2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cok sevindim yaaaaaaa valla gozlerim sulandi, insallah saglikla kucagina almakta nasip olsun canim..bunca bekleyisinin sabrinin karsiligi al insallah sonuna kadar...darisida hepimizin basinaaaa..

cok sevindim yaaaaaaa valla gozlerim sulandi, insallah saglikla kucagina almakta nasip olsun canim..bunca bekleyisinin sabrinin karsiligi al insallah sonuna kadar...darisida hepimizin basinaaaa..

CANIM BENİM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN YÜCE YARADAN HEPİMİZE GENİŞ HAZİNESİNDEN BOL BOL VERSİN

cnm gozun aydin allah tamamina erdirsin bolbol dinlen cnm

aminnnnnnnn cnm insss hepimiz sirasiyla hamis kalacagiz::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: 2014 bizim yilimiz olacak

evet canım 2014 bizim vuslat yılımız olacak.yavrular bekliyor teker teker sırası geldikçe gelecekler hayırlı gelsinler başımızın üzerinde yerleri var

maşallah bugün güzel haberler arka arkaya darısı bizlere tüp bebekmi yaptın nerde yaptın yazarsan sevinirim tebrikleeeerr:

canım tekrar teşekkür edrim 38 yaşındayım 13 yıllık evliyim pkos hastasıyım 6.denemem dondurulmuş 2 tane embriyo transfer edildi..14.gün test sonucum 68 küsür İstanbul Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesinde tedavi görüyorum doktorum Mustafa Acet benden bu kadar canımmmm

Canim benim nasil sevindim anlatamam.is yogunlugundan anca yazabiliyorum.tebrik ederim.cektigin acilarin mükafatini degerin yükseldikce bebislerin büyüdükce alirsin ins.banada dondurulmus embriyoda umut oldun. Darisi basimiza inns.

Kizlar 10. Gun degerim 40, 12 gun degerim 73 cikti.cuma gunu tekrar yaptircaz.normalde ikiye katlamasi gerekiyor diye okudum.deger dusuk mu normal mi

değerin güzel katlanmış testini erken yaptırdın diye bence asıl yapılması gereken günde tekrar istiyorlar.inşaALLAH değerlerimiz 2 ye katlar canım

canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim allahım sana şükürler olsun kaç gündür giremiyorum internet yok bugün senin için arkadaşa geldim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkk mutluyum sen benim totemimdin

canım benim inşaALLAH seninde güzel haberlerini alacağız

Kızlar dün komşumla oturuyorduk hamile olduğumu biliyor yanında bacak bacak üstüne atmıştım bana sakın atma hamilelikte çok sakıncalı dedi bebeğin beslendiği damar bacaktan geçiyormuş bacak bacak üstüne atınca dolaşım duruyormuş o yüzden iyi değilmiş çok bilinçli ve MAŞALLAH 2 çocok annesi internette araştırdım bire bir hamilelikte sakıncalı diye bir şey okumadım ama kan dolaşımı etkilediği yazıyordu bana daha mantıklı geldi o zaman. Ha birde uzanırken bile dizini çok bükme dedi sizinle palaşmadan duramadım ki ben çok bacak bacak üstüne atarım :44: artık daha dikkat ediyorum ....

inşaALLAH canım Rabbim dualarımızı kabul etsin kucağımızı boş bırakmasın.benimde adetim gelmemişti tedaviden önce söktürücü kullandım öyle başladık benim için son tedavi olur inşaALLAH.sen de bu tedavinde yavrularına kavuşursun ALLAH'ın izniyle

maşalahh subanalahh inşalahh sağlıkla kucağına da alırsın çok mutluyum hepimizin umudu oldun rabbim seni ve bebişlerini nazarlardan korusun...sürekli felak nas oku :)

sağol canım

canım yeni aldım sonucumu allah'a şükür hamileyiiimmmmmmm.allah sonunu getirsin inşaallah

Canım nasıl sevindim anlatamam. Bak ilacı unuttum diye üzülüyordun, şimdi sıra dr unla birlikte halay çekmekte. Çook tebrik ederim canım. Sağlıkla kucakladığın günleri de paylaşacaksın inşallah bizimle. Sağlıklı bir gebelik geçir, sağlıklı bebişler al kollarına canım, inşallah.

insallah cnm benim ben cok bi tedavide gormedim ama neyle olursa onu yaptırcam cnm allah insallah hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnm kac yıllık evlisin sen ve tedavin ne kadara maal oldu

canım ben 13 yıllık evliyim şuana kadar raporlu olarak 7000 tl ödedim benim ilaç doju yüksek oluyor ona çok para gidiyor tahliler ekstra birde dondurma işlemi için ayrıca para verdik bakalım bundan sonra neler olacak inşaALLAH herşey iyi olur

sağol canım amin inşaALLAH canım doktorum sonucu böyle beklemiyordu.benim tedavi sürecimi istatiksel veri olarak kullanacakmış..inşaALLAH Cuma günü test sonucu halay çektirecek.bugün kabasını aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…