2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

maşallah maşallah inşallah bende senin gibi haberleri verebilirim canım

kızlar benim
12. değerim 77
14. değerim 187
çıktı nasıl sizce yeterli bi değer mi pek anlamıyorum bende. yorum yapcak var mı aranızda

Canlarım ben Hollanda da yasıyorum devlette yaptırdım ama üniversite hastanesindeydi

kızlar benim
12. değerim 77
14. değerim 187
çıktı nasıl sizce yeterli bi değer mi pek anlamıyorum bende. yorum yapcak var mı aranızda

Canim bnde iyi degerlerin , goruncem asilama yptrdi ikinci asilmasydi , 15.gun degeri 160ckti , bi hafta snra tekrar yptrdi bin kusur ckti o yuzden suanki rkmlarn bnce gZl :)

Şu beğen butonu olayını hiç iyi etmedi kk. Evet canım, ben de sonradan keşke izlemeseydim dedim. Bakalım, zamanı gelince de anestezi korkusunun üstesinden gelirim artık.

ewet cnm aynen oyle oldu kalitesiz dedi keseme zaten gelismemis o yuzde düsük oldu sanırım zaten insallah bundan sonra saglıklı hamilelik geciririz cnm ve saglıklı bebislerimiz olur

Canim ayni ise mi yariyor ben bilmiyorum ama ben de kullandim.dr verdi opu gunu baslayip 4gun kullandim...

büyük ihtimalle aynı sanırım. Bir de bazıları bant falan kullanıyormuş, ondan haberiniz var mı? 40 yaş üstü anne olmaya çabalayanlar diye br topic var Nazancığım, ben de yeni gördüm, o topictekiler daha bilinçli, genelde daha önce de deneyimleri olan kişilerden oluşuyor. Ara sıra oraya uğra bence. Yaş ille de 40 olması gerekmiyormuş, istersen listeye de ekletebiliyorsun kendini. Ben eklettim.

Bak mesela bunu begenemedim( canim tamam bakarim ben de,kirka yaklastik nasilsa:))

Monicacim burda ne isin var,doktora ne zaman gideceksin?ac olman gerekiyor di mi,anestezi olacaksin sanirim..gecmis olsun simdiden..

kızlar benim
12. değerim 77
14. değerim 187

Babycik,hamileligin hayirli olsun,degerlerin bence gayet iyi,icin rahat olsun:)) sonuclarda beklenen 2gunde 2kat artmasidir,minimumda ise %60 artmalidir.bazi kaynaklarda 72saatte %60 artmasi normal sayilmaktadir.en dogrusunu tabii ki doktorun soyleyecektir..

kızlarrr meraba aranızda 2. ye dondulmuş embriyo transferi yaptıran var mı yani bu ay 4 tane embriyom çözüldü 2 si transfer edildi diğer 2 si tekrar donduruldu 1. kalite olduğu için ve önümüzde ki ay tekrar o embriyolarımı denicem ama kafam karışık yardımcı olabilir misiniz???

canım dondurulmuşlarda ilk transferim inşaALLAH tutarda 2.ciyi şuan denemem.seninde hakkında hayırlısı inşaALLAH

canım dondurulmuşlarda ilk transferim inşaALLAH tutarda 2.ciyi şuan denemem.seninde hakkında hayırlısı inşaALLAH

inşallah tutunurlar canım benim ben 5 gün önce negatifimi aldım dondurulmuşla ama benden kaynaklı çok iyi biliyorum çnk sigarayı bırakamadım ama bugünden itibaren asla içmicem kendimi öyle suçlu hissediyorum kiii Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inşallah...

bence sigaraya bağlama cnm tabii içilmemesi daha iyi ama bnm de bugün 4. gün sigara içmiyorum bu sefer sigara olayını çok çabuk aştım 2 aşılamamdada sigarasızlık beni delirtmişti tahlil gününü zor etmiştim diyeğim şu ki o bebek seninle olacaksa sen istersen günde 5 pkt iç hiç bişey olmaz bnm arkadaşlarımın çoğu hamileliği boyunca içti maşşalllah hiç bişey de olmadı allahın takdiri ilahisi yani bence biraz daha zamanı var miniğinin sana gelmesi için ..

tabi ki Rabbimin takdiri ama tutunmaması için hiç bir sebep yok dedi doktorum herşey çok iyi bende doğal olarak sigaraya bağlıyorum bırakmalıyımdım tedbirimi almalıydım takdiri Rabbime bırakmalıydım ama yapmadım şimdi de çok pişmanım şimdi ki stresimde 2 kere donmuş embriyo tutunabilir mi bana hiç bir fikrim yok bunu yaşan var mı en bunu merak ediyorum kalanı hepimiz için hayrlısı.....

amin cnm herşeyin hayırlısı tabii bnm ilk tüüp bebek deneyiyim zaten başkada düşünmüyorum donmuş embriyolarla alakalı hiç bir bilgim yok kendi adıma konuşmak gerekirse ben pek zorlamak taraftarı değilim çok önemli olan şeyleri rabbimin bildiği vardır diyorum geri çekiliyorum daha sonradan olmadığına yada olduğuna şükür ediyorum herşey gönlünce olsun

kızlar benim
12. değerim 77
14. değerim 187

Bence çok güzel canım katlanarak artmış inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip yavrunu kucağına alırsın

Kizlar hepinize tunaydinlar canim arkadasim cok uzuldum ya her ikiniz icinde inss esin ameliyata gerek kalmadan iyilesir cnm cok gecmis olsun siz iyi olun bebis inss olacak cnm gec olsun guc olmasin kendine iyi bak cnm seni kocaman opuyorum aradada olsa ugra lutfen

cnm hayirlisi olsun gecmis olsu
amin canim inssssssss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…