2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

İns canim benim5.5 yil oldu haziranda 6 yilim bitecek ins cok zor yaşamayanlar anlamiyor oyuzden burda olmak guzel bisey sorcam bu topigin basina bi liste var ben nasil yazcam kendimi oraya biliyomusun

canım tablodaki bilgileri bana yaz ben özelden amayaa atarım bilgilerimizi sağolsun o güncelliyor

Arkadaslar merhaba yeni buldum siteyi bana yardım edeceğinizi umuyorum. 2.denemem dondurulmus embriyo transferino pazartesi oldum. 2 adet transfer ettiler. Sali carsamba ve bugün sol kasigim agriyor ve belim agriyor. Dr aradim bugun 3.gunum tam idrar tahlili istedi. Neden istedi ? Endiselenme dedi ama cok duygusal oldugumu bildigi icin dr hep boyle der endiselenme ( siz yasadiniz mi ? Esim gelince tahlil yaptiracagim ama meraktayim.

canım hoşgeldinhayırlı olsun transferin bende dondurulmuş tedavisindeyim ama bende doktorumla buna benzer sebeplerle görüştüğümde böyle bir tahlil istemedi.tüp bebek hemşireside muhakkak gününde kan tahlili yaptır dedi.anlamadım ben şimdi transferin 3.günü gebelik testi neden istenir ki hemde idrarda

Son düzenleme:

Cnm hosgeldin tedavin hayirli olsun belki dr mikrobik bi durum varmi diye baktiracaktir cnm onlem amacli stres yapma cnm inss temiz cikar zaten bu blirtiler genelde yasaniyor

Nasilsin arkadasim rahatin nasil sakin yorma kendini yigenimi iyi bak annesi

Son düzenleme:
Nasilsin arkadasim rahatin nasil sakin yorma kendini yigenimi iyi bak annesi

yatıyorum kalkıyorum Neşecim,ateş basıyor.bir kaç gündür boğazım ağrıyordu şimdi yara oldu galiba su bile acıtıyor....yarınıda hayırlısı ile atlatırsam gelsin diğer aşamalar

canım benimde kasıklarımda batma oluyordu normal bence embriyo tutunmaya çalışıyor senden tam idrar istediğini yanlış anlamışım gebelik testi sandım.Neşe haklı enfeksiyon mu?var diye istemiştir.endişelenme bebelerin kazı yapıyor temel atacaklar inşaALLAH

slm kızlar nasılsnz oyy midem azımda geziyorumm çok mu şikayet ediyorum ben yaaaa gercekten ben ben olalı böyle bir bulantı görmedim hiç bir şey fayda etmiyor rabbim kurbanın olayım affett isyan degil ama azacık gözümü acayım en azımdan kendime bakacak kızıma bakacak kadarr kızlar dilerim rabbimden inş bulantısız bir hamilelik geçirirsiniz gercekten zorr.(

Son düzenleme:
cnm nasılsın topigimizin ugurlu kreliçesii inş en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alrız kuzumm benim

canım benim sağollll.... benden mayıs hazirandan önce haber almanız zor şekerim.... daha rapor alcam..... rolantide devam edicem.... ot çöp içcem bu aradaaaaa ay ne gülerim varya bu otlar acayip iş yaparsaaaaa

canım bende aynı belirtileri yaşadım.ekstra kahverengi lekeler geldi o zaman çok gerildim

her yer 10.güne test vermiyor canım.12.yada14.güne veriyor.biraz sabret yahuuuuolacak

canım sana tam destek veriyorum bu gençler hamile kalıp 9 ay nasıl bekleyecekler merak ediyorum

kahverengi leke ne zaman geldi benim 7.günüm şuana kadar hiç olmadı.
yaaaa ama neden öyle diyorsunuz ben çok merak ediyorum dayanamıyorum değer düşük de olsa var mı yok mu görmek istiyorum. Bi deger varsa zaten salıyı bekleyip göreceğim kızmayın ama bana

Kizlarrrr transfer gununu saymazsak 4. Gunumdeyim. Ya dedikleri kadar varmis. Yatip beklemek ne zor ( bi de annem ve esim polis gibi bilgisayar telefon yasak. Sizlerle laflamak isterdim bu donemde (

msruya canım seni takip ediyorum güzel haberlerini bekliyorum inşallah bebeğin sımsıkı tutunur anesine benimde aynı çikolata kistlerim var 2 ay yalancı menopozdan sonra hiç adet görmeden tüp bebeğe başladık herşey çok güzel gidiyordu ama tutunma olmadı senin tüp bebeğe başlanmadan hang işlemler yapıldı rahim filmi ,laparaskopi yada ofis histereskopi yapıldı mı benim 2. tedavide bu işlemler yapılmadan başlanmaz tutunmama sebebi araştırılır diye düşünüyorum :26:

canım benim sağollll.... benden mayıs hazirandan önce haber almanız zor şekerim.... daha rapor alcam..... rolantide devam edicem.... ot çöp içcem bu aradaaaaa ay ne gülerim varya bu otlar acayip iş yaparsaaaaa

cnm rabbim gönlü muradını versin niş güzel haberlerini alrız rabbim kucagın evlatla doldursun inşşş tez zamanda

yatıyorum kalkıyorum Neşecim,ateş basıyor.bir kaç gündür boğazım ağrıyordu şimdi yara oldu galiba su bile acıtıyor....yarınıda hayırlısı ile atlatırsam gelsin diğer aşamalar

sevgili kalbimdesin hayırlı olsun.nazan.e ve selene okadar coook üzüldüm ki............sana yazmak icin bekledim topiğe ginip okuyordum canım inşallah bu sefer herşey güzel olacak bence izin al işe falan gitme yat dinlen selen kalbimi coook acıttı" anneciğim ne olur üzülme " lafı beni coook üzdü onada gecmiş olsun diliyorum nazan.e benim bizlerin duygularını okadar güzel yazmış ki yaa iyikide burdayım beni anlıyorlar benimle aynı duyguları yaşıyorlar yalnız değiliz
canım bende adet oldum yasmin 15 gün sonrada luchin kulanacakmışım sonra adet olacakmışım o zaman gel dedi bende anlamadım nasıl şey diye gonal f falan yok belki adetliyken olacaktır öptüm seni iyi yürekli arkadaşımmm yolun başında ve en zor zamanlarındasın bol bol dua ve kendine iiii bak ki ufuklıkta iiiii olsun sevgiler.

Son düzenleme:

cnmn benim her gebelikte lekelenme olmaz bende hiç olmadı ne kızımda neden ikizlerimde bencede erken yapma bazen emriyo geç tutunuyorr ve şimdi sen yaptın gününden önce diyelim önce moralın bozulacak olumsuz düşüneceksin buda otamatikmen bütün vucuduna ve hormonlarına gececek olacagı varsada olumsuz etkilenecek bebegini üzeceksin zaten çogu gitmiş azı kalmış azacık daha sabır et gülüm rabbim sevindirsin tabi tercih senin genede sen bilirsin kızlar senin iyiligin için söylüyorlarr

5.gün transferiydi 10.gün yapmayayım mı yani ? 12.gün de test dedi doktorum. Biliyorum herkes iyiliğimi düşünüyor Allah razı olsun

hepinizden seviyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…