- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Canım inşallah yarı güzel haberin gelir de mutlu edersin hepimizi. Gerçekten çok sevineceğim senin için.
anladm tatlım belki dedim aynı hastaneye gidiyoruzsurr ben ümraniyedeyimbenim gittiğim avrupa yakasında Bağcılar Mega Medipol Üniversite hastanesi yeni açıldı.aynı hastane ama farklı ilçelerde canım
Hoşbuldum canım benim nasıl oldun iyisin dimi?
anladm tatlım belki dedim aynı hastaneye gidiyoruzsurr ben ümraniyedeyim
iyiyim cnm şükür güzel bir duş aldm kanama korkusuna banyoda yapamıyorum kokacam artıkkızımı yıkadm şükür şuan kanamamda yok inş olmazda bir daha pazartesiyi iple çekiyorum 9 haftamız dolacak inş bebeklerde biraz büyümüş olcaklar allahın izniyle maşşallah size 9. hafta içindesiniz rabbim nazardan korusun cnm
Canım seni çook iyi anlıyorum kanama psikolojisi çok kötü benim kanamam aralık ayının 20 sinde olmuştu tam regli tarihim şimdi yine korkularım başladı ayın 20 si yaklaşıyor inşallah hiç birimiz sorun yaşamadan yavrularımızı kucaklarımıza alırız.seninle benim aramda çok fark yok haftalarımız aynı sayılır
Ya canım bende senin sonucunu dört gözle bekliyorum vallahi inanılmaz merak ediyorum neden bilmiyorum.içimde hep pozitif olacağına dair müthiş hisler var yarın büyük kutlama olucak burda diye düşünüyorum
valla kızlar şuan sanki 5 aylık gibiyim acaba bu jellerden mi böyleyim eger karnım şimdiden böyle büyürse ben yandım yerimden bile kalkamam heralde kızımda da öyleydim bazı kadın iç karınlı olur ben malesef dış karınlıyım sadece göbek ve yüzüm kilo alıyorr bunlar birde ikiz artık vinçlemi kaldırır benim herif benim yerimden bilemem
canım ben henüz sonuç almadımbeklemedeyim.İstanbul Medipol de tedavi görüyorum
valla kızlar şuan sanki 5 aylık gibiyim acaba bu jellerden mi böyleyim eger karnım şimdiden böyle büyürse ben yandım yerimden bile kalkamam heralde kızımda da öyleydim bazı kadın iç karınlı olur ben malesef dış karınlıyım sadece göbek ve yüzüm kilo alıyorr bunlar birde ikiz artık vinçlemi kaldırır benim herif benim yerimden bilemem
merhaba kızlar nasılsınız
kalbimdesn canım güzel haberlerini bekliyorum yarın
sofyacım kanaman olmuş inş kötü bişey değildir annesi RABBİM korusun meleklerimizi
mügecim nasılsın canım
diğer kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım konuları okuyamadım çünkü öperim hepinizi
iyi cnm sükür ben yeniyim bebisin hayrlı olsun sen nasılsın insallah saglıklı hamilelin olur bebegini hayrlısıyla kucagına alırsınallah bizlerede nasip etsin insallah kimsenin kucagını bos koymasın rabbim sen tedaviyi hangi hastanede oldun cnm bende tedaviye baslıycam hastaneler hakkında bilgi topluyorum
tatlıımm hoş geldinn
tşk ederim RABBİM herkese nasip etsin
inş tedavinden olumlu sonuç alırsın ilk tedavin galiba
ben beylikdüzü medicana da oldum drum Mehmet Koç çok memnunum kendisinden ALLAH ondan razı olsun
önce ALLAH ın sonrada drumun sayesinde çok şükür bebeğim benimle
inşallah sağlıklada kucağımıza alırız inş RABBİm herkese nasip eder
8 yıldır bebeğimiz olmuyordu ne zor evlat hasreti bilirim
2. tedavimde hamile kaldım ilkinide onda yaptırdım sen nerdesin istanbuldamı
saol cnm benim rabbim seni sevindirsin inş tez zamanda yarın inş güzel haberlerini alırız pozitif düşünüyorum allahın izniyle inşş kızlarrrr hamileyim dieee yazacaksın rabbim o günleride gösterecek bizeesağol Mügecim inşaALLAH hepimizin kalbinden geçen olur.moral verdiğin için ayrıca teşekkür ederim.Rabbim yavrularını sana bağışlasın canım
canım yaaa keyifli olmana sevindim seni yerinden kaldıracak düşünsün vinç mi? olur başka birşey mi?olur.sen kafana takma bebeklerin inşaALLAH vaktinde kolaylıkla gelsin canım
saol cnm şuan iyiyim şükür sen naslsn inş bir sorun yokturrmerhaba kızlar nasılsınız
sofyacım kanaman olmuş inş kötü bişey değildir annesi RABBİM korusun meleklerimizi
mügecim nasılsın canım
diğer kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım konuları okuyamadım çünkü öperim hepinizi
ayy çok kötü sevgi yaaa patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimiiibende öyleyim çok gazım varr
saol cnm benim rabbim seni sevindirsin inş tez zamanda yarın inş güzel haberlerini alırız pozitif düşünüyorum allahın izniyle inşş kızlarrrr hamileyim dieee yazacaksın rabbim o günleride gösterecek bizee
saol cnm şuan iyiyim şükür sen naslsn inş bir sorun yokturr
ayy çok kötü sevgi yaaa patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimiii
merhaba kızlar nasılsınız
mügecim nasılsın canım
bende öyleyim çok gazım varr
Canım ben çok iyiyim sen ve bebişin nasıl?nerelerdesin göremiyorum artık seni işlerin yoğundu biliyorum herhalde geri kalan vaktinide bebeğine ayırıyorsun dimi?
Bende crinino jelden şüpheleniyorum bu gaz kesin onun işi...
canım dünden beri boğazım ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum.açıkcası stresten dolayı çok huzursuzum.iyi düşünüyorum herşey iyi olsun diye ama biraz zorlanıyorum galiba sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?