2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ya canım bende senin sonucunu dört gözle bekliyorum vallahi inanılmaz merak ediyorum neden bilmiyorum.içimde hep pozitif olacağına dair müthiş hisler var yarın büyük kutlama olucak burda diye düşünüyorum

benim gittiğim avrupa yakasında Bağcılar Mega Medipol Üniversite hastanesi yeni açıldı.aynı hastane ama farklı ilçelerde canım
anladm tatlım belki dedim aynı hastaneye gidiyoruzsurr ben ümraniyedeyim
Hoşbuldum canım benim nasıl oldun iyisin dimi?

iyiyim cnm şükür güzel bir duş aldm kanama korkusuna banyoda yapamıyorum kokacam artıkkızımı yıkadm şükür şuan kanamamda yok inş olmazda bir daha pazartesiyi iple çekiyorum 9 haftamız dolacak inş bebeklerde biraz büyümüş olcaklar allahın izniyle maşşallah size 9. hafta içindesiniz rabbim nazardan korusun cnm

Canım seni çook iyi anlıyorum kanama psikolojisi çok kötü benim kanamam aralık ayının 20 sinde olmuştu tam regli tarihim şimdi yine korkularım başladı ayın 20 si yaklaşıyor inşallah hiç birimiz sorun yaşamadan yavrularımızı kucaklarımıza alırız.seninle benim aramda çok fark yok haftalarımız aynı sayılırkanamanda artık olmaz allahın izniyle ama seninkiler ikizdi yanlış hatırlamıyorsam ikizlerde ara kanamalar normal diye okumuştum nette içini ferah tut yavruların biz burdayız diye kendilerini hatırlatıyorlar

Son düzenleme:
valla kızlar şuan sanki 5 aylık gibiyim acaba bu jellerden mi böyleyim eger karnım şimdiden böyle büyürse ben yandım yerimden bile kalkamam heralde kızımda da öyleydim bazı kadın iç karınlı olur ben malesef dış karınlıyım sadece göbek ve yüzüm kilo alıyorr bunlar birde ikiz artık vinçlemi kaldırır benim herif benim yerimden bilemem

korkma canım allahın izniyle inş bir şey olmaz rabbim dedigin gibi onları bize bagışlasın benimde ayın 18 adet günüm kızımda 5. ayıma kadar kanamam olmuştu ama böyle adet gibi degildi hafif hafif lekeydi bunda çok oluyor tövbe yaa adet kanaması gibii acaba ikiz oldugu için mi anlamadım dr maşallah çok soguk kanlı birde adam beni 2010 bu tarafa tanıyor huyumu biliyor çok panik biriyim hemen aglarım salya sümük beni hemen aradı sakın aglama bak agladıgında hormon sefiyesi yükseliyor düşük yaparsın die onlar düşücek gibi degillerdi en son gördügümde maşallah keseler saglamdı dedi öyle sakinleştim valla

sağol Mügecim inşaALLAH hepimizin kalbinden geçen olur.moral verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.Rabbim yavrularını sana bağışlasın canım

canım yaaa keyifli olmana sevindim seni yerinden kaldıracak düşünsün vinç mi? olur başka birşey mi?olur.sen kafana takma bebeklerin inşaALLAH vaktinde kolaylıkla gelsin canım

merhaba kızlar nasılsınız

kalbimdesn canım güzel haberlerini bekliyorum yarın

sofyacım kanaman olmuş inş kötü bişey değildir annesi RABBİM korusun meleklerimizi

mügecim nasılsın canım

diğer kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım konuları okuyamadım çünkü öperim hepinizi

bende öyleyim çok gazım varr

iyi cnm sükür ben yeniyim bebisin hayrlı olsun sen nasılsın insallah saglıklı hamilelin olur bebegini hayrlısıyla kucagına alırsın allah bizlerede nasip etsin insallah kimsenin kucagını bos koymasın rabbim sen tedaviyi hangi hastanede oldun cnm bende tedaviye baslıycam hastaneler hakkında bilgi topluyorum

tatlıımm hoş geldinn
tşk ederim RABBİM herkese nasip etsin
inş tedavinden olumlu sonuç alırsın ilk tedavin galiba
ben beylikdüzü medicana da oldum drum Mehmet Koç çok memnunum kendisinden ALLAH ondan razı olsun
önce ALLAH ın sonrada drumun sayesinde çok şükür bebeğim benimle
inşallah sağlıklada kucağımıza alırız inş RABBİm herkese nasip eder
8 yıldır bebeğimiz olmuyordu ne zor evlat hasreti bilirim
2. tedavimde hamile kaldım ilkinide onda yaptırdım sen nerdesin istanbuldamı

Son düzenleme:

canım ben yurt dısındayım su an ama martta istanbula gitcem tedaviye muayene ücreti filan ne kadar cnm 4 yıllık evliyim ben pcos luyum ama asırı kilo alma adet düzensizligi tüylenme gibi sorunum yok ultrasonda polikistik overlerim tedavi ne kadara maal oldu cnm cok saol bilgilendirdin icin

saol cnm benim rabbim seni sevindirsin inş tez zamanda yarın inş güzel haberlerini alırız pozitif düşünüyorum allahın izniyle inşş kızlarrrr hamileyim dieee yazacaksın rabbim o günleride gösterecek bizee
saol cnm şuan iyiyim şükür sen naslsn inş bir sorun yokturr
bende öyleyim çok gazım varr
ayy çok kötü sevgi yaaa patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimiii

Son düzenleme:

aynen canım bende öyleyim zart zurt geziyorum

çok şükür yok bi sorun canım salı günü kontrolüm var iple çekiyorum

Canım ben çok iyiyim sen ve bebişin nasıl?nerelerdesin göremiyorum artık seni işlerin yoğundu biliyorum herhalde geri kalan vaktinide bebeğine ayırıyorsun dimi?

Canım sağ salim kucakla da bebeklerini, yardım ihtiyaç olursa bir mesaj yeter, gelir kaldırırız hep beraber. Düşünme sen bunları. :)

Canım ben çok iyiyim sen ve bebişin nasıl?nerelerdesin göremiyorum artık seni işlerin yoğundu biliyorum herhalde geri kalan vaktinide bebeğine ayırıyorsun dimi?

Bende crinino jelden şüpheleniyorum bu gaz kesin onun işi...

canım işler yoğun yıl sonu işleri
muhasebeciyim ben
akşamda eve gidiyorum 9,30 10 da uyuyorum

crinino jel olabilir canım bebikolar iyi olsunda herşeye razıyım

Cnm cok gecmis olsun cnm zaten belrtiler ayni sen kafani takma inss yarin guzel haber vereceksin bizlere :119::119::119::119::119: bende iyiyim cnm iste simdilik sizleri takipteyim beklemedeyim marta kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…