2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

arkadaslar yeniyim ben 4 yıllık evliyim pcosluyum gittiniz hastaneler hakkında beni bilgilendirirmisiniz lütfen

Canım bende pkoluyum, (evime ve işime yakın olduğu için) istanbul beylikdüzü medicana da ilk denememi ekim ayında yaptırdım gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım, gittiğim hastaneden çok memnun kaldım, şimdi dondurulmuş embriyolarımla tekrar deniycem aynı merkezde, eğer ilk denemense iyi araştır, inşallah hakkında hayırlısı olur...

kızlar selam....

az çok biliniyo 20 aralıkta transferim oldu ve çok şükür hamileyim ama cuma günü akıntımla biraz kan geldi koşa koşa doktora gittim ... keseleri daha görmemiştik cuma gittiğimde baktık iki tane kesemiz göründü... doktor hiç bişey yok normal dedi gönderdi o günden beri bişey gelmedi ama bugün sabah yine o kullandığım jelin tortuları kahverengi geldi... başka bi dr da daha gitmek istiyorum ama kendi doktorumada güveniyorum... ne yapcağımı şaşırdım... başına gelen varmı aranızda...

Canım bende 5+5 günlükken tam regli günümde bir kanama geçirdim sonraki günlerde bende de jel kahve rengi geldi doktorum rahimdeki kan atılıyor demişti ama istersen yine bi doktorunu ara sor için rahat etsin.

Canım bende 5+5 günlükken tam regli günümde bir kanama geçirdim sonraki günlerde bende de jel kahve rengi geldi doktorum rahimdeki kan atılıyor demişti ama istersen yine bi doktorunu ara sor için rahat etsin.

canım saolasın cvp yazmışsın..

benim de zannedersem 5+5 yapıyo yanlışmı hesaplıyorum bilmiyorum... o gün gittim hemen doktora belki iki kere peçeteye geldi kan o kadar yoğun deildi.. ertesi gün ve pazar gelmedi bugün sabah o jel tortuları kahve rengi geldi sabah şimdi oda kesildi... seninkide bu tarzmıydı...

tekrar başka doktora gidiyim diyorum ama alttan muayne ettirmemek şartı ile

Estağfirullah canım eskişehir acıbadem de yaptırdım. sgk ile çalışmadığından bütün masraflar sana kalıyo 4250 canım toplam fiyat ilaçlar hariç

Evet canım aynı senin gibi oldu ama benim kanama biraz daha fazla gibiydi bana puroluton depot iğne yapıldı kanama günü bence önce kendi doktorunu ara sonuçta seni en iyi şekilde tanıyan kişi o başka bir doktora gitsen kanama dediğinde alttan bakmak isterler daha ayrıntılı olduğu için bence...
Bol bol dinlen bikaç gün rahmin kendini toparlasın

kendi doktoruma gittim hiç bişey yapmadı ... normal dedi keseleri gösterdi gönderdi ...

sen kalp atışlarını ne zaman duydun?

arkadaslar yeniyim ben 4 yıllık evliyim pcosluyum gittiniz hastaneler hakkında beni bilgilendirirmisiniz lütfen

Canim bnde 2yillik evliyim 20yasndyim , hastlginin acilimini blmiyorm ama , ben istnblda acibademe gdiyrm bulent tirasa , ilk dnememde tuttu cok skr suan 4haftalik bebegm henz ultrsnla grmedik inslh onmzdeki hafta grucez allah nasip edrse . Doktrumu tv. De konuk oldgu prgrmalarsa izledim tavsye edende oldu , bn cok memnunum

B arda pcos (poliskistik over) se bende o hastlk var cnm

Saras merhaba,ben de gecen hafta kurtaj oldum 8.haftaya girince( Sen ne zaman oldun acaba,ne kadar beklemis olacaksin?benim hala kanamam devam ediyor.senin reglin kac gun sonra oldu?

kendi doktoruma gittim hiç bişey yapmadı ... normal dedi keseleri gösterdi gönderdi ...

sen kalp atışlarını ne zaman duydun?

Canım 5+5 te kanama olduğunda keseye bakarken çook yakınlaştırdı ve kalp atışını göstererek bize süpriz yaptı bir hafta sonra yine kontrole gittim kanama alanına baktırmak için bu seferde sesini dinletti harikaydı hiç unutamıyorum zaten kaydettik telefonlarımıza eşimle beraber sende unutma kaydet hatıra olarak kalsın...canım doktorlarımız bizim ne kadar stresli olduğumuzu biliyorlar aklında bir problem varsa rahat bi hamilelik dönemi geçiremezsin doktoruna endişeni anlat ve bir daha incelemesini iste yapıcaktır kesinlikle.ben doktoruma o kadar çok soru soruyordum ki o bile şaşırıp siz bunları nerden biliyorsunuz diye sordu belki onu ilk zamanlar sıktım ama beni tedavim boyunca hep daha ayrıntılı olarak bilgilendirdi

Tabletten girdigimden listede degisiklik yapmada sorun yasiyorum bugun test gunumuzdu 10. Gun degerim 40 kusur cikti carsamba gunu tekrar gidecegiz.degerimiz nasil sizce

Son düzenleme:

canım hoşgeldin aramızaben de pkos hastasıyım en dirençlilerinden şuan transfer sonrası gün sayıyorum Çarşamba günü test tarihim,İstanbul Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi Tüp Bebek bölümünde tedavi oluyorum.SGK anlaşmalı rapor hakkın varsa orada çıkartabiliyorsun.Dr.um Mustafa Acet canım hakkında ve hakkımızda hayırlısı inşaALLAH

Tabletten girdigimden listede degisiklik yapmada sorun yasiyorum bugun test gunumuzdu 10. Gun degerim 40 kusur cikti carsamba gunu tekrar gidecegiz.degerimiz nasil sizce

10.gün için çok güzel bir değer inşaALLAH katlanarak devam ederhamilesin canım gözün aydın

Naber,valla ben cok heyecanliyim senin bebekler icin:)) geri sayim basladi.bugun ve yarin aslinda bisii kalmadi.insallah degerin yuksek cikar canim:))

Bence çok iyicanım tebrik ederim hamilesininşallah değerlerin güzel güzel katlanır ve zamanı geldiğinde yavrunu sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…