyor esim test getirdi ve koskoca tek cizgi negatif yani allah hayirlisini nasip etsin cok üzgūnüm

canım seni üzmek niyetinde değilim beni yanlış anlama ama idrar testleri çok güvenilir değil.İNŞAALLAH RABBİM sana mucizesini nasip eder çok üzüldüm çok

cnm ben tane olarak yiyorum adetle kaynatıp suyunu içicem

ben tane olarak yiyebildim cevizle birlikte. eşimede sabah akşam aç karnına keçiboynuzu pekmezi içirmiştim. taze fındık taze badem ve ceviz yemiştik.

Şifa olsun bebeğim. Umarım emeklerim karşılığını bulur.

canım kanaman çok mu lütfen hemen kötü düşünme doktorunu arasa bi

offf lütfen kendini üzmee

canım seni üzmek niyetinde değilim beni yanlış anlama ama idrar testleri çok güvenilir değil.İNŞAALLAH RABBİM sana mucizesini nasip eder çok üzüldüm çok

Bende cok uzgunum yarin sabah merkeze gidecem hayirlisi olsun canim allahim seni ve burda sonucu bekleyenleri sevinfirsin insallah benim umudum kalmadi(

ağlama kıyamam sana yeğenlerim üzülmesin teyzesine kızarlar yoksa annemi ağlattın diye sen bana bakma arada oluyo böle

Kizlar transferimin 13.günundeyim kanamam basladi dünya basima yikildi test yapmadim ama negatifi yasiyorum((allahtan hayirlisi buymus

cnm panik yapma banada 3 tane koymuşlardı ölen bebeğimde 1 tuttu diğerleri kanama şeklinde düştü üzme kendini nolur drnu ara yada hemen bi hastaneye gidin kan testi yaptır ya

Canım ben de 5,5 haftalıkken aynı senin gibi kanama yaşadım ama bişey olmadı proluton depot vurdurup bikaçgün dinlendim hemen geçti bazı hamilelerde kanama olabilirmiş ilaçlarını doktorun aksini söylemediği sürece bırakma nolur bide idrar testine güvenme belki kana geç karışmıştır hormonların hemen çıkmayabilir

amin cnm ya rahim inceliği için nar suyu içicem saraçoğlunda okudum

cnm panik yapma banada 3 tane koymuşlardı ölen bebeğimde 1 tuttu diğerleri kanama şeklinde düştü üzme kendini nolur drnu ara yada hemen bi hastaneye gidin kan testi yaptır ya

Yarin sabah doktora gidecem insallah hersey yolundadir ama pek umudum kalmadi acikcasi cok sancim var kasiklarm bittirdi beni cok kkötüyum

Edasukucuk canım ben sadece kan icin gitmiştim ordayken kasıklarım cok agriyo karşım şişti demiştim doktorumda hemen ultrasyonla baktı hersey normal dedi ağrı kesici kullanmamı söyledi cok şükür faydası oldu bu ayın 22 de ins kalp atışlarını duyacaz okadar mutluyumki ümitlerinin bittiği yerde hayatım değişti Allahım herkese yasatsin

Benimde karnim sisti ve kilom artti dunden beri..transfer zamani gibi oldum yine...kendimi bir tuhaf hissediyorum,testlerim,ignelerim ve acilari hepsi sanki ruyaymis veya bikac ay oncesiymis gibi geliyor.bir an once regl olup tekrar denemek istiyorum,hemen izin vermicekler ama..Biyerde okudum,kurtaj iyi yapildiysa 1regl donemi beklemek yeterliymis hamilelik icin.

Isaallah canim benim neler yemem icmem gerekiyor acaba
Canım ben ananas ve kabak çekirdeği yedim onun dışında kabız olmamak için bol bol su içtim maydonoz bitki çayları ve nar yasaktı
Kuzum yeğenine cok üzüldüm Rabbim ablana ve sizlere sabır versin babanla beraber mekanları cennet olsun

Kizlar transferime azbi zaman kaldi embrio larin tutunmasi icin nasıl beslenmeliyim mesela ananas suyunun faydasi varmi

Edasukucuk canım ben Hollanda'da yaşıyorum burda sonuc kağıtları vermiyorlar o yüzden hicbi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…