Kizlar transferime azbi zaman kaldi embrio larin tutunmasi icin nasıl beslenmeliyim mesela ananas suyunun faydasi varmi
canım arkadaşlarım herkes iyidir umarım... bu güzel gün, bize umut getirsin, mutluluk getirsin, bereket getirsin, sağlık, şifa getirsin ve evlatlarımızı getirsin inşallah..
Tedavi hazırlığı yapanlara, tedavi için doktora gidenlere, tedavisi başlayanlara, opusu olacaklara, embriyosu dölleneceklere ve gelişeceklere, transferi olanlara ve bebeğinin ona tutunmasını bekleyen tüm can yoldaşlarım sizlere rabbim yardım etsin... gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı edip bizlere nasip etsin inşallah...
ben bugün biraz daha iyiyim sanırım artık baş ağrım beni yavaş yavaş terkediyor çok şükür.. yarında çalışacağım şimdiden stres yaptım valla...
doktor araştırmasına başladım... ön görüşmeye gitmek istiyorum ama ayın 30.undan önce randevu vermiyorlar... Kızlar şimdilik Mustafa Bahçeci ile yola çıkmaya karar verdim.. onun hastası olan, bahçeci fulya da tedavi olan varsa ve düşüncelerini benimle paylaşırsa çoook sevinirim...
sevgiyle ve dua ile kalın... sizi ççooooookkk seviyor ve öpüyorum...
kızlarr dün opu olmustum. 16 yumurta toplanmıştı, şimdi merkezden aradılar, 6 tanesi döllenmiş. Nası sizce?? :18::18:
Kizlarrrr ben 12.gunde test yaptim degerim 219 cikti , 13.gun 323 cikti , bgun 15.gunum kac cikmasi gerkiyor ? Blgisi olan var mi yada dgerleri benm gibi olan var mi :)
kızlarr dün opu olmustum. 16 yumurta toplanmıştı, şimdi merkezden aradılar, 6 tanesi döllenmiş. Nası sizce?? :18::18:
canım arkadaşlarım herkes iyidir umarım... bu güzel gün, bize umut getirsin, mutluluk getirsin, bereket getirsin, sağlık, şifa getirsin ve evlatlarımızı getirsin inşallah..
Tedavi hazırlığı yapanlara, tedavi için doktora gidenlere, tedavisi başlayanlara, opusu olacaklara, embriyosu dölleneceklere ve gelişeceklere, transferi olanlara ve bebeğinin ona tutunmasını bekleyen tüm can yoldaşlarım sizlere rabbim yardım etsin... gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı edip bizlere nasip etsin inşallah...
ben bugün biraz daha iyiyim sanırım artık baş ağrım beni yavaş yavaş terkediyor çok şükür.. yarında çalışacağım şimdiden stres yaptım valla...
doktor araştırmasına başladım... ön görüşmeye gitmek istiyorum ama ayın 30.undan önce randevu vermiyorlar... Kızlar şimdilik Mustafa Bahçeci ile yola çıkmaya karar verdim.. onun hastası olan, bahçeci fulya da tedavi olan varsa ve düşüncelerini benimle paylaşırsa çoook sevinirim...
sevgiyle ve dua ile kalın... sizi ççooooookkk seviyor ve öpüyorum...
Merhaba arkadaslar, allah nasip ederse ay sonu fulya bahceci hastanesinde tedavi gormeye baslayacagim. 37 yasindayim ve 6 senedir evliyim, 3 senedir esimle cocuk sahibi olmak kismet olmadi. Insallah hayirli haberlerimle sizlere devamini getirebilirim.
Canım benim 12. Gün değerim 292.55 ti doktorum bidaha test yaptırmana gerek yok demişti ama bildiğim kadarıyla % 60 minimum katlaması gerekiyor ama ideali 2 ye katlaması sanırım
Canim eger istnbuldysan sana kndi doktrumu onerebilirim :)
Bnce cok iyi canim :) bnm 14tane toplanmisti 5tanesi dollendi , 2tane trnsfer edildi suanda rbbmn iznyle hamilyelm:)
maaşallah canım inşallah kaliteleride yüksek olur burdan sonucunu birlikte bayram yaparak kutlarız...
Suan ktu mu yani benm
Suan ktu mu yani benm
aminn canım...evet ya sorma yine heycan bastı beni okumadığım araştırmadığım sayfa kalmadı ...ayın 12sinde estorfem diye bi ilaçla başlıaycam ilkinden farklı bi protokol uygulancak bu sefer hem IMSI yönetmiyle hemde PGT yöntemiyle embriyo elde ediceklermiş bakalım allahtan hayırlısı rabbim ol dedikten sonra hertürlü olucak tabi .. bizim kaliteli emriyomuz olamıyodu bakalımm bakalımm şimdi neler gelicek başımıza
Bebeğimgelartık ve elfje, sizleri çok merak ediyorum. Doktordan sonra bizi haberdar edin lütfen, Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin. Çok geçmiş olsun.
karammm çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Allah tamamına erdirsin.
Guzbahar canım ben de bahçeci fulyaya gidiyorum, Aytun hanımın hastasıyım. Mustafa Bey çok iyi bir doktor ama anladığım kadarıyla herkes onu istiyor ve o yetişemiyor. Sıksık yurt dışı seyahatleri, dışarıda işleri vs. olduğu için onun hastalarını da başka doktorlar takip edebiliyor. Yine yoğunluğu nedeniyle yakın zamanda görüşmeniz, her aradığında ulaşman vs. de mümkün olmayabilir. Bunlar seni strese sokmayacaksa, nolursa olsun Mustafa Hoca beni görsün değerlendirsin diyorsan onunla başla canım. Ama bahçecinin diğer doktorlarını da tavsiye ederiz. :)
senin dr kim edacım deyerlerinde çok güzel inşallah
Kizlarrrr ben 12.gunde test yaptim degerim 219 cikti , 13.gun 323 cikti , bgun 15.gunum kac cikmasi gerkiyor ? Blgisi olan var mi yada dgerleri benm gibi olan var mi :)
Kızlar transferde 8.günüm...kan testine çıkar mı? Karnım çok ağrıyor...Regl olacağımı biliyorum ama bugün kendimi negatife hazır hissediyorum...12. gün Salı gününe denk geliyor ve okulda bu haberi almak istemiyorum...Açıkçası bana kalsa reglimi beklerdim..
size güzel haberler vermek isterdim ama okadar kötüyümkü ne diyecegimi ne yazacagimida bilmiyorumsabah aradim merkezi kanamam var diye geleyimmi dedim hayir adet kanamasi seklindeyse gelmenize gerek yok dediler sonuc negatiftir dediler ve 2 ay sonra deneyelim dediler onlar icin önenmli olan para maalesef bir kan alip bakma zahmetini bile göstermediler bu almanlar maalesef cok vicdansiz oluyorlar keza türkiyedekilerde ayni onlarda hemen tekrar deneyelim demislerdi bana hic biri suanki pysikolojimi ve hasasiyetimin farkinda degil herkesi para hirsi bürümüs:2:neyse kisacasi bu tüp bebek maceramda hüsranla bitti allah bana saglik verdikce imkan verdikce yilmayacagim gerisi allaha kalmis hayirlisi buymus insallah sonucunu bekleyen herkes güzel haberler verirler allahim hepinizi sevindirsin insallah hepinizi böyle görmek nasip olur insallah
Kızlar selam,
yarın ilk ultrason randevum vardı ama akşam 9 gibi kıpkırmızı bir kanama başladı, adet gibi de değil sürekli bir kanama. doktoru aradım, dinlen iğneye devam yarın bakalım dedi. Heralde bu da bitti, yarına pek umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?