Birdahaki adetimde donmus tedavisine baslayacagim canim.düsük atacak derken ne demek istedin anlamadim
Kızlar iyi akşamlarYarın 12.günüm ve sabah kan vereceğim...10.gün değerim biraz düşüktü...Umarım Rabbim sevindirir...2'ye katlanmıştır...Dualarınızı bekliyorum...ALLAH'ım hepimizin yardımcısı olsun
kızlar iyi akşamlaryarın 12.günüm ve sabah kan vereceğim...10.gün değerim biraz düşüktü...umarım rabbim sevindirir...2'ye katlanmıştır...dualarınızı bekliyorum...allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
dualarımız senınle ınsallah hayırlısı olur canım senın ıcınKızlar iyi akşamlarYarın 12.günüm ve sabah kan vereceğim...10.gün değerim biraz düşüktü...Umarım Rabbim sevindirir...2'ye katlanmıştır...Dualarınızı bekliyorum...ALLAH'ım hepimizin yardımcısı olsun
tşk ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için dr aradım kendi yazanesinde oldugu için erkeken çıkıyor konuştuk bu 4. Kanamam hepside adet kanaması gibi geliyor dr yat gelme gene geçen gün ki gibi oldu kesin dedi yarım saat içinde kahve rengine döndü ama şu an hala ucuk pembe geliyor eger gece kanamam olursa sabah hemen gel dedi o saaatten bu tarafa yatıyorumm çok şükürr allaha ama içim içimi yiyor acaba durumları nasıl die
tşk ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için dr aradım kendi yazanesinde oldugu için erkeken çıkıyor konuştuk bu 4. Kanamam hepside adet kanaması gibi geliyor dr yat gelme gene geçen gün ki gibi oldu kesin dedi yarım saat içinde kahve rengine döndü ama şu an hala ucuk pembe geliyor eger gece kanamam olursa sabah hemen gel dedi o saaatten bu tarafa yatıyorumm çok şükürr allaha ama içim içimi yiyor acaba durumları nasıl die
cnm dualarımız seninle rabbim seninle olsun allahın izniyle katlanmıştır merak etme 10. Gün kaçtı degerin
22.23'tü canım..Burda okuduklarıma göre oldukça düşük ama inşallah artmıştır...3.gün embriyosu
Kızlar delirmek üzereyim başım ortadan ikiye ayrılcak gözlerim yuvaları ndan çıkıcak bu estorfem yaparmı böle olan varmı aranızda
:)) korkma demekle korkun gecmez ama islemlerin bence en iyi kisimlari..opu ve kurtaj sirasinda yasadim,igne ile birlikte kafa tik gidiyo ve yataga gelirken uyaniyorsun...tam kivaminda veriyorlar.uyumadan zaten hic dusunemiyorum,dr izin vermez zaten bence.oyle videolar da izleme,bak korkunu artirmis.ben dogum videosu hic izlemedim,kimseyede sormuyorum..yoksa vazgecerim bebekten:))
Özür dilerim canim çizik atacak Olcakti tel yanliss yazmış Insallah bebeklerin sende can bulur benimde doktorum çizik atacak insallah faydası olur
Annelerine sımsıkı tutunurlar sevgiler
canım arkadaşım çok üzüldüm allah yardımcın olsun rabiim bidaki sefere yüzünü ggüldürsün inşlahhYarın 16:00'da kürtaj oluyorum. Bebeğimle son günüm...
rabbim yardımcın olsun dualarım hep sizinleekızlar gene kanamam başladıı ne olur dua edin bebeklerim beni brakmasın birden geldii yaaa kırmızı geliyorrrdr gidicem
Izmir eurofertilde tedavi görüyorum canım diğer topikte uzun uzun yazdımkızalar aranızda izmir eurofertile giden var mı varsa bılgılendıreblırmı?ben bugun on gorusme ıcın gıtmıstım cok ıyı karsıladılar ama yınede karasız kaldım yardımcı olursanız sevınırım
canım inşallah deyerlerin katlanarak artar dualarım seninleKızlar iyi akşamlarYarın 12.günüm ve sabah kan vereceğim...10.gün değerim biraz düşüktü...Umarım Rabbim sevindirir...2'ye katlanmıştır...Dualarınızı bekliyorum...ALLAH'ım hepimizin yardımcısı olsun
Özür dilerim canim çizik atacak Olcakti tel yanliss yazmış Insallah bebeklerin sende can bulur benimde doktorum çizik atacak insallah faydası olur
Annelerine sımsıkı tutunurlar sevgiler
canlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı.....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
yapmayaaaaaaaaa canım çok geçmiş olsun nediyceyimi bilmiyorum çok üzüldüm inan hem eşine hem tedvine ayyy bişey yazamadım çokkkkkkkkkkkkk üzüldüm
canlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı.....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?