- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
insan,geçmişin hasretçisi geleceğin özlemcisi yaşadığı anın şikayetçisidir allah bizi şikayetdeyil şükredenlerden eylesin aminnnnnnnnnnn kandiliniz mübarek olsun
zor bir durum ama tahlil sonucu zaten çok abartı oluyor benimde ilk transferimde 3 embriyo verilmişti 3üde tutmuştu.3.gün embriyosu idi testin rakamını hatırlamıyorum ama doktor acaba bölünmemi oldu dördüz mü oldu dedi neyse 3üzdü 20 haftalıkken doğum yaptım inşaALLAH rabbim sana taşıyamacağın yük yüklemesin
Canım seni sorularımla biraz sıkabilirim ama eşim yeni işten ayrıldı da bu para konusu hassas biraz.tahlil için ve ultrason için her gittiğinde ücret aldılar mı ben başka doktorla takip etmeyi düşünüyorum ama şu gbelik ilaçlarnın devam etmesi yüzünden bağlı kaldımçiftti canım taze idi ilk denememdi
Kızlar hamdolsun sonuç pozitif Allah böyle bir gecede herkesin dualarnı kabul ederde hepbirlikte hamişlik geçiririz inşallah
iyiyiz inşaALLAH.bu gün lekelenme olmadı arada bir adet ağrıları vurup geçiyor bakalım çarşamba günü göreceğiz sonucu
Canım seni sorularımla biraz sıkabilirim ama eşim yeni işten ayrıldı da bu para konusu hassas biraz.tahlil için ve ultrason için her gittiğinde ücret aldılar mı ben başka doktorla takip etmeyi düşünüyorum ama şu gbelik ilaçlarnın devam etmesi yüzünden bağlı kaldım
cuma günü dr kalp atışı için gittim ikizlerimin birinin kalp atışını gördüm ama diğerinde hiç kalp atışı yoktu dr büyük ihtimal negative dedi bir hafta sonra bir daha gel dedi
sagol cnm amin insss
Gozun aydin cnm allah sag salim kucagina almayida nasip etsin
canım benim sağol Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri nasip etsin şimdi hepimize dua ediyorum nick isimleriyle dua ettim güldüm isimlerimizi bilmiyoruz ya sonra dedim ALLAH'ım dertleştiğim yazıştığım banada dua edermisin diyen ayrıca bana dua eden anne olmak uğruna kendinden vazgeçen bizlerin dualarını kabul et.cennetinin kokusundan dünyada da koklamayı nasip etamin amin
insan,geçmişin hasretçisi geleceğin özlemcisi yaşadığı anın şikayetçisidir allah bizi şikayetdeyil şükredenlerden eylesin aminnnnnnnnnnn kandiliniz mübarek olsun
canim inss bu sefer sagsalim bebisini kucagina alirsin inss sen simdi suanin tadini cikar cnm inss hakkinda hayirlisi olsunAmin canım sağolasın daha önce bebeğini kaybedenler birden çok ümitlenemiyor galiba eşimde bende sevinmekte çok temkinliyiz.
sen nasılsın bugün sizi görmüşken merhaba diyim dedim çok kalmayacağım bu gece dua gecesi inşaALLAH
aaaaa kalbimdesin cnm bu ne zaman olduu erken dogum dimi bebekler ne oldu cnm ayy ben çok korkuyorum erken dogum riskinden yaaa
canım korma benim 2005 yılında oldu erken doğum olmasının nedeni 3 tane bebekten birinde kistik higroma çıktı.prof bölüm başkanı hala aman ölürsün diğer iki tanesi sağlıklı karnında ölürse ikizler ölür sen ölürsün v.s v.s dedi eşimi ikna ettiler 14.haftada sonlandırma yapıldı.20.hafta suyum geldi hastaneye yattım ölü bebeğimi düşürdüm ama eşi kaldı ikizlerden dolayı müdehale yapılamadı 2 gün sonra komaya girdim bana müdehale yapılsın diye kızım ve oğlumu suni sancı ile doğurmak zorunda kaldım.senin ile hiç benzemiyor herşey yolunda gidecek panik yok arkadaşım.... benim erken doğum olayın dışardan müdahale
cnm maşallah hayırlı ugurlu olsun bebegin saglıkla gelsin inşş
betahcg testinden sonra muayeneler ücretli 15 gün kontrol randevusu oluyor. ben kese icin ultrason randevumda verdim ücreti 25 ocakta kalp atısı icin randevum var kontrol olarak gececek ücret ödemeyeceğim. şuana kadar yaşadıklarım bunlar
canlarım bugünün müjdeli haberlerini de aldık.Rabbim daim etsin kandil münasebeti ile programına yarına kadar ara veriyorum.hepinizi seviyorum Rabbim ALEMLERE RAHMET OLARAK gönderdiği peygamberimizin S.A.V doğduğu bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul eder inşaALLAH.iyi akşamlar
Bugūn pozitif sonuc alan arkadaslar cok sevindim allah hayirlisiyla kucaginiza almayida nadip etsin.kalbimdesin cicibebe bebek34 Edasukucuk ve suan ismini hatirlayamadigim yol arkadaslarim hepinizi inaninki cok seviyyorummmm allahim hepimizin gonlundekini versin allahim bu gecenin yüzü suyu hürmetine kimin ne dilegi varsa kabul etsin bizleride annelik ünvanina erisen kullarindan eylesin..kün fe yekün..dualarim sizlerle sizde duanizda bu arkadasinizi unutmasaniz sevinirim..allahüme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Âmin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?