Naber,valla ben cok heyecanliyim senin bebekler icin:)) geri sayim basladi.bugun ve yarin aslinda bisii kalmadi.insallah degerin yuksek cikar canim:))
Monicacim muayenen bugundu yanlis hatirlamiyorsam..ay insallah hayirli haberler getirirsin bize cok istiyorum.bebegin kalp atisini duyursun,kendini gostersin:)))
Bence çok iyicanım tebrik ederim hamilesininşallah değerlerin güzel güzel katlanır ve zamanı geldiğinde yavrunu sağlıkla kucağına alırsın
10.gün için çok güzel bir değer inşaALLAH katlanarak devam ederhamilesin canım gözün aydın
iyiyim canım (aslında çok karmaşık duygularım)pozitif olmak için elimden geleni yapıyorum ama bakalım nasip kaderde ne var....sağol canım inşaALLAH bu son tedavim olursenin kanamnalarının yoğunluğu nasıl inşaALLAH çabuk toparlanır vücudun
Günaydın canım hayırlısıyla kalbine göresi olsun inş.transfer sonrası yarım saat yatırdılar hastanede sonra eve geldim ama pek yatmadım. 31inde tranfer oldu 1ocak sabak ayakta bulaşığa başladım. 2ocak işe başladım. Doğum hastanesinde hemşire bi arkadaşım şöyle demişti. Düşecekse zaten düşer düşmeyecekse de 3. Kattan atlasan düşmez
Saras merhaba,ben de gecen hafta kurtaj oldum 8.haftaya girince( Sen ne zaman oldun acaba,ne kadar beklemis olacaksin?benim hala kanamam devam ediyor.senin reglin kac gun sonra oldu?
Canım geçmiş olsun nşallah bidahaki sefere bebişin seninle kalır, 29 kasımda kürtaj oldum kanamam 2 gün sürdü (hemen rahim toplarlayıcı ve düzenli adet olmam için bi ilaç verdi doktorum 21 gün kullandım doğum kontrol hapı değildi), 25 aralıkta ilk adetimi gördüm, şubat adetimde 3 ay dolmuş olacak ve dondurulmuşlarla tekrar deniycem. doktorlar zaten ikinciyi 2 yada 3 adet gördükten sonra deneyebilirsiniz diyo ama kararı verecek olan tabi yine bizler oluyoruz, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim tez zamanda bebek isteyen bütün kadınların duasını kabul eylesin.
Bence son olacak:)) tesekkur ederim bende iyi olmaya calisiyorum,ara ara bir aglakligim tutuyorbikac gundur biraz artti ilk gunlere gore ama genel olarak cok degil kanamam.ne kadar surer, ne zaman regl olurum merak ediyorum.tedaviye ne zaman baslayabilirim cok merak ediyorum.karnin sis hala,40gun lohusalik olur diyorlar,bilmiyorum ne demek..
Aciklaman icin tesekkur ederim.insallah senin de dondurulmuslarinla saglikli bebeklerin olur:))) bana o ilactan vermediler ama umarim en kisa zamanda iyi olurum:)
Bence son olacak:)) tesekkur ederim bende iyi olmaya calisiyorum,ara ara bir aglakligim tutuyorbikac gundur biraz artti ilk gunlere gore ama genel olarak cok degil kanamam.ne kadar surer, ne zaman regl olurum merak ediyorum.tedaviye ne zaman baslayabilirim cok merak ediyorum.karnin sis hala,40gun lohusalik olur diyorlar,bilmiyorum ne demek..
Kizlar hepinize tunaydinlarr
Yeni hamislerimiz varmis gozleri aydin allah tamamina erdirsin insss
hadi gozun aydin cnm inss bu sefer olacak allah isini rast getirsin ben kullanmaadaim cnm bilmiyorumCanlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi Perşembe günü tekrardan kontrol var Cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:
Saol canim ALLAH razi olsun.cetvel yapmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
kizlar hepinize tunaydinlarr
yeni hamislerimiz varmis gozleri aydin allah tamamina erdirsin insss
kalbimdesin canim sagol,demek ki ben de bisii yok embriyo gorulmedigi icin..rahim islem gordugunden zavalli,karnim sis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?