hele ben sinirlerimi bozuyo resmen zatenn sinirli gibi bişi oldum. .amayacım bu arada eczaneyle kesinlikle pazarlık yap burda 230 geliş fiyatı olan gonal ı meğer 320 ye satıyolarmış ben ilk raporlu aldım ya bilemedim şimdi söke söke pazarlığımı yapıcam bide üni hastanesinden rapor alıcam hemen veriyoz dediler sanırım erkek faktörü olanlar çok hızlı alabiliyo iimdi özel klinikte raporlu fiyatı bin liradan fazla düşürüyolr allahtan anlaşöası varmış yoksa bizde maddi olaral çökmelerdeyiz yani allaahhhhh korusun demek bile istemiom ama buda olmassa rapor hakkımda kalmıyacak naparızz bilmioom allah herkwse yardım etsin valaa manevi olarak ne kadar zorsa maddi olarakta zorr valaas
Transfer sonrası yapilan igne gunde bir kez mi yapılıyor
Tamam canım, ihmal etme biosteronu, folik asiti de tabi ki. Bence arginmax wom ve omega 3 te al. Hatta ben bunların yanısıra bir de B12 alıyorum.
Folik asit olarak folidoce kullanıyorum günde 1 tane. Efanın omega 3 ünü alıyorum günde 1 kez, biosteron günde 3 tane, arginmax wom günde 6 tane. B12 yi de folidoce almadan önce çiğniyorum.
B12 solgarın arginmax da GNC nin.
Benim fsh 13 iken amh 0,12 gelmişti. İnşallah senin amh 1 in üstündedir canım. Amh direk yumurtalıkların salgıladığı bir hormon olduğu için yumurta rezervini ve kalitesini daha çok belli ediyor. Ama düşük gelirse de çok takma, çünkü önemli olan ultrasonda folikl görülmesi. Bu arada hangi ildesin, merkezin neresi, dr un kim?
bana uzun protokol uygulandı canımcım. ve dediğim gibi 3 yumurta toplandı. aşırı derecede iğne kullandım dozu yüksektiKısa protokolde kaçar yumi olmuştu sizin? Merak ettiğim için soruyorum, benim en fazla 3 yumi toplanabildi şimdiye kadar yüksek dozda ilaçla. Minide ne kadar olur merak ediyorum. Sonuçta çok az ilaç alacağız. Ama kaliteli döllenen 1-2 yumi olsa yeter.İnşallh Allahım, bu mini tüp olayına epey gönül verdim ve olacağına inanıyorum nedense. Bakalım artık hayırlısı.
meraba canım inşlahh gecikme sebebin bebişdir burda böle olan çok ...amabenimde gecikmişti 26 günde olan saat gibi işleyen ben 37 gün sonra oldum çok umuutlanmıştım bende yani tedavidem oluyomuş düzensizlikler ama dedim ya INSALahh bebişin gelir sana
hele ben sinirlerimi bozuyo resmen zatenn sinirli gibi bişi oldum. .amayacım bu arada eczaneyle kesinlikle pazarlık yap burda 230 geliş fiyatı olan gonal ı meğer 320 ye satıyolarmış ben ilk raporlu aldım ya bilemedim şimdi söke söke pazarlığımı yapıcam bide üni hastanesinden rapor alıcam hemen veriyoz dediler sanırım erkek faktörü olanlar çok hızlı alabiliyo iimdi özel klinikte raporlu fiyatı bin liradan fazla düşürüyolr allahtan anlaşöası varmış yoksa bizde maddi olaral çökmelerdeyiz yani allaahhhhh korusun demek bile istemiom ama buda olmassa rapor hakkımda kalmıyacak naparızz bilmioom allah herkwse yardım etsin valaa manevi olarak ne kadar zorsa maddi olarakta zorr valaas
Erol bey uzun protokol uyguladı canım amh testi istememişti o yüzden rezerv azlığı olduğunu bilmiyorduk yeni öğrendim 6 yumi toplanmıştı ilk denememde 2. Denemede 4 bakalım bunda nasıl olacak:26:Bende kent hastanesini düşündüm fakat hastane ve doktor cok yoğunmuş Buda olmazsa İsrail aruhun özeline gidicem sonuçta minimtüp bebeği Türkiye ye getiren doktor
kızlar tüp bebeğe başlamadan hemen önce benim amh 1,4 fsh da 8 çıkmıştı. şimdi normal yolla deniyorum ama şayet olmaz ise sizce mini tüp bebek olur mu? yani mini tüp bebek bana uygun mu? mini tüp bebeği anlamadım okudum ama.
İnsan acemi oluyo bi heycana kapılıp ne diyolarsa kabul ediyoz ama yok benim gözüm açıldı ..tamm tabikide sağlığımız için ve bebişe sahip olmak için herşeyyiö feda olsun ama göz göre gçrede neyseee belki tepki alırım susyum bariiicanım ben ilk denemem de ilaç dahildi tedavi masrafına, hiç öyle ilaç fiyatı falan düşünmemiştim. ama şimdi ikinci için tam fiyatı hatırlamıyorum ama xxx TL tüp bebek + ilaçlar demişti merkezim. benim hiç aklıma eczaneye sormak bile gelmedi merkezde alacaktım ilaçları ama işte ameliyat girdi araya, bi de bunu öğrendim arada :))))
Hanımlar nasılsınız? Benim içimde gene mbi heyecan kıpırtısı var. Geçen ay tüp bebeğim tutmamıştı burda beni tanıyan hanımlar vardı :) canlarım benim :) şimdi meseleye geleyim. En son 16 Aralık'ta adet oldum, hala gelen giden yok. İşin açıksası adetim başlamadı acaba hamile miyim diye bir düşünüyorum, ama bir yandan da acaba kist mi oldu diye telAşlanıyorum. Negatif tüpten sonra adeti geciken duydunuz mu hiç? Ya da ardına hemen hamile kalan oldu mu?
yok kız bu konuda tepki alacağını zannetmem :))))) bende sen gibi düşünüyorum. elbette ki bebiş istiyoruz ama yoluncak kaz da değiliz yaniİnsan acemi oluyo bi heycana kapılıp ne diyolarsa kabul ediyoz ama yok benim gözüm açıldı ..tamm tabikide sağlığımız için ve bebişe sahip olmak için herşeyyiö feda olsun ama göz göre gçrede neyseee belki tepki alırım susyum bariii
Ben hem gobekten hem kalcdan yapiyorm canim trnfsrmn 18.gunu hala yapiyorm
bana uzun protokol uygulandı canımcım. ve dediğim gibi 3 yumurta toplandı. aşırı derecede iğne kullandım dozu yüksekti
rezervin ile ilgili sorunun varmı canım? benim test yaptırdığımda yaş grubuna göre amh 1-8 arası normal değer görünüyordu ama bilmiyorum ki değerin rezerv az anlamına geliyor mu? ben 1 ile başlayan bi değer görsem süper mutlu olcaktım
anladım canım ben baya takmıştım değerlere bayadır adet olmayınca menapoza girdiğimi sandım hormon ilacı verdi doktor adetimi bekliyorum tekrar hsg istedi benden tüplerim kapalı çikolata kistim var ne ararsan var çok mutsuzum tahlil sonuçlarını bekliyorum yeni başladık zaten ben şuan bursa dayım ama izmite taşınma ihtimalim var ay sonu gibi umut tüp bebekte başladım ben doktorum ulun bey
Canım senin fsı kist yükseltmiştir zaten. İnşallah amh yüksek gelir de rezerv sorunu yaşamıyorsundur.
canım mini tüp bebek yapanların topiğinin linkini atmıştım, ben henüz kör cahilim bu konuda, ordakiler daha çok şey bilir, belki yazmışlardır dacanım benim yaşım 36 amh' ım 1,4 normal midir ki? şu mini tüp bebek kafamı karıştırdı. ben tüpbebeğe ankaraya gidip geldim. Muğladayım eğer İzmir olursa daha yakın bana ama minisi bana uygunmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?