2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlarrrr çok hayırlı bigün hayırlı bir gece güzel haberleride aldık üst üste:))) dualarımız kabul olsun hayılısı olsun hakkımızda inşallah çok acı çekmeden herşey güzelce olur inşallah....
ben paşa paşa yine iğnemi yaptım:))) yeni başlayan için altın kurallar diye bişey oluşturdum kafamda olmazsa bunları artırır sık sık paylaşırsınız bizden sonrakiler için

1) hareket azlığından dolayı kabız olacaksınız büyük ihtimalle magnesie..........diye bi toz var doktorunuza söyleyin yazsın( kayısı falan etki etmiyor çok az yeseniz ile az yemektende kabız olunuyor)

2)çok fazla protein yiyin öğünlerinizin çoğu protein olsun yumurta süt tavuk et ceviz badem fıstıkta var
zayıfsanız ve pko iseniz ohss riskiniz yüksek daha da çok protein yemelisiniz özellikle süt gaz yapacağı için gazlı yiyeceklerden kaçının yani YOĞURT YOĞURT YOĞURT

3) bol bol su için çok su için içemiyorum yok 2.5- 3 litreyi buldu mu diye kontrol edin

4) pkolu iseniz doktorunuz hergün kanınıza bakmalı ve iğne ayarlarını ona göre ayarlamalı

5) ........

aklımıza geldikçe ekleyelimm.....devamlıda paylaşalım yeniler için...

benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus

Tebrikler canim Rabbim sağlıklı sihatli kucağına aldirsin keyifli bir hamileliğin olur Insallah

benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus

Allahım sağlıkla kucağına aldirsin canim keyifli bir hamileliğin olur insallagh

Arkadaslar hayırlı kandiller. Arkadasim hayirli olsun gebelisin. Hic korkma allaha sığın. Rica etsem transfer sonrası neler yaptin yazarsan cok sevinirim. Cunku ben ilk 3 gun yattim hatta ilk gun yan yattim wc gitmeye bile korkuyordum. Sonrasindada kalktim

cnm nasıl gidiyorrr inş bir sorun yokturr tatlım ben pek fazla giremedigim için okuyamadım geçmişi:26:
iyim canım nasıl gitsin tırasfere hazırlanıyorum sorun yok çok şükür şimdilik çumartesi kontrolüm var bakalım hayırlısıyla nezaman olucak tırasfer öreneceyiz biraz korku biraz heycan var allahım inşallah bu sefer yüzümü güldürür tabi isteyen herkesinde sen nasılsın canım nasıl gidiyor

canım yaaaaaaaa çok tatlısın sende benim dualarımdasın rabbim en kısa zamanda bizide anne yapsın inşallah

Günaydın canım hayırlısıyla kalbine göresi olsun inş.transfer sonrası yarım saat yatırdılar hastanede sonra eve geldim ama pek yatmadım. 31inde tranfer oldu 1ocak sabak ayakta bulaşığa başladım. 2ocak işe başladım. Doğum hastanesinde hemşire bi arkadaşım şöyle demişti. Düşecekse zaten düşer düşmeyecekse de 3. Kattan atlasan düşmez

Kızlar hamdolsun sonuç pozitif Allah böyle bir gecede herkesin dualarnı kabul ederde hepbirlikte hamişlik geçiririz inşallah

canım sen hangi hastanede yaptırdın tedaviyi va hangi ilde bilgi verirmisin lütfen bebisin hayrlı olsun insallah saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim bide bi zahmet muayene ücretini filan yazarmısın k bakma lütfen rahatsız ediyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…