Canım benim sende bana hep moral oluyorsun iyiki varsın
Selenim özledim kuzum seniBenim tedavimtam gaz devam Cumartesi opu olabilirim bu kadar özletme kendini bu arada geçmiş olsun İnşalllahhh hemencik hamiş kalrsın hep dualarımdasın
Ben varım geçen sene Aralık ayında ilk tüp. Bebk denemem negatifti ertesi ay reglim geçikti 10gün ilaçlardandır dedik sonra idrar testi aldık direk koyu kırmızı çift çizgi tabi eşimle şoktayız hemen kan vermeye gittik değer 1250 doktor hamilesin dedi ben inanamadım keseyi gördük ama kalp atışını göremedik kurtaj oldum malesef İnşalllahhh sende hamilesindir idrar testi yaptır yada kan ver canım
Iyi geceler canım benim yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Canim samimiyetine guvenerek saka yapiyorum biliyorsun.bu dediklerini dikkate alip,ben de tuketeyim yazdigin listeyi..tedavisiz surpriz olsa,ohhh ne ala:))
ay hadi inşallahhhhh.... kocam bu gece beni yalnız bırakıp maça gidip sinirlerimi sıplatmış olsa da takılmamaya çalışıyorum... öldürüyo bu adamın maç hastalığı beni yaaaa... bursaspor ilk sıradaCanım Rabbim senin rapor prosedürlerini de tamamlattırsın da. sonrası su gibi kaysın gitsin inşallah bir de bakmışsın ki hamilesin. bir an önce güzel haberini alalım.
Selenim özledim kuzum seniBenim tedavimtam gaz devam Cumartesi opu olabilirim bu kadar özletme kendini bu arada geçmiş olsun İnşalllahhh hemencik hamiş kalrsın hep dualarımdasın
Ben varım geçen sene Aralık ayında ilk tüp. Bebk denemem negatifti ertesi ay reglim geçikti 10gün ilaçlardandır dedik sonra idrar testi aldık direk koyu kırmızı çift çizgi tabi eşimle şoktayız hemen kan vermeye gittik değer 1250 doktor hamilesin dedi ben inanamadım keseyi gördük ama kalp atışını göremedik kurtaj oldum malesef İnşalllahhh sende hamilesindir idrar testi yaptır yada kan ver canım
ayyyy senin o bal damlayan ağzını öpsün...eşinbi baktırcam bakalım yarın, yani biliyorum ki hemen çıkmıyo fakülteden rapor. ama derlerse ki 2-3 aya çıkar bekliycm :) ama daha geç gibiyse özellere gidicem bi görüşcem, merkezimi değiştiricem onda karar kıldım.
canım bana günde üç defa sabah öğle akşam şeklinde kullanmamı söyledi amh tahlili için kan verdim fsh ım 17,44 çıktı çünkü folik asitle bu ilacı verdi bugün tamolarak başladım
Canım crinone kullanıyorsan , suçlu aramaya gerekyok. Crinone jel mantarın 1 nolu tetikçisiymiş. Dr unu durumdan haberdar et istersen belki yerine başka bir şey veri. Geçmiş olsun. Bebeğin annesinin bütün hastalıklarını tedavi edecek inşallah, yenileyip tazeleştirecek bütün dokularını.
nefret ettim bu eğenme ve alıntılama olayından amayaaaaaaa
Yok canim estrofem , aspirin , folbiol , gobekten igne hibor , kalcdan progestan kullaniyrum canim
Sevgili amaya,rapor dedigin tup bebek tedavisinin masrafini devletin karsilamasi raporu degil mi?ben raporluyum,2-3 ay filan surmuyor.ben z.kamilde cikarttim.araya kurban bayrami girdigi icin 1,5ayda aldim raporumu.ama tabii sen nerden alicaksin?
Canım sanırım ozamanda vardı bu tedavimde doktor amh istedi 0,6 cıktı yeni öğrendim rezerv azlığı olduğunu sorun sadece sperm azlığı ve morfoloji sanıyorduk bu da varmış ilk tedavide 6 yumurta toplanmıştı bu sonucuna göre şimdiki doktorum şüphelendi hemen test istedi fshım 8 küsürlerde canımmelindaaaaa bi şey sorcammmmm, o zamanda rezervin az mıydı? fsh falan kaçtı biliyon muuu
İnşalllahhhh Regli bebiş için geçirmiştir canım haftaya kesin yaptır eğer bebişten degilse doktorunda görüş derim bu denememde negatifden sonra 2gün içinde reglım gelmişti Rabbim yüzünü güldürsünCanım hayırlısı bakalım, bu aralar çok yoğun çalışıyorum. Tahlil yaptırmaya vaktim de yok. Önümüzdeki haftaya kadar bekleyim bakalım ne olacak, Rabbim izin verirse olur inşallah.
nefret ettim bu eğenme ve alıntılama olayından amayaaaaaaa
Hmm, o zaman bilemiyorum canım, sen gene de dr una anlat bence durumu, belki bir çözüm önerir.
canim sanada iyi geceler inss yarin pozitif haberini vereceksinnnnnnnkızlaaaar;dualarınıza talibim,yarın benim için herşeyin başlangıcıbaşım ve boğazım ağrıyor bugün erken ayrılıyorum
yarın güzel haberler verebilmek duasıyla hepinizi öpüyorum
İnnnssss o bebisler bu gobislere gelecek yarin inss isin rast gelsin canim benimayyyy senin o bal damlayan ağzını öpsün...eşinbi baktırcam bakalım yarın, yani biliyorum ki hemen çıkmıyo fakülteden rapor. ama derlerse ki 2-3 aya çıkar bekliycm :) ama daha geç gibiyse özellere gidicem bi görüşcem, merkezimi değiştiricem onda karar kıldım.
İnss bebis gelecekKızlar bakalım Allah'tan hayırlısı, heveslenmek yok. Bekleyelim görelim :) ya kırmızılar gelecek ya da bebek :)
Bende bendeeeeeeenefret ettim bu eğenme ve alıntılama olayından amayaaaaaaa
Canım sanırım ozamanda vardı bu tedavimde doktor amh istedi 0,6 cıktı yeni öğrendim rezerv azlığı olduğunu sorun sadece sperm azlığı ve morfoloji sanıyorduk bu da varmış ilk tedavide 6 yumurta toplanmıştı bu sonucuna göre şimdiki doktorum şüphelendi hemen test istedi fshım 8 küsürlerde canım
İnşalllahhhh Regli bebiş için geçirmiştir canım haftaya kesin yaptır eğer bebişten degilse doktorunda görüş derim bu denememde negatifden sonra 2gün içinde reglım gelmişti Rabbim yüzünü güldürsün
Canım az çok biliyorsundur. kimi rahmi toparlıyormuş kimi de yumurtlama ve sperm için anlamışsındır zaten. :))))
Ben kendi başıma netten araştırdım. çok mu karıştırmışım bilmiyorum. Canım düşükte sonra hani rahminde toparlanması lazım ya.
Biran önce rahim toparlansın birde rahim toparlanırken yumurtlama kaliteli olsun diye düşündüm.
Canımmmm unutmadan söyleyeyim birde her sabah yumurta yiyorumm. İnşallah faydası olur. sonucuolur inşallah.
bursada, koskoca bursada sadece uludağ üniversitesi tıp fakültesinden çıkarılıyo ve inanmazsın 1 yıl bekleyenler oluyomuş(((( ve daha da kötüsü bursada sgk anlaşmalı özel tüp bebek merkezi yok. rapor alanlarda fakültede tedavi görüyo, o yüzden de çok kalabalık. haftada 1 kez toplanıyo heyette ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?