canım monica senin ve benim için önümüzdeki hafta çok onemli Rabbim bize yavrularımizi bağışlasın insaallah
adet olmazsam test günüm çarşamba
korkunun olacaklara faydası yokbu bebekler o göbeğine girecek o kadar
cnm arkadaşım bitanem sen niye öle diyonda akşam akşam benim sinirlerimi zıplztıyon.......ne demek o öle tutunsakmı tutunmasakmı falan tabikide tutunuyo ayaklarının altına yastık koy ayağa kalkma bi süre kıçın yatak görsün yat yat allahım ya....yeğenlerim nazlanarak geliyo anlamadınmı yaaaaa allahım ne kadan anlayışsız bi annesin sen onlar ağır top yavaş yavaş geliyolar annesiiiiiiiiiiiiii merak etme bebeklerin seni asla yarı yolda bırakmazlar rahat ol bitanemmmm
Tatlım senin transferin 1 Ocak'tı niye test günün 15'inde çok değilmi ama ben senin sonucunu o kadar bekleyemem
kız geldinmi dr gitinmi ne oldu anlat
bebeğim bugün hep yattım ben dünden razıyım yatmaya deselerdi bana ben onların bir sözünü iki edermiyim
aminnnnnnnnnnn gülüm inşllh o günleri hep birlikte yaşarız allahımın izniyle cnm iyisin dimi bitanem sen beni bırakda
kızlar beyen yazanyeri göremiyorum sizde varmı yazdıklarınızı beyenicemde yok
geldim bebem gittim dr ilaçlarımda sıkıntı vardı onları hallettim pazartesi ilaçlarımı alıcam drla konuştum biosteren vermişti bana bu ayın 15 de bitiyo ben 12 ayda 2 sefer adet olmuştum 15 le 24 de bu ay şimdi hangi gün olucam belli değil 15 de olursam yetiyo olmazsam yetmiuo alimmi diye sordum 15 ne kadar kullan dedi olmazsan al dedi öle bitanem işte bekliyoz adeti heycanla
kızlar beyen yazanyeri göremiyorum sizde varmı yazdıklarınızı beyenicemde yok
bugün ara ara kahverengi lekelenmeler oldu müthiş karın ağrısı cuma saati meryem süresini okudum hepimize dua ettim.şimdi biraz daha iyiyim
geldim bebem gittim dr ilaçlarımda sıkıntı vardı onları hallettim pazartesi ilaçlarımı alıcam drla konuştum biosteren vermişti bana bu ayın 15 de bitiyo ben 12 ayda 2 sefer adet olmuştum 15 le 24 de bu ay şimdi hangi gün olucam belli değil 15 de olursam yetiyo olmazsam yetmiuo alimmi diye sordum 15 ne kadar kullan dedi olmazsan al dedi öle bitanem işte bekliyoz adeti heycanla
yok kaybolmuş kesin bu almıştır
bence o tutunma lekesidir görde bak
hadi hayırlısı bakalım bende bugün çok üzüldümya diydeme eşinde sıperm çıkmamış opusu iptal olmuş ona üzüldüm
hayırlısı insaallah
hadi hayırlısı bakalım bende bugün çok üzüldümya diydeme eşinde sıperm çıkmamış opusu iptal olmuş ona üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?