- 7 Şubat 2013
- 395
- 230
- 123
- 46
Canim sigarayi birakma kararina sevindim.zor degil,basarabilirsin...sigaradan mahrum kalacagini degil,yillardir mahrum oldugun,saglikli,tombis bacakli,isirimlik popolu tatli bebegini dusun:)) hedef cok guzel...
Aynen Nazancığım, katılıyorum. Bu topicte bu kaçıncı artık. Kendin ne yaparsan yap ama buralara böyle yazıp ta insanları yanlış yönlendirme, değil mi? Ben biraz sert bir dil kullandım heralde ama olmaz. Öyle olur olmaz şeyler yazılmamalı bence. Uyarmak zorunda hissettim kendimi.
pardon cnm kusura bakma lütfen yanlus anladım sanırıminsallah pozi₺if sonuc alırsın cnm hayırlı ve saglıklı bebisin olur
aynen canım bende öyleyim zart zurt geziyorum
çok şükür yok bi sorun canım salı günü kontrolüm var iple çekiyorum
Cnm cok gecmis olsun cnm zaten belrtiler ayni sen kafani takma inss yarin guzel haber vereceksin bizlere:119::119::119::119::119: bende iyiyim cnm iste simdilik sizleri takipteyim beklemedeyim marta kadar
inşallah canım benim sigara gidecek bebişim gelicek nasipse Allah ın izniyle hepimize birden :)
işte busigara olayı bitmiştir artık
Kuzum yarın için dualarım seninle İnşalllahhh güzel haberlerini alıcaz :119::119: içime pozitif doğuyor inş içime doğan olur yarın kaçta gideceksin kan vermeye ay benide heycan bastı :18:
canım yarın test günün değilmi inşallah güzel haberle dönersin benimde yarın opum var
merhaba kızlar sonunda bende tedavi için adım atabildim biraz sıkıntılı olacak gibi benim sürecim dr bana bıosteron verdi kullanan var mı? yada yan etkileri hakkında fikri olan ? :44:
Geçmiş olsun canım aman dikkat et salgın var Regli ağrısı değildir o ağrılar bebişler anneciğine yerleşiyolardır nede olsa 9 ay orda yatacaklarcanım benim ALLAH razı olsunbugün yine adet ağrıları aşırı bir şekilde yokladı adetime 2 gün var dedim bitti herşey ne yapayım dedim üzüldüm sonra leke v.s gelmedi yine ümitlendim sabah 9:30-10:00 gibi hastanede oluruz sonucu almak öğleni bulur herhalde ben de heyecanlıyım ama ter atıyorum boğazımda ağrıyor.Rabbim benimde hepimizin yüzünü güldürsün
canım merak ettim kanaman ne durumda başka dra gittin mi?:44:
FSH ım çok yüksek o yüzden yumurtaları geliştirelim dedi ama çok masum bi ilaca benzemiyor merak ettim teşekkür ederim canım daha çok aşamam var tahlil sürecindeyim sanırım mart ayını bulacak nasıl geçecek zaman bilmiyorum zaten 2 aydır buralardayım başlamak için neyse hayırlısı olsun güç olmasında geç olsun
Iden iyi cook sukur kanamadan sonra gitti dra dr normal demis veeeee ikizlerini gormus:)) darisi yarin sana insallah merakla bekliyoruz cnim
Kalbimdesin dörtgözle senden güzel haberler bekliyorum hayırlısı neyse o olur hep birlikte seviriz inşlahhhh
valla kızlar şuan sanki 5 aylık gibiyim acaba bu jellerden mi böyleyim eger karnım şimdiden böyle büyürse ben yandım yerimden bile kalkamam heralde kızımda da öyleydim bazı kadın iç karınlı olur ben malesef dış karınlıyım sadece göbek ve yüzüm kilo alıyorr bunlar birde ikiz artık vinçlemi kaldırır benim herif benim yerimden bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?