2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar gene kanamam başladıı ne olur dua edin bebeklerim beni brakmasın birden geldii yaaa kırmızı geliyorrr dr gidicem

kızlar gene kanamam başladıı ne olur dua edin bebeklerim beni brakmasın birden geldii yaaa kırmızı geliyorrr dr gidicem

Canım benim kanamam olurken doktora gideceğimde çok çook yavaş hareket etmemi söylemişlerdi nolur dikkat et ayakkabını giymek için bile eğilme kötü bişey yoktur allahın izniyle içini ferah tut

Canim gecmis olsun bebegine bi adim daha yaklastin inss
Yarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...
canim cok uzuldum allah sabir versin inss

gecmis olsun canim ya inss bebislerinde bi sorun yoktur dr aradinmi cnm allah isini rast getirsin inss bebislerin ufak bi yaramazlik yapmislardir annelerine

canım hastane ücreti filan ne kadar tüp fiyatı yardımcı olurmusun sana ne kadara maal oldu

Tesekkür ederim canim.birdahaki adetimle baslayacagim ins.

canım çok geçmiş olsun.aynı zamanda gözün aydın bir sorun çıkmadığına sevindim

Anldim cnm cok t ederm bnmde 20ocakta randvum var ama herlde ultransda gozukmz , :)

Çok geçmiş olsun canım, ben anesteziden de çok korkuyorum, bayılıp ta ayılamazsam diye, oysa defalarca kaç kişi ayıldı gözümün önünde ama ben korkuyorum işte. Anestezi olmayınca da kımıldarsam falan diye korkuyorum, yada polip falan varsa alıyorlar sanırım o sırada. Öyle bir durum olursa anestezisiz çok acı çekersem diye de korkuyorum. Sanırım anestezi korkumu yenmeye çalışacağım. Allah korusun kımıldarım birşey olur falan. Histeroskopi ile polip alınması videoları izledim, daha çok korktum.
Teşekkür ederim canım yanıtın için.

Kaç kere falan demişim. Korktuğumun kanıtı işte bu falanlar. :)

Son düzenleme:

Merhaba canim bizim gebeligimiz birbribe yakin benimde iki kere kanamam oldu.cok korktum senin gibi solugu doktorda aldim ama bisey cikmadi sukur.ddoktoruma gore normal ikiz ve tup bebekse kanama olabilir..o yizden parlak kirmizi ve yogun degilse korkma yat dinlen diyor bide bol sivi alacakmissin canim

CoK teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…