Hayır canım güzel gidiyor kese randevuna hızla yaklaşıyorsun allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin
size güzel haberler vermek isterdim ama okadar kötüyümkü ne diyecegimi ne yazacagimida bilmiyorumsabah aradim merkezi kanamam var diye geleyimmi dedim hayir adet kanamasi seklindeyse gelmenize gerek yok dediler sonuc negatiftir dediler ve 2 ay sonra deneyelim dediler onlar icin önenmli olan para maalesef bir kan alip bakma zahmetini bile göstermediler bu almanlar maalesef cok vicdansiz oluyorlar keza türkiyedekilerde ayni onlarda hemen tekrar deneyelim demislerdi bana hic biri suanki pysikolojimi ve hasasiyetimin farkinda degil herkesi para hirsi bürümüs:2:neyse kisacasi bu tüp bebek maceramda hüsranla bitti allah bana saglik verdikce imkan verdikce yilmayacagim gerisi allaha kalmis hayirlisi buymus insallah sonucunu bekleyen herkes güzel haberler verirler allahim hepinizi sevindirsin insallah hepinizi böyle görmek nasip olur insallah
canım ben iyi sayılırım 2 gece önce migrenim tuttu. dün gece duvarları tırmaladım resmen. sonra bayılmış kalmışım eşim hastaneye gidelim diye tutturdu. artık hastane görmek istemiyorum dedim iğne bile yaptırmadım bugünde erken yatmaya çalışacağım.onun için akşamları pek giremedim gündüzde yoğun iş temposu işte...
inan bana senin sonucun için senden heyecanlıyım. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip edecek inanıyorum buna...
şimdilik sorun yok gibi gözüküyor ama herşey test günü bellki olacak inşaALLAH
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmm 10.cu gün değerim 164 çıkdı :))
canım Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsinİçimi rahatlattınız İnsallah ben de güzel haberler veririm burdan ikiz mi yoksa seninkiler, ikisi de tutundu mu?
O herlde ultransnda belli olck canim umarim ikizdir :) degerlerle belli oluyo mu bi bilgim yok acikcasi bugun doktorumla knsup ogrenicm :) dua edin iki olsn ya :) darisi basina inlshh cnm bnm
Bebeğimgelartık ve elfje, sizleri çok merak ediyorum. Doktordan sonra bizi haberdar edin lütfen, Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin. Çok geçmiş olsun.
karammm çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına almanı diliyorum. Allah tamamına erdirsin.
Guzbahar canım ben de bahçeci fulyaya gidiyorum, Aytun hanımın hastasıyım. Mustafa Bey çok iyi bir doktor ama anladığım kadarıyla herkes onu istiyor ve o yetişemiyor. Sıksık yurt dışı seyahatleri, dışarıda işleri vs. olduğu için onun hastalarını da başka doktorlar takip edebiliyor. Yine yoğunluğu nedeniyle yakın zamanda görüşmeniz, her aradığında ulaşman vs. de mümkün olmayabilir. Bunlar seni strese sokmayacaksa, nolursa olsun Mustafa Hoca beni görsün değerlendirsin diyorsan onunla başla canım. Ama bahçecinin diğer doktorlarını da tavsiye ederiz. :)
Merhaba,
Benim haberler kötü malesef. Düşük yaşamışım dün gece, doktor bu kadar kanama olduğuna göre kese oluşmuş ama düşmüş malesef dedi. Kısmetten ötesi yok, biraz mola verip yeniden deniycez inşallah.
Opu olamadım arkadaşlar tesede sperm bulunamadı Çok kötüyüm. ..
selenim nasılsın canım
kuzum nasılsın nasıl gidiyor ne zaman yaptıracaktın testi
hadi inşallah bebişler gelmiştir sağlıkla
tebrikler canımmm
monicageller nazancım ALLAH sabır versin çok zor
RABBİM en kısa zamanda meleklerinizi yollasın inşallah hayırla sağlıklaa
Merhaba,
Benim haberler kötü malesef. Düşük yaşamışım dün gece, doktor bu kadar kanama olduğuna göre kese oluşmuş ama düşmüş malesef dedi. Kısmetten ötesi yok, biraz mola verip yeniden deniycez inşallah.
canım en az %60 katlaması lazımmış seninde katlamış ALLAH ım korusun bebeciğini
tebrik ederim inşallah güzel haberlerle gelirsin hepp
maşallah canım sağlıklı embriyoların olsun inşallah
sayı değil önemli olan kalite canım
canım idrar yapma kesinlikle benim drum asla izin vermedi
kan testinede 1 gün kala izin verdi lekem gelincee inşallah hamilesindir
karın ağrıları bazen şiddetli ara ara bende de oluyor
inşallah güzel haberlerini alırız
canım ne denir hayırlısı buymuş gerçekten çok zor RABBİM sabır versin en kısa zamanda meleğin konsun göbüşe inşallah ama nasıl merkezmiş orası
burda kanama gelse bile yapın test diyorlar
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah meleklerin seninledir.
canım ne diyeceğimi bilemedim.çok geçmiş olsun inşaALLAH herşey en kısa zamanda yoluna girer...Rabbim çok bekletmesin seni
test günüm 15 Ocak canım eğer adet olmazsam bugün kahverengi lekelenmelerim arttı.bende yatıyorum.aşırı adet olma belirtilerim var .bakalım Rabbim ne uygun görecek endişeyle bekliyorumduaların için sağol canım.bebikonla ALLAH'a emanetsiniz canım
İnslahh iki tane kese goruruz :))) kese randvusu 1000li degerler olunca mi gozkuyor canim
Galiba canım ben sonucumu 9. Gün öğrenmiştim sonuç 89 du doktorumu sonucumu bildirmek için aradığımda 10 gün sonra bakalım deyip randevu vermişti ama değerim kaçtı bilmiyorum.inşallah canım iki tane sağlıklı bebeğin olsun ultrason resimlerini saklıyorum hep sende unutma al gelişimleri harika inanamıyor insan 1 noktadan bu hale gelmelerine şu anda kolları bacakları bile var:))
Saklamazmiyim ya :) album yapicam inslhh canim :) snn kac aylik
test günüm 15 Ocak canım eğer adet olmazsam bugün kahverengi lekelenmelerim arttı.bende yatıyorum.aşırı adet olma belirtilerim var .bakalım Rabbim ne uygun görecek endişeyle bekliyorumduaların için sağol canım.bebikonla ALLAH'a emanetsiniz canım
Canım 8+3 günlük olduk daha çoook küçük zaman geçmiyor gibi oluyor bazen ama sonra bir bakıyorsun bitmiş bile kucağında...
Canım 8+3 günlük olduk daha çoook küçük zaman geçmiyor gibi oluyor bazen ama sonra bir bakıyorsun bitmiş bile kucağında...
canım çok üzüldüm allah en kısazamanda yüzünü güldürsün inşallahsize güzel haberler vermek isterdim ama okadar kötüyümkü ne diyecegimi ne yazacagimida bilmiyorumsabah aradim merkezi kanamam var diye geleyimmi dedim hayir adet kanamasi seklindeyse gelmenize gerek yok dediler sonuc negatiftir dediler ve 2 ay sonra deneyelim dediler onlar icin önenmli olan para maalesef bir kan alip bakma zahmetini bile göstermediler bu almanlar maalesef cok vicdansiz oluyorlar keza türkiyedekilerde ayni onlarda hemen tekrar deneyelim demislerdi bana hic biri suanki pysikolojimi ve hasasiyetimin farkinda degil herkesi para hirsi bürümüs:2:neyse kisacasi bu tüp bebek maceramda hüsranla bitti allah bana saglik verdikce imkan verdikce yilmayacagim gerisi allaha kalmis hayirlisi buymus insallah sonucunu bekleyen herkes güzel haberler verirler allahim hepinizi sevindirsin insallah hepinizi böyle görmek nasip olur insallah
çok güzel tırasferin nezamankızlarr dün opu olmustum. 16 yumurta toplanmıştı, şimdi merkezden aradılar, 6 tanesi döllenmiş. Nası sizce?? :18::18:
senin dr iymiş allahım gönlüne göre versinSagol cnm inslh bugunkude yuksek cikar :) doktorum bulent tiras . Acibademde canim
bursadayım canım ama gidebilirimcanım hemen üzülme eşini başka dr götür sizin dr kimdi bilmiyorum ama eyer istanbuldaysan iki tane dr önreyim orayagit bizim sorunumuzda aynıydı bir git görüş derim
denemedik canım deneyelim çok sağolAllah kolaylık versin sabır versin Insallah birmucise olurda bebeğin gelir
Arkadaşım eşine keçiboynuzu kuru ve caksir otu suyunu ıcir istersen belki bidahaki tedaviye kadar faydası olur bilmiyorum denedinusmi ama
Allah büyüktür isterse hrsey olur
ben iyi bi üroloji uzmanı arıyorum canım sanırım yanlış yaptık biz keşke önce iyi bi üroloğa gitseydikCanım çook üzüldüm ama doktorun eşine uygun tedaviyi uygulayıp seni ikinci trasfere hazırlayacatır...
inşallah canım deneriz tabiAllahım sabırlar versin canım...benimde eşimde teseyle sperm bulundu.ama kullanığı bazı ürünler sayesinde.çakşır suyu,bal,polen, arı sütü karışımı..ve her hafta nohut suyunu yaklaşık 8 ay kullandı..doktor tese günü çok umutsuzdu.ama rabbiminde izniyle bulundu çok şükür....umutsuzluğa kapılma sakın eşin denesin inşallah faydasını görür..
Kizlar hepimize hayirli cumalar olsun insssguzbaharim allaha sukur daha iyiyim cnm allah izin verirse martta tedaviye baslicaz beklemedeyim cnm sen de basliyormussun yeniden cok sevindim cnm ya inss rabbim bu sefer kucaklarimizi dolduracak cnm gittinmi dr kesin tarih belli mi hadi optum cnm
cnm cok gecmis olsun rabbim tez zamanda isini kolaylastirsin inss
cnm cok gecmis olsun yaa sen genede keske bi kan verseydin cnm bellimi olur icin rahat ederdi en azindan hayirlisi olsun cnm cok uzuldum
8haftalik yani ? :) maslhhh ya , smdi bizimki kac gunluk oluyo bnm bgn trnsferimn. 15.gunu canim 27aralikta transferim oldu . Ne sekilde hesaplaniyo bilgn var mi :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?