2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol canım ALLAH razı olsun

Kızlar selam,

yarın ilk ultrason randevum vardı ama akşam 9 gibi kıpkırmızı bir kanama başladı, adet gibi de değil sürekli bir kanama. doktoru aradım, dinlen iğneye devam yarın bakalım dedi. Heralde bu da bitti, yarına pek umudum kalmadı

Transferinin kacinci gunundesin?adet gibi degilse kotu bir durum olmaya bilir.yarin guzel haber alirsin umarim.embriyo gelisirken rahimde kanama olabiliyor.uzulme.

Transferinin kacinci gunundesin?adet gibi degilse kotu bir durum olmaya bilir.yarin guzel haber alirsin umarim.embriyo gelisirken rahimde kanama olabiliyor.uzulme.

Yarın 5+5 olacaktı gebelik transferin 23. günündeyim. Ama işte kanama musluktan su akar gibi geliyo tutunma kanaması gibi değil. Böyle bişey daha önce hiç yaşamamıştım.

Canim benmde karnim cok sis ya rahtsz edio beni sislik , doktro sylemdim ama ilaclar sislik yapiyo ztn diye bide zayf oldgm icin direk karnim ckio , bnada agrin olursa parol kullan dedi ama agrim cok yok sadece sislik var :/ bebegme zarar vermz dmi sislik

Yarın 5+5 olacaktı gebelik transferin 23. günündeyim. Ama işte kanama musluktan su akar gibi geliyo tutunma kanaması gibi değil. Böyle bişey daha önce hiç yaşamamıştım.

Canım 5+5 te aynısı benim başıma geldi saat 23 teydi doktorumu aradım hemen proluton depot vurdurdu ve kesildi şuan 8+3 günlük hamileyim inşallah bir sorun yaşamazsın

canım arkadaşlarım herkes iyidir umarım... bu güzel gün, bize umut getirsin, mutluluk getirsin, bereket getirsin, sağlık, şifa getirsin ve evlatlarımızı getirsin inşallah..

Tedavi hazırlığı yapanlara, tedavi için doktora gidenlere, tedavisi başlayanlara, opusu olacaklara, embriyosu dölleneceklere ve gelişeceklere, transferi olanlara ve bebeğinin ona tutunmasını bekleyen tüm can yoldaşlarım sizlere rabbim yardım etsin... gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı edip bizlere nasip etsin inşallah...

ben bugün biraz daha iyiyim sanırım artık baş ağrım beni yavaş yavaş terkediyor çok şükür.. yarında çalışacağım şimdiden stres yaptım valla...

doktor araştırmasına başladım... ön görüşmeye gitmek istiyorum ama ayın 30.undan önce randevu vermiyorlar... Kızlar şimdilik Mustafa Bahçeci ile yola çıkmaya karar verdim.. onun hastası olan, bahçeci fulya da tedavi olan varsa ve düşüncelerini benimle paylaşırsa çoook sevinirim...

sevgiyle ve dua ile kalın... sizi ççooooookkk seviyor ve öpüyorum...

Canım 5+5 te aynısı benim başıma geldi saat 23 teydi doktorumu aradım hemen proluton depot vurdurdu ve kesildi şuan 8+3 günlük hamileyim inşallah bir sorun yaşamazsın

Ben progesteron iğne vuruluyorum diye yapacak başka bir iğne yok dedi. dün gece heralde 1-2 litre kan gitti yanında koca koca pıhtılarla birlikte. Senin bu kadar çok muydu kanaman?

Canım çok geçmiş olsun, doktorumla görüştün mü, kanaman inşallah biraz kesilmiştir... ne olur stres yapma, mügenin de başına gelmiş bak... inşallah senin kanaman da öyledir... Sağlıkla allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin... dualarımdasın canım:..

sevgi ile kal arkadaşım...

Günaydın kızlar Umarım bol pozitifli bir gün olur...

inşallah canım.... harika bir güne uyanmış olalım...

Kizlar transferime azbi zaman kaldi embrio larin tutunmasi icin nasıl beslenmeliyim mesela ananas suyunun faydasi varmi

canım ananas ve narı transfer öncesi diye okumuştum topiclerde.. hatta nar suyunu bir iki damla nar ekşisi katıyorlarmış.. transferin sana bebişlerini getirsin inşallah.. opunu oldun mu sen bu arada

Allah yardımcın olsun arkadaşım, çok yazmak istedim sana ama olmadı, yazdım o sırada sistem mesajı gönderemedi... olacağın tedavi son olsun ve sana bebeğini getirsin, sağlıklı bir dokuz ay geçir, sağlıkla doğur, sağlıkla büyüt inşallah...

Yarin sabah doktora gidecem insallah hersey yolundadir ama pek umudum kalmadi acikcasi cok sancim var kasiklarm bittirdi beni cok kkötüyum

canım ne olur ümidini kesme... rabbim bebeklerine can versin,

sevgi ve dua ile kalın arkadaşlar

Bebeğimgelartık ve elfje, sizleri çok merak ediyorum. Doktordan sonra bizi haberdar edin lütfen, Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin. Çok geçmiş olsun.
karammm çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Allah tamamına erdirsin.
Guzbahar canım ben de bahçeci fulyaya gidiyorum, Aytun hanımın hastasıyım. Mustafa Bey çok iyi bir doktor ama anladığım kadarıyla herkes onu istiyor ve o yetişemiyor. Sıksık yurt dışı seyahatleri, dışarıda işleri vs. olduğu için onun hastalarını da başka doktorlar takip edebiliyor. Yine yoğunluğu nedeniyle yakın zamanda görüşmeniz, her aradığında ulaşman vs. de mümkün olmayabilir. Bunlar seni strese sokmayacaksa, nolursa olsun Mustafa Hoca beni görsün değerlendirsin diyorsan onunla başla canım. Ama bahçecinin diğer doktorlarını da tavsiye ederiz. :)

amin cnm ya rahim inceliği için nar suyu içicem saraçoğlunda okudum

canım hemşerim, can yoldaşım, bu gün doktora gidecekmişsin... hayırlı günde hayırlı tedavin başlamış olsun inşallah... bimillahirrahmanirrahim diyerek başladık inşallah tedavine... bu tedavin seni önce böyle etsin, 9 ay bebişin karnını tekmelesin, annesine nazlar yapsın, onu aşertsin sonra bebişini getirsin.. onu sev, kokla, emzir, bebek mevlüdü yap... mevlüde teyzelerini de çağır büyüt, evlendir ve sonra da torunlarını sev allahın izni ile canım... hep aklımda ve dualarımdasın ona göre,...

sevgi ve dua ile kal bitanem

Ben progesteron iğne vuruluyorum diye yapacak başka bir iğne yok dedi. dün gece heralde 1-2 litre kan gitti yanında koca koca pıhtılarla birlikte. Senin bu kadar çok muydu kanaman?

Canım resmen bayılıcak gibi oldum soğuk soğuk terler döktüm kanamanın yoğunluğunu sen tahmin et az bişey değildi yani.belki regli gününe denk gelmiştir benim tam o gündeydi.allahın izniyle bebeğin seninle bol bol dua et canım biliyorum onu görmeden rahat etmiycek için bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum eşin doktora giderken arabayı yavaş kullansın sende doktora gidene kadar hareketlrine çok dikkat et benim doktorum böyle demişti

canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin.ben de iyi olmaya calisiyorum,bazen iyi bazen aglak oluyorum.hepimize bebek allahim:)))

Kizlar transferime azbi zaman kaldi embrio larin tutunmasi icin nasıl beslenmeliyim mesela ananas suyunun faydasi varmi

canım ananas suyunun faydası var diye biliyorum ben hem ananas yemiştim hem suyunu içmiştim.

artık migren lafını duymak istemiyorum.. 14,15 yaşından beri çekiyorum, çekiyorum... evlatlarımızın doğum ile birlikte bizlerinde vücudu yenilensin ve migreni bir daha yaşamayalım inşallah...

kalbimdesin ne olur umutsuz olma, sen hepimizden daha sabırlı ve metanetlisin biz seni öyle tanıdık arkadaşım... inanki kendimden daha çok senin evladına kavuşmanı istiyorum... hep dua ediyorum rabbime bu sefer olacak inşallah canım.. sen, ablan evlatlarıyla imtihan olmuş harika kadınlarsınız... ahirette cennetle müjdelenenlersiniz... orada da melekleriniz var, burada da olacak inşallah...

ben bat yapıştırıyom sağıma soluma haftaya cumartesi kontrolvar bakalım hayırlısı sen yarınmı gidicen dr
cicibebem nasılsın, nasıl gidiyor tedavi... sen de bol bol nar suyu iç canım, bebeklerinin yatağını hazırla ve onları almaya git artık.. bebeişlerin ne zaman çözdürülecek...ve transfer ne zaman belli oldu mu... canım senin doktorun kimdi, ben mustafa bahçeciyi düşünüyorum ner dersin, hakkında bir şey duydun mu oralarda...

canım benim sizlerin duasıyla inşaALLAH Rabbim banada tüm isteyenlerede yaşatır annelik duygusunu.kimseye evlat acısı vermesin yaradan

ammmiiin amiiin bu güzel günde allah dualarını, dualarımızı kabul etsin inşallah...

hadi bismillah canım rabbim hakında hayırlısını nasip etsin inşallah peşpeşe gidiyoruz bebeklerimize

gözün aydın canım... çoook sevindim... allah bebeğini, seni, eşini korusun... sağlıkla evladını kucağına almayı rabbim nasip etsin... kocaman bir aile olun inşallah... duaların içinde allah razı olsun canım... duadan ötesi yok.. amiiin ammmiinn...

çook çoook dua ediyorum hepinize inşallah 2014 bizim yılımız olacak...

canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin.ben de iyi olmaya calisiyorum,bazen iyi bazen aglak oluyorum.hepimize bebek allahim:)))

ammminnn inşallah... ama artık sadece iyi ol... ne olur ağlak olma tamam mı... o zaman çoook dua etmiştim sana... şimdi de çoook ediyorum... bu ağladığın son sefer olacak ainşallah... artık hep güleceksin rabbimin izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…