2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi perşembe günü tekrardan kontrol var cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:

canım çok güzel bir haberherzaman işlerin kolay olsun.zorluk çekmeden kuzularını kucağına alırsın

canım oncelikle cok gecmis olsun cok üzüldüm senin adına sigorta gecerlimi cnm o hastanede ve tedavi ne kadara maal oluyo insallah bidahaki bebisini sag selamet kucagına alırsın cnm ben pko luyum ama asırı adet duzensizligi kilo alma tüylenme gibi bi sorunum yok adetlerim 2 aydır erken oluyo allah insallah olmayan herkesle birlikte bizlerede nasip eder bu annelik duygusunu

Canlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi Perşembe günü tekrardan kontrol var Cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:

Ben kullandım canım yumurta toplama günü dahil 4 gün günde 1 tane.hadi hayırlısı canım ya inşallah herşey güzel gider

kızlar birkaç gündür giremediğimden, bugün sabahtan beri iş arası okuyarak ancak bitirebildim yazılanları... bi tomarda alıntı yaptım, sıkılmaz da okur musunuz bilmem

cumartesi günü bi temizlik yaptım ki sormayın, halıları falan sildim, halı yıkamacılar lekeleri çıkaramamışlar, kos la ile çözdüm vallahi ) ama omzum tutulduuuu çok feciiiiii

pazar da malum kandildi, sabah kahvaltıdan sonra çıktık, önce benim aileme gittik bi kaç saat orda kaldık sonra da kayınvalideme gittik, gece geç geldik, duş aldım sonra da yasin okudum, hepimiz için dualar ettim, nicklerimizle :))))) Rabbim niyetimizi bilir ve kabul eder inşallahhhh..... yatağın yolunu zor buldum velhasıllllll.....

Kizlar disciden geliyorum simdi disimi cektirdim cok şükür bu işimizide tamamladik ))
geçmiş olsun şekercim, sıra bebişe geldi demek ki.... hadi hayırlısı ile başla, güzel sonuçlansız inşallahhhh.....

Ben de bu pazar açıkhava biyerlere çıkmayı istiyorum.. Doktor günlük yaşamınıza devam edin dedi sonuçta...

kendini sıkma tatlım, burda sık sık gördüm, gördük.... yatmak yada yatmamak belirlemiyor bence sonucu. hatta bence bu tarz aktivitelerin olumlu etkileri bile olabilir

canım benimmmmmm gerçi sonrasında yazanlarla sende anlamışsın ama bi kez daha söyleyeyim, bu iş 3e 5 e de bakmıyo ne yazıkki..... Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç almayı, rahat kolay bi hamilelik geçirmeyi ve hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat sahibi olmayı nasip etsin kuzum sanaaaaa

canım gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh

Arkadaşlar malesef negatif. 0.100 cikti degerim

Rabbim sana ve eşine sağlık sıhat versin canım, hayırlısı böyleymiş (((((

ben yokken hamişler ziyaret günü düzenlemişler.... kaç zamandır yoktunuz kuzum nasılsınızzzzzz canım inşallah tüm testlerin olması gerektiği gibi çıkar... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder.....

hayırlı uğurlu olsun, inşallah pozitif sonuç alıp sonuna kadar sağlıkla devam eden bir hamileliğin olur tatlımmmmm

amayacım yazdıkların beni çok duygulandırdı allahım inşaallah tez zamanda sana ve hepimize sağlıklı hayırlı bereketli uğurlu bebekler nasip etsin inşaallah...
aminnnnnnn canım benim, inşallahhhhhh :)))))

cuma günü dr kalp atışı için gittim ikizlerimin birinin kalp atışını gördüm ama diğerinde hiç kalp atışı yoktu dr büyük ihtimal negative dedi bir hafta sonra bir daha gel dedi
inşallah dr fark edememiştir tatlım yada en kötü ihtimalle biri bari seninledir......

bende beğenmedim.eski "beğen"i istiyorum birde alıntılanarak msj yazıldığında onunda bildirimi oluyordu uzun zamandır oda yok
bende ikisini de geri istiyorum, özellikle alıntı bildirimini çok özledimmmmm (((

Canim Allah rast getirsin yüzünüzü güldürsun inşallah

canım sahracımmmmm, kaç zamandır seni de göremiyorduk, Rabbim tüm dualarını kabul etsinnnnnnn inşallahhhhh

Gözün aydın canımmmm, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... sevin tabi ki ne demek üzülsem mi???? sen bebişlerine daha sıkı sarıl, bebişlerin de sana daha sıkı tutunsun inşallahhhhhhhhh

canımmmmm, Rabbim kolaylığını versin inşallah, tez zamanda geçsin bulantılı günler, sakin ve rahat bi gebelik geçir inşallahhhhhh

Canim hayirli olsun rabbim katlanarak artmasini nasip etsin insallah

seni de görmüyodum bi kaç zamandır, ben yokken gelmiş herkes ama yaaaaa (((( ben sizleri çok özlemişim kızlarrrrr serenaycım canım benim, nasılsınnnnn

amin kuzum, Rabbim tez zamanda bekletmeden ve daha fazla aratmadan göndersin inşallah bebişlerimiziiiii

Kızlarrr mevlüd kandiliniz mubarek olsun....ALLAH bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
mügecim canım, sizler de bize dua etmeye devam edin nolur, biliyosunuz dualarınız makbul görülenlerden.... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlımmmmm

bizde seni seviyoruz tatlımmmmm tüm dualarına tüm kalbimle aminnnnnn Nazar diyorum....

4embriyo transfer edildiği için korkuyorum sonradan aldırma düşüncesi zor geliyo canım

4 müüüü???? benim merkez ikinciye bile karşı!!! 4 biraz fazla değil mi? neyse canım Rabbim yar ve yardımcın olsun, inşallah ikizin olur :))))

Kizlar hepinize iyi aksamlar mevlid kandilimiz mubarek olsun insssbuguzel gunun hurmetine dualarimiz kabul olsun inss

neşecim sende gelmişsin..... çok üzüldüm vallahi, bi ara bulup gelsem iyiymişşşşş :))))) Rabbim tüm dualarını kabul etsin canımcım

heheheheh hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz demek ki

Kızlar hamdolsun sonuç pozitif Allah böyle bir gecede herkesin dualarnı kabul ederde hepbirlikte hamişlik geçiririz inşallah

Amin canım kılabildiğim her namazdan sonra herkese dua ediyorum zaten böylede devam edicem inş sizlerde eksik etmeyin duanızı
Allah razı olsun canımmmm, Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahhhh.... gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim değer yüksek cıkmıstı bir kere daha tahlil istedi dün gidip keselerimizi gördük ikizler geliyormus :) senin değerin kaç cıktı. bu arada muayene ücreti 210 tl olmus

ayyyyy ne güzel, darısı başımıza inşallahhhhh Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

aminnnn canımmmmmm

canımmmmm Rabbim tüm dualarını kabul eder inşallahhhhhh

Rabbim tüm dualarını kabul etsin canımmmmmm. sonucunu merakla bekliyorum bende. aynı gün ben de doktora gideceğimden ancak akşam öğrenirim muhtemelen.... ama meraktan çatlıycam o zamana kadar
hamilelik değerim 66 cıktı nasıl sizce????

gözün aydınnnnnn, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn

Arkadaslar günaydin.bugün histeroskopim var.birazdan cikacagiz evden.herkesin Allah gönlündekini nasip etsin ins.

Rabbim yardım etsinnnnn

Canlar hastaneden geldim bugün yumi kontrolü vardı doktor herşey yolunda dedi Perşembe günü tekrardan kontrol var Cumartesi opu olabilir dedi doktor prednol diye ilaç yazdı kullananlar varmı :26:

senin sonucunu merakla bekliyorum tatlım. hem mini tüp bebek olayı için de ışık olcan bana..... her ayrıntıyı anlat olur muuuuuu

veeee tüm pozitiffff sonuç alan arkadaşlar içinnnnnn

canım çok güzel bir haberherzaman işlerin kolay olsun.zorluk çekmeden kuzularını kucağına alırsın
Aminnnn kuzum cok teşekkür ederim heycanla pozitif haberini bekliyorum az kaldı dün gece sana ve buradaki arkaslarıma dua ettim niclerinizle Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
Ben kullandım canım yumurta toplama günü dahil 4 gün günde 1 tane.hadi hayırlısı canım ya inşallah herşey güzel gider
Neden kullanılıyor canım:26:
Tabiki anlatırım canım benim İnşalllahhh sonuç pozitif olur yumurta rezervi az olanlara umut olurum

hemşomm ben de transferden sonra 4 gün günde 1 tane kullandım ama neyin nesi 1 ilaç bilmiyom valla kullan dediler kullandım yanii

hadi hayırlısı bakalım kuzummm herşey gönlünce olsunnnn

Kizlar ikiz annesi kim var arnzda :) ya benm 15.gun degerim 728di aranzda benm gbi olup ikiz haberi alan var mi ? Bide ultrasnda bebegnizn keselerini n zmn gorudnuz ?

Nihan, gelecek ay da ben histeroskopi olacağım. Gelince anlat nasıl olduğunu.

Muayene gibiymis canim.bende cok tedirgindim.yumurta toplama gibi olacak saniyordum.alt camasirini cikarip muayene masasina yatiyorsun.hazirliyorlar.anestezi doktoru gelip uyutuyor ve uyandiginda islem bitmis oluyor.biraz dinlendikten sonra doktorla görüsüp evine geliyorsun.cok sükür bir problem cikmadi bende.cizik attim dedi.umarim sende de hersey yolunda gider ve bebeklerimize kavusuruz biran önce.

hemşomm ben de transferden sonra 4 gün günde 1 tane kullandım ama neyin nesi 1 ilaç bilmiyom valla kullan dediler kullandım yanii

hadi hayırlısı bakalım kuzummm herşey gönlünce olsunnnn
Teşekkür ederim canım hemşom ben bugün başladım daha transferede var inşallahh işe yarar hamişim kendine iyi bakdualarım sizinle

Bende pkodan ameliyat oldum laparoskopi yaptılar 2012 yılında ondan sonra problemlerim daha aza indi adetlerimde düzeldi, sigorta geçerli mi bilmiyorum sormadım ben özelden yaptırdım herşey dahil 6500 tl tuttu. tabi hastaneye ve ilaçlara göre fiyatlar değişiyo canım, dondurulmuşlara da 1750 tl ödiycem. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, inşallah seninde yüzünü güldürecek bebeğin tez zamanda gelir.

Kizlar ikiz annesi kim var arnzda :) ya benm 15.gun degerim 728di aranzda benm gbi olup ikiz haberi alan var mi ? Bide ultrasnda bebegnizn keselerini n zmn gorudnuz ?

cnm benim 10. gn degerim 492 di tabi 15. gün yaptrsaydım büyük ihtimalle o rakama gelirdi ben birinci keseyi 5+3 günlükken gördüm digerinide 6+3 günlükken biri biraz daha küçük oldugu için geç göründü hayırlı olsun bebeklerin inşş saglıklı bir hamilellik geçirirsin cnm

Canim 12.gun degerim 606 çıkmıştı ama bence fazla degerlere takilma keseleri gormeden ikiz demiyor doktorlar birde ben 6.2 de gördüm

Yarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...

Monicam birtanem diyecek birseyim yok sadece Rabbimiz yar ve yardimcin olsun

Canım Prednol 16 mg Tablet: Gebelik oluşumu döneminde gelişebilecek bağışıklık sistemince red reaksiyonunu engellemek amacıyla kullanılır kortizon içeriyor tadıda çook kötü herşey bebeklerimize kavuşmak için :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…