2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

insan,geçmişin hasretçisi geleceğin özlemcisi yaşadığı anın şikayetçisidir allah bizi şikayetdeyil şükredenlerden eylesin aminnnnnnnnnnn kandiliniz mübarek olsun

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun

Son düzenleme:

aaaaa kalbimdesin cnm bu ne zaman olduu erken dogum dimi bebekler ne oldu cnm ayy ben çok korkuyorum erken dogum riskinden yaaa

çiftti canım taze idi ilk denememdi
Canım seni sorularımla biraz sıkabilirim ama eşim yeni işten ayrıldı da bu para konusu hassas biraz.tahlil için ve ultrason için her gittiğinde ücret aldılar mı ben başka doktorla takip etmeyi düşünüyorum ama şu gbelik ilaçlarnın devam etmesi yüzünden bağlı kaldım

selam kılzar cümleden hayırlı kandiller rabbim bu güzel gün hürmetine bekleyen ve tedavi aşamasında olan herkesin hayallerini dualarını bekleyişlerini boş cevirmesin ve dualarımızı kabul etsin inş

hamiş annelerede rabbim saglıklı bir hamilelik geçirmeyi ve bebeklerimizi saglıkla dogurmayı nasi etsin inşşş aminn

betahcg testinden sonra muayeneler ücretli 15 gün kontrol randevusu oluyor. ben kese icin ultrason randevumda verdim ücreti 25 ocakta kalp atısı icin randevum var kontrol olarak gececek ücret ödemeyeceğim. şuana kadar yaşadıklarım bunlar

cuma günü dr kalp atışı için gittim ikizlerimin birinin kalp atışını gördüm ama diğerinde hiç kalp atışı yoktu dr büyük ihtimal negative dedi bir hafta sonra bir daha gel dedi

cnm arkadaşım kötü düşünme ne olur bak ben ilk gittigimde tek kese gördüm bir hafta sonra gittigimde ikinçi keseyi görmüştü dr yani bir haftada ikinçiyi zor gördük aralarında fark oluyorr merak etme inşş bir sorun çıkmaz annesini sevindirir meleginn

sagol cnm amin insss

Gozun aydin cnm allah sag salim kucagina almayida nasip etsin

insan,geçmişin hasretçisi geleceğin özlemcisi yaşadığı anın şikayetçisidir allah bizi şikayetdeyil şükredenlerden eylesin aminnnnnnnnnnn kandiliniz mübarek olsun

Bugūn pozitif sonuc alan arkadaslar cok sevindim allah hayirlisiyla kucaginiza almayida nadip etsin.kalbimdesin cicibebe bebek34 Edasukucuk ve suan ismini hatirlayamadigim yol arkadaslarim hepinizi inaninki cok seviyyorummmm allahim hepimizin gonlundekini versin allahim bu gecenin yüzü suyu hürmetine kimin ne dilegi varsa kabul etsin bizleride annelik ünvanina erisen kullarindan eylesin..kün fe yekün..dualarim sizlerle sizde duanizda bu arkadasinizi unutmasaniz sevinirim..allahüme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Âmin.

Amin canım sağolasın daha önce bebeğini kaybedenler birden çok ümitlenemiyor galiba eşimde bende sevinmekte çok temkinliyiz.
canim inss bu sefer sagsalim bebisini kucagina alirsin inss sen simdi suanin tadini cikar cnm inss hakkinda hayirlisi olsun

sen nasılsın bugün sizi görmüşken merhaba diyim dedim çok kalmayacağım bu gece dua gecesi inşaALLAH

İyiym cnm cok sukur allah kabul etsin cnm dikkat et kendine optum cnm

aaaaa kalbimdesin cnm bu ne zaman olduu erken dogum dimi bebekler ne oldu cnm ayy ben çok korkuyorum erken dogum riskinden yaaa

canım korma benim 2005 yılında oldu erken doğum olmasının nedeni 3 tane bebekten birinde kistik higroma çıktı.prof bölüm başkanı hala aman ölürsün diğer iki tanesi sağlıklı karnında ölürse ikizler ölür sen ölürsün v.s v.s dedi eşimi ikna ettiler 14.haftada sonlandırma yapıldı.20.hafta suyum geldi hastaneye yattım ölü bebeğimi düşürdüm ama eşi kaldı ikizlerden dolayı müdehale yapılamadı 2 gün sonra komaya girdim bana müdehale yapılsın diye kızım ve oğlumu suni sancı ile doğurmak zorunda kaldım.senin ile hiç benzemiyor herşey yolunda gidecek panik yok arkadaşım.... benim erken doğum olayın dışardan müdahale

canlarım bugünün müjdeli haberlerini de aldık.Rabbim daim etsin kandil münasebeti ile programına yarına kadar ara veriyorum.hepinizi seviyorum Rabbim ALEMLERE RAHMET OLARAK gönderdiği peygamberimizin S.A.V doğduğu bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul eder inşaALLAH.iyi akşamlar

cmn benim çok üzüldümhatırlattıgım için özür dilerim inş mevlam bu sefer sana saglıklı evlatlar verir ve bu yaşadıklarını o yavruların unutturur sanaa

ben çok panik yapıyorum çok korkuyorum inş vaktinde gelirlerr.(

Teşekkür ederim canım cevapların için

AMİNNN cnm insssssss

:)) canim bnm bnde sni tanimasamda birebir inanki seviyorm :) hpniz cok iyisnz rabbm su mubarek gunlerin hurmetine herkze anneligi tatrsin hayrli zamanda hayirli kapilar acsin inslh hepniz dualrmdasnz , hepnz icn meryem suresi okudm az once rbbm kabul etsin inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…