amayaaacığım, kalbimiz ne temiz karşılıklı, aynı anda yazmışız. yok canım henüz hamile değilim, bizim sürekli takıldığımız 40 yaş topiği var, orada totem yaptım,hatta hep beraber yaptık uğur getirsin diye. şu an o topicte hemen herkes hamile..... benim 1 negatifim var, hatta 2 ama ben ilkini saymıyorum, çünkü endometrium ççoook ince iken transfer olmuştum (myom ameliyatı yüzünden). ve negatif oldu tabii.. ama ben saymıyorum, kasım ayında da bir embryo transferim var, onda kimyasal gebelik yaşadım, inşallah üçüncü de (hatta ikinci diyelim biz ona) olacak, şu an 2 adet donmuş embryom var, birkaç tane daha olursa iyi olur diye miniye devam ediyorum... hepinizi öpüyorum.
kızlar herkese hayırlı bir gün nasip etsin allahım, güzel haberler alalım inşallah... arkadaşlar işler çok, girmeye vakit bulamıyorum ne yazık ki ama aklım hep burada, neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum.. geçmişi de okumaya ne yazık ki çok vaktim yok...
kalbimdesin canım benim bugün bundan sonraki hayatının en güzel günü olsun inşallah... belki tahlile gittin belki hala yatağında heyecanla sağa sola dönüp duruyorsun, ama ben de burada seninle aynı heyecanı yaşayorum vallahi... midem düğüm düğüm.. allahım ne olur bugün bayramımız olsun sayende...
bebek 34 canım ne oluyor sana böyle, nazar mı var arkadaşım üzerinde, oku kendini sürekli eşini de tabiki.. allah öncelikle eşine şifa versin.. inşallah ameliyat olmasına gerek kalmaz, tedavinin yarım kalmasına üzülmei ya tedaviye başlamış olsaydın... herşeyde bir hayır var... rabbim bizi de görsün ve dualarımzıı kabul etsin, ve bebeklerimizi bu sene nasip etsin inşallah..
monicam allah bu üzüntülerini sevap yazsın ve en yakın zamanda bebeğin kendiliğinden gelsin inşallha...
ve amayacımmm canım bugün senin bebeğine giden yolun başı olsun arkadaşım... tüm işlerin rast gitsin, bir an önce raporunu al ve hayırlısı ile bebeğine kavuş canım... canın arkadaşım mini tüpe odaklanmışsın bence doğru kararı vermişsin... alisalis bu konuda çok bilgili canım doktoru da konusunda bence türkiyenin en büyüğü... izmire gitme şansın varsa bence hiç oyalanma ona git arkadaşım...
ve kızlar sizler benim can yoldaşlarım, kardeşlerim, canım arkadaşlarım inşallah herkes iyidir... tek tek yazamıyorum (ama isminiz hep gönlümde)ne yazık ki işe dönmem lazım ama hepinizi sıkı sıkı takip ediyorum... Rabbim topiğimizin annelerine ve biz anne adaylarına buseneyi mucize yılı olarak yaşatır inşallah...
sevgi ve dua ile kalın inşallah....
KALBİMDESİN gerçekten kalbimizdesin,dualarımız seninle inşallah bizi mutlu et bugün
sevgicim yaaa canımsın sen çok güldümzart zurt alemsin maşaALLAH.bebikonda sana benzer inşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?