2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Mügeciğim, bu ilacı dr mu verdi sana canım ve kaç gün kullandın? Bize de dekort vermişlerdi ama. Aynı fonksiyona mı sahip acaba? Bebeğinizin tutunmasına yardım edecek demişti hemşire.

Bende üçüzlerimi kaybedince 1 sene ara vermiştim,düşüklerde insan toparlanamıyor.inşallah bu son tedavimiz olur ve bu sefer başarrız,2014 biİm yılımız olur inş🙏🙏🙏

İyi akşamlar canim tedavin ne asamada transfer edildimi Allahım tes zamanda evlatlarimisa kavusurus benimde doktorum düşük atacak Insallah bu sefer olur benim 7 tane demem oldu

Kizlar ikiz annesi kim var arnzda :) ya benm 15.gun degerim 728di aranzda benm gbi olup ikiz haberi alan var mi ? Bide ultrasnda bebegnizn keselerini n zmn gorudnuz ?
benim şimdilik ikiz ama altıncı haftada iki kese gördüm yedinci haftada tek kalp atışı varsekizinci hafta kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun

benim şimdilik ikiz ama altıncı haftada iki kese gördüm yedinci haftada tek kalp atışı varsekizinci hafta kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun

Ben ilk 7. Hafta gittim ikizdi kalp atışları vardı,ama biri 20 mm biri 10mmdi.9 hafta gittiğimde bir kese boştu.hala benimle kesem.hayırlısı dileyelim bir burukluk oluyor ama Dr sevindi.herzaman isteğimiz tek olması daha sağlıklı dedi,öyle düşünelim canım allah kalan uzun uzun ömürlerer versin inş🙏

Rabbm hyrlisi versn canim once snn saglign onmli
Rbbm bi tane nasip ederse oyle olsn allah hersyn hyrlisini bilir , bi tane olsn saglikli olsn cnm bnm

Saglikli olsnda cnm tek olsn bunuda sukur :)

Korkmana gerek yok canim.bende anestezisiz olacak diye korkmustum..muayene masasina gec deyince hemsire anestezili olacak demi dedim bende de kücük bir polip varmis onuda almis doktor onu atlamisim yazmayi.

Mügeciğim, bu ilacı dr mu verdi sana canım ve kaç gün kullandın? Bize de dekort vermişlerdi ama. Aynı fonksiyona mı sahip acaba? Bebeğinizin tutunmasına yardım edecek demişti hemşire.

Canim ayni ise mi yariyor ben bilmiyorum ama ben de kullandim.dr verdi opu gunu baslayip 4gun kullandim...

İyi akşamlar canim tedavin ne asamada transfer edildimi Allahım tes zamanda evlatlarimisa kavusurus benimde doktorum düşük atacak Insallah bu sefer olur benim 7 tane demem oldu

Birdahaki adetimde donmus tedavisine baslayacagim canim.düsük atacak derken ne demek istedin anlamadim

:)) korkma demekle korkun gecmez ama islemlerin bence en iyi kisimlari..opu ve kurtaj sirasinda yasadim,igne ile birlikte kafa tik gidiyo ve yataga gelirken uyaniyorsun...tam kivaminda veriyorlar.uyumadan zaten hic dusunemiyorum,dr izin vermez zaten bence.oyle videolar da izleme,bak korkunu artirmis.ben dogum videosu hic izlemedim,kimseyede sormuyorum..yoksa vazgecerim bebekten:))

Kızlar iyi akşamlarYarın 12.günüm ve sabah kan vereceğim...10.gün değerim biraz düşüktü...Umarım Rabbim sevindirir...2'ye katlanmıştır...Dualarınızı bekliyorum...ALLAH'ım hepimizin yardımcısı olsun

canım benim kanamam olurken doktora gideceğimde çok çook yavaş hareket etmemi söylemişlerdi nolur dikkat et ayakkabını giymek için bile eğilme kötü bişey yoktur allahın izniyle içini ferah tut

canım inşaallah doktordan güzel haberlerle gelirsin

tşk ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için dr aradım kendi yazanesinde oldugu için erkeken çıkıyor konuştuk bu 4. Kanamam hepside adet kanaması gibi geliyor dr yat gelme gene geçen gün ki gibi oldu kesin dedi yarım saat içinde kahve rengine döndü ama şu an hala ucuk pembe geliyor eger gece kanamam olursa sabah hemen gel dedi o saaatten bu tarafa yatıyorumm çok şükürr allaha ama içim içimi yiyor acaba durumları nasıl die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…