- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
İnşallahhh canım cok teşekkür ederimhadi gozun aydin cnm inss bu sefer olacak allah isini rast getirsin ben kullanmaadaim cnm bilmiyorum
Cnm hepimizden insss bende tam olarak bilmiyorum cnm
Yarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...
Canım Prednol 16 mg Tablet: Gebelik oluşumu döneminde gelişebilecek bağışıklık sistemince red reaksiyonunu engellemek amacıyla kullanılır kortizon içeriyor tadıda çook kötü herşey bebeklerimize kavuşmak için :)))
canım çok geçmiş olsun düşüğüm çok oldu ama küretaj olmadan atlattım ELHAMDÜLİLLAH ilk düşüğüm 7-8 hafta arasındayken oldu doktorum ilk adetinde başlayalım dedi ama ben psikolojik olarak kendimi iyi hissetmemiştim o yüzden başlamamıştım ama bende arasını çok açmıştım 2 sene sonra başlamıştım şimdiki gibi olsaydı düşüncelerim 1 adet geçtikten sonra 2.adetimde başlardım ama küretaj olunca rahimde minikde olsa yaralanmalar olabiliyormuş.belki tevaniye başlamak için yinede doktorunla ortak bir karar alırsın inşaALLAH Rabbim kolay yollarla evlatlarını (evlatlarımızı bizlere)bağışlasın
Kizlar ikiz annesi kim var arnzda :) ya benm 15.gun degerim 728di aranzda benm gbi olup ikiz haberi alan var mi ? Bide ultrasnda bebegnizn keselerini n zmn gorudnuz ?
Muayene gibiymis canim.bende cok tedirgindim.yumurta toplama gibi olacak saniyordum.alt camasirini cikarip muayene masasina yatiyorsun.hazirliyorlar.anestezi doktoru gelip uyutuyor ve uyandiginda islem bitmis oluyor.biraz dinlendikten sonra doktorla görüsüp evine geliyorsun.cok sükür bir problem cikmadi bende.cizik attim dedi.umarim sende de hersey yolunda gider ve bebeklerimize kavusuruz biran önce.
benim şimdilik ikiz ama altıncı haftada iki kese gördüm yedinci haftada tek kalp atışı varKizlar ikiz annesi kim var arnzda :) ya benm 15.gun degerim 728di aranzda benm gbi olup ikiz haberi alan var mi ? Bide ultrasnda bebegnizn keselerini n zmn gorudnuz ?
benim şimdilik ikiz ama altıncı haftada iki kese gördüm yedinci haftada tek kalp atışı varsekizinci hafta kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun
Benim 15.gün değerim 804 tü cnm,ikizdi
benim şimdilik ikiz ama altıncı haftada iki kese gördüm yedinci haftada tek kalp atışı varsekizinci hafta kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun
Ben ilk 7. Hafta gittim ikizdi kalp atışları vardı,ama biri 20 mm biri 10mmdi.9 hafta gittiğimde bir kese boştu.hala benimle kesem.hayırlısı dileyelim bir burukluk oluyor ama Dr sevindi.herzaman isteğimiz tek olması daha sağlıklı dedi,öyle düşünelim canım allah kalan uzun uzun ömürlerer versin inş🙏
canım çok geçmiş olsun.aynı zamanda gözün aydın bir sorun çıkmadığına sevindim
Çok geçmiş olsun canım, ben anesteziden de çok korkuyorum, bayılıp ta ayılamazsam diye, oysa defalarca kaç kişi ayıldı gözümün önünde ama ben korkuyorum işte. Anestezi olmayınca da kımıldarsam falan diye korkuyorum, yada polip falan varsa alıyorlar sanırım o sırada. Öyle bir durum olursa anestezisiz çok acı çekersem diye de korkuyorum. Sanırım anestezi korkumu yenmeye çalışacağım. Allah korusun kımıldarım birşey olur falan. Histeroskopi ile polip alınması videoları izledim, daha çok korktum.
Teşekkür ederim canım yanıtın için.
Kaç kere falan demişim. Korktuğumun kanıtı işte bu falanlar. :)
Mügeciğim, bu ilacı dr mu verdi sana canım ve kaç gün kullandın? Bize de dekort vermişlerdi ama. Aynı fonksiyona mı sahip acaba? Bebeğinizin tutunmasına yardım edecek demişti hemşire.
İyi akşamlar canim tedavin ne asamada transfer edildimi Allahım tes zamanda evlatlarimisa kavusurus benimde doktorum düşük atacak Insallah bu sefer olur benim 7 tane demem oldu
Çok geçmiş olsun canım, ben anesteziden de çok korkuyorum, bayılıp ta ayılamazsam diye, oysa defalarca kaç kişi ayıldı gözümün önünde ama ben korkuyorum işte. Anestezi olmayınca da kımıldarsam falan diye korkuyorum, yada polip falan varsa alıyorlar sanırım o sırada. Öyle bir durum olursa anestezisiz çok acı çekersem diye de korkuyorum. Sanırım anestezi korkumu yenmeye çalışacağım. Allah korusun kımıldarım birşey olur falan. Histeroskopi ile polip alınması videoları izledim, daha çok korktum.
Teşekkür ederim canım yanıtın için.
Kaç kere falan demişim. Korktuğumun kanıtı işte bu falanlar. :)
Yarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...
Kızlar iyi akşamlarYarın 12.günüm ve sabah kan vereceğim...10.gün değerim biraz düşüktü...Umarım Rabbim sevindirir...2'ye katlanmıştır...Dualarınızı bekliyorum...ALLAH'ım hepimizin yardımcısı olsun
canım benim kanamam olurken doktora gideceğimde çok çook yavaş hareket etmemi söylemişlerdi nolur dikkat et ayakkabını giymek için bile eğilme kötü bişey yoktur allahın izniyle içini ferah tut
canım inşaallah doktordan güzel haberlerle gelirsin
merhaba canim bizim gebeligimiz birbribe yakin benimde iki kere kanamam oldu.cok korktum senin gibi solugu doktorda aldim ama bisey cikmadi sukur.ddoktoruma gore normal ikiz ve tup bebekse kanama olabilir..o yizden parlak kirmizi ve yogun degilse korkma yat dinlen diyor bide bol sivi alacakmissin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?