2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar transferime azbi zaman kaldi embrio larin tutunmasi icin nasıl beslenmeliyim mesela ananas suyunun faydasi varmi

Ben anansi ve kabak cekrdegini int cok okudum cnm herkz kullandim yAzio bnde trnsfrdn once yedim sonrasndada yedim ama bnm cok yiyince agzmda yara yapiodu ama gnde yarim ananas yiyodm cnm :) son zmnlarda her gn yiyemedim ama fydasi oldu dmk k :)

Canim eger istnbuldysan sana kndi doktrumu onerebilirim :)

kızlarr dün opu olmustum. 16 yumurta toplanmıştı, şimdi merkezden aradılar, 6 tanesi döllenmiş. Nası sizce?? :18::18:

Kizlarrrr ben 12.gunde test yaptim degerim 219 cikti , 13.gun 323 cikti , bgun 15.gunum kac cikmasi gerkiyor ? Blgisi olan var mi yada dgerleri benm gibi olan var mi :)

Kizlarrrr ben 12.gunde test yaptim degerim 219 cikti , 13.gun 323 cikti , bgun 15.gunum kac cikmasi gerkiyor ? Blgisi olan var mi yada dgerleri benm gibi olan var mi :)

Canım benim 12. Gün değerim 292.55 ti doktorum bidaha test yaptırmana gerek yok demişti ama bildiğim kadarıyla % 60 minimum katlaması gerekiyor ama ideali 2 ye katlaması sanırım

kızlarr dün opu olmustum. 16 yumurta toplanmıştı, şimdi merkezden aradılar, 6 tanesi döllenmiş. Nası sizce?? :18::18:

maaşallah canım inşallah kaliteleride yüksek olur burdan sonucunu birlikte bayram yaparak kutlarız...

Merhaba arkadaslar, allah nasip ederse ay sonu fulya bahceci hastanesinde tedavi gormeye baslayacagim. 37 yasindayim ve 6 senedir evliyim, 3 senedir esimle cocuk sahibi olmak kismet olmadi. Insallah hayirli haberlerimle sizlere devamini getirebilirim.

canım öncelikle hayırlı cumalar iyi dileklerin içinde teşekkürler yapmış olduğun seçim çok güzel merkez süper dr süper inşallah burası sana uğur getirir

canım hayırlı olsun tedavin dr kim bede orda tedavi oluyorum

Bnce cok iyi canim :) bnm 14tane toplanmisti 5tanesi dollendi , 2tane trnsfer edildi suanda rbbmn iznyle hamilyelm:)

canım Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin İçimi rahatlattınız İnsallah ben de güzel haberler veririm burdan ikiz mi yoksa seninkiler, ikisi de tutundu mu?

maaşallah canım inşallah kaliteleride yüksek olur burdan sonucunu birlikte bayram yaparak kutlarız...

AMinnnn canım. Allah sana da saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

merhaba kızlar nasılsınız

Arwen cim mesaj kutun dolmuş

Son düzenleme:

2 gun kalmış başlamana benim de dun opum oldu, opudan sonra verdiler oilacı bana, kullanıyorum. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah. Bol bol dua ediyorum hepimize geceleri. İçim ferahlıyo o zaman valla

canım bende aynı şeyleri yazacaktım dr süper ama çok yoğun genelde onun hastalarıylada aytun hanım ilgileniyor ama merkezdeki dr hepsi çok iyi sen neyaptın canım tekrar nezaman başlıyosun

canım en az %60 katlaması lazımmış seninde katlamış ALLAH ım korusun bebeciğini
tebrik ederim inşallah güzel haberlerle gelirsin hepp

maşallah canım sağlıklı embriyoların olsun inşallah
sayı değil önemli olan kalite canım

canım idrar yapma kesinlikle benim drum asla izin vermedi
kan testinede 1 gün kala izin verdi lekem gelincee inşallah hamilesindir
karın ağrıları bazen şiddetli ara ara bende de oluyor
inşallah güzel haberlerini alırız

canım ne denir hayırlısı buymuş gerçekten çok zor RABBİM sabır versin en kısa zamanda meleğin konsun göbüşe inşallah ama nasıl merkezmiş orası
burda kanama gelse bile yapın test diyorlar

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah meleklerin seninledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…