- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Bende üçüzlerimi kaybedince 1 sene ara vermiştim,düşüklerde insan toparlanamıyor.inşallah bu son tedavimiz olur ve bu sefer başarrız,2014 biİm yılımız olur inş🙏🙏🙏
Kızlar iyi akşamlarYarın 12.günüm ve sabah kan vereceğim...10.gün değerim biraz düşüktü...Umarım Rabbim sevindirir...2'ye katlanmıştır...Dualarınızı bekliyorum...ALLAH'ım hepimizin yardımcısı olsun
tşk ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için dr aradım kendi yazanesinde oldugu için erkeken çıkıyor konuştuk bu 4. Kanamam hepside adet kanaması gibi geliyor dr yat gelme gene geçen gün ki gibi oldu kesin dedi yarım saat içinde kahve rengine döndü ama şu an hala ucuk pembe geliyor eger gece kanamam olursa sabah hemen gel dedi o saaatten bu tarafa yatıyorumm çok şükürr allaha ama içim içimi yiyor acaba durumları nasıl die
Kızlar delirmek üzereyim başım ortadan ikiye ayrılcak gözlerim yuvaları ndan çıkıcak bu estorfem yaparmı böle olan varmı aranızda
canlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı.....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
Canim ayni ise mi yariyor ben bilmiyorum ama ben de kullandim.dr verdi opu gunu baslayip 4gun kullandim...
Mügeciğim, bu ilacı dr mu verdi sana canım ve kaç gün kullandın? Bize de dekort vermişlerdi ama. Aynı fonksiyona mı sahip acaba? Bebeğinizin tutunmasına yardım edecek demişti hemşire.
kızlar acil bugün jeli sıkıp çıkartımda jeli dışadada sıktım içinden topaklı pembmsi kan ibi leke vardı az öncede vcde silindim jel az az topaklı kahve rengli bi şekilde geldi noluyo yawwww
Canım bazen jel renk değiştirebiliyormuş havayla temas edince ama istersen sabah bir doktorunu ara sor için rahatlasın önemli değildir diye düşünüyorum ama en iyisini doktorun bilir tabi
CAnim o kisiye gore dgisyor yani ilcalar falan yumrtanin durumuna gore aliniyo , benm 7bini gcmistr biraz , doktorun muane ucretide 365₺ canm
Canım bende pkoluyum, (evime ve işime yakın olduğu için) istanbul beylikdüzü medicana da ilk denememi ekim ayında yaptırdım gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım, gittiğim hastaneden çok memnun kaldım, şimdi dondurulmuş embriyolarımla tekrar deniycem aynı merkezde, eğer ilk denemense iyi araştır, inşallah hakkında hayırlısı olur...
canlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı.....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
Günaydın kızlarAz önce kan verdim...1 saat içinde belli olacak inşallah Rabbim herkese çifter çifter nasip etsin...Çok güzel arkadaşlıklar edindim sayenizde...Tanımasam da en yakınımıa anlatamadığım tedavi sürecini sizlerle paylaştım...Allah hepinizden razı olsun
insallah cnm benim sende dondurulmuslarınla gebe kalıp saglıklı yavrunu kucagına alırsın iyi arastırmam lazım iste su an yurt dısındayım birde ben3. ayda turkiyeye gitcem o yuzden simdiden arastırmaya baslamam lazım bilgilendirdiniz icin cok saolunilk denemem olcak cnm tüp bebek denerlermi onuda bilmiyorum asılamayla 1 kez gebe kaldım ilk denememde düsük oldu
kızlarrrr devlet hastanelerinin gebe polikliniklerinde vajinal bakmıyolardır dimi ultrosona??? benim kendi doktorum kan tahlilleri istedi de sağlık ocağı yapmıyomuş hastaneye gitcem mecbur yaptırmak için orda da alttan bakmasınlar diye korkuyorummmm :18: hiç giden ya da bilen var mı?
Canım anladığım kadarıyla vajinal baktırmak istemiyosun ki en doğal hakkın muayeneye girmeden su iç sıkış o şekilde üstten baksınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?