2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allahım sana şükürler olsun kaç gündür giremiyorum internet yok bugün senin için arkadaşa geldim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkk mutluyum sen benim totemimdin

oleyyyyy biliyodum hamiş olunu cnm benim gözün aydınnnn değerin kaç çıkdı cnm

cnm senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... darısı başıma

canım arkadaşlarım sizlerin ve beni seven herkesin duaları özellikle biricik varlığım canım annemin duaları sayesinde bu günü yaşıyorum şükür namazı kıldım sizlere dua ettim.Rabbim kabul etsin inşaALLAH. ilk sınavı geçtik hayırlısı ile doktorum test sonucunu beklerken eğer pozitif çıkarsa sen bir ilk olacaksın dedi.sonucumu aldığımda çok şaşırttınız dedi.dualar ve ALLAH'IN OL DEMESİ ile bir mucize yaşadık bilimsel bir veri imiş benim durumum ....Rabbim sonuna kadar hayırlı gitmesini nasip etsin.sizlerde canı gönülden dua ediyorum dualarınız ve moral desteğiniz için çok teşekkür ederim.ALLAH C.C hepinizden gani gani razı olsun gönül ve kader dostlarım

mesajı bir seferde gönderemedim ben de parçalara böldüm.şimdilik sevinçden yerimde duramıyorum inşaALLAH bu yıl bizim yılımız olur amayanın topiği dualarımızın kabul olduğu herkesin cennet kokulu yavrularına kavuşmak için bir adım daha yaklaştığı bir yıl olur.hepinizi öpüyorum ve çoookkkkkk teşekkür ediyorum.hepiniz iyi ki varsınız dileğim dileğinizdir

değerimi yazmayı unuttum 14,gün :68,50

Son düzenleme:

Sen hepimize umut oldun birtanem hamilelik haberin bana guc verdi allah izin verirse nisan mayis gibi yolla devam edecem cok dua et bizlere kalbimmmm öptüm

cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin bolbol dinlen cnm

aminnnnnnnn cnm insss hepimiz sirasiyla hamis kalacagiz::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: 2014 bizim yilimiz olacak

canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah

canım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah değerin katlana katlana kocaman kocaman olur göbüşün burnuna değer kapılardan sığmasın :)) çok çok tebrik ederim

canım senin sorun neydi ve yasın kac bi mahzuru yoksa soyleye bilirmisin

sen hepimize umut oldun birtanem hamilelik haberin bana guc verdi allah izin verirse nisan mayis gibi yolla devam edecem cok dua et bizlere kalbimmmm öptüm

canım benim rabbim ol dedikten sonra sizlerin duası benim duam sürekli elim karnımda la havle çektim.inan tedavinin başında kanadımın biri kırılmıştı.içmediğim o ilaç yüzünden kabuslar gördüm.dilerim sonuna kadar herşey yolunda gider

Tebrikler canimmmmmmmm Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle Insallah kucağina aldığın gunleride görüşün doktorun demisya sen bir ilk olacaksın diye neden ole söyledi merak ettim tekrar tebrikler

Tebrikler canimmmmmmmm Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle Insallah kucağina aldığın gunleride görüşün doktorun demisya sen bir ilk olacaksın diye neden ole söyledi merak ettim tekrar tebrikler

transferden önce içilmesi gereken estrofem isimli ilacı 5 gün içmedim doktorum tutunma şansın %30 geriledi dedi.çok zor tutunması dedi inşaALLAH bundan sonra herşey kolay olur.ayrıca çok teşekkür ederim hayırlısı cümlemize inşaALLAH

canım yaşım 38 6.denemem pkos hastasıyım

canım benim bende 21 yasındayım 4 yıllık evliyim asılamayla ilk denememde gebe kaldım ama düsük oldu malesef ve pcos hastayım ayrıca soyle bisey varki bende tüylenme kilo alma asırı adet düzensizligi sivilcelenme gibi bi sorunum yok ama adetlerim hep 40 günden 40güne olur buda düzensizlik tabiki ama cokda gecikmez canım sence bana tekrar asılamamı denerler tüp bebekmi cnm

canım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah değerin katlana katlana kocaman kocaman olur göbüşün burnuna değer kapılardan sığmasın :)) çok çok tebrik ederim

canım zaten şuan kapıları sıfır geçiyorum biraz etime dolgunumda balık etliyim Ama beyaz balina Kısmet olur hamilelik devam ederse vay halime

maşaallah canım Rabbim bağışlasın çok geçmiş olsun

Kalbimdesin canimmmmmm benim tesekkurvederim ilk once cevapladigin Icin Allah ol deyince herşey oluyo dimi yeterki MEVLAM ızin versin
MEVLAM İSTEMESE KİM VEREBİLİR
MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR en guzel örneği sensin
Transferden sonra extra bişey yaptii ve kaç yumurta transfer oldu canim Allahım tamamına erdirsin sağlıkla

canım bende ben de yok dediğin herşey var..ilk denememize aşılama olarak başladık ama ilaçlara çok fazla yumurta cevap verdi.tedaviyi bıraktık ve tüp bebeğe döndük polikistik overde tüp daha iyi sonuç veriyormuş.yinede senin durumuna göre doktorlar karar verecek canım.inşaALLAH hakkında hayırlısı olur

canım zaten şuan kapıları sıfır geçiyorum biraz etime dolgunumda balık etliyim Ama beyaz balina Kısmet olur hamilelik devam ederse vay halime

sağlık olsun canım kilo dediğin nedir ki bebişin hayırlısı ile dünyaya gelsin hepisini gönderirsin inşallah... Bugüne kadar sonucunu pozitif hissettiklerim beni yanıltmadı çok acayip bi şekilde senin pozitif alacağını hissetmiştim çok şükür ben henüz tedaviye başlayamadım adet göremedim bitürlü bugün doktora gittim kan sonucuna göre söktürücü vericek inşallah biran önce kırmızılar gelir ve bende tedavime başlarım böyle beklemek çok daha zor...

insallah cnm benim ben cok bi tedavide gormedim ama neyle olursa onu yaptırcam cnm allah insallah hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnm kac yıllık evlisin sen ve tedavin ne kadara maal oldu

Canim benim Allah sağlıkla kucağına aldirsin kendine dikkat et Insallah keyifli bir hamilegin geçer bebislerini hayırlısıyla kucağına aldirsin

ne güzel haberler kızlar kalbimdesin mira tebrikler... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

canım şimdilik 1.sınavı verdim darısı diğer test sonuçlarına sevinçliyim ama tam değil 2 embriyo transfer edildi. ananas yedim kabak çekirdeği yedim nerdeyse hergün Meryem süresini okudum.elimi karnıma koyup sayısız La Havle çektim hep dua ettim ananas kanı sulandırıyormuş kan sulandırıcı kullandığım için 2 tane yedim.sizlerin ve sevdiğim herkesin duaları

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…