2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tek doktor var tatlım ve özeli yok malesef... ama dediğini unutmuycam kamu fiyatı!

Canım ben de sürekli yumurta et balık tüketimine dikkat ediyorum. Üff bir de ekmekten vazgeçebilsem, doymuyorum ekmeksiz ben arkadaşım. Makarnayla bile ekmek tüketenlerdenim.
Kudet narını ilk senden duyuyorum. İnşallah faydası olur canım. Kürtaj olayını çok kafana takma canım, eskiden kazıyorlarmış ama şimdi vakumla yapıyorlarmış. O yüzden çok problem olmuyormuş. Ben de kimyasal gebelikte araştırmıştım kürtaj olmam gerekirse diye.

Aminnnn kuzummmmm inşalllahhhh Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
aslında sadece fsh istese fark edilmeyecekmiş bak.... benden önce amh istemediler, hatta hala istemediler ben gittim kendim yaptırdım... fsh'ım 20 leri gördü ama bu ay 15,04te... amh de 0,79
Evt canım iyiki doktorum amh istemiş benim Fsh 12 ve 8 lerde geziyor rezerv az diye mini tüp bebeğe başladık bakalım herşeyin hayırlısı sende tedavinde doktoruna sor canım mini tüp bebeği

zaten özellikle mini tüp bebekle ilgili konuşcam canım....

Melindam, sen miniyi kimde yaptırıorsun canım? Hangi ilacı verdi dr? Bir de mini yapılabileceğine nasıl karar verdi? Sadece amh a bakarak mı? Yoksa ultrasona göre mi?

canim sanada iyi geceler inss yarin pozitif haberini vereceksinnnnnnn

İnnnssss o bebisler bu gobislere gelecek yarin inss isin rast gelsin canim benim::119::119::119::119::119:

İnss bebis gelecek

Bende bendeeeeeee
İnşallah canlarım. Benim negatif tüpte adetim test gününü bile beklemeden gelmişti benim hep 28 günde bir olan adet bu ay 30. GÜnde şimdilik tık yok.

Şifa olsun tatlım. Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Melindam, sen miniyi kimde yaptırıorsun canım? Hangi ilacı verdi dr? Bir de mini yapılabileceğine nasıl karar verdi? Sadece amh a bakarak mı? Yoksa ultrasona göre mi?

nette okuduğuma ve başka topiklerde aldığım bilgilere göre erken menopoz riski olan ve düzenli regl görenlere uygulanıyormuş. yumurta sayısını arttırmakdan ziyade var olan yumurtanın daha kaliteli olarak elde etmesi mantığına göre işliyor tedavi. var olan tek yumurta alınıyor opu da. daha az ilaç ve iğne kullanılıyormuş. bende melindayı takipteyim o yüzden.

Son düzenleme:

Allahtan benim ekmekle sikintim yok da basim tatli ile dertte:)) simdiye kadar omrumde yemedigim cikolatayi yiyorum.operasyon sonrasi dr.goremedim ama kazidilar diye dusunuyorum.gerci tup dr.ozellikle kendi yapti,neyse,kudret narini egzama ve midem icin kullaniyordum,ise yarar diye dusundum:)) birde sana soracagim Bahsettigin arginmax woman.bende kullanabilir miyim sence?

Amh ve fsh değerime göre doktor karar verdi ben izmir eurofertilde yaptırıyorum canım su hastanesinde şube açtılar Merkez ve doktor cok iyi doktor bu sene Almanya'dan gelmiş 1. Denemem ege ünv oldu Erol tavmergenin özel hastasıydım 2.Denememi burda yaptırdım suan 3. Denemede tedavideyim İnşalllahhh sonu güzel olur

amh 0,79 tatlım. fsh da en yüksek çıktığı değer 19,34 ancak bu ay 15,04 çıktı
Senin amh beden daha yüksek canım. Daha avantajlısın yani. Fsh a çok takılma. O çıkıp yükseliyor. Hele kist olan aylarda daha çok yükseliyor.Hayıtı dene derim.Benimkini 13 ten 11 e düşürmüştü. Canım dr dan bilgi alınca ben de bilgilendirir misin? Ben daha önce alırsam ben de seni bilgilendireyim. Ben de mini düşünüyorum birdahakinde. İzmir de Israel Aruhla irtibat kurmaya çalışıyorum şu anda.Mail attım, dönüş yapmasını bekliyorum. Ona göre histeroskopiden önce mi gel diyecek sonra mı, ona göre randevu alıp gideceğim. Mini tüp düşünüyorsan raporla falan çok uğraşma.İlaçlar çok az tutuyormuş zaten.
Bir de canım senin önceki tedavinde kaç yumi oluşmuştu?

İnşallh canım, peki Erol Beyde normal kısa protokol uygulanmıştır sanırım. Kaç yumi olmuştu kısa protokolde?

Kullanabilirsin sanırım canım. Sonuçta multi vitamin. Ve az miktarda da L arginin içeriyor. Netten bir araştır istersen. Nazancığım sizin probleminiz neydi ki canım?

İnşallh canım, peki Erol Beyde normal kısa protokol uygulanmıştır sanırım. Kaç yumi olmuştu kısa protokolde?
Erol bey uzun protokol uyguladı canım amh testi istememişti o yüzden rezerv azlığı olduğunu bilmiyorduk yeni öğrendim 6 yumi toplanmıştı ilk denememde 2. Denemede 4 bakalım bunda nasıl olacak:26:Bende kent hastanesini düşündüm fakat hastane ve doktor cok yoğunmuş Buda olmazsa İsrail aruhun özeline gidicem sonuçta minimtüp bebeği Türkiye ye getiren doktor

meraba canım inşlahh gecikme sebebin bebişdir burda böle olan çok ...amabenimde gecikmişti 26 günde olan saat gibi işleyen ben 37 gün sonra oldum çok umuutlanmıştım bende yani tedavidem oluyomuş düzensizlikler ama dedim ya INSALahh bebişin gelir sana

nefret ettim bu eğenme ve alıntılama olayından amayaaaaaaa
hele ben sinirlerimi bozuyo resmen zatenn sinirli gibi bişi oldum. .amayacım bu arada eczaneyle kesinlikle pazarlık yap burda 230 geliş fiyatı olan gonal ı meğer 320 ye satıyolarmış ben ilk raporlu aldım ya bilemedim şimdi söke söke pazarlığımı yapıcam bide üni hastanesinden rapor alıcam hemen veriyoz dediler sanırım erkek faktörü olanlar çok hızlı alabiliyo iimdi özel klinikte raporlu fiyatı bin liradan fazla düşürüyolr allahtan anlaşöası varmış yoksa bizde maddi olaral çökmelerdeyiz yani allaahhhhh korusun demek bile istemiom ama buda olmassa rapor hakkımda kalmıyacak naparızz bilmioom allah herkwse yardım etsin valaa manevi olarak ne kadar zorsa maddi olarakta zorr valaas

hayıt denedim ama içemedim (( ne içsem çıkardım.... malesef.... eğer bende burda bi sonuç alamazsam israel aruhla görüşcem, abim orda oturuyor. yarın fakülteye gittiğimde de sorcam, diğer baka bi merkeze gidersem de sorcam... tamam tatlım haberleşelim. bakalım ne diyecekler. ben ilk tedavimde 3 yumurtam toplandı, 2 si döllendi. biri ikinci gün transfer edildi sonuç negatif. ikincisi çözülemedi malesef.... ikinci tedavimde de miyomlar yüzünden yarım kaldı, yapılmadı. benim ikinci tedavim olacak. ama henüz bende tam karar verebilmiş değilim açıkcası. eğer içime sinerse, ya bilmiyorum mantıklı gibi duruyor, mini denemek istiyorum. ama eğer ki rapor da çıkarabilirsem, eğer olurda miniden sonuç alamazsam fakülteye devam ederim diye düşünüyorum. şimdilik durum bu

Kısa protokolde kaçar yumi olmuştu sizin? Merak ettiğim için soruyorum, benim en fazla 3 yumi toplanabildi şimdiye kadar yüksek dozda ilaçla. Minide ne kadar olur merak ediyorum. Sonuçta çok az ilaç alacağız. Ama kaliteli döllenen 1-2 yumi olsa yeter.İnşallh Allahım, bu mini tüp olayına epey gönül verdim ve olacağına inanıyorum nedense. Bakalım artık hayırlısı.

kızlar tüp bebeğe başlamadan hemen önce benim amh 1,4 fsh da 8 çıkmıştı. şimdi normal yolla deniyorum ama şayet olmaz ise sizce mini tüp bebek olur mu? yani mini tüp bebek bana uygun mu? mini tüp bebeği anlamadım okudum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…