- 12 Aralık 2013
- 296
- 84
- 298
canim öldürdün bizi meraktan ben inaniyorum allahin izniyle güzel haberlerle geleceksinnnnnn
Ben biliyordummmmmmmmmmmm oleyyyyyyyy kuzum hamileeeeecanım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
canlarım ben henüz namaz kılmadım birazdan dönerim
Canlarım ben henüz namaz kılmadım birazdan dönerim
Allah kabul etsin kuzumCanlarım ben henüz namaz kılmadım birazdan dönerim
ayyyyyyyy ben demiştimmmmmm oleyyyyDeğerin kaç canım?
Bende peşinden geleceğim inşallah
Sonra hepimiz kızlarr
Rabbim bizlere nasip etsin tamamına erdirsin inşallah
Kizlar 10. Gun degerim 40, 12 gun degerim 73 cikti.cuma gunu tekrar yaptircaz.normalde ikiye katlamasi gerekiyor diye okudum.deger dusuk mu normal mi
Kizlar 10. Gun degerim 40, 12 gun degerim 73 cikti.cuma gunu tekrar yaptircaz.normalde ikiye katlamasi gerekiyor diye okudum.deger dusuk mu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?