- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Canım ben ananas ve kabak çekirdeği yedim onun dışında kabız olmamak için bol bol su içtim maydonoz bitki çayları ve nar yasaktı
Kuzum yeğenine cok üzüldüm Rabbim ablana ve sizlere sabır versin babanla beraber mekanları cennet olsun
Hayir canim yapmazlar yarin artik
Kızlar selam,
yarın ilk ultrason randevum vardı ama akşam 9 gibi kıpkırmızı bir kanama başladı, adet gibi de değil sürekli bir kanama. doktoru aradım, dinlen iğneye devam yarın bakalım dedi. Heralde bu da bitti, yarına pek umudum kalmadı
Transferinin kacinci gunundesin?adet gibi degilse kotu bir durum olmaya bilir.yarin guzel haber alirsin umarim.embriyo gelisirken rahimde kanama olabiliyor.uzulme.
Edasukucuk canım ben sadece kan icin gitmiştim ordayken kasıklarım cok agriyo karşım şişti demiştim doktorumda hemen ultrasyonla baktı hersey normal dedi ağrı kesici kullanmamı söyledi cok şükür faydası oldu bu ayın 22 de ins kalp atışlarını duyacaz okadar mutluyumki ümitlerinin bittiği yerde hayatım değişti Allahım herkese yasatsin
Yarın 5+5 olacaktı gebelik transferin 23. günündeyim. Ama işte kanama musluktan su akar gibi geliyo tutunma kanaması gibi değil. Böyle bişey daha önce hiç yaşamamıştım.
Canım 5+5 te aynısı benim başıma geldi saat 23 teydi doktorumu aradım hemen proluton depot vurdurdu ve kesildi şuan 8+3 günlük hamileyim inşallah bir sorun yaşamazsın
Yarın 5+5 olacaktı gebelik transferin 23. günündeyim. Ama işte kanama musluktan su akar gibi geliyo tutunma kanaması gibi değil. Böyle bişey daha önce hiç yaşamamıştım.
Günaydın kızlarUmarım bol pozitifli bir gün olur...
Kizlar transferime azbi zaman kaldi embrio larin tutunmasi icin nasıl beslenmeliyim mesela ananas suyunun faydasi varmi
Benimde karnim sisti ve kilom artti dunden beri..transfer zamani gibi oldum yine...kendimi bir tuhaf hissediyorum,testlerim,ignelerim ve acilari hepsi sanki ruyaymis veya bikac ay oncesiymis gibi geliyor.bir an once regl olup tekrar denemek istiyorum,hemen izin vermicekler ama..Biyerde okudum,kurtaj iyi yapildiysa 1regl donemi beklemek yeterliymis hamilelik icin.
Yarin sabah doktora gidecem insallah hersey yolundadir ama pek umudum kalmadi acikcasi cok sancim var kasiklarm bittirdi beni cok kkötüyum
amin cnm ya rahim inceliği için nar suyu içicem saraçoğlunda okudum
amin cnm ya rahim inceliği için nar suyu içicem saraçoğlunda okudum
Ben progesteron iğne vuruluyorum diye yapacak başka bir iğne yok dedi. dün gece heralde 1-2 litre kan gitti yanında koca koca pıhtılarla birlikte. Senin bu kadar çok muydu kanaman?
Allah yardımcın olsun arkadaşım, çok yazmak istedim sana ama olmadı, yazdım o sırada sistem mesajı gönderemedi... olacağın tedavi son olsun ve sana bebeğini getirsin, sağlıklı bir dokuz ay geçir, sağlıkla doğur, sağlıkla büyüt inşallah...
sevgi ve dua ile kalın arkadaşlar
Kizlar transferime azbi zaman kaldi embrio larin tutunmasi icin nasıl beslenmeliyim mesela ananas suyunun faydasi varmi
canım ben iyi sayılırım 2 gece önce migrenim tuttu. dün gece duvarları tırmaladım resmen. sonra bayılmış kalmışım eşim hastaneye gidelim diye tutturdu. artık hastane görmek istemiyorum dedim iğne bile yaptırmadım bugünde erken yatmaya çalışacağım.onun için akşamları pek giremedim gündüzde yoğun iş temposu işte...
inan bana senin sonucun için senden heyecanlıyım. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip edecek inanıyorum buna...
çok geçmiş olsun canım bizlerin tüp bebek konusunda migren kardeşliğide var.çok zor migren ALLAH C.C şifa versin canım.bende test gününe kadar hep kendimi meşgul ediyorum sonucun pozitif olmasını canı gönülden istiyorum ama yine de bir tarafım kırık şu %30 şansımın göz göre göre yok olması canımı sıkıyor ama duadan başka elden gelen yok Rabbim her birimizin duaların kabul etsin.bizlere kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı evlatlar göndersin inşaALLAH
cicibebem nasılsın, nasıl gidiyor tedavi... sen de bol bol nar suyu iç canım, bebeklerinin yatağını hazırla ve onları almaya git artık.. bebeişlerin ne zaman çözdürülecek...ve transfer ne zaman belli oldu mu... canım senin doktorun kimdi, ben mustafa bahçeciyi düşünüyorum ner dersin, hakkında bir şey duydun mu oralarda...ben bat yapıştırıyom sağıma soluma haftaya cumartesi kontrolvar bakalım hayırlısı sen yarınmı gidicen dr
canım benim sizlerin duasıyla inşaALLAH Rabbim banada tüm isteyenlerede yaşatır annelik duygusunu.kimseye evlat acısı vermesin yaradan
hadi bismillah canım rabbim hakında hayırlısını nasip etsin inşallah peşpeşe gidiyoruz bebeklerimize
Bugun kontrolümüz vardı kızlar,çok şükür iyi geçti.Rabbim hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldurur inş.hepinize içten dua ediyorum bu yolda emek sarfeden,anne olmak isteyen herkesin muradını versin inş.🙏🙏😘😘
canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin.ben de iyi olmaya calisiyorum,bazen iyi bazen aglak oluyorum.hepimize bebek allahim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?