2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

geçmiş olsun bebekimm talihsizlik olmuş ama herşeyde bi hayr vardır vala yapıcak bişi yok önce sizin sağlığınız tabiki allah eşine şifa versin canımm ....nazaramı geliyoz biz napıyozz yaaa

Merveeaydin canım bende yeni hamileyim benim belirtilerimde senin gibi oldu ins sende benim gibi hayırlı sonuclar alırsın

Canım ben hastanede çalışıyorum; idrara biraz sıkışık git üstten baktır sen istemedikçe hiçkimse sana alttan bakamaz unutma...

günaydın kızlarrrrrr....

günaydınn amaayaaaa :) :) nasıl gidiyo rapor işlerini hallettin mi ne zman başlıyıon herşey yolundamı sen iyisin demi ..ben başladım adet olunca da iğenelre başlıyıcam ilk defa ilaç dokundu bana yaa ölüyoom baş ağrısından ve sinirden

Kızlar maalesef olmadı...Değerim katlanmadı...12.gün değerim 24.31..10.gün değerim 22.23 idi..Merkezden aradılar birkez de biz yapalım 14.gün gelin dediler...Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını versin...İnşallah çok bekletmeden en kısa zamanda gelir meleğim...

Canım ne denir ki hayırlısı olsun.inşallah yeni tedavinde alırsın kucağına...

Merveeaydin canım ben yurtdışında yasıyorum iki kere turkiyede yaptım olmadı bide kendi yaşadığım yerde yaptiriyim dedim niye yalan soyleyim hic umudum yoktu transferden hemen sonra doktor kalk üstünü giyin dediğinde cok şaşırmıştım yatmiyacakmiyim diye sordum hayir ben transferi yaptım Rahmi'nde kapandı dedi ayağı kalmakla düşmez dedi normal hayatıma devam ettim olmaz diye hic dikkat etmiyodum göğüslerin şişti kasıklarımda cok ağrı batma vardı ağrılardan hic yatamiyorum beni tek umutlandiran şey adet olmamıştım 12 boyunca turkiyede yaptırdıklarında 9 gun adet oluyodum bide göğüsümün şişmesi umutlandirmisti beni 12.gun kan testi yaptırdım hamile çıktım hala inanamıyorum 8 senedir bugünü bekledim mutluluğun nedemek olduğunu yeni anladım ins sende beklediğin haberi alin

zaten zorlanarak sokuyorum acaba tahrişmi yaptıda oldu öyle bikere silindim jelle karışık geldi kahve renkli daha gelmedi şuana kadar ama içim içimi yedi inşlh tahriştir ya :18::18:

canım sakin ol jelin böyle bir etkisi olabiliyormuş tahriş ediyormuş bir de bebeklerin yerini genişletiyorsa içerde küçük bir kanama olmuştur.jelle geri gelmiştir.

ne güzel bi haber cnm bende yurt dısındayım hangi ülkedesin sen bebegin saglıklı olur insallah cnm darısı biz olmayanlara:

canım çok üzüldüm ne diyelim herşeyin hayırlısı belki ilk tahlilin aldatmaca idi ilaçlardan dolayı belki bugünden sonra yükselecek.yarın da benim test günüm çok stresliyim çok.Rabbim hayırlı olanı nasip etsin

Elifcim hayirli olsun hamileligin.sevindim mutluluguna...benim asilama yaptirdigim esas doktorumda yurtdisinda uzmanligini almis.o da oyle derdi.olacagi varsa olur,normal zamanda cinsel iliskinin ertesi gunu hamile olabilirim diye yatiyor musun,hayir,simdi de alisverisini yapip calisacaksin,yemegini yapacaksin diyordu:)) saglikla kucagina al bebegini.nerde yasiyorsun,orda devlette mi yaptiriyorsun tup bebegi?

kızlar benim düsük olan bebegim asılamayla olmusutu asılamadan 14 gün sonra gittim degerim 16.4 dü sonra doktorum 12 gün sonra adet olmazzsan tekrar gel bidaha bakalım degerine dedi 12 gün sonra tekrar gittim degerim 1374 olmustu sonra düsük oldu zaten sizce 12 günde degerim normalmi yükselmis bilgi verirmisiniz devlet hastanesine gittigim icin dr um pek ilgilenmedi hic bisey soramamıstım zaten sonrada düsük oldubu aklıma takılıyoda

kız ayın 15inde gidicem dahaaaaa..... kimbilir ne zamana çıkar, belki de beklemem ve yine özelde ama başka bi merkezde yaptırırım. tam bilemiyorum artık, birazda zamana bıraktım galiba. çünkü maddi anlamda tam olmasa da kısmen battık :)))) Rabbim yine de bu günlerimizi aratmasın elbette. Allaha çok şükür ki her sabah erkenden kalkmamızı gerektiren bi işimiz var. ameliyat sonrası biraz zaman geçsin istedim açıkcası bi yandan da hemen devam etmek istemedim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, hepimizin.... çok çok çok umutluyum bennnnn :)))) senden

canım benim migrenim vardı yıllarca... gerçi çok yıllarca değil, sözleşmeli öğretmenlik yaptım 2005-2006 da endüstri meslekte. o zaman çıktı, iki yıl öncesine kadar çok sık ve şiddetli olurdu. doktor bana başımın altına buz koymamı söylemişti. migren öyle bi illet ki sürekli ilaç kullanırsan etki etmiyo bi süre sonra ama ilaçsız da kalamıyosun, abim kaç kez acile yarı baygın getirdi beni o hale geliyodum. benim en iyi ilacım buzdu.... başımın ağrıyan bölümüne buz konarsan geçer diye düşünüyorum... diğer sinir stres haline yapcak bi şey yok, sakinleşmeye çalıştır kendini tatlım... herşey bebişlerine giden yolun basamakları.... sev ilaçlarını ilaçlarında seni sevsin, iyi anlaşınnnnnn

tatlım merkezine gidip testini mutlaka tekrarla, aklında soru işareti kalmasın....inşallah Rabbim tedaviye gerek kalmadan gönderir meleğini. ((((

Canim hemen umidini kesme 14.sonucuna da baktir.kalbimdesin dogru soyluyor,bugunden sonra yukselebilir.sakin ilaclarini kesme kesin olumsuz cevabini almadan.bazilarinin seninki gibi az yukselip sonraki gun ziplayan var burda okudum..uzulmek yok bu 2gun!!!

Canim asilamanin 24.gununde degerin 1374 bence dusuk.gecen hafta kurtaj oldum ben.benim degerlerimde yeterince yuksek degildi.saglikli olmayan bir gebeligin isareti..benim 24.gunum (gun sayisi asilama ile bir sayilmaz belki) 1421 idi..seninde buyuk ihtimal bendeki gibi kese olusmus ama yeterli buyukluge erisemedi..

İcin rahat olsun canim,kotu bisey olsa zaten kanaman azalmaz-durmazdi.o pembelik de azalmasi demek di mi?guzel guzel yat sen,iyi dusun:)))
cnm benim çok saol hala devam ediyor efet güzel düşünmeye çalışııyorum şükür allahaa inş bir sorun çıkmaz
Canim tekrar cok gecmis olsun inss yarinda sorunsuz atlatirsin cnm
nesecim tşk ederim inş allah razı olsun cümlenizden iyiki varsınız rabbim en kısa zamanda inş sizlerede yaşatsın bu güzel duguları
canım arkadaşım çok üzüldüm allah yardımcın olsun rabiim bidaki sefere yüzünü ggüldürsün inşlahh

rabbim yardımcın olsun dualarım hep sizinlee
saol cnm bizim dularımızda her zaman sizinle
hey allahım yaaa çok geçmiş olsun cnm rabbim eşine tez zamanda şifa versin rabbim daha beterinden korusun inş cabucak aramıza dönersin dualarımızın seninle tatlım
canım benim bu durumları 2 kere yaşadım ne haldesin biliyorum.Rabbim yavrularını sana bağışlasın.kalbine ferahlık versinbizi haberdar et merakta bırakma.......
daha iyiyim tatlım şuan artık alışıyormuyum nee dr bu olacak sürekli diyor kızımda da oldu ama bu kadar degildii
tatlım benim yarın senin test günün demi inş güzel haberlerle gelirsin cnm he aklımda ve dualarımdasın
kızlar acil bugün jeli sıkıp çıkartımda jeli dışadada sıktım içinden topaklı pembmsi kan ibi leke vardı az öncede vcde silindim jel az az topaklı kahve rengli bi şekilde geldi noluyo yawwww
cnm panik yapma kızımda 3. aya kadar kullandım bu jeli hep öyle geldi merek etme ikizlerimde de aynı normal yanii allahın izniyle bir şey olmaz korkma sadece kendini yorma bol bol dinlen tmm

Son düzenleme:

yOosuncum şimdi ne diyecegimi bilemedim tatlım dur bir de 14. gün degerini görelim bakalım tamam fazla ilerlememiş ama o en azından düşmemiş inş 14. gün yükselir dularm seninle cnm rabbim bu yolda kimsecikleri boş cevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…