2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım ben ilk denemem de ilaç dahildi tedavi masrafına, hiç öyle ilaç fiyatı falan düşünmemiştim. ama şimdi ikinci için tam fiyatı hatırlamıyorum ama xxx TL tüp bebek + ilaçlar demişti merkezim. benim hiç aklıma eczaneye sormak bile gelmedi merkezde alacaktım ilaçları ama işte ameliyat girdi araya, bi de bunu öğrendim arada :))))

anladım canım ben baya takmıştım değerlere bayadır adet olmayınca menapoza girdiğimi sandım hormon ilacı verdi doktor adetimi bekliyorum tekrar hsg istedi benden tüplerim kapalı çikolata kistim var ne ararsan var çok mutsuzum tahlil sonuçlarını bekliyorum yeni başladık zaten ben şuan bursa dayım ama izmite taşınma ihtimalim var ay sonu gibi umut tüp bebekte başladım ben doktorum ulun bey

bana uzun protokol uygulandı canımcım. ve dediğim gibi 3 yumurta toplandı. aşırı derecede iğne kullandım dozu yüksekti

Hamile olupta adet sncisi gbi sanci ceken var m kiZlar ben yaklasik 5haftalik hamilyim adetm geceli 3gun oldu arada sanci oluyor sanki

Valla hayırlısı canım ya ne olacak bilmiyorum, bir tek dün acayip derecede dizlerim ve bacaklarım ağrımıştı :s

Ben 4 kere Egede negatif alan birisi olarak, Israel Beye kaç kere şans veririm bilmiyorum ama, olmazsa spermden şüphe edeceğim ve İstanbul Memoriala gideceğim yaz tatilinde. Bakalım artık hayırlısı diyorum. Ama ir merkezde çok fazla kalmanın çok anlamı olmadığını düşünüyorum.
Sen de benim gibisin,daha birine başlamadan bir sonrakini düşünüyoruz artık. İnsan bir kere negatif aldı mı hep o riski taşıyor aklının bir kenarında. İnşallah gerek kalmaz canım ve bu tedavinde alırsın bebğini kucağına.
Bu arada senin epey yumurtan olmuş. Amh neden düşük acaba? 4 yumi elde ettiğinde de mini tüp mü uygulanmıştı? Eğer öyleyse çok iyi.

rezervin ile ilgili sorunun varmı canım? benim test yaptırdığımda yaş grubuna göre amh 1-8 arası normal değer görünüyordu ama bilmiyorum ki değerin rezerv az anlamına geliyor mu? ben 1 ile başlayan bi değer görsem süper mutlu olcaktım

İnsan acemi oluyo bi heycana kapılıp ne diyolarsa kabul ediyoz ama yok benim gözüm açıldı ..tamm tabikide sağlığımız için ve bebişe sahip olmak için herşeyyiö feda olsun ama göz göre gçrede neyseee belki tepki alırım susyum bariii

İyi akşamlar canim nasılsınız aynı senin deginb gibi benimde oldu bende uumitlenmistim tam ıki hafta geçti kasiklarım cok ağrıdı uykum geliyodu ben dedim tamam hamileyim ama değilmişim doktora gittim doktor ilaçların etkisinden olmuyosun dedi zaten ıki gun sonra geldi ama buradaki arkadSlarimizin birinde negatif tedavi sonucu arkasindan hemen hamile özAlan var Insallah öyledir hamilesindir kuzum

yok kız bu konuda tepki alacağını zannetmem :))))) bende sen gibi düşünüyorum. elbette ki bebiş istiyoruz ama yoluncak kaz da değiliz yani

bana uzun protokol uygulandı canımcım. ve dediğim gibi 3 yumurta toplandı. aşırı derecede iğne kullandım dozu yüksekti

İşte o iğneler yumurta kaliitesini düşürüyor canım. Bu arada diğer topiclerden aldığım bilgiye göre Kent hastanesinde mini fiyatı 1750 dolarmış. İlaçlar da 150-200 TL arası tutuyormuş. Mini tedavisindeki diğer arkadaşlardan aldım ben de bilgiyi. Melindacığım, senin merkezde nedir fiyatlar, bilgi verir misin canım?
Artı, benim profilimden arkadaşlarım arasında Alisalis var. O bir buçuk yıldır mini tedavisi oluyor. Bu konuda oldukça bilgili. Ondan bilgi alabilirsiniz bu konuda. Bana çok yardımcı oldu sağolsun.

Son düzenleme:

canım benim yaşım 36 amh' ım 1,4 normal midir ki? şu mini tüp bebek kafamı karıştırdı. ben tüpbebeğe ankaraya gidip geldim. Muğladayım eğer İzmir olursa daha yakın bana ama minisi bana uygunmu acaba

Canım senin fsı kist yükseltmiştir zaten. İnşallah amh yüksek gelir de rezerv sorunu yaşamıyorsundur.

Canım senin fsı kist yükseltmiştir zaten. İnşallah amh yüksek gelir de rezerv sorunu yaşamıyorsundur.

inşallah çünkü 1 yıl önce fsh ım 6 nasıl bu kadar yükseldiğini bende anlamadım şimdi 17,44 çok tedirginim 1 hafta dediler sonuç içinde nasıl bekliycem bilmiyorum :2:

canım mini tüp bebek yapanların topiğinin linkini atmıştım, ben henüz kör cahilim bu konuda, ordakiler daha çok şey bilir, belki yazmışlardır da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…