2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaşlar merhaba
Ben 26 yasinda 5,5yillik evliyim 2 yil önce tüp bebek denedik olmadi aralik sonunda tekrar 2.denemeye karar verdik 5 ocakta transfer oldum bugun 9.gunum 18 cumartesi tahlilim var heycanliyim.ins hayirlisi olur hepimize Rabbim hayirli bebisler nasip etsin ins

Ya bnde uzun suredir v.mantar var , srkli oluyo ilcla geciyor , kultr testi yptirmadm , tup bbk tedvsnden bir bucuk ay once gcti , bu aralar tkrr basladi acba kullndgim ilaclar mi tetikliyo ? Yada mntr sikyti olup kurtulan var mi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız??

Birkaç gündür giremiyorum iş yerinde nette sıkıntı var yapılandırma yapıyorlar. Akşamları da ev işleri malum...

Ayrıca düşükten sonra çok fena grip oldum. İki gün işten eve gelince bayılmışım resmen. Birde migren mücadelesi işte.

Hepinizi çok özledim.

Kalbimdesin nasılsın canımmmm. yarın büyük gün meraktan ölüyorum. Kuzum sen hamilesin... Her aklıma gelişinde sana dualar ediyorum. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini/ bebişlerini sağlıklı kucağına almanı nasip eder inşallah.

Melindam3535 canım nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır. Rabbim yardımcın olsun.

omersevinc,yeliz,cicibebe,bebek,neşe77, alfabe, nazan.e,ssofya, nazarboncuk,sevgiaşk,hatibulut, muge07,nihal,ozthebee,monica,amayaa ve ismini diğer arkadaşlarım

opu transfer ve beklemede olan herkese sabırlar diliyorum rabbimden. Hamilelere de Rabbimin sağlıkla kucağına vermesini diliyorum.

canım hoşgeldin hayırlı olsun transferin.inşaALLAH c.tesi günü müjdeni verirsin

canım dikkat et kendineben de yarın hem olsun istiyorum hem de olmasın ama kurtuluş yok canım benim benim ve bizim için etmiş olduğun o güzel duaları Rabbim senin için de kabul etsin.ALLAH'a emanetsin herşey güzel olacak az kaldı

Ya bnde uzun suredir v.mantar var , srkli oluyo ilcla geciyor , kultr testi yptirmadm , tup bbk tedvsnden bir bucuk ay once gcti , bu aralar tkrr basladi acba kullndgim ilaclar mi tetikliyo ? Yada mntr sikyti olup kurtulan var mi

bizim kullandığımız jelin mantar yapma etkisi var...ama sen iğne vuruluyorsun bilemiyorum diğer ilaçlar mantar yapıyor mu?en güzeli doktorunu ara belki ilaç önerir...çok geçmiş olsun canım

merhaba kızlar sonunda bende tedavi için adım atabildim biraz sıkıntılı olacak gibi benim sürecim dr bana bıosteron verdi kullanan var mı? yada yan etkileri hakkında fikri olan ? :44:

Canım, herşeyden önce tedavin hayırlı uğurlu olsun, sonucunda bebeğini kucağına aldıran bir tedavi olsun. Dr biosteron verdiyse mutlaka kullan. Yumurta kalitesini artırmak için veryorlar onu. Hatta r una sor, böyle bir sorun varsa arginmax women da kullan. GNC nin ürünü.
Biosteronun bana olan tek yan etkisi cildi bozması. Sivilce eğil de, nasıl anlatayım, pütür pütür yapıyor,içinde cerahat olmayan sivilce benzeri küçük kabartılar yapabiliyor ama kullanmayı bıraktığında 1 hafta 10 günde düzeliyor. Bence yan etkilerini çok takma ve kullan.
Bu arada günde kaç tane verdi dr un?

canım arkadaşım olacak inşallah Allahımın izniyle... eski yazılarını az çok okudum birkaç gündür tedirginlikler yaşamışsın. Rabbim sabrının mükafatını versin.

Kandil günü giremedim. Hepinizin geçmiş kandilini kutlarım. bol bol dua etim, namaz kıldım o gecede hepinizin isimlerini saydım. Ama burada ki isimleri malummmm

Canım crinone kullanıyorsan , suçlu aramaya gerekyok. Crinone jel mantarın 1 nolu tetikçisiymiş. Dr unu durumdan haberdar et istersen belki yerine başka bir şey veri. Geçmiş olsun. Bebeğin annesinin bütün hastalıklarını tedavi edecek inşallah, yenileyip tazeleştirecek bütün dokularını.

canım hoşgeldin hayırlı olsun transferin.inşaALLAH c.tesi günü müjdeni verirsin

İns canim sagolasin ben uzun zamndir uyeydim aslında bayadir girmeyince kullanici adinisifremi unutmusumtekrar üye oldum KK beyeniyorum tekrar burdayim kader arkadasiyiz burada ins hayirli haberleri veririz hep birlikte

Merhaba ozlettin kendini Selencim.sana gecmis olsun,iyi bak kendine xabuk guclen.ben iyiim,toparlaniyorum.2-3aydan once bisii yapamayacagim ama buraya cok alistim,simdilik burakardayim:)))

sayılı gün bir bakmışsın Mart olmuş,tedavin olmuş test için gün sayarız.Rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım
dogru soyluyorsun cnm inss allah hepimizin gonlune gore versinyarinda inss sana

canim hosgeldin hayirli olsun tedavin inss cumartesi guzel haberle gelirsin :

Selencim gecmis olsun canim bende yeni atlattim cok sukur inss allah tez vakitte gondersin bebislerimizi

Son düzenleme:
Merhaba ozlettin kendini Selencim.sana gecmis olsun,iyi bak kendine xabuk guclen.ben iyiim,toparlaniyorum.2-3aydan once bisii yapamayacagim ama buraya cok alistim,simdilik burakardayim:)))

Canım arkadaşım bende seni özledim. Sende toparlan. Beraber güçlenelim canım. Benimde buraya girmediğim zamanlarda aklım burada kalıyor kimle ne alemde neler yaptı hamile sayımız arttımı diye merak ediyorum. O kadar alıştık ki buraya bir parçamız haline geldi.

Canım ben kendi kendime denemeye başladım. Allahım yardım etsin cümlemize Kendimce bişeyler içiyorum.Düşük tarihimi adet tarihi olarak baz aldım. doğru mudur onuda bilmiyorum.Rahmin toplanması için bişeyler içiyorum.. Umarım normal yolla olur diyorum. Ama tam denemeye başladığım gün grip oldum. Dünde eşime geçti kırılıyoruz nezle gripten ama ümit işte elimizden geleni yapıyoruz napalım. keçiboynuzu, arısütüpolan polaris vs. derken birşeyler yapıyorum işte.

ins canim sağol
Cumartesi veririm ins hayirli haberleri

Hanımlar nasılsınız? Benim içimde gene bi heyecan kıpırtısı var. Geçen ay tüp bebeğim tutmamıştı burda beni tanıyan hanımlar vardı :) canlarım benim :) şimdi meseleye geleyim. En son 16 Aralık'ta adet oldum, hala gelen giden yok. İşin açıksası adetim başlamadı acaba hamile miyim diye bir düşünüyorum, ama bir yandan da acaba kist mi oldu diye telAşlanıyorum. Negatif tüpten sonra adeti geciken duydunuz mu hiç? Ya da ardına hemen hamile kalan oldu mu?

Neşecimmm Rabbim hepimize her aşama da yardım etsin.

Bebişlerimiz olacak ben buna inanıyorum. Sabrımızın müfakatını Allahım verecek. Rabbim hepimize tez zamanda versin sağlıklı versin tek temennim o.

Canım inşallahhhhhhhh. Ben okudum çok var hamile olan. Bende düşük yaptım şimdi normal yolla deniyorum. Umarım hamilesindir....

Canim bende de agri vardi korktum aceba diye ama cok sukur sende yarin iyi haberlerle doneceksin insALLAH dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…