2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ama norml gebelik gbi olmamasi lazm adet gnnden hesplanmaz k cnm biz o zmnlR dha yeni tedviye basldik yunrtlarim bile toplnamamisti bnce bebegin trnsfer edlfgi gnle alakali hesplama olmali , ole dsnyrm yani canim :)

Canım tüm hamilelikler bu şekilde hesaplanıyormuş tüp bebek yada normal gebelik farketmiyor.benim yorumumun altında kaç haftalık hamile olduğum yazıyor ya onun sonunda bir yazı var oraya tıkla bilgilrini yaz canım

canım bende aynı şeyleri yazacaktım dr süper ama çok yoğun genelde onun hastalarıylada aytun hanım ilgileniyor ama merkezdeki dr hepsi çok iyi sen neyaptın canım tekrar nezaman başlıyosun
cicibebem benim bebişin durumu hala netleşmedi hatırlarsan, pazartesi doktora gideceğim. Gelişme olmamışsa kürtaj yapacak, geriden geliyor çünkü. Kese gözüktü ama embriyo seçilmiyordu, halbuki biz kalp atışı duymayı umuyorduk. Öyle işte. Bebeğim hala benimle, o yüzden sonrasını düşünmedim daha...

Ah canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm... Ben de her an aynı korkuyla yaşıyorum. Allah hayırlısını versin.

kalbimdesin canım senin adet görme ihtimalini kabul edemiyorum ben, çok istiyorum hamile olmanı. Umudunu kaybetme, yerleşme kanamasıdır inşallah onlar. Öpüyorum canım.

Ay monica yaa,degerlerimiz duzgun gutmedi,agiz tadi ile sevinemedik manasinda yazdigim yazi yuzunden seni cok uzdum.kendime cok kiziyorum nasil boyle ucu acik yazdim diye..noolur beni affet,insallah bebeginin kalp atisini duyarsin da,unutulur gider.dert oldu bana yaa.senin benim gibi kanaman yok,sansin yuksek,bebegin tembeldir insallah:))

sağolun canlarım bende yatıyorum,arada bir kalkıp yürüyüş yapıyorum.... bizimkiler hala tutunsak mı?tutunmasak mı?diyorlar anladığım kadarıyla
tutunmuşturlar inşallah sen merak etme iyi düşün hep

canım kusura bakma kafam karıştı ondan inşallah kalp atışını duyarsın bebeyinin tembelliğidir geriden gelmesi

Son düzenleme:

:)) anladm sayilir simdi :)) b aylik hamilymmmmm :)) o zmn degerlim dusuk olmuo m 1aylik bebek icin , ikiz olma ihtmali dusyor yani :/:18:

AMAYAA VE GÜZBAHARCIM güzel temennileriniz için çok çok teşekkürler,en yakında darısı başınıza inş.burada sizi tebrik edeceğimiz günler gelecek.🙏.

BEBEGİMGELARTIK VE DIDEM çok geçmiş olsun,rabbim tedavisiz getiriversin size bebişleri inş dualarım sizlerle 🙏🙏

Nazancım tirajı ne kadar yüksek bir yazarsan artık, herkes senin yazını okumuş, benimkini atlamış anlaşılan :))
Üzülme arkadaşım, kendimizi kötüye de hazırlamak lazım. Bir sürpriz yapar da pıt pıt ederse hep birlikte şaşırır kutlarız. :)
Affetmek ne demek, sen kötü bir şey yapmadın, ben de sana kızmadım. Öpüyorum.

canım monica senin ve benim için önümüzdeki hafta çok onemli Rabbim bize yavrularımizi bağışlasın insaallah
adet olmazsam test günüm çarşamba

güzbaharım cnm arkadaşm çok güzel bi seçim yapmışın sakın değiştirme cicibebe fulyada ben umuttayım çok güzel bi merkez sakın değiştirme gülüm hadi hayırlısı bakalım rabbim işini rasgetirsin

sana kurban olurummmmmmmmm bennnnnnn hemşerimmmmm cnm benim........önce kocaman bi aminnnnnnnnn diyorum hepimiz için inşllh son olur gülüm olsunda mevlüdü kolay bak teyzeleri bi gelmezseniz nolucak ozaman :44:.....burdanda yaparız kızzzz inşllh allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim korkmaya başladım be güzbaharım yaminle çok korkuyorum çok :18::18::18:

cnm arkadaşım bitanem sen niye öle diyonda akşam akşam benim sinirlerimi zıplztıyon .......ne demek o öle tutunsakmı tutunmasakmı falan tabikide tutunuyo ayaklarının altına yastık koy ayağa kalkma bi süre kıçın yatak görsün yat yat allahım ya....yeğenlerim nazlanarak geliyo anlamadınmı yaaaaa allahım ne kadan anlayışsız bi annesin sen onlar ağır top yavaş yavaş geliyolar annesiiiiiiiiiiiiii merak etme bebeklerin seni asla yarı yolda bırakmazlar rahat ol bitanemmmm

korkunun olacaklara faydası yokbu bebeklero göbeğine girecek o kadar

Kizlarr ben bisey sorcam ya hani bu kullnadigimiz ilaclardan dolayi karin sisiligi oluyo ya, benmki hala cok sis , ne zaman geciyor bnm gbi olan var mi durumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…