8 haftam tamamlanmış 9. Haftamdan da gün alıyorum hayırlısıyla canım hamilelik takvimi var sitede bilgilerini giriyorsun hemen hesaplanıyor yada arama motoruna tüp bebek için gebelik hesaplaması yaz orda çıkıyor transfer tarihini giriyorsun yine çıkıyor
bursadayım canım ama gidebilirim
denemedik canım deneyelim çok sağol
ben iyi bi üroloji uzmanı arıyorum canım sanırım yanlış yaptık biz keşke önce iyi bi üroloğa gitseydik
inşallah canım deneriz tabi
amin canım
Tm canim cok sagol hemen deniyorm :) rabbm bebegni sna bgslasn inslh
Cnm hosgeldin tedavin hayirli ugurlu olsun inssMerhaba arkadaslar, allah nasip ederse ay sonu fulya bahceci hastanesinde tedavi gormeye baslayacagim. 37 yasindayim ve 6 senedir evliyim, 3 senedir esimle cocuk sahibi olmak kismet olmadi. Insallah hayirli haberlerimle sizlere devamini getirebilirim.
cnm cok gecmis olsun inss tez zamanda bebisin gobisine gelsin cnm bende gecen ay yasadim ayni seyleri hayirlisi olsun cnmMerhaba,
Benim haberler kötü malesef. Düşük yaşamışım dün gece, doktor bu kadar kanama olduğuna göre kese oluşmuş ama düşmüş malesef dedi. Kısmetten ötesi yok, biraz mola verip yeniden deniycez inşallah.
canim benim bolbol yat dinlen stres yapma inss onlar yerlesme kanamasidir canim ya allah korusun inss bebisini hem adet icin erken bencetest günüm 15 Ocak canım eğer adet olmazsam bugün kahverengi lekelenmelerim arttı.bende yatıyorum.aşırı adet olma belirtilerim var .bakalım Rabbim ne uygun görecek endişeyle bekliyorumduaların için sağol canım.bebikonla ALLAH'a emanetsiniz canım
Canim hadi hayirli olsun inss basladigi gibi guzel bitsin inssMerhaba Kızlar
Dün minigimi aldim geldim evde dinleniyorum.Bugun birazcik bel agrisi hissediyorum. Allah a sukurler olsun bugunleri de gordum.insallah daha da guzel haberleri alirim.5.gun transferi oldu.Doktor 12 gun snra verdi test gununu ama 10.gun yapsam olur sanirim :)
yavrum adet için erken inşallah onlar tutunma kanamasıdır güzel haberlerini bekliyorum
bebikomla seni ve senin bebikolarını kocaman
benimde işler çok yoğun herkes 2014 geçti biz hala 2013 le cebelleşiyoruz
cnm senin tekmi bebeğin çiftmi
Canim hadi hayirli olsun inss basladigi gibi guzel bitsin inss
Canim hadi hayirli olsun inss basladigi gibi guzel bitsin inss
Canim yaptim ama 4haftalik falan ckiyo :/ yanlis olmasi lazm b aylik olmasi mumkn dgl k ztn trnsfrr edileli 15gn oldu
Merhaba Kızlar
Dün minigimi aldim geldim evde dinleniyorum.Bugun birazcik bel agrisi hissediyorum. Allah a sukurler olsun bugunleri de gordum.insallah daha da guzel haberleri alirim.5.gun transferi oldu.Doktor 12 gun snra verdi test gununu ama 10.gun yapsam olur sanirim :)
Canım sitedeki hamilelik takvimini uygulasana canım hergün sende ve bebeğinde olan değişiklikleri anlatıyor çok hoşuna gidicek
Canım doğru son regli oluğun tarihten başlıyor hamileliğin bu şekilde hesaplanıyormuş hata yok maşşallah 1 aylık hamilesin doktor kontrolün ne zaman belki kalbinide duyarsın :))
sağolun canlarım bende yatıyorum,arada bir kalkıp yürüyüş yapıyorum.... bizimkiler hala tutunsak mı?tutunmasak mı?diyorlar anladığım kadarıyla
hayırlı olsun transferin yavrun seni bırakmasın inşaALLAH canımsımsıkı tutunsun anneciğine
Opu olamadım arkadaşlar tesede sperm bulunamadı Çok kötüyüm. ..
Canim yaptim ama 4haftalik falan ckiyo :/ yanlis olmasi lazm b aylik olmasi mumkn dgl k ztn trnsfrr edileli 15gn oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?