2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

melindaaaaa bi şey sorcammmmm, o zamanda rezervin az mıydı? fsh falan kaçtı biliyon muuu

Canim samimiyetine guvenerek saka yapiyorum biliyorsun.bu dediklerini dikkate alip,ben de tuketeyim yazdigin listeyi..tedavisiz surpriz olsa,ohhh ne ala:))

Canım az çok biliyorsundur. kimi rahmi toparlıyormuş kimi de yumurtlama ve sperm için anlamışsındır zaten. :))))

Ben kendi başıma netten araştırdım. çok mu karıştırmışım bilmiyorum. Canım düşükte sonra hani rahminde toparlanması lazım ya.

Biran önce rahim toparlansın birde rahim toparlanırken yumurtlama kaliteli olsun diye düşündüm.

Canımmmm unutmadan söyleyeyim birde her sabah yumurta yiyorumm. İnşallah faydası olur. sonucu olur inşallah.

Canım Rabbim senin rapor prosedürlerini de tamamlattırsın da. sonrası su gibi kaysın gitsin inşallah bir de bakmışsın ki hamilesin. bir an önce güzel haberini alalım.
ay hadi inşallahhhhh.... kocam bu gece beni yalnız bırakıp maça gidip sinirlerimi sıplatmış olsa da takılmamaya çalışıyorum... öldürüyo bu adamın maç hastalığı beni yaaaa... bursaspor ilk sırada (((

Canım yarın için bol şans İnşalllahhh güzel haberle gelirsin cok beklemeden bebişin için hemen tedaviye başlarsın yarın haberlerini bekliyoruz

Canım hayırlısı bakalım, bu aralar çok yoğun çalışıyorum. Tahlil yaptırmaya vaktim de yok. Önümüzdeki haftaya kadar bekleyim bakalım ne olacak, Rabbim izin verirse olur inşallah.

Canım arkadaşımmmm. Rabbim 9 ayını da böyle tam gaz devam ettirsin tatlımmm.

Ayyy kız inşallah kaliteli yumileriş olur da annelerine transfer günü sıkı sıkı tutunurlar. 9 ay hiç bırakmazlar. Sende benim dualarımdasın. Güzel yanaklarından öptümmm.

Sevgili amaya,rapor dedigin tup bebek tedavisinin masrafini devletin karsilamasi raporu degil mi?ben raporluyum,2-3 ay filan surmuyor.ben z.kamilde cikarttim.araya kurban bayrami girdigi icin 1,5ayda aldim raporumu.ama tabii sen nerden alicaksin?

canım bana günde üç defa sabah öğle akşam şeklinde kullanmamı söyledi amh tahlili için kan verdim fsh ım 17,44 çıktı çünkü folik asitle bu ilacı verdi bugün tamolarak başladım

Tamam canım, ihmal etme biosteronu, folik asiti de tabi ki. Bence arginmax wom ve omega 3 te al. Hatta ben bunların yanısıra bir de B12 alıyorum.
Folik asit olarak folidoce kullanıyorum günde 1 tane. Efanın omega 3 ünü alıyorum günde 1 kez, biosteron günde 3 tane, arginmax wom günde 6 tane. B12 yi de folidoce almadan önce çiğniyorum.
B12 solgarın arginmax da GNC nin.
Benim fsh 13 iken amh 0,12 gelmişti. İnşallah senin amh 1 in üstündedir canım. Amh direk yumurtalıkların salgıladığı bir hormon olduğu için yumurta rezervini ve kalitesini daha çok belli ediyor. Ama düşük gelirse de çok takma, çünkü önemli olan ultrasonda folikl görülmesi. Bu arada hangi ildesin, merkezin neresi, dr un kim?

Yok canim estrofem , aspirin , folbiol , gobekten igne hibor , kalcdan progestan kullaniyrum canim

Sevgili amaya,rapor dedigin tup bebek tedavisinin masrafini devletin karsilamasi raporu degil mi?ben raporluyum,2-3 ay filan surmuyor.ben z.kamilde cikarttim.araya kurban bayrami girdigi icin 1,5ayda aldim raporumu.ama tabii sen nerden alicaksin?

bursada, koskoca bursada sadece uludağ üniversitesi tıp fakültesinden çıkarılıyo ve inanmazsın 1 yıl bekleyenler oluyomuş (((( ve daha da kötüsü bursada sgk anlaşmalı özel tüp bebek merkezi yok. rapor alanlarda fakültede tedavi görüyo, o yüzden de çok kalabalık. haftada 1 kez toplanıyo heyette ((

melindaaaaa bi şey sorcammmmm, o zamanda rezervin az mıydı? fsh falan kaçtı biliyon muuu
Canım sanırım ozamanda vardı bu tedavimde doktor amh istedi 0,6 cıktı yeni öğrendim rezerv azlığı olduğunu sorun sadece sperm azlığı ve morfoloji sanıyorduk bu da varmış ilk tedavide 6 yumurta toplanmıştı bu sonucuna göre şimdiki doktorum şüphelendi hemen test istedi fshım 8 küsürlerde canım
Canım hayırlısı bakalım, bu aralar çok yoğun çalışıyorum. Tahlil yaptırmaya vaktim de yok. Önümüzdeki haftaya kadar bekleyim bakalım ne olacak, Rabbim izin verirse olur inşallah.
İnşalllahhhh Regli bebiş için geçirmiştir canım haftaya kesin yaptır eğer bebişten degilse doktorunda görüş derim bu denememde negatifden sonra 2gün içinde reglım gelmişti Rabbim yüzünü güldürsün

kızlaaaar;dualarınıza talibim,yarın benim için herşeyin başlangıcıbaşım ve boğazım ağrıyor bugün erken ayrılıyorum
yarın güzel haberler verebilmek duasıyla hepinizi öpüyorum
canim sanada iyi geceler inss yarin pozitif haberini vereceksinnnnnnn

İnnnssss o bebisler bu gobislere gelecek yarin inss isin rast gelsin canim benim::119::119::119::119::119:
Kızlar bakalım Allah'tan hayırlısı, heveslenmek yok. Bekleyelim görelim :) ya kırmızılar gelecek ya da bebek :)
İnss bebis gelecek
nefret ettim bu eğenme ve alıntılama olayından amayaaaaaaa
Bende bendeeeeeee

aslında sadece fsh istese fark edilmeyecekmiş bak.... benden önce amh istemediler, hatta hala istemediler ben gittim kendim yaptırdım... fsh'ım 20 leri gördü ama bu ay 15,04te... amh de 0,79

Bende sabahlari genelde 2yumurta yiyorum sahanda,ekmek yemiyorum.aksamlari da et ,balik,tavuk.protein iyi diyorlar..rahim kalinlastirmak icin taze nar suyu iciliyormus,bende kurtaj oldum diye incelmistir iceyim diyorum..nohut filan yemek iyimis.
Ben daha onceden kendi hazirladigim kudret narindan yiyorum sabah aksam ac karna.onceden egzama ve midem icin tuketiyordum,esas gorevi hucre yenilemesi oldugu icin,dun gene basladim.insalllah faydali olur.

Neymiş o öyle bir yıl, gerçekten çok uzun bir süre. Olup olacağı tahlillerine bakıp ki sen daha önce de tedavi gördüğün için bir çok testin vardır, heyetten çıkaracaklar. Benim Ege Ünide 10 günde çıkmıştı raporum. Bence oradaki proflardan yada doçlardan birinin özeline git önce, muayene ol.Tabi ille de rapor diyorsan. Bu arada ben raporlu ile raporsuz arasında çok fazla ücret farkı görmedim. Raporsuz teavilerimde eczane ile pazarlık yapıp ilaçları kamu fiyatından yada çok az daha üstünden aldım. Orada öyle bir şansın varsa, ki eczanenin çok olduğu br bölgeye gidersen rekabet artacağı için şansın da artar. Eczacılarla açıkça konuş, en düşük fiyat nereden alırsam ilaçlarımı oradan alacağım de. Unutma kamu fiyatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…