Canım bence güzel maşşallahyanılmıyorsam doktorlara göre en az %60 artması yeterli ama yinede en doğru bilgiyi doktorun vericektir.sonucunu bildirdiğinde kliniktekinler ne dedi???
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
Kizlar 10. Gun degerim 40, 12 gun degerim 73 cikti.cuma gunu tekrar yaptircaz.normalde ikiye katlamasi gerekiyor diye okudum.deger dusuk mu normal mi
canım hayırlı olsun hiç kendini değerlerle sıkma benim artışım %63 civarı oldu sonra birden katladı şu an 8. haftamızdayız maşallah
hatta 72 saat içinde %60 katlaması yeterliymiş.şimdi 2 gün veya 4 gün arayla takip ederler inşallah degerin güzel güzel artar canım
ALLAH razi olsun canim cuma gunu yapilacak testin sonucuna gore degerlendirme yapilacakmis.dualarinizdan eksik etmeyin lutfen
Drum islemdeymis hemsireyle gorustuk biz 2 katina cikmasini bekliyoruz sonucun dedi kotu deil endiselenmeyin ama cuma tekrar bakalim dedi bende endiselendim acikcasi
Allah yardımcın olsun canım dularımdasın inşallah
Endişelenme canım tadını çıkar bu günlerin bence çok güzel bir değer hamileliğin heranı inanılmaz heycanlı emin ol :)))) allah sağlıkla sıhatle zamanı geldiğinde kucağına almayı nasib etsin inşallah
aynen cnm insallah pozitif cıkacak allah söyletti belkide banada
KALBİMDESİN gerçekten kalbimizdesin,dualarımız seninle inşallah bizi mutlu et bugün
günaydın kızlarrrr.....
kalbimdesin sonucunu merak ediyo olucam akşama kadar.... ben ancak akşama dönerim muhtemelen
kalbimdesin guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum hersey guzel olsun bugun
Günaydınlarrrrrrr inşallah bugün güzel haberler alacağız
KALBİMDESİNseni bekliyorum canımmmm
Kuzum sonucunu heycanla bekliyorum dualarım seninle
Ikinci tahlil icin kan vermeye gittim,gelince direk buraya geldim sabirsilikla bekliyorum mutlu haberlerini kalbimdesinnnnnn,nerelerdesinnnn
kalbimdesin naptın cnm bugün test günü büyük gün bizleri haberdar et insallah pozitif sonuc alacaksın dua ediyorumbebisin olacak insallah cnmmm
Günaydın KızlarKalbimdesin heycanla güzel haberini bekliyoruz canım
Arkadaşım nerelerdesin yahu meraktan öldürdün beni valllainşallah hayırlı haberlerle gel
kalbimdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
..
Canim dualarim seninle bebislerim ile beraber dua ediyoruz hayirli haberlerini bekliyoruz
Canımmmmmmm nerdesin :26:Meraktan çatladım valla
arkadaşım gerçekten kalbimdesin... heyecanla, kalbim küt küt aata ata açtım... daha yoksun... hadi bismillaahhhhhh... sabırsızlıkla seni bakliyorum....
Canım Ölücem meraktan sayfaya girip girip çıkıyorum sebden haber var mı diye...rabbim seni çook sevindirsin inşallah
Canim öldürdün bizi meraktan ben inaniyorum allahin izniyle güzel haberlerle geleceksinnnnnn
Canimmmmm ölüyorum meraktan inşallah sevinçten bizi unutmussundur
Ben biliyordummmmmmmmmmmm oleyyyyyyyy kuzum hamileeeee:119::119::119::119::119::119:Rabbim kucağına almayı nasip etsin bitanem değerin kaç:26:
CNM BENİM RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR RABBİM SAGLIKLI GÜZEL VE SORUNSUZ BİR HAMİLELİK NASİP ETSİN TATLIMMMMM MAŞALLAHH SİZEE
Tatlım gözün aydın çok sevindim RABBİM vaktinde sağlıkla hayırlıkla kucağına almayı nasip etsin .....
İşte bu ya binlerce şükür cok sevindimm
rabbim kabul etsin cnmm
Allah kabul etsin canım...tebrik ederim ben emindim senin hamile olduğuna allah sağlıklı,sıhatli,zamanında kucağına almayı nasib etsin inşallah...bu arada estofemi yendin harika
ayyyyyyyy ben demiştimmmmmm oleyyyyDeğerin kaç canım?
Bende peşinden geleceğim inşallah
Sonra hepimiz kızlarr
Rabbim bizlere nasip etsin tamamına erdirsin inşallah
Cooooook sevindim birtanem allah sorunsuz bir hamilelik gecirmeni ve sonunda bebegini sagliklisiyla kucagina almayi nasip etsin...
masallah canim arkadasim yaa cok sevindim allah inss tamamina erdirsin :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
canım çoook sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah inşallah çok da güzel bi hamilelik geçirirsin hayırlı olsun tekrardan
Canim hayirli olsun,dilerim saglikli bi hamilelik gecirir,saglikla kucagina alirsin insALLAH
canım çok çok çok sevindim :119::119::119::119::119::119::119::119: tebrikler tatlımmmmm çok şükür RABBİM e ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
bebikonuda senide çook
maşallah bugün güzel haberler arka arkaya darısı bizlere tüp bebekmi yaptın nerde yaptın yazarsan sevinirim tebrikleeeerr:
ayy cok sevindim cnm hadi hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin bebisini insallah saglıklı ca kucagına alırsınilk ben kutlamıstım cnm seni allah soyletmis demekki
Canım benim hayırlı olsungözünaydın O kadar çok sevindim ki anlatamam...Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah Tüm tenefüslerde müjdeli haberini okumak için pc açtım...Sonunda güzel bebişli haberini aldık Çooook sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?