Canım arkadaşım bende seni özledim. Sende toparlan. Beraber güçlenelim canım. Benimde buraya girmediğim zamanlarda aklım burada kalıyor kimle ne alemde neler yaptı hamile sayımız arttımı diye merak ediyorum. O kadar alıştık ki buraya bir parçamız haline geldi.
Canım ben kendi kendime denemeye başladım. Allahım yardım etsin cümlemize Kendimce bişeyler içiyorum.Düşük tarihimi adet tarihi olarak baz aldım. doğru mudur onuda bilmiyorum.Rahmin toplanması için bişeyler içiyorum.. Umarım normal yolla olur diyorum. Ama tam denemeye başladığım gün grip oldum. Dünde eşime geçti kırılıyoruz nezle gripten ama ümit işte elimizden geleni yapıyoruz napalım. keçiboynuzu, arısütüpolan polaris vs. derken birşeyler yapıyorum işte.
canım arkadaşım olacak inşallah Allahımın izniyle... eski yazılarını az çok okudum birkaç gündür tedirginlikler yaşamışsın. Rabbim sabrının mükafatını versin.
Kandil günü giremedim. Hepinizin geçmiş kandilini kutlarım. bol bol dua etim, namaz kıldım o gecede hepinizin isimlerini saydım. Ama burada ki isimleri malummmm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Birkaç gündür giremiyorum iş yerinde nette sıkıntı var yapılandırma yapıyorlar. Akşamları da ev işleri malum...
Ayrıca düşükten sonra çok fena grip oldum. İki gün işten eve gelince bayılmışım resmen. Birde migren mücadelesi işte.
Hepinizi çok özledim.
Kalbimdesin nasılsın canımmmm. yarın büyük gün meraktan ölüyorum. Kuzum sen hamilesin... Her aklıma gelişinde sana dualar ediyorum. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini/ bebişlerini sağlıklı kucağına almanı nasip eder inşallah.
Melindam3535 canım nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır. Rabbim yardımcın olsun.
omersevinc,yeliz,cicibebe,bebek,neşe77, alfabe, nazan.e,ssofya, nazarboncuk,sevgiaşk,hatibulut, muge07,nihal,ozthebee,monica,amayaa ve ismini diğer arkadaşlarım
opu transfer ve beklemede olan herkese sabırlar diliyorum rabbimden. Hamilelere de Rabbimin sağlıkla kucağına vermesini diliyorum.
Hanımlar nasılsınız? Benim içimde gene bi heyecan kıpırtısı var. Geçen ay tüp bebeğim tutmamıştı burda beni tanıyan hanımlar vardı :) canlarım benim :) şimdi meseleye geleyim. En son 16 Aralık'ta adet oldum, hala gelen giden yok. İşin açıksası adetim başlamadı acaba hamile miyim diye bir düşünüyorum, ama bir yandan da acaba kist mi oldu diye telAşlanıyorum. Negatif tüpten sonra adeti geciken duydunuz mu hiç? Ya da ardına hemen hamile kalan oldu mu?
canim yaa hadi inss ben cok okudum burda boyle guzel haberlerHanımlar nasılsınız? Benim içimde gene bi heyecan kıpırtısı var. Geçen ay tüp bebeğim tutmamıştı burda beni tanıyan hanımlar vardı :) canlarım benim :) şimdi meseleye geleyim. En son 16 Aralık'ta adet oldum, hala gelen giden yok. İşin açıksası adetim başlamadı acaba hamile miyim diye bir düşünüyorum, ama bir yandan da acaba kist mi oldu diye telAşlanıyorum. Negatif tüpten sonra adeti geciken duydunuz mu hiç? Ya da ardına hemen hamile kalan oldu mu?
Neşecimmm Rabbim hepimize her aşama da yardım etsin.
Bebişlerimiz olacak ben buna inanıyorum. Sabrımızın müfakatını Allahım verecek. Rabbim hepimize tez zamanda versin sağlıklı versin tek temennim o.
Hanımlar nasılsınız? Benim içimde gene bi heyecan kıpırtısı var. Geçen ay tüp bebeğim tutmamıştı burda beni tanıyan hanımlar vardı :) canlarım benim :) şimdi meseleye geleyim. En son 16 Aralık'ta adet oldum, hala gelen giden yok. İşin açıksası adetim başlamadı acaba hamile miyim diye bir düşünüyorum, ama bir yandan da acaba kist mi oldu diye telAşlanıyorum. Negatif tüpten sonra adeti geciken duydunuz mu hiç? Ya da ardına hemen hamile kalan oldu mu?
amin canim inssssssscanım seninde kutlu olsun.ben de dua ettim hepimiz için Rabbim kabul eder inşaALLAH.stresliyim canım hiç sorma.lise yıllarımda ve gençlik yıllarımda lunaparklardaki tehlikeli herşeye binerdim gondola bayılırdım 15 seneyi geçgin hiç gondola binmemiştim eşimle 2-3 yıl önce gondola bindikALLAH'ım ölüyorum sandım kalbim nasıl atıyor anlatamam eşimle bana ders oldu bizden geçmiş dedik. şimdi niye anlattım artık tüp bebek tedavilerinin sonucunu çok stresli bekliyorum onu anladım inşaALLAH bu son olur.Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün
Canim bende de agri vardi korktum aceba diye ama cok sukursende yarin iyi haberlerle doneceksin insALLAH dualarimdasin
Capkiiin:)) elinizden geleni yapin tabiibenim biraz daha beklemem gerekiyor.saydigin adet tarihi dogru,benim de kurtaj sayiliyormus.ben ne yapacagimi pek bilmiyorum,kontrolume zaman var.ama nar ve incir yemeyi dusunuyorum..bakarsin gene ayni zamanda hamile kaliriz..insallah en yakin zamanda guzel haberlerimiz olur..cok opuyorum.
canım seninde kutlu olsun.ben de dua ettim hepimiz için Rabbim kabul eder inşaALLAH.stresliyim canım hiç sorma.lise yıllarımda ve gençlik yıllarımda lunaparklardaki tehlikeli herşeye binerdim gondola bayılırdım 15 seneyi geçgin hiç gondola binmemiştim eşimle 2-3 yıl önce gondola bindikALLAH'ım ölüyorum sandım kalbim nasıl atıyor anlatamam eşimle bana ders oldu bizden geçmiş dedik. şimdi niye anlattım artık tüp bebek tedavilerinin sonucunu çok stresli bekliyorum onu anladım inşaALLAH bu son olur.Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün
öyle canım her şeyin hayırlısı.bizde dondurulmuş tedavisinde esrofem diye bir ilaç içiyoruz yan etkileri çok ama en önemlisi hamileler kullanamaz diyor ironiye bak mecburen kullanıyoruz
ayyyy senin o bal damlayan ağzını öpsün...eşinCanim sanada iyi aksamlar yarin bebise bi adim yaklasacan insss
kızlaaaar;dualarınıza talibim,yarın benim için herşeyin başlangıcıbaşım ve boğazım ağrıyor bugün erken ayrılıyorum
yarın güzel haberler verebilmek duasıyla hepinizi öpüyorum
iyi geceler kızlarrrr :))))
canım bizler de seni çok seviyoruz ve özledik(m).... inşallah bir an evvel toparlanırsın ve de o uyguladığın kürler işe yarar da tedaviye gerek kelmaz canım yaaaa.....
hoşgeldin tatlım tekrardan.... ben ilk negatifimden sonra normal adet dönemimden yaklaşık bir hafta sonra geldi reglim, ben çok umutlanmıştım ama olmadı, umarım sen hamilesindir :)))))
Canım, herşeyden önce tedavin hayırlı uğurlu olsun, sonucunda bebeğini kucağına aldıran bir tedavi olsun. Dr biosteron verdiyse mutlaka kullan. Yumurta kalitesini artırmak için veryorlar onu. Hatta r una sor, böyle bir sorun varsa arginmax women da kullan. GNC nin ürünü.
Biosteronun bana olan tek yan etkisi cildi bozması. Sivilce eğil de, nasıl anlatayım, pütür pütür yapıyor,içinde cerahat olmayan sivilce benzeri küçük kabartılar yapabiliyor ama kullanmayı bıraktığında 1 hafta 10 günde düzeliyor. Bence yan etkilerini çok takma ve kullan.
Bu arada günde kaç tane verdi dr un?
canım inşaALLAH Rabbim sana gönlündekini yaşatsın 1 hafta daha bekleyip kanda baktır.güzel haberlerini alalım
canim yaa hadi inss ben cok okudum burda boyle guzel haberler
AMİNNNN cnm inss bende inanarak soyluyorum:119::119::119::119::119::119::119:
iyi geceler kızlarrrr :))))
canım bizler de seni çok seviyoruz ve özledik(m).... inşallah bir an evvel toparlanırsın ve de o uyguladığın kürler işe yarar da tedaviye gerek kelmaz canım yaaaa.....
hoşgeldin tatlım tekrardan.... ben ilk negatifimden sonra normal adet dönemimden yaklaşık bir hafta sonra geldi reglim, ben çok umutlanmıştım ama olmadı, umarım sen hamilesindir :)))))
Kızlar bakalım Allah'tan hayırlısı, heveslenmek yok. Bekleyelim görelim :) ya kırmızılar gelecek ya da bebek :)Canım inşallahhhhhhhh. Ben okudum çok var hamile olan. Bende düşük yaptım şimdi normal yolla deniyorum. Umarım hamilesindir....
kıs utandırma beniiii herşeyi yazıyoruz diye yazdım. :))) canım ben neler yaptım yazayım uygulamak istersen denersin.
Civanperemi,aslan pençesi ve hayıt tohumu aldım.günde 2 sefer demleyip içiyorum.
Aara sıra Adaçayı, böğütlen çayı ve yeşil çayı içiyorum.
Arısürü bal polen probolis çok iyi geliyormuş sabah aç karnına gece yatmadan onu yiyorum.
Gece yatmadan ballı süt içiyorum.
Eşimede keçiboynuzu pekmesi aldım sabah akşam açkarnına onu yediriyorum. gün içinde de keçiboynuzu yediriyorum.
Birde taze fındık,ceviz, badem arada yiyoruz.
İnciri bu sefer yemedim. Değişiklik olsun diye tedavide çok yemiştim... (Yumurtalıkların kafasını karıştırayım didim. :))))) )
Canımmm hakikaten yine aynı zamanda hamile kalalım bu sefer sağlıklı bebişler doğuralım inşallahhhhhhhhhhhh.
Canım benim sende bana hep moral oluyorsun iyiki varsıncanım arkadaşım seninle yazışmak hep bana moral vermiştir.bal damlıyor ağzından
Selenim özledim kuzum seniiyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Birkaç gündür giremiyorum iş yerinde nette sıkıntı var yapılandırma yapıyorlar. Akşamları da ev işleri malum...
Ayrıca düşükten sonra çok fena grip oldum. İki gün işten eve gelince bayılmışım resmen. Birde migren mücadelesi işte.
Hepinizi çok özledim.
Kalbimdesin nasılsın canımmmm. yarın büyük gün meraktan ölüyorum. Kuzum sen hamilesin... Her aklıma gelişinde sana dualar ediyorum. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini/ bebişlerini sağlıklı kucağına almanı nasip eder inşallah.
Melindam3535 canım nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır. Rabbim yardımcın olsun.
omersevinc,yeliz,cicibebe,bebek,neşe77, alfabe, nazan.e,ssofya, nazarboncuk,sevgiaşk,hatibulut, muge07,nihal,ozthebee,monica,amayaa ve ismini diğer arkadaşlarım
opu transfer ve beklemede olan herkese sabırlar diliyorum rabbimden. Hamilelere de Rabbimin sağlıkla kucağına vermesini diliyorum.
Iyi geceler canım benim yarın güzel haberlerini bekliyoruzkızlaaaar;dualarınıza talibim,yarın benim için herşeyin başlangıcıbaşım ve boğazım ağrıyor bugün erken ayrılıyorum
yarın güzel haberler verebilmek duasıyla hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?