2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim sigarayi birakma kararina sevindim.zor degil,basarabilirsin...sigaradan mahrum kalacagini degil,yillardir mahrum oldugun,saglikli,tombis bacakli,isirimlik popolu tatli bebegini dusun:)) hedef cok guzel...

inşallah canım benim sigara gidecek bebişim gelicek nasipse Allah ın izniyle hepimize birden :)

Katiliyorum bende sana,bazen sert iyidir:) bagimliligi ve iradesizligi Allaha baglamanin hos olmadigini dusunuyorum:)) birsey elimizden geliyorsa yapalim,olmuyorsa da kabatlinin kendimiz oldugunu kabullenelim.

Cnm cok gecmis olsun cnm zaten belrtiler ayni sen kafani takma inss yarin guzel haber vereceksin bizlere :119::119::119::119::119: bende iyiyim cnm iste simdilik sizleri takipteyim beklemedeyim marta kadar

sayılı gün bir bakmışsın Mart olmuş,tedavin olmuş test için gün sayarız.Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım

Kuzum yarın için dualarım seninle İnşalllahhh güzel haberlerini alıcaz :119::119: içime pozitif doğuyor inş içime doğan olur yarın kaçta gideceksin kan vermeye ay benide heycan bastı :18:

merhaba kızlar sonunda bende tedavi için adım atabildim biraz sıkıntılı olacak gibi benim sürecim dr bana bıosteron verdi kullanan var mı? yada yan etkileri hakkında fikri olan ? :44:

Kuzum yarın için dualarım seninle İnşalllahhh güzel haberlerini alıcaz :119::119: içime pozitif doğuyor inş içime doğan olur yarın kaçta gideceksin kan vermeye ay benide heycan bastı :18:

canım benim ALLAH razı olsun bugün yine adet ağrıları aşırı bir şekilde yokladı adetime 2 gün var dedim bitti herşey ne yapayım dedim üzüldüm sonra leke v.s gelmedi yine ümitlendim sabah 9:30-10:00 gibi hastanede oluruz sonucu almak öğleni bulur herhalde ben de heyecanlıyım ama ter atıyorum boğazımda ağrıyor.Rabbim benimde hepimizin yüzünü güldürsün

canım yarın test günün değilmi inşallah güzel haberle dönersin benimde yarın opum var

canım benim, ikimiz için yarın büyük gün inşaALLAH işlerimiz yolunda gider senin OPUN benimde test sonucum Rabbim yüzümüzü güldürsün...ALLAH C.C yarın sana yardım etsin güzel kalitesi yüksek yumurtalar toplanır inşaALLAH

merhaba kızlar sonunda bende tedavi için adım atabildim biraz sıkıntılı olacak gibi benim sürecim dr bana bıosteron verdi kullanan var mı? yada yan etkileri hakkında fikri olan ? :44:

canım hayırlı olsun inşaALLAH bu sefer her şey yolunda gider.ben o ilacı hiç kullanmadım tatlım

Geçmiş olsun canım aman dikkat et salgın var Regli ağrısı değildir o ağrılar bebişler anneciğine yerleşiyolardır nede olsa 9 ay orda yatacaklar

FSH ım çok yüksek o yüzden yumurtaları geliştirelim dedi ama çok masum bi ilaca benzemiyor merak ettim teşekkür ederim canım daha çok aşamam var tahlil sürecindeyim sanırım mart ayını bulacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum zaten 2 aydır buralardayım başlamak için neyse hayırlısı olsun güç olmasında geç olsun

Kalbimdesin dörtgözle senden güzel haberler bekliyorum hayırlısı neyse o olur hep birlikte seviriz inşlahhhh

öyle canım her şeyin hayırlısı.bizde dondurulmuş tedavisinde esrofem diye bir ilaç içiyoruz yan etkileri çok ama en önemlisi hamileler kullanamaz diyor ironiye bak mecburen kullanıyoruz

Iden iyi cook sukur kanamadan sonra gitti dra dr normal demis veeeee ikizlerini gormus:)) darisi yarin sana insallah merakla bekliyoruz cnim

canım çok sevindim yaaaa bugün hep aklımdaydıamin canım darısı hepimizin başına inşaALLAH

😁😁canim zamnedersem ilaclardan o ben igneyle hap kullaniyorm ama bnm karnimda 5aylik gbi hnz dha trsnfermin18.gunu ama b kac gndr biraz indi karnim , hele yemk yesem varya patlick gbi oluyo karnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…