canlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı.....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
Canim evet kendi doktorum disinda vajinal baktirmak istemiyorum hele ki devlet hastanesinde yani hijyenlerine hic ama hic guvenmiyorum tahlillerde disarda cok pahali oluyo ustelik devlet benden saglik sigortasi diye dunya para kesiyo maasimdan devletten yararlanmak istiyorum ama hamileyim diyince illaki bakmak ister yani bari yukaridan baksin bakacaksa
günaydın kızlarrrrrr....
Merveeaydin canım bende yeni hamileyim benim belirtilerimde senin gibi oldu ins sende benim gibi hayırlı sonuclar alırsın
Kızlar maalesef olmadı...Değerim katlanmadı...12.gün değerim 24.31..10.gün değerim 22.23 idi..Merkezden aradılar birkez de biz yapalım 14.gün gelin dediler...Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını versin...İnşallah çok bekletmeden en kısa zamanda gelir meleğim...
Canım bozma moralini tabiki tüp bebek yaparlar sıkıntı olmaz, inşallah ilk denemende mutlu haberi alırsın
zaten zorlanarak sokuyorum acaba tahrişmi yaptıda oldu öyle bikere silindim jelle karışık geldi kahve renkli daha gelmedi şuana kadar ama içim içimi yedi inşlh tahriştir ya :18::18:
Merveeaydin canım ben yurtdışında yasıyorum iki kere turkiyede yaptım olmadı bide kendi yaşadığım yerde yaptiriyim dedim niye yalan soyleyim hic umudum yoktu transferden hemen sonra doktor kalk üstünü giyin dediğinde cok şaşırmıştım yatmiyacakmiyim diye sordum hayir ben transferi yaptım Rahmi'nde kapandı dedi ayağı kalmakla düşmez dedi normal hayatıma devam ettim olmaz diye hic dikkat etmiyodum göğüslerin şişti kasıklarımda cok ağrı batma vardı ağrılardan hic yatamiyorum beni tek umutlandiran şey adet olmamıştım 12 boyunca turkiyede yaptırdıklarında 9 gun adet oluyodum bide göğüsümün şişmesi umutlandirmisti beni 12.gun kan testi yaptırdım hamile çıktım hala inanamıyorum 8 senedir bugünü bekledim mutluluğun nedemek olduğunu yeni anladım ins sende beklediğin haberi alin
Kızlar maalesef olmadı...Değerim katlanmadı...12.gün değerim 24.31..10.gün değerim 22.23 idi..Merkezden aradılar birkez de biz yapalım 14.gün gelin dediler...Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını versin...İnşallah çok bekletmeden en kısa zamanda gelir meleğim...
Merveeaydin canım ben yurtdışında yasıyorum iki kere turkiyede yaptım olmadı bide kendi yaşadığım yerde yaptiriyim dedim niye yalan soyleyim hic umudum yoktu transferden hemen sonra doktor kalk üstünü giyin dediğinde cok şaşırmıştım yatmiyacakmiyim diye sordum hayir ben transferi yaptım Rahmi'nde kapandı dedi ayağı kalmakla düşmez dedi normal hayatıma devam ettim olmaz diye hic dikkat etmiyodum göğüslerin şişti kasıklarımda cok ağrı batma vardı ağrılardan hic yatamiyorum beni tek umutlandiran şey adet olmamıştım 12 boyunca turkiyede yaptırdıklarında 9 gun adet oluyodum bide göğüsümün şişmesi umutlandirmisti beni 12.gun kan testi yaptırdım hamile çıktım hala inanamıyorum 8 senedir bugünü bekledim mutluluğun nedemek olduğunu yeni anladım ins sende beklediğin haberi alin
günaydınn amaayaaaa :) :) nasıl gidiyo rapor işlerini hallettin mi ne zman başlıyıon herşey yolundamı sen iyisin demi ..ben başladım adet olunca da iğenelre başlıyıcam ilk defa ilaç dokundu bana yaa ölüyoom baş ağrısından ve sinirden
kızlar benim düsük olan bebegim asılamayla olmusutu asılamadan 14 gün sonra gittim degerim 16.4 dü sonra doktorum 12 gün sonra adet olmazzsan tekrar gel bidaha bakalım degerine dedi 12 gün sonra tekrar gittim degerim 1374 olmustu sonra düsük oldu zaten sizce 12 günde degerim normalmi yükselmis bilgi verirmisiniz devlet hastanesine gittigim icin dr um pek ilgilenmedi hic bisey soramamıstım zaten sonrada düsük oldubu aklıma takılıyoda
neyse cnm hayrlısı artık paranın önemi yok saglıklı yavrularımızı kucagımıza alalımda
cnm benim çok saol hala devam ediyor efet güzel düşünmeye çalışııyorum şükür allahaa inş bir sorun çıkmazİcin rahat olsun canim,kotu bisey olsa zaten kanaman azalmaz-durmazdi.o pembelik de azalmasi demek di mi?guzel guzel yat sen,iyi dusun:)))
nesecim tşk ederim inş allah razı olsun cümlenizden iyiki varsınız rabbim en kısa zamanda inş sizlerede yaşatsın bu güzel dugularıCanim tekrar cok gecmis olsun inss yarinda sorunsuz atlatirsin cnm
saol cnm bizim dularımızda her zaman sizinlecanım arkadaşım çok üzüldüm allah yardımcın olsun rabiim bidaki sefere yüzünü ggüldürsün inşlahh
rabbim yardımcın olsun dualarım hep sizinlee
hey allahım yaaa çok geçmiş olsun cnm rabbim eşine tez zamanda şifa versin rabbim daha beterinden korusun inş cabucak aramıza dönersin dualarımızın seninle tatlımcanlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı.....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
daha iyiyim tatlım şuan artık alışıyormuyum nee dr bu olacak sürekli diyor kızımda da oldu ama bu kadar degildiicanım benimbu durumları 2 kere yaşadım ne haldesin biliyorum.Rabbim yavrularını sana bağışlasın.kalbine ferahlık versin bizi haberdar et merakta bırakma.......
cnm panik yapma kızımda 3. aya kadar kullandım bu jeli hep öyle geldi merek etme ikizlerimde de aynı normal yanii allahın izniyle bir şey olmaz korkma sadece kendini yorma bol bol dinlen tmmkızlar acil bugün jeli sıkıp çıkartımda jeli dışadada sıktım içinden topaklı pembmsi kan ibi leke vardı az öncede vcde silindim jel az az topaklı kahve rengli bi şekilde geldi noluyo yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?