2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

söyleyecek kelimem yok... sadece dua edebilirim...rabbim yardımcınız olsun... ablanın da seninde melekleriniz var... sizi karşılayacaklar cennette...

benim bi bilgim yok malesef tatlım, daha önce de hiç duymadım.... ben tedaviden önce ve negatiften sonra incir kürü yaptım, bal tarçın çörek otu yedim, faydasını bilmiyorum ama....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))
gözün aydın tatlımmmmmmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhh

ayyyyy hadi inşallahhhhhhh canım benim, inşallahhhhhhh

evet yazacaktım ama işler yoğundu bi de sistem bi gitti bi başka bi şey oldu vede kafam bi dünya olduğundan....

çok çok çok daha güzel haberler alasın inşallaaahhhhhhhh

Kizlar adet kanamasi gibi geliyor sakir sakir dehil ama kesintisiz geliyor esim test getirdi ve koskoca tek cizgi negatif yani allah hayirlisini nasip etsin cok üzgūnüm

kız o idrar testinde çıkar mı tatlım yaaaaaa, bi tomar kişi sana kan testine git demiş bak, umarım iğne ve ilaçlarını bırakmamışsındır...... diğer arkadaşların dediklerine kulak ver bak kanaması olup da gebeliği devam edenler var. lütfen kendini üzme.......

bizde seni seviyoz kiiiiiiii:13::13::13::103::103::103::103: çok çok çok güzel bi gün olsun, süper pozitif haberler alalım inşallahhhhhhhhh

Kızlar transferde 8.günüm...kan testine çıkar mı? Karnım çok ağrıyor...Regl olacağımı biliyorum ama bugün kendimi negatife hazır hissediyorum...12. gün Salı gününe denk geliyor ve okulda bu haberi almak istemiyorum...Açıkçası bana kalsa reglimi beklerdim..

Cok guzl haber :) bnm 12.gnm degeri 219 du :) 💃💃💃darisi istyn herkze inslhhhh
gözün aydın canım,,hayırlı uğurlu olsun Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım hayırlısı olsun inşaALLAH.her işin kolay olsun yavruların kolaylıkla,sağlıkla göbüşüne sonra ömrüne dolsun.
not: hamile aday adayı

HAMİLE HAMİLE

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))

gözün aydın canım,,hayırlı uğurlu olsun Rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah

Rbbim yardımcın olsun, bu tedavin bebeğini kucağına alacağın son tedavin olsun arkadaşım...

hadi böyle olacaksın az kaldı

tedavin hayırlı olsun canım,, bu tedaviyle bebişin annesine gelsin inşallah..

Kizlar hepinize meraba inss herkes iyidirrr
cnm gozun aydin allah kucagina almayida nasip etsin

canım sen nasılsın neler yapıyorsun... tedavine ne zaman başlayacaksın... beni merakta bırakma...

sevhi ve dua ile kalın kızlar...

Kızlar transferde 8.günüm...kan testine çıkar mı? Karnım çok ağrıyor...Regl olacağımı biliyorum ama bugün kendimi negatife hazır hissediyorum...12. gün Salı gününe denk geliyor ve okulda bu haberi almak istemiyorum...Açıkçası bana kalsa reglimi beklerdim..

mügecim çok güzel haberler almışsın canım.. allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. bizim içinde dua et arkadaşım... bebişini de çooook öpüyoruz ona söyle olur mu.....muckk

mügecim çok güzel haberler almışsın canım.. allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.. bizim içinde dua et arkadaşım... bebişini de çooook öpüyoruz ona söyle olur mu.....muckk

çıkar ama gereği yok nie değerlerle kafayı yicen bekle azdaha sabret ben 9.zncu günü transfer günüsaymasak idrar yaptım 10.cu günüde kan cnm

Inşaallah rabbim bizlerede hayirli evlatlar nasip edicek inşaallahhhhh

Aminn Canım benim çoook çooook teşekkür ederim...allahın izniyle doktorumun doğru tedavisi ve ilgisiyle sizlerin dualarıyla ben mucizeme kavuşucam inşallah ama her an inanın sizler için dua ediyorum benim yaşadığım mutluluğun inşallah bin kat fazlasını allahım size yaşatsın hepimiz hamile kalalım sağlıkla haftalarımızı tamamlayalım kucaklarımıza alıp kokladığımızda bütün sıkıntılarımızı unutalım.

Canım benim tedavim çok değişik bir şekilde başladı biraz uzun olucak ama...ben ilk gittiğim klinikten negatifi alınca çok üzüldüm tabiki ama 1 hafta sonrasında atlatmaya başladım acım biraz hafifledi sonra yeni bir merkez aramaya başladım yavaş yavş ve daha sonrasındaki hafta doktorum mete beyden görüşme için randevu aldım benim randevu aldığım gün çarşambaydı ama salı günü arayıp beklenmeyen bir durum olduğunu ve doktorun en erken cumartesi gününe randevu verebileceğini söylediler mutsuz olup kabul ettim.cumartesi sabahı görüşmeye gittik harikaydı önceki tedavimi tek tek anlattı düşüncelerini ifade etti muayene olmak istermisiniz diye sordu hiç aklımda yoktu hazır değildim sadece konuşmak için gitmiştim ama bir anda bişey oldu ve ben kabul ettim iyikide kabul etmişim diyorum şimdi düşününce muayene güzel geçti hiçbir sorun yoktu tekrar ofisine geçtik ve doktor hesaplama yaptı tam 21. Günümdeydim allahtan yani ben bilmiyordum onlarda bilmiyordu ama tedavi için uygun zamandı hemen kan tahlili yapıldı sonuç geldi iğneler yazıdı ve aynı gün ben başladım 2 günde bir kontrol ve kan tahlili yapıldı sıkı kontrol altında tutuldum ve benim zamanım gelmişti ve sonuç olumlu oldu.benim anlatmak istediğim herşeyde bir hayır vardır belki sende negatifi aldıktan sonra hemen başlasaydın belki yine zamanı değildi kocanın istememesi bir vesileydi zamana ihtiyacın vardı ve zamanın inşallah doldu ve allahın izniyle bu tedavinde pozitifi alıcaksın...

Nasılsınız kızlar bebegimgelartik nasilsin gittinmi doktora Insallah guzel haberlarle gelirsin hepimiz Gusel haberler alalim bugun

Opu olamadım arkadaşlar tesede sperm bulunamadı Çok kötüyüm. ..

Allah kolaylık versin sabır versin Insallah birmucise olurda bebeğin gelir
Arkadaşım eşine keçiboynuzu kuru ve caksir otu suyunu ıcir istersen belki bidahaki tedaviye kadar faydası olur bilmiyorum denedinusmi ama
Allah büyüktür isterse hrsey olur

YARDIM EDİN kızlarrr yaaaa şu cleanex midir nedir valla vuramıyorum bun( diğer iğneleri güzel vuruyordum evet buz torbası sonrasındaki acıyı azalttı sağolun ama....şimdi vuruyorum göbeğime iğnenin ucu bira giriyor gerisi girmiyor takılıyor sanki . öyle ucu biraz içerde vurdum iğneyi şişti yani sanki hemen yüzeyde kaldı ilaç . bi tepe oluştu şu an.acaba böyle mi olmalı yoksa zaten...yani iğnenin sadece ucu mu girmeli göbeğe öyleyken mi vurmalıyım daha ittirmeye çalışıyorum yok olmuyo elim ayağım titriyo sonra(

Nasılsınız kızlar bebegimgelartik nasilsin gittinmi doktora Insallah guzel haberlarle gelirsin hepimiz Gusel haberler alalim bugun
size güzel haberler vermek isterdim ama okadar kötüyümkü ne diyecegimi ne yazacagimida bilmiyorumsabah aradim merkezi kanamam var diye geleyimmi dedim hayir adet kanamasi seklindeyse gelmenize gerek yok dediler sonuc negatiftir dediler ve 2 ay sonra deneyelim dediler onlar icin önenmli olan para maalesef bir kan alip bakma zahmetini bile göstermediler bu almanlar maalesef cok vicdansiz oluyorlar keza türkiyedekilerde ayni onlarda hemen tekrar deneyelim demislerdi bana hic biri suanki pysikolojimi ve hasasiyetimin farkinda degil herkesi para hirsi bürümüs:2:neyse kisacasi bu tüp bebek maceramda hüsranla bitti allah bana saglik verdikce imkan verdikce yilmayacagim gerisi allaha kalmis hayirlisi buymusinsallah sonucunu bekleyen herkes güzel haberler verirler allahim hepinizi sevindirsin insallah hepinizi böyle görmek nasip olur insallah

canım bende kullanıyorum clexane ı. benimde bazen iğnenin girmediği zamanlar oluyor,hemen başka yer bulup oraya deniyorum. eğer iğnenin hepsini girdirmezsen şişme yapar. benimde artık karnımda vuracağım alan kalmadı heryerim mosmor oldu.aradım hemşireyi bacağına veya koluna 45 derecelik açıyla yapabilirsin dediler. artık oralara denicem...daha 8.aya kadar kullanacakmışım ama olsun bebişlerimiz gelsin yeterki.:

Allahım sabırlar versin canım...benimde eşimde teseyle sperm bulundu.ama kullanığı bazı ürünler sayesinde.çakşır suyu,bal,polen, arı sütü karışımı..ve her hafta nohut suyunu yaklaşık 8 ay kullandı..doktor tese günü çok umutsuzdu.ama rabbiminde izniyle bulundu çok şükür....umutsuzluğa kapılma sakın eşin denesin inşallah faydasını görür..

Kizlar hepimize hayirli cumalar olsun insss guzbaharim allaha sukur daha iyiyim cnm allah izin verirse martta tedaviye baslicaz beklemedeyim cnm sen de basliyormussun yeniden cok sevindim cnm ya inss rabbim bu sefer kucaklarimizi dolduracak cnm gittinmi dr kesin tarih belli mi hadi optum cnm

cnm cok gecmis olsun rabbim tez zamanda isini kolaylastirsin inss

cnm cok gecmis olsun yaa sen genede keske bi kan verseydin cnm bellimi olur icin rahat ederdi en azindan hayirlisi olsun cnm cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…