canım dondurulmuşlarda ilk transferim inşaALLAH tutarda2.ciyi şuan denemem.seninde hakkında hayırlısı inşaALLAH
cnm yarın test gününmüş inanıyorum güzel haberleri alacaksın hayırlısıyla senin adına bende heyecanlandım şimdi ..
nasilsin arkadasim hersey yolundadir inss
Babycik,hamileligin hayirli olsun,degerlerin bence gayet iyi,icin rahat olsun:)) sonuclarda beklenen 2gunde 2kat artmasidir,minimumda ise %60 artmalidir.bazi kaynaklarda 72saatte %60 artmasi normal sayilmaktadir.en dogrusunu tabii ki doktorun soyleyecektir..
meraba cnm edasukücük nasılsın bakim bugün
inşallah tutunurlar canım benim ben 5 gün önce negatifimi aldım dondurulmuşla ama benden kaynaklı çok iyi biliyorum çnk sigarayı bırakamadımama bugünden itibaren asla içmicem kendimi öyle suçlu hissediyorum kiii Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inşallah...
canım dünden beri boğazım ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum.açıkcası stresten dolayı çok huzursuzum.iyi düşünüyorum herşey iyi olsun diye ama biraz zorlanıyorum galiba sen nasılsın
herşey iyi olacak canım beniM yarın güzel haberlerle geleceksin
Bende ctesi güzel haberleri getireceğim inşallah
inşaALLAH canım bir yanım pozitif alacaksın diyordiğer yanım canım inşaALLAH sen de pozitif alacaksın ALLAH'ın izniyle
bence sigaraya bağlama cnm tabii içilmemesi daha iyi ama bnm de bugün 4. gün sigara içmiyorum bu sefer sigara olayını çok çabuk aştım 2 aşılamamdada sigarasızlık beni delirtmişti tahlil gününü zor etmiştim diyeğim şu ki o bebek seninle olacaksa sen istersen günde 5 pkt iç hiç bişey olmaz bnm arkadaşlarımın çoğu hamileliği boyunca içti maşşalllah hiç bişey de olmadı allahın takdiri ilahisi yani bence biraz daha zamanı var miniğinin sana gelmesi için ..
olacak Allah ın izniyle canım benim olmazsa da Rabbim bizlere sabır versin güç versin tabi ki herşeye hazırlıklı olmamız lazım ama iyi düşün iyi olsun
benim 5.gün transferi ben transferden sonraki 9.gün test yapacağımdoktor 12.gün verdi ama dayanamayacağım
canım ben 15 Ocak denildi ısrarla bekliyorum erken tahlil yaptırınca bazen değerler insana yanlış ümitler veriyor.doktorunu dinle bekle bence
yaaa deme öyle çok hevesleniyorum ilk deneme olduğu için dayanamıyorum bide hep 3.gün transferine 12.gün test veriyorlar.Benim ki
5.gün ama kurtarmaz mı yapsam
canlarım hepinizi çok özledim sizlerden bi müddet uzak kalıcam dün niyetliydim iftarımı açmak için eşimin yanına gittim dükkana akşam dükkanı kapatıp evimize gelirken banka atemesinin önünde durduk ve eşim merdivenlerden düşüp omzunu kırdı.....hemen hastaneye gittik ve çelik yelek giydirdiler bir ay o şekil kalıcak eğerki kemik kaynamazsa ameliyat olucak benim tüp bebek maceram bi süre ara vercem ........cicibebem kalbimdesin güzbaharım amayam neşem ilyelizim kalinkam daha ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin siz önden ben arkanızdan gelirim bir aara ben uzun bi süre giremem belki ama arada girerim anca beni habersiz bırakmayın a.e.o hepinizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm
canım benimde 5.gün embriyosu bu 6.transferim bana herzamamn 2 hafta sonraya test günü veriyorlardı.bende şaşırıyorum çoğu doktorlar 12.gün veriyor ama 14.gün değerler düşebiliyor.canım sen gençsin senin kalbin bu heyecanı kaldırırama ben günümü bekliyeceğim ben fazla heyecana gelemiyorum tercih senin bitanen sen nasıl istersen
kaldırır kaldırır
kaldırmazsa da başlarımtest gününe kadar kendimi toparlar ayağa kalkarım
çok hoşsun yaaa güldürdün beni
Buranin cadisi olmak istemem ama nasil olur da bu kadar cile cekip yillardir bebek isteyen insanlar olarak sigara icebilirsiniz inanamadim..ozlemle beklediginiz bebeginiz karninizda veya dogunca olumsuz bisii olsa hic mi akliniza takilmayacak,hic mi vicdan azabi cekmiceksiniz? Bir anligina bile akliniza duser bence "sigaradan mi oldu" diye..."
Bu arada bende ictim gunde 1paket,15-16yil..ilk bebek olmuyo diye dr.gidince ilk bunu sordu ve saclari diken diken oldu..eve gidip bikac gun bol bol ictim ve bir gece sen sigarayi mi bebegimi daha cok istiyorsun diye sordum kendime.o geceden beri tek dal elime almadim.bunun azi cogu yok..etrafta kendinizi iyi hissettirecek ornekler olabilir ama duymak istemeyeceginiz kadar da cok kotu ornek var...bugunden tezi yok,dusunun saglikli bebek mi,allah gostermesin engelli bebek mi? Ve asla bilemezsiniz olacagi mi vardi yoksa 2-3nefes cektiginiz sigaradan mi....
inşallah tutunurlar canım benim ben 5 gün önce negatifimi aldım dondurulmuşla ama benden kaynaklı çok iyi biliyorum çnk sigarayı bırakamadımama bugünden itibaren asla içmicem kendimi öyle suçlu hissediyorum kiii Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?