- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
Merveeaydin canım ben yurtdışında yasıyorum iki kere turkiyede yaptım olmadı bide kendi yaşadığım yerde yaptiriyim dedim niye yalan soyleyim hic umudum yoktu transferden hemen sonra doktor kalk üstünü giyin dediğinde cok şaşırmıştım yatmiyacakmiyim diye sordum hayir ben transferi yaptım Rahmi'nde kapandı dedi ayağı kalmakla düşmez dedi normal hayatıma devam ettim olmaz diye hic dikkat etmiyodum göğüslerin şişti kasıklarımda cok ağrı batma vardı ağrılardan hic yatamiyorum beni tek umutlandiran şey adet olmamıştım 12 boyunca turkiyede yaptırdıklarında 9 gun adet oluyodum bide göğüsümün şişmesi umutlandirmisti beni 12.gun kan testi yaptırdım hamile çıktım hala inanamıyorum 8 senedir bugünü bekledim mutluluğun nedemek olduğunu yeni anladım ins sende beklediğin haberi alin
kızlar benim
12. değerim 77
14. değerim 187
çıktı nasıl sizce yeterli bi değer mi pek anlamıyorum bende. yorum yapcak var mı aranızda
Aynen oyle canm bnm :)
:)) korkma demekle korkun gecmez ama islemlerin bence en iyi kisimlari..opu ve kurtaj sirasinda yasadim,igne ile birlikte kafa tik gidiyo ve yataga gelirken uyaniyorsun...tam kivaminda veriyorlar.uyumadan zaten hic dusunemiyorum,dr izin vermez zaten bence.oyle videolar da izleme,bak korkunu artirmis.ben dogum videosu hic izlemedim,kimseyede sormuyorum..yoksa vazgecerim bebekten:))
Canim asilamanin 24.gununde degerin 1374 bence dusuk.gecen hafta kurtaj oldum ben.benim degerlerimde yeterince yuksek degildi.saglikli olmayan bir gebeligin isareti..benim 24.gunum (gun sayisi asilama ile bir sayilmaz belki) 1421 idi..seninde buyuk ihtimal bendeki gibi kese olusmus ama yeterli buyukluge erisemedi..
Canim ayni ise mi yariyor ben bilmiyorum ama ben de kullandim.dr verdi opu gunu baslayip 4gun kullandim...
büyük ihtimalle aynı sanırım. Bir de bazıları bant falan kullanıyormuş, ondan haberiniz var mı? 40 yaş üstü anne olmaya çabalayanlar diye br topic var Nazancığım, ben de yeni gördüm, o topictekiler daha bilinçli, genelde daha önce de deneyimleri olan kişilerden oluşuyor. Ara sıra oraya uğra bence. Yaş ille de 40 olması gerekmiyormuş, istersen listeye de ekletebiliyorsun kendini. Ben eklettim.
kızlar benim
12. değerim 77
14. değerim 187
çıktı nasıl sizce yeterli bi değer mi pek anlamıyorum bende. yorum yapcak var mı aranızda
kızlarrr meraba aranızda 2. ye dondulmuş embriyo transferi yaptıran var mı yani bu ay 4 tane embriyom çözüldü 2 si transfer edildi diğer 2 si tekrar donduruldu 1. kalite olduğu için ve önümüzde ki ay tekrar o embriyolarımı denicem ama kafam karışık yardımcı olabilir misiniz???
canım dondurulmuşlarda ilk transferim inşaALLAH tutarda2.ciyi şuan denemem.seninde hakkında hayırlısı inşaALLAH
inşallah tutunurlar canım benim ben 5 gün önce negatifimi aldım dondurulmuşla ama benden kaynaklı çok iyi biliyorum çnk sigarayı bırakamadımama bugünden itibaren asla içmicem kendimi öyle suçlu hissediyorum kiii Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inşallah...
canım dondurulmuşlarda ilk transferim inşaALLAH tutarda2.ciyi şuan denemem.seninde hakkında hayırlısı inşaALLAH
bence sigaraya bağlama cnm tabii içilmemesi daha iyi ama bnm de bugün 4. gün sigara içmiyorum bu sefer sigara olayını çok çabuk aştım 2 aşılamamdada sigarasızlık beni delirtmişti tahlil gününü zor etmiştim diyeğim şu ki o bebek seninle olacaksa sen istersen günde 5 pkt iç hiç bişey olmaz bnm arkadaşlarımın çoğu hamileliği boyunca içti maşşalllah hiç bişey de olmadı allahın takdiri ilahisi yani bence biraz daha zamanı var miniğinin sana gelmesi için ..
tabi ki Rabbimin takdiri ama tutunmaması için hiç bir sebep yok dedi doktorum herşey çok iyi bende doğal olarak sigaraya bağlıyorum bırakmalıyımdım tedbirimi almalıydım takdiri Rabbime bırakmalıydım ama yapmadım şimdi de çok pişmanımşimdi ki stresimde 2 kere donmuş embriyo tutunabilir mi bana hiç bir fikrim yok bunu yaşan var mı en bunu merak ediyorum kalanı hepimiz için hayrlısı.....
kızlar benim
12. değerim 77
14. değerim 187
canim arkadasim cok uzuldum ya her ikiniz icinde inss esin ameliyata gerek kalmadan iyilesir cnm cok gecmis olsun siz iyi olun bebis inss olacak cnm gec olsun guc olmasin kendine iyi bak cnm seni kocaman opuyorum aradada olsa ugra lutfencanlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı.....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
cnm hayirlisi olsun gecmis olsuKızlar maalesef olmadı...Değerim katlanmadı...12.gün değerim 24.31..10.gün değerim 22.23 idi..Merkezden aradılar birkez de biz yapalım 14.gün gelin dediler...Rabbim tüm isteyenlere hayırlısını versin...İnşallah çok bekletmeden en kısa zamanda gelir meleğim...
amin canim insssssssscnm benim çok saol hala devam ediyor efet güzel düşünmeye çalışııyorum şükür allahaa inş bir sorun çıkmaz
nesecim tşk ederim inş allah razı olsun cümlenizden iyiki varsınız rabbim en kısa zamasizlerede yaşatsın bu güzel duguları
saol cnm bizim dularımızda her zaman sizinle
hey allahım yaaa çok geçmiş olsun cnm rabbim eşiine tez zamanda şifa versin rabbim daha beterinden korusun inş cabucak aramıza dönersin dualarımızın seninle
daha iyiyim tatlım şuan artık alışıyormuyum nee dr bu olacak sürekli diyor kızımda da oldu ama bu kadar degildii
tatlım benim yarın senin test günün demi inş güzel haberlerle gelirsin cnm he aklımda ve dualarımd
cnm panik yapma kızımda 3. aya kadar kullandım bu jeli hep öyle geldi merek etme ikizlerimde de aynı normal yanii allahın izniyle bir şey olmaz korkma sadece kendini yorma bol bol dinlen tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?