2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ne diyeceğimi bilemedim.çok geçmiş olsun inşaALLAH herşey en kısa zamanda yoluna girer...Rabbim çok bekletmesin seni

selenim nasılsın canım
şimdilik sorun yok gibi gözüküyor ama herşey test günü bellki olacak inşaALLAH

kuzum nasılsın nasıl gidiyor ne zaman yaptıracaktın testi
hadi inşallah bebişler gelmiştir sağlıkla

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))

tebrikler canımmm

monicageller nazancım ALLAH sabır versin çok zor
RABBİM en kısa zamanda meleklerinizi yollasın inşallah hayırla sağlıklaa

Merhaba,

Benim haberler kötü malesef. Düşük yaşamışım dün gece, doktor bu kadar kanama olduğuna göre kese oluşmuş ama düşmüş malesef dedi. Kısmetten ötesi yok, biraz mola verip yeniden deniycez inşallah.

canım ALLAH sabır versin
en kısa zaman da meleğin göbüşüne konar inşallah

test günüm 15 Ocak canım eğer adet olmazsam bugün kahverengi lekelenmelerim arttı.bende yatıyorum.aşırı adet olma belirtilerim var .bakalım Rabbim ne uygun görecek endişeyle bekliyorumduaların için sağol canım.bebikonla ALLAH'a emanetsiniz canım

canım rabbim sabır versin inşaALLAH çok beklemeden uğraşmadan kavuşursun yavrularına

canım ne diyeceğimi bilemedim.çok geçmiş olsun inşaALLAH herşey en kısa zamanda yoluna girer...Rabbim çok bekletmesin seni

Kalbimdesin insallah senin bebekler sana simsiki tutunmustur benim maceram kötü bitti umarim sen pozitifi görürsün dualarim seninle ve sonucunu bekleyen herkesle.allahim hepinizin yardimcidi olsun güzel haberler verirsiniz insallah her ihtimale karsi icim rahat etsin diye pazartesi test yapacagim sonucunu bildigim halde iste umut dūnyasi ((

İnslahh iki tane kese goruruz :))) kese randvusu 1000li degerler olunca mi gozkuyor canim

Galiba canım ben sonucumu 9. Gün öğrenmiştim sonuç 89 du doktorumu sonucumu bildirmek için aradığımda 10 gün sonra bakalım deyip randevu vermişti ama değerim kaçtı bilmiyorum.inşallah canım iki tane sağlıklı bebeğin olsun sen güzel bir anne olucaksın inşallah ultrason resimlerini saklıyorum hep sende unutma al gelişimleri harika inanamıyor insan 1 noktadan bu hale gelmelerine şu anda kolları bacakları bile var:))

Son düzenleme:
kızlar benim sıvı birikmesi az miktarda güya ama artık dayanamıyorum geceleri kıvranıyorum opu dan sonra 8 gün geçti sizde nasıl etkileri oldu bu sıvı birikmesinin cevap lütfen

Saklamazmiyim ya :) album yapicam inslhh canim :) snn kac aylik

yavrum adet için erken inşallah onlar tutunma kanamasıdır güzel haberlerini bekliyorum
bebikomla seni ve senin bebikolarını kocaman

benimde işler çok yoğun herkes 2014 geçti biz hala 2013 le cebelleşiyoruz

Canım 8+3 günlük olduk daha çoook küçük zaman geçmiyor gibi oluyor bazen ama sonra bir bakıyorsun bitmiş bile kucağında...

8haftalik yani ? :) maslhhh ya , smdi bizimki kac gunluk oluyo bnm bgn trnsferimn. 15.gunu canim 27aralikta transferim oldu . Ne sekilde hesaplaniyo bilgn var mi :) ?

canım çok üzüldüm allah en kısazamanda yüzünü güldürsün inşallah
kızlarr dün opu olmustum. 16 yumurta toplanmıştı, şimdi merkezden aradılar, 6 tanesi döllenmiş. Nası sizce?? :18::18:
çok güzel tırasferin nezaman
Sagol cnm inslh bugunkude yuksek cikar :) doktorum bulent tiras . Acibademde canim
senin dr iymiş allahım gönlüne göre versin

canım sende yorma kendini yat biraz ayaklarının altına yastık koy negatif düşün celeride at kafandan allaha sığın

canım hemen üzülme eşini başka dr götür sizin dr kimdi bilmiyorum ama eyer istanbuldaysan iki tane dr önreyim orayagit bizim sorunumuzda aynıydı bir git görüş derim
bursadayım canım ama gidebilirim
denemedik canım deneyelim çok sağol
Canım çook üzüldüm ama doktorun eşine uygun tedaviyi uygulayıp seni ikinci trasfere hazırlayacatır...
ben iyi bi üroloji uzmanı arıyorum canım sanırım yanlış yaptık biz keşke önce iyi bi üroloğa gitseydik
inşallah canım deneriz tabi

amin canım

8haftalik yani ? :) maslhhh ya , smdi bizimki kac gunluk oluyo bnm bgn trnsferimn. 15.gunu canim 27aralikta transferim oldu . Ne sekilde hesaplaniyo bilgn var mi :) ?

8 haftam tamamlanmış 9. Haftamdan da gün alıyorum hayırlısıyla canım hamilelik takvimi var sitede bilgilerini giriyorsun hemen hesaplanıyor yada arama motoruna tüp bebek için gebelik hesaplaması yaz orda çıkıyor transfer tarihini giriyorsun yine çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…