2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

nasilsin arkadasim hersey yolundadir inss

canım dünden beri boğazım ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum.açıkcası stresten dolayı çok huzursuzum.iyi düşünüyorum herşey iyi olsun diye ama biraz zorlanıyorum galiba sen nasılsın

canım zaten sigaranın zararlarını içen olarak yaşıyoruz.o körpecik ALLAH'ın yepyeni yarattığı yavrunun ciğerlerini duman doldurmaya hiç hakkımız yok biz yetişkin olarak sigaraya kendi irademizle başladık.minik yavruya sorduk mu?sen de içermisin diye 10 sene oldu sigarayı bırakalı 1 sene sonrasında tüp bebeğe başladım doktorum dedi ki sigara içiyormusun bıraktım dedim bravo dedi çok büyük bir fedakarlık yapmışsın övünmek için yazmıyorum düşüncelerinde sana katılıyorum ve hak veriyorum inşaALLAH bırakırsın yavrularının sağlıklı anneleri olsun öksüren balgam tüküren bir annesi olmasın.ne demişler "ATINI SAĞLAM KAZIĞA BAĞLA,SONRA TEVEKKÜL ET"canım sen istersen sigarayı bırakırsın sen beyninde bitirmeye başlamışsın şimdiden seni alkışlıyorumsigarayaaaa ööölüüüümmmmm

herşey iyi olacak canım beniM yarın güzel haberlerle geleceksin
Bende ctesi güzel haberleri getireceğim inşallah

Son düzenleme:
herşey iyi olacak canım beniM yarın güzel haberlerle geleceksin
Bende ctesi güzel haberleri getireceğim inşallah

inşaALLAH canım bir yanım pozitif alacaksın diyor diğer yanım canım inşaALLAH sen de pozitif alacaksın ALLAH'ın izniyle

inşaALLAH canım bir yanım pozitif alacaksın diyor diğer yanım canım inşaALLAH sen de pozitif alacaksın ALLAH'ın izniyle

olacak Allah ın izniyle canım benim olmazsa da Rabbim bizlere sabır versin güç versin tabi ki herşeye hazırlıklı olmamız lazım ama iyi düşün iyi olsun

benim 5.gün transferi ben transferden sonraki 9.gün test yapacağım doktor 12.gün verdi ama dayanamayacağım

Ben bebek isteyen her kadinin sigarayi birakmasi gerektigini dusunuyorum,hele ki boyle cileli bir yol izliyorsa..tabiki herkesin kendi secimi ancak,hamile iken sigara icenlerin varligi bunun dogru oldugunu asla ve kat'a gostermez.boyle orneklerle gebe iken sigara kullanimini normallestirmeye calismayalim rica ederim.her Sigara icen anne adayi da olasi sorunlu gebelik ve sorunlu bebegin sorumlulugunu da almis demektir!!!

canım ben 15 Ocak denildi ısrarla bekliyorum erken tahlil yaptırınca bazen değerler insana yanlış ümitler veriyor.doktorunu dinle bekle bence

canım ben 15 Ocak denildi ısrarla bekliyorum erken tahlil yaptırınca bazen değerler insana yanlış ümitler veriyor.doktorunu dinle bekle bence

yaaa deme öyle çok hevesleniyorum ilk deneme olduğu için dayanamıyorum bide hep 3.gün transferine 12.gün test veriyorlar.Benim ki

5.gün ama kurtarmaz mı yapsam

yaaa deme öyle çok hevesleniyorum ilk deneme olduğu için dayanamıyorum bide hep 3.gün transferine 12.gün test veriyorlar.Benim ki

5.gün ama kurtarmaz mı yapsam

canım benimde 5.gün embriyosu bu 6.transferim bana herzamamn 2 hafta sonraya test günü veriyorlardı.bende şaşırıyorum çoğu doktorlar 12.gün veriyor ama 14.gün değerler düşebiliyor.canım sen gençsin senin kalbin bu heyecanı kaldırırama ben günümü bekliyeceğim ben fazla heyecana gelemiyorumtercih senin bitanen sen nasıl istersen

canım çok geçmiş olsun Rabbim eşine şifa versin biran önce ki sende kaldığın yerden devam edebilesin.aksiliğe bak ya tamda tedavine çok az kalmışken.Allah beterinden korusun.Acill şifalar

kaldırır kaldırır

kaldırmazsa da başlarım test gününe kadar kendimi toparlar ayağa kalkarım

Buranin cadisi olmak istemem ama nasil olur da bu kadar cile cekip yillardir bebek isteyen insanlar olarak sigara icebilirsiniz inanamadim..ozlemle beklediginiz bebeginiz karninizda veya dogunca olumsuz bisii olsa hic mi akliniza takilmayacak,hic mi vicdan azabi cekmiceksiniz? Bir anligina bile akliniza duser bence "sigaradan mi oldu" diye..."
Bu arada bende ictim gunde 1paket,15-16yil..ilk bebek olmuyo diye dr.gidince ilk bunu sordu ve saclari diken diken oldu..eve gidip bikac gun bol bol ictim ve bir gece sen sigarayi mi bebegimi daha cok istiyorsun diye sordum kendime.o geceden beri tek dal elime almadim.bunun azi cogu yok..etrafta kendinizi iyi hissettirecek ornekler olabilir ama duymak istemeyeceginiz kadar da cok kotu ornek var...bugunden tezi yok,dusunun saglikli bebek mi,allah gostermesin engelli bebek mi? Ve asla bilemezsiniz olacagi mi vardi yoksa 2-3nefes cektiginiz sigaradan mi....

canım sen bitanesin daha çocuğun doğmadan onun için ne kadar çırpınıyorsun.Rabbim seni çok bekletmeden göndersin cennet kokan yavrularınıtabiki ben de bebeğimi tercih ettim

Canim sigarayi birakma kararina sevindim.zor degil,basarabilirsin...sigaradan mahrum kalacagini degil,yillardir mahrum oldugun,saglikli,tombis bacakli,isirimlik popolu tatli bebegini dusun:)) hedef cok guzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…