2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

bebeğim bugün hep yattım ben dünden razıyım yatmaya deselerdi bana ben onların bir sözünü iki edermiyim

kız geldinmi dr gitinmi ne oldu anlat

geldim bebem gittim dr ilaçlarımda sıkıntı vardı onları hallettim pazartesi ilaçlarımı alıcam drla konuştum biosteren vermişti bana bu ayın 15 de bitiyo ben 12 ayda 2 sefer adet olmuştum 15 le 24 de bu ay şimdi hangi gün olucam belli değil 15 de olursam yetiyo olmazsam yetmiuo alimmi diye sordum 15 ne kadar kullan dedi olmazsan al dedi öle bitanem işte bekliyoz adeti heycanla

aminnnnnnnnnnn gülüm inşllh o günleri hep birlikte yaşarız allahımın izniyle cnm iyisin dimi bitanem sen beni bırakda

bugün ara ara kahverengi lekelenmeler oldu müthiş karın ağrısı cuma saati meryem süresini okudum hepimize dua ettim.şimdi biraz daha iyiyim

hadi hayırlısı bakalım bende bugün çok üzüldümya diydeme eşinde sıperm çıkmamış opusu iptal olmuş ona üzüldüm

hayırlısı insaallah

hadi hayırlısı bakalım bende bugün çok üzüldümya diydeme eşinde sıperm çıkmamış opusu iptal olmuş ona üzüldüm

kız bende çok üzüldüm ama bişi diyimmi benim eşimde hiç yoktu sıfırdı ilk tedaviye başladığımızda zeynepkamilde tese olmuştu hiç bulamamışlardı dosyasını kısır diye kapatmışlardı ben pes etmedim ama eşime çok iyi baktım etten uzak tutsun ben özel trabzondan bal karışımı yaptırıp yedirdim keçi boynuzunu eşim işe giderken yolda çiğ çiğ yedi nohut haslayıp suyunu içirdim inciri hakiki zeytin yağına batırdım her akşam sabah havuç suyuyla yedirdim havuç suyuda içirsin sonra ilk denememizi memorıelde yaptık ve tese olmadan normal şekilde 90 tane sperm bulundu diğerlerindede normal bulundu ölen bebeğimden sonra oda çok üzüldü 4 yıl aradAN sonra yurofertilde tese oldu ve 5 tüp doku dondurduk benimki ümitsiz vakkaydı hiç üzülmesin pes etmesin valla dar pantolon giydirmesin külot değil baksır giydirsin eşine.....allah sabırlık versinne diyim bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…