2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım bence güzel maşşallah yanılmıyorsam doktorlara göre en az %60 artması yeterli ama yinede en doğru bilgiyi doktorun vericektir.sonucunu bildirdiğinde kliniktekinler ne dedi???

Drum islemdeymis hemsireyle gorustuk biz 2 katina cikmasini bekliyoruz sonucun dedi kotu deil endiselenmeyin ama cuma tekrar bakalim dedi bende endiselendim acikcasi

canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah

canım çok çok çok sevindim :119::119::119::119::119::119::119::119: tebrikler tatlımmmmm çok şükür RABBİM e ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
bebikonuda senide çook

Son düzenleme:
Kizlar 10. Gun degerim 40, 12 gun degerim 73 cikti.cuma gunu tekrar yaptircaz.normalde ikiye katlamasi gerekiyor diye okudum.deger dusuk mu normal mi

canım hayırlı olsun hiç kendini değerlerle sıkma benim artışım %63 civarı oldu sonra birden katladı şu an 8. haftamızdayız maşallah
hatta 72 saat içinde %60 katlaması yeterliymiş.şimdi 2 gün veya 4 gün arayla takip ederler inşallah degerin güzel güzel artar canım

Son düzenleme:

ALLAH razi olsun canim cuma gunu yapilacak testin sonucuna gore degerlendirme yapilacakmis.dualarinizdan eksik etmeyin lutfen

Drum islemdeymis hemsireyle gorustuk biz 2 katina cikmasini bekliyoruz sonucun dedi kotu deil endiselenmeyin ama cuma tekrar bakalim dedi bende endiselendim acikcasi

Endişelenme canım tadını çıkar bu günlerin bence çok güzel bir değer hamileliğin heranı inanılmaz heycanlı emin ol :)))) allah sağlıkla sıhatle zamanı geldiğinde kucağına almayı nasib etsin inşallah

Allah yardımcın olsun canım dularımdasın inşallah

Kalbime su serptiniz ALLAH ne muradiniz varsa versin

Canım benim hayırlı olsungözünaydın O kadar çok sevindim ki anlatamam...Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahTüm tenefüslerde müjdeli haberini okumak için pc açtım...Sonunda güzel bebişli haberini aldıkÇooook sevindim canım

canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allahım sana şükürler olsun kaç gündür giremiyorum internet yok bugün senin için arkadaşa geldim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkk mutluyum sen benim totemimdin

Son düzenleme:
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah

Canim benim nasil sevindim bir bilsen,biliyordum sanki tuttugunu,bak bardagin dolu tarafi demistik..bunca yillik bekleyis uzerine insallah saglikli omurlu ve hayirli evlat/lar olur.dilerim gebeliginin her ani sevincle gecer.darisi da basimiza tabii hayirli olsun...

aynen cnm insallah pozitif cıkacak allah söyletti belkide banada

KALBİMDESİN gerçekten kalbimizdesin,dualarımız seninle inşallah bizi mutlu et bugün

günaydın kızlarrrr.....

kalbimdesin sonucunu merak ediyo olucam akşama kadar.... ben ancak akşama dönerim muhtemelen

kalbimdesin guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum hersey guzel olsun bugun

Günaydınlarrrrrrr inşallah bugün güzel haberler alacağız

KALBİMDESİN seni bekliyorum canımmmm

Kuzum sonucunu heycanla bekliyorum dualarım seninle

Ikinci tahlil icin kan vermeye gittim,gelince direk buraya geldim sabirsilikla bekliyorum mutlu haberlerini kalbimdesinnnnnn,nerelerdesinnnn

kalbimdesin naptın cnm bugün test günü büyük gün bizleri haberdar et insallah pozitif sonuc alacaksın dua ediyorumbebisin olacak insallah cnmmm

canım arkadaşlarım sizlerin ve beni seven herkesin duaları özellikle biricik varlığım canım annemin duaları sayesinde bu günü yaşıyorum şükür namazı kıldım sizlere dua ettim.Rabbim kabul etsin inşaALLAH. ilk sınavı geçtik hayırlısı ile doktorum test sonucunu beklerken eğer pozitif çıkarsa sen bir ilk olacaksın dedi.sonucumu aldığımda çok şaşırttınız dedi.dualar ve ALLAH'IN OL DEMESİ ile bir mucize yaşadık bilimsel bir veri imiş benim durumum ....Rabbim sonuna kadar hayırlı gitmesini nasip etsin.sizlerde canı gönülden dua ediyorum dualarınız ve moral desteğiniz için çok teşekkür ederim.ALLAH C.C hepinizden gani gani razı olsun gönül ve kader dostlarım

Günaydın KızlarKalbimdesin heycanla güzel haberini bekliyoruz canım

Arkadaşım nerelerdesin yahu meraktan öldürdün beni vallla inşallah hayırlı haberlerle gel

kalbimdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

..

Canim dualarim seninle bebislerim ile beraber dua ediyoruz hayirli haberlerini bekliyoruz

Canımmmmmmm nerdesin :26:Meraktan çatladım valla

arkadaşım gerçekten kalbimdesin... heyecanla, kalbim küt küt aata ata açtım... daha yoksun... hadi bismillaahhhhhh... sabırsızlıkla seni bakliyorum....

Canım Ölücem meraktan sayfaya girip girip çıkıyorum sebden haber var mı diye...rabbim seni çook sevindirsin inşallah

canım arkadaşlarım sizlerin ve beni seven herkesin duaları özellikle biricik varlığım canım annemin duaları sayesinde bu günü yaşıyorum şükür namazı kıldım sizlere dua ettim.Rabbim kabul etsin inşaALLAH. ilk sınavı geçtik hayırlısı ile doktorum test sonucunu beklerken eğer pozitif çıkarsa sen bir ilk olacaksın dedi.sonucumu aldığımda çok şaşırttınız dedi.dualar ve ALLAH'IN OL DEMESİ ile bir mucize yaşadık bilimsel bir veri imiş benim durumum ....Rabbim sonuna kadar hayırlı gitmesini nasip etsin.sizlerde canı gönülden dua ediyorum dualarınız ve moral desteğiniz için çok teşekkür ederim.ALLAH C.C hepinizden gani gani razı olsun gönül ve kader dostlarım

Canim öldürdün bizi meraktan ben inaniyorum allahin izniyle güzel haberlerle geleceksinnnnnn

Canimmmmm ölüyorum meraktan inşallah sevinçten bizi unutmussundur

Ben biliyordummmmmmmmmmmm oleyyyyyyyy kuzum hamileeeee:119::119::119::119::119::119:Rabbim kucağına almayı nasip etsin bitanem değerin kaç:26:

CNM BENİM RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR RABBİM SAGLIKLI GÜZEL VE SORUNSUZ BİR HAMİLELİK NASİP ETSİN TATLIMMMMM MAŞALLAHH SİZEE

Tatlım gözün aydın çok sevindim RABBİM vaktinde sağlıkla hayırlıkla kucağına almayı nasip etsin .....

İşte bu ya binlerce şükür cok sevindimm

rabbim kabul etsin cnmm

Allah kabul etsin canım...tebrik ederim ben emindim senin hamile olduğuna allah sağlıklı,sıhatli,zamanında kucağına almayı nasib etsin inşallah...bu arada estofemi yendin harika

ayyyyyyyy ben demiştimmmmmm oleyyyy Değerin kaç canım?

Bende peşinden geleceğim inşallah

Sonra hepimiz kızlarr

Rabbim bizlere nasip etsin tamamına erdirsin inşallah

Cooooook sevindim birtanem allah sorunsuz bir hamilelik gecirmeni ve sonunda bebegini sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin...

masallah canim arkadasim yaa cok sevindim allah inss tamamina erdirsin :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

canım çoook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah inşallah çok da güzel bi hamilelik geçirirsin hayırlı olsun tekrardan

Canim hayirli olsun,dilerim saglikli bi hamilelik gecirir,saglikla kucagina alirsin insALLAH

canım çok çok çok sevindim :119::119::119::119::119::119::119::119: tebrikler tatlımmmmm çok şükür RABBİM e ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
bebikonuda senide çook

maşallah bugün güzel haberler arka arkaya darısı bizlere tüp bebekmi yaptın nerde yaptın yazarsan sevinirim tebrikleeeerr:

ayy cok sevindim cnm hadi hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bebisini insallah saglıklı ca kucagına alırsın ilk ben kutlamıstım cnm seni allah soyletmis demekki

arkadaşlar hastaneden geliyorum.sabah kanamam vardı çok korktum hemen acilen gittim.doktorum baktı herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi. haaa bu arada ikizmiş benim yavrular onu öğrendim.bukadar stresin üzerine bu haber çok iyi geldi.bebişlerden birinin kalp atımını gördüm bile.şimdii eve geldim hemen yattım dinleniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…