2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Monicacim muayenen bugundu yanlis hatirlamiyorsam..ay insallah hayirli haberler getirirsin bize cok istiyorum.bebegin kalp atisini duyursun,kendini gostersin:)))

Naber,valla ben cok heyecanliyim senin bebekler icin:)) geri sayim basladi.bugun ve yarin aslinda bisii kalmadi.insallah degerin yuksek cikar canim:))

iyiyim canım (aslında çok karmaşık duygularım)pozitif olmak için elimden geleni yapıyorum ama bakalım nasip kaderde ne var....sağol canım inşaALLAH bu son tedavim olursenin kanamnalarının yoğunluğu nasıl inşaALLAH çabuk toparlanır vücudun

Monicacim muayenen bugundu yanlis hatirlamiyorsam..ay insallah hayirli haberler getirirsin bize cok istiyorum.bebegin kalp atisini duyursun,kendini gostersin:)))

evet canım doğru hatırlıyorsun pazartesi gidecekti Rabbim hayırlı haberlerle gelmesini nasip etsin

Bence çok iyicanım tebrik ederim hamilesininşallah değerlerin güzel güzel katlanır ve zamanı geldiğinde yavrunu sağlıkla kucağına alırsın

Amin canim insALLAH katlanarak devam eder.RABBIM isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Bence son olacak:)) tesekkur ederim bende iyi olmaya calisiyorum,ara ara bir aglakligim tutuyor bikac gundur biraz artti ilk gunlere gore ama genel olarak cok degil kanamam.ne kadar surer, ne zaman regl olurum merak ediyorum.tedaviye ne zaman baslayabilirim cok merak ediyorum.karnin sis hala,40gun lohusalik olur diyorlar,bilmiyorum ne demek..

aynen cnm dediklerine katılıyorum benmde cumartesi transfer yapıldı yarım saat yattım sonra eve geldik fazla öyle yatmadım dünde mağaza mağaza dolaştım :) bana da hemşireler öyle dedi sen hopla zıpla o bebekler tutunmuşsa hiç birşey olmaz ama tutunmamaışsa yapacak bişey yok istersen 15 gün amuda yat :)

Saras merhaba,ben de gecen hafta kurtaj oldum 8.haftaya girince( Sen ne zaman oldun acaba,ne kadar beklemis olacaksin?benim hala kanamam devam ediyor.senin reglin kac gun sonra oldu?

Canım geçmiş olsun nşallah bidahaki sefere bebişin seninle kalır, 29 kasımda kürtaj oldum kanamam 2 gün sürdü (hemen rahim toplarlayıcı ve düzenli adet olmam için bi ilaç verdi doktorum 21 gün kullandım doğum kontrol hapı değildi), 25 aralıkta ilk adetimi gördüm, şubat adetimde 3 ay dolmuş olacak ve dondurulmuşlarla tekrar deniycem. doktorlar zaten ikinciyi 2 yada 3 adet gördükten sonra deneyebilirsiniz diyo ama kararı verecek olan tabi yine bizler oluyoruz, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim tez zamanda bebek isteyen bütün kadınların duasını kabul eylesin.

Aciklaman icin tesekkur ederim.insallah senin de dondurulmuslarinla saglikli bebeklerin olur:))) bana o ilactan vermediler ama umarim en kisa zamanda iyi olurum:)

canım çok geçmiş olsun düşüğüm çok oldu ama küretaj olmadan atlattım ELHAMDÜLİLLAH ilk düşüğüm 7-8 hafta arasındayken oldu doktorum ilk adetinde başlayalım dedi ama ben psikolojik olarak kendimi iyi hissetmemiştim o yüzden başlamamıştım ama bende arasını çok açmıştım 2 sene sonra başlamıştım şimdiki gibi olsaydı düşüncelerim 1 adet geçtikten sonra 2.adetimde başlardım ama küretaj olunca rahimde minikde olsa yaralanmalar olabiliyormuş.belki tevaniye başlamak için yinede doktorunla ortak bir karar alırsın inşaALLAH Rabbim kolay yollarla evlatlarını (evlatlarımızı bizlere)bağışlasın

Aciklaman icin tesekkur ederim.insallah senin de dondurulmuslarinla saglikli bebeklerin olur:))) bana o ilactan vermediler ama umarim en kisa zamanda iyi olurum:)

rica ederim canım umarım hepimiz teker teker hamile kalırız, aslında doktor banada ilaç vermemişti ama ben hastanede çalışıyorum bildiğim için istedim oda verdi.

Cevap: Düşük Yapan Kadın Nifaslı Sayılır mı?

Düşük çocukların el, ayak, parmak gibi uzuvları belirmiş ise, nifas hâli meydana gelir. Fakat âzaları henüz teşekkül etmemiş bir düşük ile, nifas hâli vücut bulmaz.

El, ayak gibi uzuvları belirmiş olan bir çocuğun düşmesiyle lohusalık hali meydana gelir ve çoğunlukla ön, on beş gün devam eder. Fakat, azaları henüz belirmemiş bir düşük ile lohusalık hali oluşmaz. Düşük ile görülen kan üç gün devam eder, evvelce de en az on beş gün temizlik hali devam etmiş bulunursa, bu, hayız kanıdır. Böyle olmazsa istihâza (hastalık kanı) sayılır.

İkinci Ay: İkinci ayın başlangıcında olaylar hızla ilerler. Gelişim ve oluşum süratlenir. Tomurcuk şeklinde iki yanda kollar ve bacaklar meydana gelmeye başlar. Sonra yüz şekillenir, gözler iki küçük çukurcuk şeklinde, kulak virgül görünümünde, iki delik şeklinde belirmeye başlar. Ağız ve burun için bir büyük yarık oluşur. Büyüme, daha da hız kazanır. İkinci ayın ikinci haftasında baş, iki misli olur. Gövdeden yavaşça ayrılır. Boyun, burun, kulak ve çene şekillenmeye başlar. Omurlar teşekkül eder. Yedinci haftanın sonuna doğru iskelet kurulmaya başlar. Bu olay doğuma kadar devam eder. 15 gün içinde kemikler meydana çıkar. İkinci ayın sonunda, boy 4 cm’e kadar yaklaşır. Eller karın üzerinde, bacaklar büküktür. Yüz şekillenir. Burun yassı, göz kapakları gelişmiştir ve ağız çok geniştir. Artık embriyon, kuyruğunu kaybetmiştir. Ağırlığı ise, 11 gram kadardır. Bütün organların taslağı şekillenmiştir.

canım sorularla islamiyet diye bir site var oradan kopyaladım faydası olur inşaALLAH

Canlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi Perşembe günü tekrardan kontrol var Cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:

Kalbimdesin canim sagol,demek ki ben de bisii yok embriyo gorulmedigi icin..rahim islem gordugunden zavalli,karnim sis.

Canlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi Perşembe günü tekrardan kontrol var Cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:
hadi gozun aydin cnm inss bu sefer olacak allah isini rast getirsin ben kullanmaadaim cnm bilmiyorum

Saol canim ALLAH razi olsun.cetvel yapmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Cnm hepimizden insss bende tam olarak bilmiyorum cnm

Yeni guzel haberler geliyor,biz de cok mutlu oluyoruz...hamilelikleriniz ve opulariniz saglikla devam etsin:)))

kalbimdesin canim sagol,demek ki ben de bisii yok embriyo gorulmedigi icin..rahim islem gordugunden zavalli,karnim sis.

evet canım inşaallah bu günler mazide kalan buruk anılar olacak....kuzularımıza bakarken arada bir hatırlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…