benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus
benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus
Tebrikler canim Rabbim sağlıklı sihatli kucağına aldirsin keyifli bir hamileliğin olur Insallah
hamilelik değerim 66 cıktı nasıl sizce????
Canim degerin iyi bnce 12.gun dgerin mi canim :)
Canım seni sorularımla biraz sıkabilirim ama eşim yeni işten ayrıldı da bu para konusu hassas biraz.tahlil için ve ultrason için her gittiğinde ücret aldılar mı ben başka doktorla takip etmeyi düşünüyorum ama şu gbelik ilaçlarnın devam etmesi yüzünden bağlı kaldım
iyim canım nasıl gitsin tırasfere hazırlanıyorum sorun yok çok şükür şimdilik çumartesi kontrolüm var bakalım hayırlısıyla nezaman olucak tırasfer öreneceyiz biraz korku biraz heycan var allahım inşallah bu sefer yüzümü güldürür tabi isteyen herkesinde sen nasılsın canım nasıl gidiyorcnm nasıl gidiyorrr inş bir sorun yokturr tatlım ben pek fazla giremedigim için okuyamadım geçmişi:26:
Bugūn pozitif sonuc alan arkadaslar cok sevindim allah hayirlisiyla kucaginiza almayida nadip etsin.kalbimdesin cicibebe bebek34 Edasukucuk ve suan ismini hatirlayamadigim yol arkadaslarim hepinizi inaninki cok seviyyorummmm allahim hepimizin gonlundekini versin allahim bu gecenin yüzü suyu hürmetine kimin ne dilegi varsa kabul etsin bizleride annelik ünvanina erisen kullarindan eylesin..kün fe yekün..dualarim sizlerle sizde duanizda bu arkadasinizi unutmasaniz sevinirim..allahüme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Âmin.
11. gün değerim bu..
yarın 13. gün değerime baktırcam kaç çıkması gerek
Arkadaslar hayırlı kandiller. Arkadasim hayirli olsun gebelisin. Hic korkma allaha sığın. Rica etsem transfer sonrası neler yaptin yazarsan cok sevinirim. Cunku ben ilk 3 gun yattim hatta ilk gun yan yattim wc gitmeye bile korkuyordum. Sonrasindada kalktim
Kisiden kisye degisir canim o sn kafani yorma inslh 13.gune kadar yukselir :) tek embryo m konuldu
Canım hayırlısı olsun...Rabbim bizlere de nasip etsin
Kızlar hamdolsun sonuç pozitif Allah böyle bir gecede herkesin dualarnı kabul ederde hepbirlikte hamişlik geçiririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?