- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
İns canim benim5.5 yil oldu haziranda 6 yilim bitecek ins cok zor yaşamayanlar anlamiyor oyuzden burda olmak guzel bisey sorcam bu topigin basina bi liste var ben nasil yazcam kendimi oraya biliyomusun
Arkadaslar merhaba yeni buldum siteyi bana yardım edeceğinizi umuyorum. 2.denemem dondurulmus embriyo transferino pazartesi oldum. 2 adet transfer ettiler. Sali carsamba ve bugün sol kasigim agriyor ve belim agriyor. Dr aradim bugun 3.gunum tam idrar tahlili istedi. Neden istedi ? Endiselenme dedi ama cok duygusal oldugumu bildigi icin dr hep boyle der endiselenme( siz yasadiniz mi ? Esim gelince tahlil yaptiracagim ama meraktayim.
Arkadaslar merhaba yeni buldum siteyi bana yardım edeceğinizi umuyorum. 2.denemem dondurulmus embriyo transferino pazartesi oldum. 2 adet transfer ettiler. Sali carsamba ve bugün sol kasigim agriyor ve belim agriyor. Dr aradim bugun 3.gunum tam idrar tahlili istedi. Neden istedi ? Endiselenme dedi ama cok duygusal oldugumu bildigi icin dr hep boyle der endiselenme( siz yasadiniz mi ? Esim gelince tahlil yaptiracagim ama meraktayim.
Nasilsin arkadasim rahatin nasil sakin yorma kendini yigenimi iyi bak annesi
canım ALLAH C.C hayırlara çıkarsın inşaALLAH
hayırlısı olsun tatlım.bende bu denemede de olmazsa fakülteyi düşünüyorum.çok beklemeyelim diye özele gittik.inş.gerek de kalmaz fakülteye.hakkımızda hayırlısı artık
insallah canım benim nasılsın bakim bugün hamileliknasıl gidiyo
iyi inşaALLAH.yarın daha iyi olacağım test sonucunu alınca kocaman bir ooooohhhhhh diyeceğim
cnm nasılsın topigimizin ugurlu kreliçesii inş en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alrız kuzumm benim
canım bende aynı belirtileri yaşadım.ekstra kahverengi lekeler geldi o zaman çok gerildim
Merve,bahar..Kizlar testinizi doktorun verdigi gunde yapin:)) kandaki bhcg degeri 1gunde bile 2kati artabiliyor.olurda deger az cikarsa kontrol icin 2gun stres icinde beklemek zorunda kalacaksiniz.ustelik bu bekleyis simdiki gibi olmuyor malesef,olumsuz oluyor.insallah guzel haberleriniz olur bize, aceleci davranmayin bence..:))
her yer 10.güne test vermiyor canım.12.yada14.güne veriyor.biraz sabret yahuuuuolacak
canım sana tam destek veriyorumbu gençler hamile kalıp 9 ay nasıl bekleyecekler merak ediyorum
Kizlarrrr transfer gununu saymazsak 4. Gunumdeyim. Ya dedikleri kadar varmis. Yatip beklemek ne zor( bi de annem ve esim polis gibi bilgisayar telefon yasak. Sizlerle laflamak isterdim bu donemde (
canım benim sağollll.... benden mayıs hazirandan önce haber almanız zor şekerim....daha rapor alcam..... rolantide devam edicem.... ot çöp içcem bu aradaaaaa ay ne gülerim varya bu otlar acayip iş yaparsaaaaa
yatıyorumkalkıyorum Neşecim,ateş basıyor.bir kaç gündür boğazım ağrıyordu şimdi yara oldu galiba su bile acıtıyor....yarınıda hayırlısı ile atlatırsam gelsin diğer aşamalar
kahverengi leke ne zaman geldi benim 7.günüm şuana kadar hiç olmadı.
yaaaa ama neden öyle diyorsunuzben çok merak ediyorum dayanamıyorum değer düşük de olsa var mı yok mu görmek istiyorum. Bi deger varsa zaten salıyı bekleyip göreceğim kızmayın ama bana
cnmn benim her gebelikte lekelenme olmaz bende hiç olmadı ne kızımda neden ikizlerimde bencede erken yapma bazen emriyo geç tutunuyorr ve şimdi sen yaptın gününden önce diyelim önce moralın bozulacak olumsuz düşüneceksin buda otamatikmen bütün vucuduna ve hormonlarına gececek olacagı varsada olumsuz etkilenecek bebegini üzeceksin zaten çogu gitmiş azı kalmış azacık daha sabır et gülüm rabbim sevindirsin tabi tercih senin genede sen bilirsin kızlar senin iyiligin için söylüyorlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?