2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bende üçüzlerimi kaybedince 1 sene ara vermiştim,düşüklerde insan toparlanamıyor.inşallah bu son tedavimiz olur ve bu sefer başarrız,2014 biİm yılımız olur inş🙏🙏🙏

öyle canım .Rabbim bir daha yaşatmasın o acıları bizlere de bu yolda uğraşan herkese.hepimize vaktinde doğan kolay yollardan gelen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım benim bence yükselmiş olduğunu göreceksin.Rabbim her zaman yüzünü güldürsün

canım benim bu durumları 2 kere yaşadım ne haldesin biliyorum.Rabbim yavrularını sana bağışlasın.kalbine ferahlık versinbizi haberdar et merakta bırakma.......

Kızlar delirmek üzereyim başım ortadan ikiye ayrılcak gözlerim yuvaları ndan çıkıcak bu estorfem yaparmı böle olan varmı aranızda

boşuna ilaca kızmıyorum yelizcim bende migren var içtiğim günden beri ağrıyor bazen bir vuruyor saatlerce bazen azalıyor,ama o ağrı hep var.ALLAH C.C şifa versin tatlım.

canım bebeğim çok geçmiş olsun.çok üzüldüm ama vardır her şerde 2 hayır....sen tedavi öncesi kazalarda beni geçtin canım neyse ALLAH başka dert vermesin ne yapalım bugün olmaz tedavin 2 ay sonra olur bebeklerin zamanı gelmemiş Rabbim sen üzülme diye sebepler yaratıyor.inşaALLAH pozitif sonuç alacaksın.canım ben bekliyorum ama boğazım ağrıyor çok hastayım Çarşambaya az kaldı içime karamsarlık çöktü ALLAH sonunu hayır etsin öptüm seni canım ALLAH eşine acil şifalar versin ameliyat olmadan atlatırsınız inşaALLAH.sen de ALLAH'a emanetsin.
sabrın sonu selamet vesselam

Canim ayni ise mi yariyor ben bilmiyorum ama ben de kullandim.dr verdi opu gunu baslayip 4gun kullandim...

Canım benim opu oldu aynı gün kullanmaya başladım 4 gün günde 1 tane aldım tok karınla bide tetradox vardı ondanda günde 2 tane olmak üzere 8 kapsül kullandım 3 gün de progynex vuruldum transfer günü iğneyide kestiler crinino jele çevirdiler şimdi jelide 1 e düşürücez artık

kızlar acil bugün jeli sıkıp çıkartımda jeli dışadada sıktım içinden topaklı pembmsi kan ibi leke vardı az öncede vcde silindim jel az az topaklı kahve rengli bi şekilde geldi noluyo yawwww

Mügeciğim, bu ilacı dr mu verdi sana canım ve kaç gün kullandın? Bize de dekort vermişlerdi ama. Aynı fonksiyona mı sahip acaba? Bebeğinizin tutunmasına yardım edecek demişti hemşire.

Canım evet doktorum verdi ama sana verilen ilacı tam bilmiyoru internetten bakıcam hemen merak ettim benim opu oldu aynı gün kullanmaya başladım 4 gün günde 1 tane aldım tok karınla bide tetradox vardı ondanda günde 2 tane olmak üzere 8 kapsül kullandım 3 gün de progynex vuruldum transfer günü iğneyide kestiler crinino jele çevirdiler şimdi jelide 1 e düşürücez artık

kızlar acil bugün jeli sıkıp çıkartımda jeli dışadada sıktım içinden topaklı pembmsi kan ibi leke vardı az öncede vcde silindim jel az az topaklı kahve rengli bi şekilde geldi noluyo yawwww

Canım bazen jel renk değiştirebiliyormuş havayla temas edince ama istersen sabah bir doktorunu ara sor için rahatlasın önemli değildir diye düşünüyorum ama en iyisini doktorun bilir tabi

Canım bazen jel renk değiştirebiliyormuş havayla temas edince ama istersen sabah bir doktorunu ara sor için rahatlasın önemli değildir diye düşünüyorum ama en iyisini doktorun bilir tabi

zaten zorlanarak sokuyorum acaba tahrişmi yaptıda oldu öyle bikere silindim jelle karışık geldi kahve renkli daha gelmedi şuana kadar ama içim içimi yedi inşlh tahriştir ya :18::18:

insallah cnm benim sende dondurulmuslarınla gebe kalıp saglıklı yavrunu kucagına alırsın iyi arastırmam lazım iste su an yurt dısındayım birde ben3. ayda turkiyeye gitcem o yuzden simdiden arastırmaya baslamam lazım bilgilendirdiniz icin cok saolunilk denemem olcak cnm tüp bebek denerlermi onuda bilmiyorum asılamayla 1 kez gebe kaldım ilk denememde düsük oldu

Günaydın kızlarAz önce kan verdim...1 saat içinde belli olacak inşallahRabbim herkese çifter çifter nasip etsin...Çok güzel arkadaşlıklar edindim sayenizde...Tanımasam da en yakınımıa anlatamadığım tedavi sürecini sizlerle paylaştım...Allah hepinizden razı olsun

günaydın kızlarrrrrr....

canım üzülme, geç olsun da güç olmasın, son olsun güzel sonuçlansın inşallahhhhh... eşine üzüldüm çok geçmiş olsun, bunda da vardır muhakkak bizim göremediğimiz bi hayır..... arada uğra sen de bizi habersiz bırakma.... sen neşesisin topikimizinnnnnnnn

hadi rast geleeee katlanacak mı diye bakacaktın dimi sen tatlım..... güzel haberlerle dön inşallahhh

Canım bozma moralini tabiki tüp bebek yaparlar sıkıntı olmaz, inşallah ilk denemende mutlu haberi alırsın

Herkese günaydınnn musmutlu bir gün olsun bir hafta bir yıl olsun inşallah bol bol bebişli

Bugün transferin 5.günü göğüslerimde dolgunluk,çok oturunca yada biraz ayakta kalınca bel ağrısı bide otururken hafif kasık batmaları dışında bir belirtim yok. Bunlar da belirti mi onu da bilmiyorum :44:​

kızlarrrr devlet hastanelerinin gebe polikliniklerinde vajinal bakmıyolardır dimi ultrosona??? benim kendi doktorum kan tahlilleri istedi de sağlık ocağı yapmıyomuş hastaneye gitcem mecbur yaptırmak için orda da alttan bakmasınlar diye korkuyorummmm :18: hiç giden ya da bilen var mı?

Canım anladığım kadarıyla vajinal baktırmak istemiyosun ki en doğal hakkın muayeneye girmeden su iç sıkış o şekilde üstten baksınlar..

ebruliki kullanıcısından alıntı
4embriyo transfer edildiği için korkuyorum sonradan aldırma düşüncesi zor geliyo canım. Cok merak ettim nasıl dört tane embriyo koydular benim bildigim sadece bir tane koyuluyor 35 yasını gecincede iki tane cok şaşırdım ins hepsini saglikli kucağına alırsın

Canım anladığım kadarıyla vajinal baktırmak istemiyosun ki en doğal hakkın muayeneye girmeden su iç sıkış o şekilde üstten baksınlar..

Canim evet kendi doktorum disinda vajinal baktirmak istemiyorum hele ki devlet hastanesinde yani hijyenlerine hic ama hic guvenmiyorum tahlillerde disarda cok pahali oluyo ustelik devlet benden saglik sigortasi diye dunya para kesiyo maasimdan devletten yararlanmak istiyorum ama hamileyim diyince illaki bakmak ister yani bari yukaridan baksin bakacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…