2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Capkiiin:)) elinizden geleni yapin tabii benim biraz daha beklemem gerekiyor.saydigin adet tarihi dogru,benim de kurtaj sayiliyormus.ben ne yapacagimi pek bilmiyorum,kontrolume zaman var.ama nar ve incir yemeyi dusunuyorum..bakarsin gene ayni zamanda hamile kaliriz..insallah en yakin zamanda guzel haberlerimiz olur..cok opuyorum.

canım seninde kutlu olsun.ben de dua ettim hepimiz için Rabbim kabul eder inşaALLAH.stresliyim canım hiç sorma.lise yıllarımda ve gençlik yıllarımda lunaparklardaki tehlikeli herşeye binerdim gondola bayılırdım 15 seneyi geçgin hiç gondola binmemiştim eşimle 2-3 yıl önce gondola bindik ALLAH'ım ölüyorum sandım kalbim nasıl atıyor anlatamam eşimle bana ders oldu bizden geçmiş dedik.şimdi niye anlattım artık tüp bebek tedavilerinin sonucunu çok stresli bekliyorum onu anladım inşaALLAH bu son olur.Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün

iyi geceler kızlarrrr :))))

canım bizler de seni çok seviyoruz ve özledik(m).... inşallah bir an evvel toparlanırsın ve de o uyguladığın kürler işe yarar da tedaviye gerek kelmaz canım yaaaa.....

hoşgeldin tatlım tekrardan.... ben ilk negatifimden sonra normal adet dönemimden yaklaşık bir hafta sonra geldi reglim, ben çok umutlanmıştım ama olmadı, umarım sen hamilesindir :)))))

canim yaa hadi inss ben cok okudum burda boyle guzel haberler

Neşecimmm Rabbim hepimize her aşama da yardım etsin.

Bebişlerimiz olacak ben buna inanıyorum. Sabrımızın müfakatını Allahım verecek. Rabbim hepimize tez zamanda versin sağlıklı versin tek temennim o.

AMİNNNN cnm inss bende inanarak soyluyorum:119::119::119::119::119::119::119:

canım inşaALLAH Rabbim sana gönlündekini yaşatsın 1 hafta daha bekleyip kanda baktır.güzel haberlerini alalım

amin canim insssssss

kıs utandırma beniiii herşeyi yazıyoruz diye yazdım. :))) canım ben neler yaptım yazayım uygulamak istersen denersin.

Civanperemi,aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım.günde 2 sefer demleyip içiyorum.

Aara sıra Adaçayı, böğütlen çayı ve yeşil çayı içiyorum.

Arısürü bal polen probolis çok iyi geliyormuş sabah aç karnına gece yatmadan onu yiyorum.

Gece yatmadan ballı süt içiyorum.

Eşimede keçiboynuzu pekmesi aldım sabah akşam açkarnına onu yediriyorum. gün içinde de keçiboynuzu yediriyorum.

Birde taze fındık,ceviz, badem arada yiyoruz.

İnciri bu sefer yemedim. Değişiklik olsun diye tedavide çok yemiştim... (Yumurtalıkların kafasını karıştırayım didim. :))))) )

Canımmm hakikaten yine aynı zamanda hamile kalalım bu sefer sağlıklı bebişler doğuralım inşallahhhhhhhhhhhh.

kızlaaaar;dualarınıza talibim,yarın benim için herşeyin başlangıcıbaşım ve boğazım ağrıyor bugün erken ayrılıyorum
yarın güzel haberler verebilmek duasıyla hepinizi öpüyorum

aminnnnnnnnnnn yarın öğlene pozitif sonucun belli olur inşallah. ben işyerinden giremesem de bir şekilde öğrenmeye çalışacağım. Çünkü bende çok heyecanlıyımmmm

öyle canım her şeyin hayırlısı.bizde dondurulmuş tedavisinde esrofem diye bir ilaç içiyoruz yan etkileri çok ama en önemlisi hamileler kullanamaz diyor ironiye bak mecburen kullanıyoruz

ilginçmiş gerçekten :44: baya bilgi sahibi oldum sizi izlemeye devam edicem

Canim sanada iyi aksamlar yarin bebise bi adim yaklasacan insss
ayyyy senin o bal damlayan ağzını öpsün...eşin bi baktırcam bakalım yarın, yani biliyorum ki hemen çıkmıyo fakülteden rapor. ama derlerse ki 2-3 aya çıkar bekliycm :) ama daha geç gibiyse özellere gidicem bi görüşcem, merkezimi değiştiricem onda karar kıldım.

herkes gibi bende merakla bekliyorum sonucunu arkadasim insallah guzel haberler verip bizimde sevincimiz umudumuz olacaksin..dualarimiz seninle ve tum bebek ozlemi cekenlerle..

Canım Rabbim senin rapor prosedürlerini de tamamlattırsın da. sonrası su gibi kaysın gitsin inşallah bir de bakmışsın ki hamilesin. bir an önce güzel haberini alalım.

canım bana günde üç defa sabah öğle akşam şeklinde kullanmamı söyledi amh tahlili için kan verdim fsh ım 17,44 çıktı çünkü folik asitle bu ilacı verdi bugün tamolarak başladım

canım inşaALLAH Rabbim sana gönlündekini yaşatsın 1 hafta daha bekleyip kanda baktır.güzel haberlerini alalım

canim yaa hadi inss ben cok okudum burda boyle guzel haberler

AMİNNNN cnm inss bende inanarak soyluyorum:119::119::119::119::119::119::119:

Canım inşallahhhhhhhh. Ben okudum çok var hamile olan. Bende düşük yaptım şimdi normal yolla deniyorum. Umarım hamilesindir....
Kızlar bakalım Allah'tan hayırlısı, heveslenmek yok. Bekleyelim görelim :) ya kırmızılar gelecek ya da bebek :)

Canim samimiyetine guvenerek saka yapiyorum biliyorsun.bu dediklerini dikkate alip,ben de tuketeyim yazdigin listeyi..tedavisiz surpriz olsa,ohhh ne ala:))

canım arkadaşım seninle yazışmak hep bana moral vermiştir.bal damlıyor ağzından
Canım benim sende bana hep moral oluyorsun iyiki varsın
Selenim özledim kuzum seni Benim tedavimtam gaz devam Cumartesi opu olabilirim bu kadar özletme kendini bu arada geçmiş olsun İnşalllahhh hemencik hamiş kalrsın hep dualarımdasın
Ben varım geçen sene Aralık ayında ilk tüp. Bebk denemem negatifti ertesi ay reglim geçikti 10gün ilaçlardandır dedik sonra idrar testi aldık direk koyu kırmızı çift çizgi tabi eşimle şoktayız hemen kan vermeye gittik değer 1250 doktor hamilesin dedi ben inanamadım keseyi gördük ama kalp atışını göremedik kurtaj oldum malesefİnşalllahhh sende hamilesindir idrar testi yaptır yada kan ver canım
kızlaaaar;dualarınıza talibim,yarın benim için herşeyin başlangıcıbaşım ve boğazım ağrıyor bugün erken ayrılıyorum
yarın güzel haberler verebilmek duasıyla hepinizi öpüyorum
Iyi geceler canım benim yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…