2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

KALBİMDESİN gerçekten kalbimizdesin,dualarımız seninle inşallah bizi mutlu et bugün

günaydın tatlım,
ben de myom ameliyatı oldum kasım ayında. bu ayın 20sinde 2 ay olacak. bursada yaşıyorum ben. belki bugün bi iki merkezle görüşebilirim bu mini tüp bebek işini. benimde ilk denemem uzun protokolle ağustos ayında oldu. eylülde negatif sonucumu aldım. ekimin 14 ünde dondurulmuş transferim olacaktı ancak çözülmedi. zaten biri transfer edilmişbiri dondurulmuş biri de döllenememişti. 2. tedaviye başladıktan 1 hafta sonra ameliyat dolayısıyla iptal edildi. sonra da beklemedeyim işte. uzun protokolde bile 3 yumurtam oluşmuştu. bana ilk galiba güzbahar bahsetti bu işten, sanırım 40 yaş topiğinde duymuş oda....

ben gebelik takvimini görünce gebe zannettim... neyse inşallah son tedavin olur tatlım.... tanıştığımıza çok memnun oldum

günaydın kızlarrrr.....

kalbimdesin sonucunu merak ediyo olucam akşama kadar.... ben ancak akşama dönerim muhtemelen

kızlar herkese hayırlı bir gün nasip etsin allahım, güzel haberler alalım inşallah... arkadaşlar işler çok, girmeye vakit bulamıyorum ne yazık ki ama aklım hep burada, neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum.. geçmişi de okumaya ne yazık ki çok vaktim yok...

kalbimdesin canım benim bugün bundan sonraki hayatının en güzel günü olsun inşallah... belki tahlile gittin belki hala yatağında heyecanla sağa sola dönüp duruyorsun, ama ben de burada seninle aynı heyecanı yaşayorum vallahi... midem düğüm düğüm.. allahım ne olur bugün bayramımız olsun sayende...

bebek 34 canım ne oluyor sana böyle, nazar mı var arkadaşım üzerinde, oku kendini sürekli eşini de tabiki.. allah öncelikle eşine şifa versin.. inşallah ameliyat olmasına gerek kalmaz, tedavinin yarım kalmasına üzülmei ya tedaviye başlamış olsaydın... herşeyde bir hayır var... rabbim bizi de görsün ve dualarımzıı kabul etsin, ve bebeklerimizi bu sene nasip etsin inşallah..

monicam allah bu üzüntülerini sevap yazsın ve en yakın zamanda bebeğin kendiliğinden gelsin inşallha...

ve amayacımmm canım bugün senin bebeğine giden yolun başı olsun arkadaşım... tüm işlerin rast gitsin, bir an önce raporunu al ve hayırlısı ile bebeğine kavuş canım... canın arkadaşım mini tüpe odaklanmışsın bence doğru kararı vermişsin... alisalis bu konuda çok bilgili canım doktoru da konusunda bence türkiyenin en büyüğü... izmire gitme şansın varsa bence hiç oyalanma ona git arkadaşım...

ve kızlar sizler benim can yoldaşlarım, kardeşlerim, canım arkadaşlarım inşallah herkes iyidir... tek tek yazamıyorum (ama isminiz hep gönlümde)ne yazık ki işe dönmem lazım ama hepinizi sıkı sıkı takip ediyorum... Rabbim topiğimizin annelerine ve biz anne adaylarına buseneyi mucize yılı olarak yaşatır inşallah...

sevgi ve dua ile kalın inşallah....

ah canım istemez miyim ama ihale bürosu bizimki, yani benim işlerim genelde hep var malesef.... yıllık iznimi bile tamamen kullanamıyorum parça parça 3 gün 5 gün, yani öyle 20-25 gün izin alamam ki.... o yüzden bursadakilerle görüşmem lazım önce. burda olduğunda bugün olduğu gibi öğleden sonra çıkar işimi halleder dönerim. neyse zaten kafam dünya kadar oldu kapkarışık bi gidiyim geliyim de belki bazı şeyleri netleştiririm

Arkadaşım nerelerdesin yahu meraktan öldürdün beni vallla inşallah hayırlı haberlerle gel

kalbimdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

..

Son düzenleme:
sebepsiz infertilete
arkadaslar 4 yıl sonra yaptırmam gerekn bi test daha varmıs ancak öğrenebildik malesef
4 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım teshisimizde sebepsiz infertiliteydi en çaresiz durumlardan biri yani.eşimin 150milyon civarı sipermi var %11 morfoloji ve ileri hareketli sayısı %60 her dr süper deyip gönderdi
taki kaan aydosa kadar dna hasara bakılması gerektiğini söyledi ve souc çıktı orta derecede hasarlı sipermler.hoca diyorki sebepsiz diye bişey yok .lütfen sebepsiz olanlar bu testi yaptırsın.normal testlerde çıkmıyor bu sonuç türkiyede 2 labaratuvar yapıyor bu testi .ben bu yazıyı elimden geldiğince paylaşıcamki.kimse sebepsiz infertilite yüzünden çaresiz kalmasın siperm dna hasar testine baktırsın bu hastalar lütfen ciddiye alın bizde yoktur demeyin.olmasa bizde olmazdı %11 morfoloji harika bişey

arkadaşım gerçekten kalbimdesin... heyecanla, kalbim küt küt aata ata açtım... daha yoksun... hadi bismillaahhhhhh... sabırsızlıkla seni bakliyorum....

Canım Ölücem meraktan sayfaya girip girip çıkıyorum sebden haber var mı diye...rabbim seni çook sevindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…