2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

sigara içmeyen anne adayları için de bence engeller açık ewet bwn sigarayı seviyorum ama bebeğimi tehlikeye sokacak da değilim allaha şükür ki o kadar kör cahil bir insan değilim

canım sen bitanesin daha çocuğun doğmadan onun için ne kadar çırpınıyorsun.Rabbim seni çok bekletmeden göndersin cennet kokan yavrularınıtabiki ben de bebeğimi tercih ettim

Tatlim insallah dualarimiz kabul olsun..sen benden yillar once tercih etmissin ama senin bebekler bence seninle suan.senin icin bende heyecanla bekliyorum yarin sabahi..erken git bari teste 7de falan:)) dileri guzel haberler verirsin bize arkadasim...

canım eşimle gideceğiz onu o saatte imkanı yok götüremem benim size test sonucumu söylemem öğleni bulur.sonucum pozitif olurda hepimizin morali düzelir.son günlerde yaşadıklarımız zordu.her gecenin sabahı olduğu gibi bugünlerinde güzel yarını olacakinşaALLAH

Ya arkadaşlar, neden böyle yanlış yönlendirmeler yapıyorsunuz anlamıyorum, bizim de var Allaha inancımız, ama OL-MAZ. Kız ne güzel bir karar almış bırakma konusunda, siz tutup günde 5 paket de içsen olacağı varsa olur diyorsunuz. Gerçekten zor anlamak. Nereden biliyorsunuz bir de sigaraya bağlı olmadığını. Kusura bakma ama bu mesajına çok kızdım. Sigaranın kromozom yapısını etkiledeğini tıp dünyası bangır bangır bağırıyor, siz tutup bişey olmaz diyosunuz. Bravo gerçekten. BRAVO yahu!!!
Sizin yumurta kaliteniz ile bu kızcağızın yumurta kalitesi aynı mı herşeyden önce.
Sigara içen bayanların diğerlerine göre erken menapoza girdiği, yumurta rezervini azalttığı, gelişmekte olan yumurtanın kromozom yapısını etkileyerek kalitesini düşürdüğü, ve tüp bebekte kullanılan ilaçların etkisini azaltıp daha fazla ilaç kullanılmasına neden olarak gene yumurta kalitesini düşürdüğü bütün tıp otoriteleri tarafından kabul edilmiş bir gerçek.
Herşeyin sorumlusu Allah mı ya? İyi o zaman ben gidi kendimi 10. kattan aşağıya atayım, Allah öldürmeyecekse ölmem zaten diye düşünüp. Önce tedbir, sonra tevekkül.
Bu tip açıklamalar yapıp milletin günahına girmeyin lütfen. Biraz elinizi vicdanınıza koyun.

Canım inşallah yarı güzel haberin gelir de mutlu edersin hepimizi. Gerçekten çok sevineceğim senin için.

Aynen Nazancığım, katılıyorum. Bu topicte bu kaçıncı artık. Kendin ne yaparsan yap ama buralara böyle yazıp ta insanları yanlış yönlendirme, değil mi? Ben biraz sert bir dil kullandım heralde ama olmaz. Öyle olur olmaz şeyler yazılmamalı bence. Uyarmak zorunda hissettim kendimi.

arkadaşlar ben sigarayı falan savunmuyorum zaten aklı olan içmez ayrıca tanıdıklarımın çocukları içmediği halde (ikizler bu arada tüp bebekle dünya ya geldi)kardeşinden hala yaşça ufak ikiside aynı yaşta olsada bnm demek istediğim herşey allaha kalmış transfer günü hemşirelerim bile aynısını yazdı neyse sinir olmak istemiyorum bu yazdıklarınız hepsi s,igara içmeyen insanlarda da var ayrıca kanamam var çok hafif burda üzgünüm size sinirlenipte bebeklerime bir şey olsun istemem

cnm benim keşke bıraka bilseydin bende sıgara kullanan birisiyim tabi 2010 yılından bu tarafa çok şükür içmedim kızıma tedaviye başlamadan 3 ay önce bıraktım ve çok sıgara içiyordum allahın izniyle önce beyinde bitirmek gerek gercekten şükür bir dahada azıma sürmedim drla ilk konuşmamda bana ilk sordugu şey sıgara kulanıp kullanmadıgım bende 3 ay önce bıraktım dedi bana bu tüp bebek tedavi sürecinde sıgara içilmememsinin çok öenemli oldugunu yumurta kalitesini çok düşürdügünü ve şans oranının çok azaldıgını söylemişti dr öyle basştan sagma bir dr degil dalinda uzman bir dr cem demirel intternete girdiginde her yerde çıkar önünee çok ünlü bir dr lafın kısası çok güzel bir karar almışsın anne olmak istiyorsan hemen bırak derim ben o kadar çok içerdimki saniye duramazdım günde iki paket abartısız yemin ederim ama sıgara yerine allahın izniyle bebegimi kollarımda düşündüm çok şükür yaradan bir kız evlat verdi ilk denememdi şuan 3 yaşında 3 yıl sonra tekrar yaptırdım ve hamdolsun ikizlere hamileyim ve sıgaraya gelince hiç bir daha azıma sürmedin inş sende bırakrsın ve rabbim tez zamanda sana bir evlat verir gercekten anne olmak istiyorsan benim tavsiyem bırakmam hem senin için hem bebegin için çok ömenli arkadaşım sıgara bagımlısındı 7 sene sonra hamile kaldı ve asla bırakamadı şimdi bir kızı var hamilelelgi süresince hep içti çoçuk çok hasttaa her gün hastanede hem hamileliginde hemde bebegi emzirirken hiç bırakmadı ben asla kabul etmiyorum sıgara içimini ne hamilelikte neden sonrasında her nefes cekmem demek bebegini kendi elinle öldürmem demek benim dr bana o sıgarayı her çekişinde sen kendi elinle bebegine zarar veriyorsun demişti çok dogru bence

Son düzenleme:
cnm bende bu gün medipole randevu aldım acaba aynı yeremi gidecez koşu yolundaymış hastane

benim gittiğim avrupa yakasında Bağcılar Mega Medipol Üniversite hastanesi yeni açıldı.aynı hastane ama farklı ilçelerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…