Yarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...
kızlar gene kanamam başladıı ne olur dua edin bebeklerim beni brakmasın birden geldii yaaa kırmızı geliyorrrdr gidicem
Canim gecmis olsun bebegine bi adim daha yaklastin inssMuayene gibiymis canim.bende cok tedirgindim.yumurta toplama gibi olacak saniyordum.alt camasirini cikarip muayene masasina yatiyorsun.hazirliyorlar.anestezi doktoru gelip uyutuyor ve uyandiginda islem bitmis oluyor.biraz dinlendikten sonra doktorla görüsüp evine geliyorsun.cok sükür bir problem cikmadi bende.cizik attim dedi.umarim sende de hersey yolunda gider ve bebeklerimize kavusuruz biran önce.
canim cok uzuldum allah sabir versin inssYarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...
gecmis olsun canim ya inss bebislerinde bi sorun yoktur dr aradinmi cnm allah isini rast getirsin inss bebislerin ufak bi yaramazlik yapmislardir annelerinekızlar gene kanamam başladıı ne olur dua edin bebeklerim beni brakmasın birden geldii yaaa kırmızı geliyorrrdr gidicem
Canim bnde 2yillik evliyim 20yasndyim , hastlginin acilimini blmiyorm ama , ben istnblda acibademe gdiyrm bulent tirasa , ilk dnememde tuttu cok skr suan 4haftalik bebegm henz ultrsnla grmedik inslh onmzdeki hafta grucez allah nasip edrse . Doktrumu tv. De konuk oldgu prgrmalarsa izledim tavsye edende oldu , bn cok memnunum
Estağfirullah canım eskişehir acıbadem de yaptırdım. sgk ile çalışmadığından bütün masraflar sana kalıyo 4250 canım toplam fiyat ilaçlar hariç
eee bugün kaç kişi kimler hamiş bakalım:)))))
Canim gecmis olsun bebegine bi adim daha yaklastin inss
canim cok uzuldum allah sabir versin inss
gecmis olsun canim ya inss bebislerinde bi sorun yoktur dr aradinmi cnm allah isini rast getirsin inss bebislerin ufak bi yaramazlik yapmislardir annelerine
Muayene gibiymis canim.bende cok tedirgindim.yumurta toplama gibi olacak saniyordum.alt camasirini cikarip muayene masasina yatiyorsun.hazirliyorlar.anestezi doktoru gelip uyutuyor ve uyandiginda islem bitmis oluyor.biraz dinlendikten sonra doktorla görüsüp evine geliyorsun.cok sükür bir problem cikmadi bende.cizik attim dedi.umarim sende de hersey yolunda gider ve bebeklerimize kavusuruz biran önce.
cnm benim 10. gn degerim 492 di tabi 15. gün yaptrsaydım büyük ihtimalle o rakama gelirdi ben birinci keseyi 5+3 günlükken gördüm digerinide 6+3 günlükken biri biraz daha küçük oldugu için geç göründü hayırlı olsun bebeklerin inşş saglıklı bir hamilellik geçirirsin cnm
canım hastane ücreti filan ne kadar tüp fiyatı yardımcı olurmusun sana ne kadara maal oldu
kızlar gene kanamam başladıı ne olur dua edin bebeklerim beni brakmasın birden geldii yaaa kırmızı geliyorrrdr gidicem
Çok geçmiş olsun canım, ben anesteziden de çok korkuyorum, bayılıp ta ayılamazsam diye, oysa defalarca kaç kişi ayıldı gözümün önünde ama ben korkuyorum işte. Anestezi olmayınca da kımıldarsam falan diye korkuyorum, yada polip falan varsa alıyorlar sanırım o sırada. Öyle bir durum olursa anestezisiz çok acı çekersem diye de korkuyorum. Sanırım anestezi korkumu yenmeye çalışacağım. Allah korusun kımıldarım birşey olur falan. Histeroskopi ile polip alınması videoları izledim, daha çok korktum.Muayene gibiymis canim.bende cok tedirgindim.yumurta toplama gibi olacak saniyordum.alt camasirini cikarip muayene masasina yatiyorsun.hazirliyorlar.anestezi doktoru gelip uyutuyor ve uyandiginda islem bitmis oluyor.biraz dinlendikten sonra doktorla görüsüp evine geliyorsun.cok sükür bir problem cikmadi bende.cizik attim dedi.umarim sende de hersey yolunda gider ve bebeklerimize kavusuruz biran önce.
CoK teşekkür ederim canımCanım Prednol 16 mg Tablet: Gebelik oluşumu döneminde gelişebilecek bağışıklık sistemince red reaksiyonunu engellemek amacıyla kullanılır kortizon içeriyor tadıda çook kötü herşey bebeklerimize kavuşmak için :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?