- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
ne güzel haberler kızlar kalbimdesin mira tebrikler...Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım arkadaşlarım sizlerin ve beni seven herkesin duaları özellikle biricik varlığım canım annemin duaları sayesinde bu günü yaşıyorum şükür namazı kıldım sizlere dua ettim.Rabbim kabul etsin inşaALLAH. ilk sınavı geçtik hayırlısı ile doktorum test sonucunu beklerken eğer pozitif çıkarsa sen bir ilk olacaksın dedi.sonucumu aldığımda çok şaşırttınız dedi.dualar ve ALLAH'IN OL DEMESİ ile bir mucize yaşadık bilimsel bir veri imiş benim durumum ....Rabbim sonuna kadar hayırlı gitmesini nasip etsin.sizlerde canı gönülden dua ediyorum dualarınız ve moral desteğiniz için çok teşekkür ederim.ALLAH C.C hepinizden gani gani razı olsun gönül ve kader dostlarım
cok sevindim yaaaaaaa valla gozlerim sulandi, insallah saglikla kucagina almakta nasip olsun canim..bunca bekleyisinin sabrinin karsiligi al insallah sonuna kadar...darisida hepimizin basinaaaa..
cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin bolbol dinlen cnm
aminnnnnnnn cnm insss hepimiz sirasiyla hamis kalacagiz::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: 2014 bizim yilimiz olacak
maşallah bugün güzel haberler arka arkaya darısı bizlere tüp bebekmi yaptın nerde yaptın yazarsan sevinirim tebrikleeeerr:
evet canım 2014 bizim vuslat yılımız olacak.yavrular bekliyor teker teker sırası geldikçe gelecekler hayırlı gelsinler başımızın üzerinde yerleri var
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
Kizlar 10. Gun degerim 40, 12 gun degerim 73 cikti.cuma gunu tekrar yaptircaz.normalde ikiye katlamasi gerekiyor diye okudum.deger dusuk mu normal mi
canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allahım sana şükürler olsun kaç gündür giremiyorum internet yok bugün senin için arkadaşa geldim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkk mutluyum sen benim totemimdin
Şükürler olsun kalbimdesin,rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inş👏👏👏👏🙏canım benim inşaALLAH seninde güzel haberlerini alacağız
canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah
sağlık olsun canım kilo dediğin nedir ki bebişin hayırlısı ile dünyaya gelsin hepisini gönderirsin inşallah... Bugüne kadar sonucunu pozitif hissettiklerim beni yanıltmadı çok acayip bi şekilde senin pozitif alacağını hissetmiştim çok şükür ben henüz tedaviye başlayamadım adet göremedim bitürlü bugün doktora gittim kan sonucuna göre söktürücü vericek inşallah biran önce kırmızılar gelir ve bende tedavime başlarım böyle beklemek çok daha zor...
Çokkk sevindimm, Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş... Güzel haberleri duydukça daha da heyecanlanıyorum....
mesajı bir seferde gönderemedim ben de parçalara böldüm.şimdilik sevinçden yerimde duramıyorum inşaALLAH bu yıl bizim yılımız olur amayanın topiği dualarımızın kabul olduğu herkesin cennet kokulu yavrularına kavuşmak için bir adım daha yaklaştığı bir yıl olur.hepinizi öpüyorum ve çoookkkkkk teşekkür ediyorum.hepiniz iyi ki varsınızdileğim dileğinizdir
değerimi yazmayı unuttum 14,gün :68,50
Kızlar dün komşumla oturuyorduk hamile olduğumu biliyor yanında bacak bacak üstüne atmıştım bana sakın atma hamilelikte çok sakıncalı dedi bebeğin beslendiği damar bacaktan geçiyormuş bacak bacak üstüne atınca dolaşım duruyormuş o yüzden iyi değilmiş çok bilinçli ve MAŞALLAH 2 çocok annesi internette araştırdım bire bir hamilelikte sakıncalı diye bir şey okumadım ama kan dolaşımı etkilediği yazıyordu bana daha mantıklı geldi o zaman. Ha birde uzanırken bile dizini çok bükme dedi sizinle palaşmadan duramadım ki ben çok bacak bacak üstüne atarım :44:artık daha dikkat ediyorum ....
insallah cnm benim ben cok bi tedavide gormedim ama neyle olursa onu yaptırcam cnm allah insallah hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnm kac yıllık evlisin sen ve tedavin ne kadara maal oldu
Canım nasıl sevindim anlatamam. Bak ilacı unuttum diye üzülüyordun, şimdi sıra dr unla birlikte halay çekmekte. Çook tebrik ederim canım. Sağlıkla kucakladığın günleri de paylaşacaksın inşallah bizimle. Sağlıklı bir gebelik geçir, sağlıklı bebişler al kollarına canım, inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?