2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tm canim cok sagol hemen deniyorm :) rabbm bebegni sna bgslasn inslh

Merhaba Kızlar

Dün minigimi aldim geldim evde dinleniyorum.Bugun birazcik bel agrisi hissediyorum. Allah a sukurler olsun bugunleri de gordum.insallah daha da guzel haberleri alirim.5.gun transferi oldu.Doktor 12 gun snra verdi test gununu ama 10.gun yapsam olur sanirim :)

bak canım sakın panik yapma biliyorum çok zor ama eşinin şuanki durumu senin kinden daha kötü önce onu sakinleştir dr biri emre bakırcı oğlu bahçecide diyeri tansel kaplancan alman hastanesinde benim eşimin tese ameliyatına tansel bey girdi allahıma şükürler olsunki sıperm bulundu senin eşindende bulnur hiç korkma eşinede desteyini eksik etme canım inan onlar bizden daha çok yıpranıyor biz ağlıyoruz en azından onlar onuda yapamıyor

Son düzenleme:
Cnm hosgeldin tedavin hayirli ugurlu olsun inss
cnm cok gecmis olsun inss tez zamanda bebisin gobisine gelsin cnm bende gecen ay yasadim ayni seyleri hayirlisi olsun cnm

canim benim bolbol yat dinlen stres yapma inss onlar yerlesme kanamasidir canim ya allah korusun inss bebisini hem adet icin erken bence

Canim hadi hayirli olsun inss basladigi gibi guzel bitsin inss

Son düzenleme:
yavrum adet için erken inşallah onlar tutunma kanamasıdır güzel haberlerini bekliyorum
bebikomla seni ve senin bebikolarını kocaman

benimde işler çok yoğun herkes 2014 geçti biz hala 2013 le cebelleşiyoruz

ALLAH kolaylık versin canım.sağol canım inşaAALLAH tutunmadan dolayıdır

Canim yaptim ama 4haftalik falan ckiyo :/ yanlis olmasi lazm b aylik olmasi mumkn dgl k ztn trnsfrr edileli 15gn oldu

Canım doğru son regli oluğun tarihten başlıyor hamileliğin bu şekilde hesaplanıyormuş hata yok maşşallah 1 aylık hamilesin doktor kontrolün ne zaman belki kalbinide duyarsın :))

sağolun canlarım bende yatıyorum,arada bir kalkıp yürüyüş yapıyorum.... bizimkiler hala tutunsak mı?tutunmasak mı?diyorlar anladığım kadarıyla

hayırlı olsun transferin yavrun seni bırakmasın inşaALLAH canımsımsıkı tutunsun anneciğine

Kizlarrr doktorla knstm 15.gun degerim 728 ciktii ?doktr cok guzel dedi :) 20ocaka muaneye gdiyoruzzz :) ama smdi bebgm kac gnluk hala hesplayamdim :/

Canım doğru son regli oluğun tarihten başlıyor hamileliğin bu şekilde hesaplanıyormuş hata yok maşşallah 1 aylık hamilesin doktor kontrolün ne zaman belki kalbinide duyarsın :))

Ama norml gebelik gbi olmamasi lazm adet gnnden hesplanmaz k cnm biz o zmnlR dha yeni tedviye basldik yunrtlarim bile toplnamamisti bnce bebegin trnsfer edlfgi gnle alakali hesplama olmali , ole dsnyrm yani canim :)

Opu olamadım arkadaşlar tesede sperm bulunamadı Çok kötüyüm. ..

Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin size

Canim yaptim ama 4haftalik falan ckiyo :/ yanlis olmasi lazm b aylik olmasi mumkn dgl k ztn trnsfrr edileli 15gn oldu

tatlım 4 haftalık hamilesin, doğru o.... normalde 2 hafta önden hesaplanıyor... normalde hamilelik 40 hafta sayılıyor, düşünsene, bir ay 4 hafta olduğuna göre, 40 hafta 10 aya tekabul ediyor.... sen 10 aylık gebelik duydun mu tatlım? o yüzden 2 hafta öncesinden başlıyor gibi düşünnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…