- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
canlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi perşembe günü tekrardan kontrol var cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:
Saol canim ALLAH razi olsun.cetvel yapmak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Canım bende pkoluyum, (evime ve işime yakın olduğu için) istanbul beylikdüzü medicana da ilk denememi ekim ayında yaptırdım gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım, gittiğim hastaneden çok memnun kaldım, şimdi dondurulmuş embriyolarımla tekrar deniycem aynı merkezde, eğer ilk denemense iyi araştır, inşallah hakkında hayırlısı olur...
Nihan, gelecek ay da ben histeroskopi olacağım. Gelince anlat nasıl olduğunu.Arkadaslar günaydin.bugün histeroskopim var.birazdan cikacagiz evden.herkesin Allah gönlündekini nasip etsin ins.
Canlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi Perşembe günü tekrardan kontrol var Cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:
geçmiş olsun şekercim, sıra bebişe geldi demek ki.... hadi hayırlısı ile başla, güzel sonuçlansız inşallahhhh.....Kizlar disciden geliyorum simdi disimi cektirdim cok şükür bu işimizide tamamladik))
Ben de bu pazar açıkhava biyerlere çıkmayı istiyorum.. Doktor günlük yaşamınıza devam edin dedi sonuçta...
canım benimmmmmm gerçi sonrasında yazanlarla sende anlamışsın ama bi kez daha söyleyeyim, bu iş 3e 5 e de bakmıyo ne yazıkki..... Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç almayı, rahat kolay bi hamilelik geçirmeyi ve hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat sahibi olmayı nasip etsin kuzum sanaaaaacanıımmmmmmmmm çok teşekkür ederim3. gün olucağını duyunca eşim bile başta böyle bi bozuldu. Allam ya ben kendimi mi toparlıcam onu mu, neyse şimdi kendine geldi Rabbim hep yanında olsun inşallah, harika bi hamilelik geçirirsin.
teşekkür ederim canım Allah yardımcımız olsun. Allah yüzünü hayırlısıyla görmemizi nasip etsin .
Buradan herkese bir tavsiyem var ; kendilerini kesinlikle dinlemesinler adet zamanları gelince mutlaka ağrı oluyor
ben iğnelerimi eksik olmama rağmen tuttu (Kuşadası'nda yaşıyorum iğneleri bulabilmem için 1 gün öncesinde ecz. haber vermek gerek )
Bol bol su içsinler (ben içemiyordum sürekli gofret yiyip su içtim )
transfer günü dinlensinler (yatak), ama diğer günler evde dolaşıp ağır olmamak şartı ile iş bile yapabilirler
kendilerine iyi gelecek insanlarla görüşsünler
ve en önemlisi kuran-ı kerim'deki meryem suresini ve 4444 duasını eşi ile okusunlar ve kalpten okuyabilecek insanlara okumalarını rica etsinler .
(Ben telefonumdan youtube dan kulaklığımı takıp defalarca dinledim
ALLAH OL DESİN YETER Kİ
Arkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim
meraba kızlar nasılsınızz bizde bulantılar aynı şükür genede allahıma kuzular iyi olsunşlarda ayn 20 kontrolümüz var bebekler o zaman 9. haftalık olcaklar inş ense kalınlıkları örçülecekmiş test fasılları başlıycak inş hepimizin testlleri temiz çıkarr
mrhblrrrr arkadaşlar yazılanları ara ara takip ediyorum bebeği annesine tutunanları öncelikle tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına aldırsın alllahım bu ay meleklerine kavuşamayanlar için de üzüldüm ama diyeceğimiz sadece böylesi hayırlıymış demek oluyor
ve bugün 2 tane yumurta bana transfer edildi hemşirelerin dediğine göre bugün ve yarın önemliymiş tutunması için yumurtaların.. herşeyin bundan sonra hayırlısı demekten başka birşey diyemiyorum 6.gün embriyoları yerleştirildi yapılacak en üst düzeyde bana nakledildi bundan sonrası allahıma kaldı artık ayın 21 de test yaptıracağız ..... herkesciklerin meleklerine en kısa sürede kavuşması dileğiyle....
aminnnnnnn canım benim, inşallahhhhhh :)))))amayacım yazdıkların beni çok duygulandırdı allahım inşaallah tez zamanda sana ve hepimize sağlıklı hayırlı bereketli uğurlu bebekler nasip etsin inşaallah...
inşallah dr fark edememiştir tatlım yada en kötü ihtimalle biri bari seninledir......cuma günü dr kalp atışı için gittim ikizlerimin birinin kalp atışını gördüm ama diğerinde hiç kalp atışı yoktu dr büyük ihtimal negative dedi bir hafta sonra bir daha gel dedi
bende ikisini de geri istiyorum, özellikle alıntı bildirimini çok özledimmmmmbende beğenmedim.eski "beğen"i istiyorum birde alıntılanarak msj yazıldığında onunda bildirimi oluyordu uzun zamandır oda yok
Canim Allah rast getirsin yüzünüzü güldürsun inşallah
Yarın ki Mevlid Kandilimiz Hayirlara vesile olsun Mübarek olsun Rabbim hepimizin gönlünun muradini versin inşallah negatif sonuc alanlarimiza sabir tekrar baslamak icin güç versin tedaviye devam edenlerin transfer sonucunu bekleyenlerin Rabbim mucizelerini göndersin inşallah Hayırlı geceler Allaha emanet dualariniza beni de katin benimde hep aklimda gonlumdesiniz :)
Günaydın kızlarHayırlı kandiller diliyorum...Bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 22.23...Bu değere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:18::18:Sizlerin değerlerine göre düşük geldi biraz...Transfer sonrası 10.günüm...
Tüm arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun. Dualarımızın kabul olması dileğiyle.
Ben 9. haftanın içindeyim artık 6. haftadan başlayan bulantılarım 7. haftada hat safhaya ulaştı ve hala dışarı çıkamaz durumdayım. Anneme yerleştim mecburen :) Bir de üstüne grip oldum yataktan çıkamaz oldum. Aman transferi olan arkadaşlar salgına dikkat edin kalabalık yerlerde bulunmayın. Annelik gerçekten meşakkatli bir iş. Ama hiç isyan etmiyorum. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır. :) sevgiler
Canim hayirli olsun rabbim katlanarak artmasini nasip etsin insallah
Kader arkadaşlarım rabbim bu müraberek günde kendi katında hayırlı evlatlar yollasın hepizin kucağını doldursun...hamile arkadaşlarımın yavruları korusun .....bizimde yüzümüz gülsün inşalahhh sevgilerrr
mügecim canım, sizler de bize dua etmeye devam edin nolur, biliyosunuz dualarınız makbul görülenlerden.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmmmKızlarrr mevlüd kandiliniz mubarek olsun....ALLAH bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
bizde seni seviyoruz tatlımmmmmArkadaslar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun hepimizin dualari kabul olsun bugünu bol duali gecirelim allahim hamile olan arkadaslarimizin bebeklerini korusun test sonucunu bekleyenlerin pozitif görmeleri nasip olsun benim gibi evlat hasretiyle yanan herkese allahim hayirli saglikli evlatlar tez zamanda nasip etsin hepinizi seviyorum allaha emanet olun
4embriyo transfer edildiği için korkuyorum sonradan aldırma düşüncesi zor geliyo canım
Kizlar hepinize iyi aksamlar mevlid kandilimiz mubarek olsun insssbuguzel gunun hurmetine dualarimiz kabul olsun inss
Çooook teşekkür ederim kızlar...Bana umut verdiniz...Umarım 12.gün değerim katlanır...Bugün en güzel gün...Oruçlu ağzımla hem nicklerinizle (isimlerinizi bilmediğim için) hem de genel olarak hepinize dua ettim..2yıldır bebek aşkıyla yanıyorum ve içimizde neler yaşadığımızı çok çok iyi biliyorum...Rabbim herkesin gönlündekinin en güzelini versin
Kızlar hamdolsun sonuç pozitif Allah böyle bir gecede herkesin dualarnı kabul ederde hepbirlikte hamişlik geçiririz inşallah
Allah razı olsun canımmmm, Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahhhh.... gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin canım kılabildiğim her namazdan sonra herkese dua ediyorum zaten böylede devam edicem inş sizlerde eksik etmeyin duanızı
benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus
selam kılzar cümleden hayırlı kandiller rabbim bu güzel gün hürmetine bekleyen ve tedavi aşamasında olan herkesin hayallerini dualarını bekleyişlerini boş cevirmesin ve dualarımızı kabul etsin inş
hamiş annelerede rabbim saglıklı bir hamilelik geçirmeyi ve bebeklerimizi saglıkla dogurmayı nasi etsin inşşş aminn
Bugūn pozitif sonuc alan arkadaslar cok sevindim allah hayirlisiyla kucaginiza almayida nadip etsin.kalbimdesin cicibebe bebek34 Edasukucuk ve suan ismini hatirlayamadigim yol arkadaslarim hepinizi inaninki cok seviyyorummmm allahim hepimizin gonlundekini versin allahim bu gecenin yüzü suyu hürmetine kimin ne dilegi varsa kabul etsin bizleride annelik ünvanina erisen kullarindan eylesin..kün fe yekün..dualarim sizlerle sizde duanizda bu arkadasinizi unutmasaniz sevinirim..allahüme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Âmin.
canlarım bugünün müjdeli haberlerini de aldık.Rabbim daim etsin kandil münasebeti ile programına yarına kadar ara veriyorum.hepinizi seviyorum Rabbim ALEMLERE RAHMET OLARAK gönderdiği peygamberimizin S.A.V doğduğu bu gecenin hürmetine dualarımızı kabul eder inşaALLAH.iyi akşamlar
hamilelik değerim 66 cıktı nasıl sizce????
Arkadaslar günaydin.bugün histeroskopim var.birazdan cikacagiz evden.herkesin Allah gönlündekini nasip etsin ins.
Canlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi Perşembe günü tekrardan kontrol var Cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:
Aminnnn kuzum cok teşekkür ederim heycanla pozitif haberini bekliyorum az kaldı dün gece sana ve buradaki arkaslarıma dua ettim niclerinizlecanım çok güzel bir haberherzaman işlerin kolay olsun.zorluk çekmeden kuzularını kucağına alırsın
Neden kullanılıyor canım:26:Ben kullandım canım yumurta toplama günü dahil 4 gün günde 1 tane.hadi hayırlısı canım ya inşallah herşey güzel gider
Tabiki anlatırım canım benim İnşalllahhh sonuç pozitif olur yumurta rezervi az olanlara umut olurumkızlar birkaç gündür giremediğimden, bugün sabahtan beri iş arası okuyarak ancak bitirebildim yazılanları... bi tomarda alıntı yaptım, sıkılmaz da okur musunuz bilmem
cumartesi günü bi temizlik yaptım ki sormayın, halıları falan sildim, halı yıkamacılar lekeleri çıkaramamışlar, kos la ile çözdüm vallahi ) ama omzum tutulduuuu çok feciiiiii
pazar da malum kandildi, sabah kahvaltıdan sonra çıktık, önce benim aileme gittik bi kaç saat orda kaldık sonra da kayınvalideme gittik, gece geç geldik, duş aldım sonra da yasin okudum, hepimiz için dualar ettim, nicklerimizle :))))) Rabbim niyetimizi bilir ve kabul eder inşallahhhh..... yatağın yolunu zor buldum velhasıllllll.....
geçmiş olsun şekercim, sıra bebişe geldi demek ki.... hadi hayırlısı ile başla, güzel sonuçlansız inşallahhhh.....
kendini sıkma tatlım, burda sık sık gördüm, gördük.... yatmak yada yatmamak belirlemiyor bence sonucu. hatta bence bu tarz aktivitelerin olumlu etkileri bile olabilir
canım benimmmmmm gerçi sonrasında yazanlarla sende anlamışsın ama bi kez daha söyleyeyim, bu iş 3e 5 e de bakmıyo ne yazıkki..... Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç almayı, rahat kolay bi hamilelik geçirmeyi ve hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat sahibi olmayı nasip etsin kuzum sanaaaaa
canım gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
Rabbim sana ve eşine sağlık sıhat versin canım, hayırlısı böyleymiş(((((
ben yokken hamişler ziyaret günü düzenlemişler.... kaç zamandır yoktunuz kuzum nasılsınızzzzzzcanım inşallah tüm testlerin olması gerektiği gibi çıkar... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.....
hayırlı uğurlu olsun, inşallah pozitif sonuç alıp sonuna kadar sağlıkla devam eden bir hamileliğin olur tatlımmmmm
aminnnnnnn canım benim, inşallahhhhhh :)))))
inşallah dr fark edememiştir tatlım yada en kötü ihtimalle biri bari seninledir......
bende ikisini de geri istiyorum, özellikle alıntı bildirimini çok özledimmmmm(((
canım sahracımmmmm, kaç zamandır seni de göremiyorduk, Rabbim tüm dualarını kabul etsinnnnnnn inşallahhhhh
Gözün aydın canımmmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... sevin tabi ki ne demek üzülsem mi???? sen bebişlerine daha sıkı sarıl, bebişlerin de sana daha sıkı tutunsun inşallahhhhhhhhh
canımmmmm, Rabbim kolaylığını versin inşallah, tez zamanda geçsin bulantılı günler, sakin ve rahat bi gebelik geçir inşallahhhhhh
seni de görmüyodum bi kaç zamandır, ben yokken gelmiş herkes ama yaaaaa(((( ben sizleri çok özlemişim kızlarrrrr serenaycım canım benim, nasılsınnnnn
amin kuzum, Rabbim tez zamanda bekletmeden ve daha fazla aratmadan göndersin inşallah bebişlerimiziiiii
mügecim canım, sizler de bize dua etmeye devam edin nolur, biliyosunuz dualarınız makbul görülenlerden.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmmm
bizde seni seviyoruz tatlımmmmmtüm dualarına tüm kalbimle aminnnnnn Nazar diyorum....
4 müüüü???? benim merkez ikinciye bile karşı!!! 4 biraz fazla değil mi? neyse canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah ikizin olur :))))
neşecim sende gelmişsin..... çok üzüldüm vallahi, bi ara bulup gelsem iyiymişşşşş :))))) Rabbim tüm dualarını kabul etsin canımcım
heheheheh hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz demek ki
Allah razı olsun canımmmm, Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahhhh.... gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayyyyy ne güzel, darısı başımıza inşallahhhhhRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
aminnnn canımmmmmm
canımmmmm Rabbim tüm dualarını kabul eder inşallahhhhhh
Rabbim tüm dualarını kabul etsin canımmmmmm. sonucunu merakla bekliyorum bende. aynı gün ben de doktora gideceğimden ancak akşam öğrenirim muhtemelen.... ama meraktan çatlıycam o zamana kadar
gözün aydınnnnnn, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn
Rabbim yardım etsinnnnn
senin sonucunu merakla bekliyorum tatlım. hem mini tüp bebek olayı için de ışık olcan bana..... her ayrıntıyı anlat olur muuuuuu
veeee tüm pozitiffff sonuç alan arkadaşlar içinnnnnn
Nihan, gelecek ay da ben histeroskopi olacağım. Gelince anlat nasıl olduğunu.
Teşekkür ederim canım hemşom ben bugün başladım daha transferede var inşallahh işe yarar hamişim kendine iyi bakdualarım sizinlehemşomm ben de transferden sonra 4 gün günde 1 tane kullandım ama neyin nesi 1 ilaç bilmiyom valla kullan dediler kullandım yanii
hadi hayırlısı bakalım kuzummm herşey gönlünce olsunnnn
canım oncelikle cok gecmis olsun cok üzüldüm senin adına sigorta gecerlimi cnm o hastanede ve tedavi ne kadara maal oluyo insallah bidahaki bebisini sag selamet kucagına alırsın cnm ben pko luyum ama asırı adet duzensizligi kilo alma tüylenme gibi bi sorunum yok adetlerim 2 aydır erken oluyo allah insallah olmayan herkesle birlikte bizlerede nasip eder bu annelik duygusunu
Yarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...
Kizlar ikiz annesi kim var arnzda :) ya benm 15.gun degerim 728di aranzda benm gbi olup ikiz haberi alan var mi ? Bide ultrasnda bebegnizn keselerini n zmn gorudnuz ?
Kizlar ikiz annesi kim var arnzda :) ya benm 15.gun degerim 728di aranzda benm gbi olup ikiz haberi alan var mi ? Bide ultrasnda bebegnizn keselerini n zmn gorudnuz ?
Aminnnn kuzum cok teşekkür ederim heycanla pozitif haberini bekliyorum az kaldı dün gece sana ve buradaki arkaslarıma dua ettim niclerinizleRabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Neden kullanılıyor canım:26:
Tabiki anlatırım canım benim İnşalllahhh sonuç pozitif olur yumurta rezervi az olanlara umut olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?