2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

benim eşiminde doğuştan birdamarı tıkalıymış ama ilk tesede buldular sıperm ikincidede iyneyle aldılar üçünçüdede emre bey yine iyneyle alalım dedi sonra tese günü emre bey yoktu tansel bey tese yapalım daha iyi dedi sonra spermleri donduralım dedi eşimde dondurmak istemedi gerekirse yine ameliyat olurum zaten alıştık dedi

yok canım tutunmuşlardırda yerlerine genişleti yorlardır kızma annesi

bak bak hiçbirşey söylemedi canım şimdiye kadar yaşadığım hamileliklerde tutunma kanaması yada lekelenmesi yaşamadım adet ağrılarımda çok o yüzden adet olacağıma yordum ama inşaALLAH yavrular mücadeleye devam ediyordur

yaaaaaaaaaaa ne olur öyle düşünme ama yinede hakımızda hayırlısı artık yapcakta bişey yok ama inşallah tutunmuşlardır inşallah üfffffffff nasıl bi geri sayım yerinde sayıyor

muhakkak..... canım sen yarın mı?kontrole gidiyorsun diğer cumartesi mi?

haftaya canım benide bir korku sardıki sorma bişeyler yapmak istiyorum tutunmayı destekleyici elimdende bişi gelmiyor nayapmalıyım bilmiyorum offfffffffffff çok korkuyorum çok :18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
haftaya canım benide bir korku sardıki sorma bişeyler yapmak istiyorum tutunmayı destekleyici elimdende bişi gelmiyor nayapmalıyım bilmiyorum offfffffffffff çok korkuyorum çok :18::18::18::18::18::18:

bencıkıyom sonra görüşürüz canım bir saat sonra sende biraz yat ayaklarını kaldır

evet canım stresli olman gayet normal ama bence o kadar kendini germe zaten doktor rahim kalınlaştırıcı estrofemi( adı batsın :95:) veriyor aslında rahime tutunmayı sağlayan ilaçmış senin belki doğal yollarla yapmak isteyip panik olacağım işi yapıyor.önemli olan relax olman eşine yoğunlaş inşaALLAH herşey yolunda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…