2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızalar aranızda izmir eurofertile giden var mı varsa bılgılendıreblırmı?ben bugun on gorusme ıcın gıtmıstım cok ıyı karsıladılar ama yınede karasız kaldım yardımcı olursanız sevınırım

Birdahaki adetimde donmus tedavisine baslayacagim canim.düsük atacak derken ne demek istedin anlamadim

Özür dilerim canim çizik atacak Olcakti tel yanliss yazmış Insallah bebeklerin sende can bulur benimde doktorum çizik atacak insallah faydası olur
Annelerine sımsıkı tutunurlar sevgiler

Hayirli olsun canim,yarin degerin katlamis olur eminim:))insallah saglikla devam eder gebeligin...

cnm dualarımız seninle rabbim seninle olsun allahın izniyle katlanmıştır merak etme 10. Gün kaçtı degerin

dualarımız senınle ınsallah hayırlısı olur canım senın ıcın

İcin rahat olsun canim,kotu bisey olsa zaten kanaman azalmaz-durmazdi.o pembelik de azalmasi demek di mi?guzel guzel yat sen,iyi dusun:)))

Canim tekrar cok gecmis olsun inss yarinda sorunsuz atlatirsin cnm

cnm dualarımız seninle rabbim seninle olsun allahın izniyle katlanmıştır merak etme 10. Gün kaçtı degerin

22.23'tü canım..Burda okuduklarıma göre oldukça düşük ama inşallah artmıştır...3.gün embriyosu

Kızlar delirmek üzereyim başım ortadan ikiye ayrılcak gözlerim yuvaları ndan çıkıcak bu estorfem yaparmı böle olan varmı aranızda

22.23'tü canım..Burda okuduklarıma göre oldukça düşük ama inşallah artmıştır...3.gün embriyosu

Cnm degere takilma hem 10. Gun cok erken inss yarinki sonucun daha yuksek cikacak hem yeterki allah nasip etsin cnm gerisi teferruat inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

Özür dilerim canim çizik atacak Olcakti tel yanliss yazmış Insallah bebeklerin sende can bulur benimde doktorum çizik atacak insallah faydası olur

Insallah canim Rabbim emeklerimizi bos cikartmasin.

Yarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...
canım arkadaşım çok üzüldüm allah yardımcın olsun rabiim bidaki sefere yüzünü ggüldürsün inşlahh

kızlar gene kanamam başladıı ne olur dua edin bebeklerim beni brakmasın birden geldii yaaa kırmızı geliyorrr dr gidicem
rabbim yardımcın olsun dualarım hep sizinlee

Izmir eurofertilde tedavi görüyorum canım diğer topikte uzun uzun yazdım

canım inşallah deyerlerin katlanarak artar dualarım seninle

kızlar bu çizik nasıl atlıyor bide tırasfer nezaman oluyor

canlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı .....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm

yapmayaaaaaaaaa canım çok geçmiş olsun nediyceyimi bilmiyorum çok üzüldüm inan hem eşine hem tedvine ayyy bişey yazamadım çokkkkkkkkkkkkk üzüldüm

yapmayaaaaaaaaa canım çok geçmiş olsun nediyceyimi bilmiyorum çok üzüldüm inan hem eşine hem tedvine ayyy bişey yazamadım çokkkkkkkkkkkkk üzüldüm

bende çok üzüldüm ama yapıcak bişi yok bebem napalım vardır bundada bi hayır hikmet rabbim her zaman önüme biengel çıkarıyo çok kötüyüm bebem çok ......neyse ben çıkıyorum şimdi eşime bakmam lazım kalbimdesin nasıl iyimi sayfaları okuyamadım bile dikkat etsin sende dikkat et yanına gelmeyi gerçekten çok istiyodum ama nasip olmadı bebem

Canım geçmiş olsun Rabbim eşine şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…