Ama norml gebelik gbi olmamasi lazm adet gnnden hesplanmaz k cnm biz o zmnlR dha yeni tedviye basldik yunrtlarim bile toplnamamisti bnce bebegin trnsfer edlfgi gnle alakali hesplama olmali , ole dsnyrm yani canim :)
Tutacaklar inss annesi biraz yaramazlik yapiyorlar okadar
Aminnn canim yavrularimiz birakmasin bizleri.sen guzel haberlerini ver pesinden bende geleyim inşallah
cicibebem benim bebişin durumu hala netleşmedi hatırlarsan, pazartesi doktora gideceğim. Gelişme olmamışsa kürtaj yapacak, geriden geliyor çünkü. Kese gözüktü ama embriyo seçilmiyordu, halbuki biz kalp atışı duymayı umuyorduk. Öyle işte. Bebeğim hala benimle, o yüzden sonrasını düşünmedim daha...canım bende aynı şeyleri yazacaktım dr süper ama çok yoğun genelde onun hastalarıylada aytun hanım ilgileniyor ama merkezdeki dr hepsi çok iyi sen neyaptın canım tekrar nezaman başlıyosun
Ah canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm... Ben de her an aynı korkuyla yaşıyorum. Allah hayırlısını versin.Merhaba,
Benim haberler kötü malesef. Düşük yaşamışım dün gece, doktor bu kadar kanama olduğuna göre kese oluşmuş ama düşmüş malesef dedi. Kısmetten ötesi yok, biraz mola verip yeniden deniycez inşallah.
kalbimdesin canım senin adet görme ihtimalini kabul edemiyorum ben, çok istiyorum hamile olmanı. Umudunu kaybetme, yerleşme kanamasıdır inşallah onlar. Öpüyorum canım.test günüm 15 Ocak canım eğer adet olmazsam bugün kahverengi lekelenmelerim arttı.bende yatıyorum.aşırı adet olma belirtilerim var .bakalım Rabbim ne uygun görecek endişeyle bekliyorumduaların için sağol canım.bebikonla ALLAH'a emanetsiniz canım
tutunmuşturlar inşallah sen merak etme iyi düşün hepsağolun canlarım bende yatıyorum,arada bir kalkıp yürüyüş yapıyorum.... bizimkiler hala tutunsak mı?tutunmasak mı?diyorlar anladığım kadarıyla
cicibebem benim bebişin durumu hala netleşmedi hatırlarsan, pazartesi doktora gideceğim. Gelişme olmamışsa kürtaj yapacak, geriden geliyor çünkü. Kese gözüktü ama embriyo seçilmiyordu, halbuki biz kalp atışı duymayı umuyorduk. Öyle işte. Bebeğim hala benimle, o yüzden sonrasını düşünmedim daha...
Ah canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm... Ben de her an aynı korkuyla yaşıyorum. Allah hayırlısını versin.
kalbimdesin canım senin adet görme ihtimalini kabul edemiyorum ben, çok istiyorum hamile olmanı. Umudunu kaybetme, yerleşme kanamasıdır inşallah onlar. Öpüyorum canım.
Canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum, Rabbim hayırlısını nasip etsin size
tatlım 4 haftalık hamilesin, doğru o.... normalde 2 hafta önden hesaplanıyor... normalde hamilelik 40 hafta sayılıyor, düşünsene, bir ay 4 hafta olduğuna göre, 40 hafta 10 aya tekabul ediyor.... sen 10 aylık gebelik duydun mu tatlım? o yüzden 2 hafta öncesinden başlıyor gibi düşünnnnnnn
Canim yaptim ama 4haftalik falan ckiyo :/ yanlis olmasi lazm b aylik olmasi mumkn dgl k ztn trnsfrr edileli 15gn oldu
Ay monica yaa,degerlerimiz duzgun gutmedi,agiz tadi ile sevinemedik manasinda yazdigim yazi yuzunden seni cok uzdum.kendime cok kiziyorum nasil boyle ucu acik yazdim diye..noolur beni affet,insallah bebeginin kalp atisini duyarsin da,unutulur gider.dert oldu bana yaa.senin benim gibi kanaman yok,sansin yuksek,bebegin tembeldir insallah:))
canım kusura bakma kafam karıştı ondaninşallah kalp atışını duyarsın bebeyinin tembelliğidir geriden gelmesi
amin canım korkulu bekleyişe devam
cnm son adet tarihinden hesaplaniyor bugun doktorum benimkini oyle hesapladi
cicibebem benim bebişin durumu hala netleşmedi hatırlarsan, pazartesi doktora gideceğim. Gelişme olmamışsa kürtaj yapacak, geriden geliyor çünkü. Kese gözüktü ama embriyo seçilmiyordu, halbuki biz kalp atışı duymayı umuyorduk. Öyle işte. Bebeğim hala benimle, o yüzden sonrasını düşünmedim daha...
Ah canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm... Ben de her an aynı korkuyla yaşıyorum. Allah hayırlısını versin.
kalbimdesin canım senin adet görme ihtimalini kabul edemiyorum ben, çok istiyorum hamile olmanı. Umudunu kaybetme, yerleşme kanamasıdır inşallah onlar. Öpüyorum canım.
canım arkadaşlarım herkes iyidir umarım... bu güzel gün, bize umut getirsin, mutluluk getirsin, bereket getirsin, sağlık, şifa getirsin ve evlatlarımızı getirsin inşallah..
Tedavi hazırlığı yapanlara, tedavi için doktora gidenlere, tedavisi başlayanlara, opusu olacaklara, embriyosu dölleneceklere ve gelişeceklere, transferi olanlara ve bebeğinin ona tutunmasını bekleyen tüm can yoldaşlarım sizlere rabbim yardım etsin... gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı edip bizlere nasip etsin inşallah...
ben bugün biraz daha iyiyim sanırım artık baş ağrım beni yavaş yavaş terkediyor çok şükür.. yarında çalışacağım şimdiden stres yaptım valla...
doktor araştırmasına başladım... ön görüşmeye gitmek istiyorum ama ayın 30.undan önce randevu vermiyorlar... Kızlar şimdilik Mustafa Bahçeci ile yola çıkmaya karar verdim.. onun hastası olan, bahçeci fulya da tedavi olan varsa ve düşüncelerini benimle paylaşırsa çoook sevinirim...
sevgiyle ve dua ile kalın... sizi ççooooookkk seviyor ve öpüyorum...
canim insallah bebegin annesine sımsıkı tutunucak dualarim seninle
canım hemşerim, can yoldaşım, bu gün doktora gidecekmişsin... hayırlı günde hayırlı tedavin başlamış olsuninşallah... bimillahirrahmanirrahim diyerek başladık inşallah tedavine... bu tedavin seni önce böyle etsin, 9 ay bebişin karnını tekmelesin, annesine nazlar yapsın, onu aşertsin sonra bebişini getirsin.. onu sev, kokla, emzir, bebek mevlüdü yap... mevlüde teyzelerini de çağır büyüt, evlendir ve sonra da torunlarını sev allahın izni ile canım... hep aklımda ve dualarımdasın ona göre,...
sevgi ve dua ile kal bitanem
sana kurban olurummmmmmmmm bennnnnnn hemşerimmmmm cnm benim........önce kocaman bi aminnnnnnnnn diyorum hepimiz için inşllh son olur gülüm olsunda mevlüdü kolay bak teyzeleri bi gelmezseniz nolucak ozaman :44:.....burdanda yaparız kızzzz inşllh allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim korkmaya başladım be güzbaharım yaminle çok korkuyorum çok :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?